DR. JELLE DEGRAEUWE - KINDERARTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JELLE DEGRAEUWE - KINDERARTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.784.358

Publication

08/06/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

1. niet-statutaire zaakvoerders te allen tijde door de algemene vergadering kunnen worden afgezet;

2. statutaire zaakvoerders, waarvan het mandaat aan vennoten voorbehouden is, slechts kunnen ontslagen worden met eenparig goedvinden van alle vennoten en hun/haar opdracht wel om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk kan worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging;

3. enkel een arts-vennoot tot statutair zaakvoerder kan worden benoemd en voor niet-medische aangelegenheden ook een niet-arts kan benoemd worden tot niet-statutair zaakvoerder.

Het mandaat van zaakvoerder is als volgt in de tijd beperkt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. de duur van het mandaat van een, al dan niet statutair, zaakvoerder-vennoot is beperkt tot maximaal de duur van diens medische activiteiten, waarbij deze duur wordt herleid tot zes jaar in geval er meerdere vennoten zijn;

2. de duur van het mandaat van een, steeds niet-statutaire, zaakvoerder-niet-vennoot bedraagt maximaal zes jaar; herverkiezing is evenwel mogelijk.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een wedde worden toegekend, waarvan het bedrag niet onderworpen is aan de goedkeuring van de algemene vergadering en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Aan de zaakvoerders kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden toegekend. Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen bepaalde welomschreven taken aan niet-artsen delegeren, doch enkel voor niet-medische aangelegenheden. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Werd benoemd tot niet statutaire zaakvoerder:

De Heer Degraeuwe, Jelle Jules Jozef, geboren te Gent op 9 januari 1979, [Rijksregister nummer : 79.01.09-035.03], wonend te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Klapstraat 59.

Die dit mandaat aanvaardde.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitoefening door de artsen-vennoten van hun medische activiteit in naam en voor rekening van de vennootschap, en meer in het bijzonder de beroepsactiviteiten die zich bevinden binnen het vakgebied van kinderarts, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst, en dit onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de artsenvennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap en met inachtneming van de Code van Geneeskundige De activiteit omvat impliciet de inning der erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding aan de artsen-vennoten in verhouding tot de prestaties die zij voor rekening van de vennootschap geleverd hebben.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige of een gedeelte van hun medische activiteit in gemeenschap te brengen.

1. Het scheppen van alle (im)materiële voorwaarden met het oog op het verstrekken van

bedoelde geneeskundige zorgen:

- De aankoop, het huren, het leasen en invoeren van alle medische apparatuur en bijhorende

accommodaties nodig of nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

- Het aanwerven van ondergeschikt en paramedisch personeel die de vennoten in de uitoefening

van hun beroep bijstaan.

- De inrichting van een medisch secretariaat en van de algemene diensten die nuttig zijn voor de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

hoofdactiviteit van de vennootschap.

- Het verlenen van alle medische, materiële, morele en sociale assistentie aan de patiënten.

3) Het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

4) De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, onroerende goederen verwerven en beheren op voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook . Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te worden genomen met unanimiteit van stemmen.

5) Het onderhoud, herstellen, verbouwen en verhuren van eigen onroerende goederen die rechtstreeks verband houden met de uitoefening van de geneeskundige praktijk.

6) Zij mag alle verrichtingen ondernemen van onroerende, roerende of financiële aard, die rechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

7) De vennootschap mag deelnemen aan alle andere vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of toetreden tot associaties, met dezelfde of aanvullende specialiteiten, evenwel onder de voorwaarde van voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren waaronder de vennootschap ressorteert.

8) De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenleer ter zake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

9) Overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

10) De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel, dit alles in overeenstemming met de beginselen van de medische deontologie, eigen aan het beroep van arts.

Jaarvergadering : de tweede zaterdag van de maand mei om tien uur., op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar : Aanvang op datum oprichting, om af te sluiten op 31 december 2016.

Eerste jaarvergadering : in het jaar 2017.

Volmacht : De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Bonne Fiduciaire Bvba , met zetel te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Emiel Lossystraat 13, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en bij de sociale en fiscale administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

" expeditie akte oprichting

Coordonnées
DR. JELLE DEGRAEUWE - KINDERARTS

Adresse
KLAPSTRAAT 59 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande