DR. JEAN-PAUL VAN DER SYPT, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JEAN-PAUL VAN DER SYPT, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.461.252

Publication

08/11/2013
ÿþMoR Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0538.461.252

Benaming

(voluit) : Dr. Jean-Paul Van der Sypt, huisarts

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kasteeldreef 110, 9920 Lovendegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor voorzien bij artikel 220 W. Venn., ter gelegenheid van de quasi-inbreng in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dr, Jean-Paul Van der Sypt, huisarts.

Jean-Paul Van der Sypt

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

E ~- s ~~ ~:~.~~ .~

6~~~..~~~D

2 9 On 2U13

¬ '.i=cKq~f-eé.-

KGO^!-!,..1

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

V ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



4" " " «..

NEERGELEGD

-.9 -69- 2613

RECHTBANK VAN

KOOPHALTE GENT

Ondernemingsnr : QY3% .464

Benaming

(voluit) : DR. JEAN-PAUL VAN DER SYPT, HUISARTS

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9920 Lovendegem, Kasteeldreef 110

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichtingsakte

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Manuel Van Hoof, te Gent-Zwijnaarde, op 5 september 2013 dat:

De heer VAN DER SYPT Jean-Paul Achilles, geboren te Sint Arnandsberg op 4 juli 1964, met rijksregistemummer 64.07,04-041.68, gehuwd met mevrouw SMEKENS Annick Maria Achiel, wonende te Lovendegem, Kasteeldreef 110.

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met

De naam van de vennootschap is Dr. Jean-Paul Van der Sypt, huisarts",

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

De vennootschap heeft haar zetel te 9920 Lovendegem, Kasteeldreef 110.

Deze vennootschap heeft tot doel :

1.De volledige medische beroepsactiviteit door de huisarts-vennoot, in naam en voor rekening van de vennootschap rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de huisarts-vennoot onder zijn eigen professionele verantwoordelijkheid die onbeperkt is, en uitsluitend geneesheren bevat die op de lijst van Orde der Geneesheren zijn ingeschreven, en hun volledige medische activiteiten in het kader van de vennootschap (zullen) uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen zijn aanvaard. Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De geneesheer-vennoot dient een billijke vergoeding te ontvangen voor zijn prestaties zonder dat deze rechtstreeks mogen gekoppeld worden aan de erelonen van de door hem geleverde prestaties,

2.Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de huisarts-vennoot;

3. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor uitoefening van voomoemde activiteiten

4. De aankoop, het huren en invoeren van aile medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten ; evenals het aanschaffen van de materiële infrastructuur die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen ;

5, De mogelijkheid te scheppen om de huisarts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in' zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren of structuurwijzigingen doorvoeren die rechtstreeks; nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is volledig! onderschreven en volgestort ten belope van ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro). Het is; vertegenwoordigd door 186 aandelen met elk een nominale waarde van ¬ 100,00 (honderd euro). Het kapitaal' wordt voor twee derden (2/3) in speciën ingebracht.

en is ingeschreven door voornoemde heer Jean-Paul Van der Sypt: 18.600euo volstort ten bedrage van 12.400euro

De aandelen zijn steeds op naam.

Geen aandeel mag worden overgedragen onder levenden dan aan een persoon die het beroep van huisarts uitoefent en derhalve is ingeschreven op de in artikel 7 paragraaf 1 van het KB van 10 november 1967 bedoelde Lijst van de Orde en zijn volledige medische activiteit uitoefent In het kader van de vennootschap.

Een nieuwe vennoot kan pas toetreden mits unaniem akkoord van de reeds bestaande vennoten.

Qp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het relatieve aandelenbezit van alle vennoten moet steeds in verhouding staan van hun respectievelijke activiteit in de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen, die daarenboven steeds huisarts-vennoot moeten zijn.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van 10 jaar benoemd de heer Jean-Paul Van der Sypt, voornoemd, die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een beslissing die zich hiertegen verzet.

De enige zaakvoerder zal, of indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Hij (zij) kan (kunnen) de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, ais eiser of als verweerder,

De duur van het mandaat wordt in ieder geval beperkt tot 10 jaar.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met Inbegrip van de zaakvoerder zelf. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder echt verklaarde staat.

Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van de taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen tijdelijke gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen voor niet-medische zaken.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

De zaakvoerder en in voorkomend geval de commissarissen moeten de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, ieder jaar bijeenroepen op de eerste donderdag van de maand maart om 20uur30 ter zetel van de vennootschap. indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

Op ieder ogenblik kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Op ieder ogenblik kan ook een buitengewone algemene vergadering worden gehouden In de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, vermeld ln de uitnodiging om aan de vergadering deel te nemen.

De aandeelhouder, alsook de zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissarissen) moeten per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, worden uitgenodigd. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissaris(sen) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken,

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissaris(sen) moeten een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Zij kunnen te allen tijde een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt ais algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde. De gevolmachtigde moet zelf stemgerechtigde vennoot zijn. Elke vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de winst wordt ten minste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo wordt door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen.

Met eenparigheid van stemmen kan deze ardus beslissen reserves (beschikbare of niet-beschikbare) aan te leggen, die echter het maximumbedrag van één miljoen tweehonderdvijftigduizend euro niet mogen overschrijden.

Voor de ingebrachte kapitalen mag enkel een normale intrest aangerekend worden.

Pli eaor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vereffenaars dienen geneesheer te zijn. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars.

Het eerste boekjaar is begonnen op 01 september 2013 en zal eindigen op 30 september 2014 met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sinds 01 september 2013 voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan, bij toepassing van artikel 13bis van de vennootschapswet.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015e

Voor beredeneerd uittreksel

afgeleverd voor registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank

= van koophandel

Manuel Van Hoof

tegelijk neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. JEAN-PAUL VAN DER SYPT, HUISARTS

Adresse
KASTEELDREEF 110 9920 LOVENDEGEM

Code postal : 9920
Localité : LOVENDEGEM
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande