DR. JOERI STERKEN, ANESTHESIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JOERI STERKEN, ANESTHESIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.833.305

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 23.04.2014 14096-0415-011
16/06/2014
ÿþ mad 11.1

5 ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

beF i 8

aa

Be Stai





*14117116*





Gent

Oudenaarde

Griffie C il JUHI 2C14

Ondememingsnr : 0895.833.305

Benaming (voluit) : DR. JOERI STERKEN, ANESTHESIE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gansbeekstraat 31

9680 Maarkedal (Etikhove)

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging-regime artikel 537 WIB-statutenwijziging

; Bij akte verleden voor Notaris Nicolas Verstraete, ter standplaats Tielt op 12 mei 2014, geregistreerd te;; Oostende 1 op 20 mei 2014, vier bladen, geen verzendingen, boek 764 blad: 80, vak: 12, ontvangen: vijftig euro:; (50 EUR). Getekend: Voor De adviseur Nancy Vantroyen Financ. Assistent; blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten;; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. JOERI STERKEN. ANESTHESIE", met zetel te 9680=i Maarkedal (Etikhove), Gansbeekstraat 31, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder; het nummer BE 0895.833.305.

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Marc Coudeville te Oostende op B februari 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 februari daarna, onder nummer; 08032203. Waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Marc Coudeville, voornoemd, op 30 december 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 januari 2009 onder nummer 09009490, en een tweede keer gewijzigd bij akte verleden voor meester Dirk Vanhaesebrouck, geassocieerd notaris te Kortrijk, op 22 december 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch; Staatsblad van 13 januari 2012, onder nummer 12011611.

;: De zetel werd bij de buitengewone algemene vergadering van 30 april 2012 verplaatst van 3201 Langdorp,;', Grote Meur 1 naar 9680 Maarkedal (Etikhove), Gansbeekstraat 31, bekendgemaakt in de bijlagen tot het;;

;¬ Belgisch Staatsblad van 1 juni 2012, onder nummer 12098629.

ij

i` En dat navolgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel over te brengen naar "Gansbeekstraat 27, 9680 Maarkedal ;, (Etikhove)". De vergadering besluit de eerste zin van artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende;; tekst: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te Gansbeekstraat 27, 9680 Maarkedal (Etikhove)".

TWEEDE BESLUIT -- STATUUT VAN DE AANDELEN BIJ SPLITSING VRUCHTGEBRUIK EN BLOTE; EIGENDOM

ii De vergadering besluit om het statuut van aandelen bij splitsing in vruchtgebruik en blote eigendom in de'[ ;; statuten aan te passen door vervanging van het volledige artikel 9 van de bestaande statuten door volgende;]

tekst: ;;

"De aandelen zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één eigenaar ten;;

$ titel. ;;

De uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten zijn geschorst zolang niet één enkel persoon ten;; ij opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangeduid. 3; De rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en blote eigendom toebehorende aandelen, worden doorij ij de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Het vruchtgebruik van de aandelen in een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid dient in het;] bezit te zijn van personen die het beroep van arts uitoefenen of zullen uitoefenen in het kader van de;; ;j vennootschap."

DERDE BESLUIT --VASTLEGGEN RECHTEN VAN ERFGENAMEN, LEGATARISSEN,'

RECHTHEBBENDEN EN SCHULDEISERS VAN DE VENNOOT ?;

De vergadering besluit om de rechten van erfgenamen, legatarissen, rechthebbenden en schuldeisers van dei, ;; vennoot te herformuleren door toevoeging bij artikel 9 van de statuten, gewijzigd als voormeld, van volgende ;i

s zin: ;,

"De erfgenamen, legatarissen, rechthebbenden en schuldeisers van de enige vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen ..

p de papieren en documenten van de . vennootschap, verdeling of veiling van de maatschappelijke goederen eisen, bezwarende maatregelen treffen, inventarissen doen opmaken, noch zich met het bestuur van de vennootschap inlaten." VIERDE BESLUIT -- PROCEDURE OVERDRACHT VAN DE AANDELEN

De vergadering besluit om de procedure van overdracht van de aandelen aan te passen door vervanging van het volledige artikel 7 van de bestaande statuten door volgende tekst

"A. Overdracht van de aandelen onder levenden

Aandelen mogen slechts worden overgedragen aan een arts, ingeschreven op de Lijst van de provinciale raad ' van de Orde der geneesheren die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal ' uitoefenen en die door de bestaande vennoten met éénparigheid van stemmen is aanvaard. Indien dit niet het gevat is, treedt de vennootschap onmiddellijk in ontbinding.

De verdeling der aandelen onder de artsen-vennoten mag niet beletten dat elke arts-vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerde werk.

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectievelijke activiteit in de vennootschap.

Elke overdracht moet evenwel voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de provinciale raad van de Orde der geneesheren.

Overdrachten van aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgaan op artsen en dat de continuiteit van de zorg verzekerd blijft.

Tegen de weigering van toestemming is geen verhaal mogelijk. De weigerende vennoten beschikken over zes maanden vanaf de weigering om ovememers te vinden; bij gebreke zullen zij gehouden zijn zelf de aandelen te ' kopen of van hun weigering af te zien.

' Voorgaande geldt niet voor de overdracht van de blote eigendom van de aandelen aan de echtgenoot van de overdrager en aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of de rechte neerdalende lijn van de overdrager. De waardebepaling van de aandelen gebeurt overeenkomstig artikel 7bis van de statuten.

B. Overdracht van de aandelen wegens overlijden

Het overlijden van de ene vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

De aandelen van de enige vennoot mogen echter op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan ' aan een andere arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden zoals bepaald in onderhavige statuten.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet voldoen aan de voorwaarden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een andere arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium. Aan deze restrictie kan enkel een einde worden gesteld door systematische wijziging van de statuten, en inzonderheid van artikel 1 (naam) en 3 (doel) en de overige specifieke statutaire bepalingen, zodat de beoefening en de bevordering van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd. De waardebepaling van de aandelen gebeurt overeenkomstig artikel 7 bis van de statuten."

VIJFDE BESLUIT -- VASTLEGGEN PROCEDURE WAARDEBEPALING VAN DE AANDELEN BIJ OVERDRACHT ONDER DE LEVENDEN OF OVERGANG WEGENS OVERLIJDEN

De vergadering besluit om de procedure van waardebepaling van de aandelen bij overdracht onder de levenden of overgang wegens overlijden te herformuleren in de statuten door toevoeging van volgend artikel 7 bis: "De waarde van de aandelen in geval deze moeten worden overgedragen zoals hierboven bepaald, is de werkelijke waarde op de dag van de overdracht.

De waarde der aandelen wordt vastgesteld rekening houdend met de reserves en eventuele waardeverhogingen, de gebeurlijke verliezen en waardeverminderingen, alsook alle andere elementen die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de waarde worden vastgesteld door een in gemeen akkoord aangestelde deskundige of door twee deskundigen waarvan één door elke partij te benoemen.

Bij ontstentenis van effectieve aanstelling of bij gebrek aan overeenstemming tussen beide deskundigen zal worden beslist door een deskundige, aangeduid op verzoek van de meest gerede partij door de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van de plaats waar de zetel van de vennootschap gevestigd is. Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zullen in elk geval tot stand moeten komen binnen 3 maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgesteld."

ZESDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De vergadering besluit, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in geld van een bedrag gelijk aan negentig procent (90 %) van het ingevolge de beslissing van de buitengewone algemene vergadering de dato 5 mei 2014 laatstleden uitgekeerde tussentijdse brutodividend, zijnde verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in geld van honderd negenenvijftigduizend driehonderd euro (¬ 159.300,00), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar honderd zevenenzeventig duizend negenhonderd euro (¬ 177.900,00), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van ieder aandeel.

ZEVEHDP BES!_U.iT...ve:WSzEjVi uktilIG_YAN.DE __ _____________ .....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

t

Voor-behtruden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

.~

Vo r-béhdudem aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Inschrijving- Nadat de algemene vergadering erkend heeft volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren, en de algemene vergadering verklaard heeft volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap wordt op de kapitaalverhoging volledig ingeschreven in geld door de enige vennoot, de heer Sterken ,loert, voornoemd, voor een bedrag van honderd negenenvijftigduizend driehonderd euro (¬ 159,300,00).

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van honderd negenenvijftigduizend driehonderd euro (E 159.300,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap, bij Argenta Spaarbank NV, te 2018 Anterpen, Belgiëlei 49-53. Het bewijs van deponering werd door deze bank afgeleverd op 7 mei 2014 en wordt door mij notaris bewaard overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen,

Vergoeding  aanvaarding

De kapitaalsverhoging gebeurt zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van ieder aandeel.

ACHTSTE BESLUIT VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

? De algemene vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderd zevenenzeventig duizend negenhonderd euro (¬ 177.900,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

NEGENDE BESLUIT AANPASSING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd zevenenzeventig duizend negenhonderd euro (¬ 177.900,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (11186ste) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen."

TIENDE BESLUIT -- VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Notaris Nicolas VERSTRAETE

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte van 12 mei 2014

Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 24.04.2013 13097-0117-011
01/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L bei aa Be Ste ~

flhII lIIIllhIllHhllflUIUl lUI

" iaaeasas*





NWerj;~~ ~ t~~ tee

Rechtbalx:{ tirfi tiCa';}hareet

te Louven, cie

~i~,EE I 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0895.833.305

Benaming

(voluit) : DR. JOER1 STERKEN, anesthesie

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Meur 1, 3201 Aarschot (Langdorp)

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Verplaatsing maatschappelijke zetel

In de buitengewone algemene vergadering van 30 april 2012 wordt beslist met éénparigiheid van de stemmen de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Grote Meur 1, 3201 Langdorp naar Gansbeekstraat 31, 9680 Maarkedal (Etikhove) en dit vanaf 1 mei 2012.

Joeri Sterken

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van f_tiik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 03.04.2012 12080-0256-011
13/01/2012
ÿþmod 11.1

Im

IIIIINI II Ífllllllf

*12011611*

NI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de DE GRIFFIER,

Gri te



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr :0895.833.305

Benaming (voluit) : DR. MER! STERKEN, anesthesie

(verkort):

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Meur 1

3201 Aarschot (Langdorp)

Onderwerp akte :Wijziging doel - Wijziging statuten.

'Tekst : Uit een proces-verbaal (D17193) opgemaakt door Dirk Vanhaese ,brouck, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 22 december 2011, blijkt dat de:

enige vennoot, handelend als buitengewone algemene vergadering van de

voornoemde vennootschap, onder meer besloten heeft :

1. het doel van de vennootschap te wijzigen als volgt:

"In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het' gebied van de anesthesie als hoofdzakelijk doel, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

" Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit' voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

'Het doel kan onder meer omvatten:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake anesthesie en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel: het beleggen of investeren van haar middelen, zelfs gefinancierd door leningen, en dit zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. Dit houdt onder meer in dat de vennootschap alle investeringen en beleggingen kan uitvoeren zoals onder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"-

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

med 11.1

meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren."

2. de statuten aan te passen aan het genomen besluit.

3. bijzondere volmacht te verlenen, met recht van in de plaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "Fiscaal Buro Ghesquière", met zetel te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 401, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0432.861.312, om alle administratieve formaliteiten te vervullen in verband met deze wijziging van de statuten en in het bijzonder de formaliteiten bij één of meer erkende ondernemingsloketten en/of bij de btw-administratie.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- het verslag van de zaakvoerder houdende de doelswijziging;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.03.2011, NGL 28.03.2011 11065-0545-012
07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 01.04.2010 10084-0574-011

Coordonnées
DR. JOERI STERKEN, ANESTHESIE

Adresse
GANSBEEKSTRAAT 31 9680 ETIKHOVE

Code postal : 9680
Localité : Etikhove
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande