DR. JAN DHANENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JAN DHANENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.342.083

Publication

27/01/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UR BELGE

NEERGELEGD

11- 20111 J 0 JAEI, 2014

STAATSBt.AL



RECk3~it~LK VARE

1GOOla TE GENT



Ondernemingsnr : 0473342083

Benaming

(volact) : DR. JAN DHANENS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke venn000tschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9030 Gent (Mariakerke), Eeklostraat 122

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging statuten : naam, doei en kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor meester CALLIAUW Peter, notaris met standplaats te Gent, op 26 november 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. DHANENS JAN - HUISARTS", met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

1"/ De vergadering heeft besloten de naam van de vennootschap te wijzigen in "Dr. Jan Dhanens Huisarts

2"/De vergadering heeft besloten het huidige doel van de vennootschap te wijzigen, door het bestaande doel van de vennootschap uit te breiden met volgende tekst

"De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het oordeelkundige beheer uitoefenen over aile roerende en onroerende goederen die haar toebehoren. De vennootschap mag in die zin onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden, zij mag optierechten nemen en afstaan, zij mag zakelijke rechten verlenen en verwerven zoals daar onder meer zijn het recht van vruchtgebruik, het recht van opstal en het recht van erfpacht; zij mag onroerende goederen huren en verhuren of andere overeenkomsten met derden aangaan met het oog op het gebruik en het genot van deze onroerende goederen. De vennootschap mag deze rechtshandelingen en werkzaamheden evenwel uitsluitend stellen onder uitdrukkelijke voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en deze hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen."

3"/ Kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering heeft beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde tweehonderd en zes duizend tweeëndertig euro achtendertig cent (206.032,38 EUR)) om het te brengen van honderd tweeëntwintig duizend euro (122.000,00 EUR) op driehonderd achtentwintig duizend tweeëndertig ero achtendertig cent (328.032,38 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering heeft beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de, vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de, vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welks uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Conclusie van de bedrijfsrevisor

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk "Etswinde De Deyne" te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 27, vertegenwoordigd door mevrouw De Deyne Elswinde, bedrijfsrevisor, de dato achttien november tweeduizend en dertien, luiden letterlijk als volgt:

"6. Besluit

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij het volgende van oordeel.

- ln eerste instantie werd de verrichting nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

I 11111

1111

*19026979

MONTE

20-

BELGISCH

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- In tweede instantie beantwoord de beschrijving van de vermogensbestanddelen die netto uit de uitkering van art. 537 W.Î.B. 1992 volgen, aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

- In derde instantie zijn wij van oordeel dat de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de hierboven beschreven inbreng in natura van de schuldvordering van 206.032,38 EUR ontstaan uit de netto uitkering in het kader van art. 537 W.I.B. 1992 zonder toekenning van nieuwe aandelen niet overgewaardeerd is en logisch is in het kader van de financiële reorganisatie en herstructurering van de onderneming, doorgevoerd door partijen.

Het besluit van het revisoraal verslag is, zoals reeds hoger is aangegeven, opgemaakt onder opschortende voorwaarde zoals bedoeld in art. 1181 B.W. Dit besluit is enkel geldig en kan enkel gebruikt worden indien enerzijds de algemene vergadering van de vennootschap tot een uitlering besluit op 26.11.2013 van in totaal 228.924,87 EUR en anderzijds vervolgens het aandeelhouderschap van de vennootschap intekent op een bedrag van 206.032,38 EUR tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap op dezelfde datum, in de zin zoals uiteengezet in dit verslag en ir het kader van art. 537 W.I.B. 1992. Aldus kan dit besluit enkel gebruikt worden dan nadat deze beide gebeurtenissen hebben plaatsgehad.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de regelmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden gezegd, dat ons verslag geen "fairness opinion" uitmaakt

Lovendegem, 18 november 2013.

(Get.) Elswinde De Deyne BV o.v.v. BVBA,

Vertegenwoordigd door Elswinde De Deyne

Bedrijfsrevisor.

4°Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst-- Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Na deze uiteenzetting verklaarden aile vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van tweehonderd en zes duizend tweeëndertig euro achtendertig cent (206.032,38 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkende volledig op de hoogte te zijn, werden geen nieuwe aandelen gecreëerd.

4°Kaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelde vast en verzocht ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd en zes duizend tweeëndertig euro achtendertig cent (206.032,38 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderd achtentwintig duizend tweeëndertig euro achtendertig cent (328.032,38 EUR) vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd vijfentachtig (1.585) aandelen zonder vermelding van waarde.

50/ De vergadering heeft besloten tot verdere wijziging van de statuten:

Overal in de statuten wordt de term "geneesheer" telkens vervangen door "arts", de term "geneesheren-vennoten" door "arts-vennoten", de term "geneesherenvennootschap" door "artsenvennootschap"

De term "Geneesheer" dient niet gewijzigd te worden in "Orde van Geneesheren".

De term "geneeskundige plichtenleer" wordt vervangen door "de regelen van de medische deontologie".

6°I De te publiceren vermeldingen van de statuten luiden verder als volgt, rekening houdend met de voorgaande beslissingen:

Artikel 1 : Vorm - Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming "Dr. Jan Dhanens - Huisarts".

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9030 Gent-Mariakerke, Eeklostraat 122.

Hij mag overal eiders in België worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder:

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt door de zorgen van de zaakvoerder in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

Het overbrengen van de zetel van de vennootschap zal vôôr het nemen van de beslissing medegedeeld worden aan de Raad van de Orde van Geneesheren.

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel :

Het gemeenschappelijk organiseren van de volledige huisartsenpraktijk door de arts-vennoten volgens de regels van de medische plichtenleer in naam en voor rekening van de vennootschap.

De beroepsaansprakelijkheid van de arts-vennoten is onbeperkt.

De inning en uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap; het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoten; het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten, het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen; de mogelijkheid scheppen om de arts-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen teneinde de evolutie van de discipline in al haar facetten te volgen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag met andere artsen of derden geen overeenkomsten sluiten die voor de arts verboden zijn. In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de rechtstreekse verwezenlijking van haar doel en in zoverre zij niet strijdig zijn met de voorschriften inzake de uitoefening van de geneeskunde.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het oordeelkundige beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren. De vennootschap mag in die zin onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden, zij mag optierechten nemen en afstaan, zij mag zakelijke rechten verlenen en verwerven zoals daar onder meer zijn het recht van vruchtgebruik, het recht van opstal en het recht van erfpacht; zij mag onroerende goederen huren en verhuren of andere overeenkomsten met derden aangaan met het oog op het gebruik en het genot van deze onroerende gcederen. De vennootschap mag deze rechtshandelingen en werkzaamheden evenwel uitsluitend stellen onder uitdrukkelijke voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en deze hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent,

De professionele activiteit van de vennootschap start op één september tweeduizend.

Zij kan te allen tijde worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering mits naleving van de voorwaarden vereist voor een wijziging van de statuten.

Hoofdstuk 2 : Maatschappelijk kapitaal en aandelen

Artikel 5 : Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op driehonderd achtentwintig duizend tweeëndertig euro achtendertig cent (328.032,38 EUR), vertegenwoordigd door duizend vierhonderd negenennegentig aandelen zonder nominale waarde, die elk éénfduizend vijfhonderd vijfentachtigste (1/1585-ste) vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal,

Artikel 11 : Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, zoals bepaald in artikel 6 van onderhavige statuten.

Aan de zaakvoerder wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

De zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van zijn medische beroepsactiviteit

Indien er meer dan één zaakvoerder zou zijn, zullen deze een college moeten vormen, dienen zij, via de gewone meerderheid, beslissingen nemen.

Artikel 13 : Bevoegdheid

De zaakvoerder bezit de maatschappelijke handtekening.

Zijn handtekening bindt echter de vennootschap slechts wanneer duidelijk blijkt dat hij de bedoeling heeft de vennootschap te binden,

Bijvoorbeeld, wanneer zijn handtekening wordt gevolgd of voorafgegaan door de woorden : "Voor de BVBA" of door de vermelding van zijn hoedanigheid van zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel zoals dit werd bepaald in artikel 3 met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke aldus door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Artikel 18 : De Algemene Vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen.

Hij kan die bevoegdheden niet overdragen,

Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

De algemene vergadering beraadslaagt uitsluitend over die aangelegenheden welke haar uitdrukkelijk door de wet zijn voorbehouden of die door de zaakvoerder aan haar beoordeling worden onderworpen.

De jaarvergadering wordt gehouden telkenjare op de tweede vrijdag van de maand mei om veertien uur op de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een feestdag is, zal deze verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder kan een buitengewone algemene vergadering samenroepen telkens de wet of het belang van de vennootschap dit vereist. De algemene vergadering kan de statuten wijzigen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Een beslissing tot wijziging van de statuten dient steeds te gebeuren met eenparigheid van alle aan de aandelen verbonden stemmen.

Artikel 19 : Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in opeen december en eindigt op dertig november van ieder jaar. Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening.

Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

In de gevallen waarin de wet dit voorziet, stelt de zaakvoerder een jaarlijks verslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het beleid ter informatie aan de aandeelhouders en waarin, in voorkomend geval, een passende toelichting wordt gegeven over de aangelegenheden bedoeld in het wetboek van vennootschappen. De maatschappelijke bescheiden worden ter kennis gebracht van de aandeelhouders en neergelegd overeenkomstig de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 20 - Winstverdeling

Het batig saldo van de balans, na aftrek der maatschappelijke lasten en der afschrijvingen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Op deze winst wordt vooraf genomen: vijf procent voor de wettelijke reserve.

Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds éenitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien om gelijk welke reden, het reservefonds werd verminderd.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen, rekening houdend met volgende regels:

- het aanleggen van een reserve is enkel mogelijk bij beslissing van de algemene vergadering genomen met eenparigheid van stemmen.

- wordt een reservefonds aangelegd, dan zal dit onbeperkt zijn qua omvang.

- aan het ingebracht kapitaal zal slechts een normale intrest uitgekeerd worden.

Geen winstuitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Elke uitkering die in strijd is met de bepalingen van het wetboek van vennootschappen moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden niet onkundig konden zijn.

Artikel 21 Ontbinding

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voorbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Artikel 22 : Vereffening  benoeming van de vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het wetboek van vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden en mits homologatie door de bevoegde rechtbank van deze benoeming.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten enfof het beroepsgeheim van de vennoten.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Artikel 23

Het kennelijk onvermogen van de enige vennoot of het verbod tot uitoefening van de geneeskunde heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

Artikel 24

De statuten kunnen slechts gewijzigd worden met éénparigheid van stemmen.

Elke wijziging van onderhavige statuten zal voorafgaandelijk ter goedkeuring worden voorgelegd aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester CALLIAUW Peter, notaris te Gent

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte, de dato 26 november 2013;

- gecoördineerde tekst der statuten

- verslag van het bestuursorgaan

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 10.05.2013, NGL 27.05.2013 13139-0435-010
03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 11.05.2012, NGL 22.06.2012 12226-0264-010
21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 30.05.2011, NGL 15.06.2011 11170-0511-011
16/03/2011
ÿþ~~rrQ'~{.~ i L54~fI,~,1 rá'

me 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IflhI 1 Ii HI lifti lUl I I I IMhI

+11041292*

Ondernemingsnr: 0473342083

Benaming

(voluit) : DR. JAN DHANENS

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9030 Gent, Eeklostraat 122

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING

Blijkens akte verleden voor het ambt van Meester Eugène-Christophe Beyer de dato 22 februari 2011, geregistreerd Gent 6 op 23 februari 2011, boek 183, blad 82, vak 08, werd de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR JAN DHANENS", met zetel te 9030 Gent (Mariakerke), RPR Gent, ondernemingsnummer 0473.342.083 gehouden alwaar volgende agenda werd behandeld:

1.- Vermindering van het kapitaal met honderd vijftig duizend euro (150.000,00¬ ) door het geplaatst kapitaal te brengen van tweehonderd tweeënzeventig duizend euro (272.000,00¬ ) naar honderd tweeëntwintig duizend euro (122.000,00¬ ), volledig toe te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal, zonder vernietiging van aandelen door terugbetaling op ieder aandeel van een som van honderd euro zeven cent (100,07¬ ), welke van het kapitaal zal worden afgehouden, waardoor het kapitaal blijft vertegenwoordigd worden door duizend vierhonderd negenennegentig aandelen, zonder nominale waarde, elk één duizend vierhonderd negenennegentigste (1/1.499) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend.

2.- Verzoek tot de notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van honderd vijftig duizend euro (150.000,00¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal van de vennootschap daadwerkelijk werd gebracht van tweehonderd tweeënzeventig duizend euro (272.000,00¬ ) naar honderd tweeëntwintig duizend euro (122.000,00¬ ).

3.- Aanpassing van artikel 5 overéénkomstig onderhavige kapitaalvermindering.

4.- Machtiging aan de instrumenterende notaris tot coördinatie van de statuten.

5.- verlenen van een volmacht.

en volgende besluiten genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist het kapitaal met honderd vijftig duizend euro (150.000,00¬ ) te verminderen door het geplaatst kapitaal te brengen van tweehonderd tweeënzeventig duizend euro (272.000,00¬ ) naar honderd tweeëntwintig duizend euro (122.000,00¬ ) en deze vermindering volledig toe te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal, zonder vernietiging van aandelen, door terugbetaling op ieder aandeel van een som van honderd euro zeven cent (100,07¬ ), welke van het kapitaal zal worden afgehouden, waardoor het kapitaal blijft vertegenwoordigd door duizend vierhonderd negenennegentig aandelen, zonder nominale waarde, elk één duizend vierhonderd negenennegentigste (1/1.499) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend.

Gelet op de hiervoor genomen beslissing stelt de vergadering vast:

dat aan de heer Dhanens Jan, voornoemd, een bedrag zal toekomen van honderd vijftig duizend euro (150.000,00¬ );

Tweede beslissing

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van honderdvijftig duizend euro (150.000,00¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal van de vennootschap daadwerkelijk werd gebracht van tweehonderd tweeënzeventig duizend euro (272.000,00¬ ) naar honderd tweeëntwintig duizend euro (122.000,00¬ ). De enige aandeelhouder verklaart door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 317 en volgende van het Wetboek van Ven-nootschappen, dat inzake de reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering cntstaan is voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGE ~Gd?

0 4 -03p 7011

REC;-íTEI-.NK' AN

iCOOPHA"~i GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

voormelde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouder mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren, zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

Derde beslissing

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel 5 : Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd tweeëntwintig duizend euro (122.000,00), vertegenwoordigd door duizend vierhonderd negenennegentig aandelen zonder nominale waarde, die elk één/duizend vierhonderd negenennegentigste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal." Vierde beslissing

De vergadering beslist de instrumenterende notaris te machtigen tot coördinatie van de statuten. Vijfde beslissing

Een bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer Jan Verhoeye en/of Sven De Wit, beiden kantoor houdende te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25 met het oog op het verrichten van alle formaliteiten in verband met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket en in verband met de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

(getekend) notaris E-C Beyer

samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

-

gecoördineerde statuten

Voorbehouden aan hit Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2010 : GET001321
29/06/2009 : GET001321
20/06/2008 : GET001321
29/05/2007 : GET001321
26/05/2005 : GET001321
28/06/2004 : GET001321
10/06/2004 : GET001321
16/05/2003 : GET001321
04/12/2002 : GET001321
24/05/2002 : GET001321
07/11/2001 : GET001321

Coordonnées
DR. JAN DHANENS

Adresse
EEKLOSTRAAT 122 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande