DR. JAN RAEMDONCK, PSYCHIATER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JAN RAEMDONCK, PSYCHIATER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.241.174

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 16.07.2014 14311-0431-015
24/03/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





111111111,11111811111111

NEERGELEGD

11 UT 201/i

RECHTBANK VAN

KOOPHRML TE GENT



Ondernemingsnr: 0834.241.174

_i Benaming (voluit) : DR. JAN RAEMDONCK, PSYCHIATER

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zwanebloemstraat 11

9032 Gent (Wondeigem)

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Jan MYNCKE, notaris te Gent, op 7 maart 2014, data de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten nootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. JAN RAEMDONCK, PSYCHIATER", waarvan de zetel gevestigd is te 9032 Gent (voorheen Wondelgem), Zwanebloemstraat, 11, ingeschreven in het rechtspersonen register te Gent, onder het nummer 0834.241.174, opgericht ingevolge een akte die werd verleden voor de ondergetekende notaris op 28 februari 2011 en bekend gemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 15; maart daarna, onder het nummer 20110315/040525, met unanimiteit van stemmen volgende beslissingen heelmm genomen :

1J Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 31 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een;; tussentijds bruto-dividend tot beloop van honderd zesenvijftigduizend euro (¬ 156.000,00), waarop tien procent;; (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij vijftienduizend zeshonderd euro (¬ 15.600,00) en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves en de overgedragen winst.

De dividenden werden toegekend aan Dokter Jan Jules Maria Raemdonck, geboren te Gent op 27 augustus;; 1961, wanende te 9032 Gent (voorheen Wondelgem), Zwanebloemstraat, 11.

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op 31 december 2013 door boeking als een dividendvordering;; van Dokter Jan Raemdonck.

IIJ Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de ver slagen die werden opgemaakt door de zaakvoerder op 22 januari 2014 en de bedrijfsrevisor, de burgerlijke;; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. Vande iF Moortel & Co, Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de Heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, kantoor;, houdende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat, 27, op 21 januari 2014, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura en die werden opgesteld overeenkomstig het artikel 313 van het Wetboek van Vennoot-F schappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura tuiden als volgt "3. Besluit

Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel & C" Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De,; Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeen-;; komstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalver-;? hoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA DR. JAN RAEMDONCK, PSYCHIATER.

De bijzondere algemene vergadering dd, 31 december 2013 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaal verhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 156.000,00 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder. Het netto-dividend bedraagt 140.400, 00 euro.

Ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorko men in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren;, inzake inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

s

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

2. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura; in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

3. De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4. De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5. De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering / aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat aile aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

6. Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 70 nieuwe aandelen van de vennootschap DR. JAN RAEMDONCK, PSYCHIATER BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 140.400,00 euro worden uitgegeven.

7. Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 140.400, 00 euro teneinde het te brengen van 18.600,00 euro op 159.000,00 euro;

8. De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dal alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van lnkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie fe verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 21 januari 2014.

BVBA J. Vande Maarte! & C°, Bedrijfsrevisoren

(getekend)

Vertegenwoordigd door Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor"

III./ a) Kapitaalverhoging conform het artikel 537 WIB

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd veertigduizend vierhonderd euro (¬ 140.400,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd negenenvijftigduizend euro (¬ 159.000,00) door inbreng in natura van één of meerdere dividendvorderingen gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van honderd zesenvijftigduizend euro (¬ 156.000,00), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van vijftienduizend zeshonderd euro (¬ 15.600,00) hetzij aldus netto honderd veertigduizend vierhonderd euro (¬ 140.400,00).

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van zeventig (70) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven door de genoemde Dokter Jan Raemdonck.

Ieder nieuw aandeel zal worden volgestort in kapitaal tot beloop van honderd procent (100%).

b) Inbreng

De genoemde Dokter Jan Raemdonck, na de voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat en bevestigend volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap, verklaart met het netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend tot beloop van honderd veertigduizend vierhonderd euro (¬ 140.400,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit dividendvordering op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

De genoemde Dokter Jan Raemdonck verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt creditsaldo van de door hem aangehouden dividendvordering tot stand Is gekomen ten gevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering die werd gehouden op 31 december 2013.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto bedrag van voorschreven dividenden-uitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

c) Keuze van woonplaats





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

, 3

. t

Voor de uitvoering dezer doet de genoemde Dokter Jan Raemdonck' en' de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in respectievelijk zijn woonplaats en haar zetel van de vennootschap.

d) Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden zeventig (70) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze zeventig (70) nieuwe aandelen worden toegewezen aan de genoemde Dokter Jan Raemdonck als vergoeding voor de door hem gedane inbreng in natura.

e) Vaststelling kapitaalverhoginq

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot honderd negenenvijftigduizend euro (¬ 159.000,00).

IV./ De tekst van het artikel 5 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst :

"Het gehele geplaatste kapitaal van vennootschap bedraagt honderd negenenvijftigduizend euro (f

159.000, 00).

Het is verdeeld in tweehonderd zesenvijftig (256) aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap kan geen winstbewijzen uitgeven die het kapitaal niet vertegenwoordigen."

V.i Aan ondergetekende notaris worden alle machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten

van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank

van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VI.! De zaakvoerder wordt gelast met de uitvoering van de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

neergelegd voor de formaliteiten overeenkomstig

artikel 173,2' van het registratiewetboek.

Getekend door Notaris Jan MYNCKE.

Tegelijk hiermee neergelegd :

1. Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten.

2. Verslagen van de zaakvoerder en bedrijfsrevisor.

2. Gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 26.07.2013 13363-0517-015
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 28.06.2012 12245-0206-012
15/03/2011
ÿþMol 2.0

aa In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

NE EF6GFLEGD

03í°'ie,f 'f" 2011

~tl'.i_:i!'i K. VAN

KOUI'11:1i5tNíieTE GENT

lttI~N~I~ VNNN~IW~ 1~tl

" iioaosas

Ondernemingsnr : 0' 3 k 2. 41 ,1 4

Benaming

(voluit) : DR. JAN RAEMDONCK, PSYCHIATER

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zwanebloemstraat, 11 te 9032 Gent (voorheen Wondelgem) Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden v66r Meester Jan MYNCKE, notaris met standplaats te Gent, op 28 februari 2011 en dragende de volgende vermelding : "Geregistreerd te Gent 6 de 1 maart 2011. Boek 182, blad 94, vak 10, zes rollen, geen vert. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanwezend Inspecteur ai., (getekend) Glenn Daghelet", dat er door de Heer RAEMDONCK, Jan Jules Maria, geboren te Gent op 27 augustus 1961, wonende te Gent (voorheen Wondelgem), Zwanebloemstraat, 11; een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "DR. JAN RAEMDONCK, PSYCHIATER".

De vennootschap is gevestigd te 9032 Gent (voorheen Wondelgem), Zwanebloemstraat, 11.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel :

Het uitoefenen van de psychiatrie in naam en voor rekening van de vennootschap door de vennoten psychiaters.

Het houden van spreekbeurten, het opstellen van deskundige studies en rapporten door de vennoten-psychiaters.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks in verband staan met dit doel, voor zover ze echter niet strijdig zijn met de burgerlijke aard van de vennootschap.

De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de regelen van de medische deontologie terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstoogmerk van artsen. Dit alles rekening houdend met de regelen van de medische deontologie ter zake en na voorafgaandelijke goedkeuring van de "provinciale Raad van de Orde van Geneesheren".

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap, als bijkomstig doel, eigen onroerende goederen verwerven en beheren, alsook alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde. Op de aandelen wordt in geld ingeschreven en het kapitaal is " volledig volgestort, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door de Heer Jan Raemdonck, zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door de N.v. "Dexia Bank", te Brussel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die vennoot moeten zijn en die geacht worden het beroep van arts uit te oefenen.

De opdracht van de zaakvoerder geldt voor de duur van de medische beroepsactiviteit.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

" a

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand mei, om 16.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden tijdens het jaar dat volgt op de afsluiting van het eerste boekjaar.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden:

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

Tot gehele of gedeeltelijke conventionele reservering van de winst kan enkel besloten worden met éénparigheid van aan alle bestaande aandelen verbonden stemmen.

Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2011.

Bij de onmiddellijk gehouden algemene vergadering werd er door de comparant beslist, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel :

- zichzelf, de genoemde Heer Jan Raemdonck, te benoemen tot zaakvoerder, die verklaart de opdracht te aanvaarden. Zijn opdracht geldt voor de duur van de medische beroepsactiviteit;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VM Fisk", met zetel te Oudenaarde, Scheldekant, 7, en zijn aangestelden, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, ten einde de toekenning van een ondememingsnummer te bekomen, en alles te doen wat nodig is voor de formaliteiten naar aanleiding van deze oprichting, alsmede voor eventuele wijzigingen en/of verbeteringen en/of schrappingen, met recht van in de plaatsstelling, en

- dat de vennootschap bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door Notaris Jan MYNCKE. Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DR. JAN RAEMDONCK, PSYCHIATER

Adresse
ZWANEBLOEMSTRAAT 11 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande