DR. JOS VAN ACKER - KLINISCHE BIOLOGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JOS VAN ACKER - KLINISCHE BIOLOGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.493.782

Publication

08/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 30.04.2014 14113-0552-011
23/07/2014
ÿþrele

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 f JULI 2014

II

il



REC4tlilflÈ ANK VAN

K0nPHAN PI 2F GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

i~

;r

Îf

ir

ri

:;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0477,493.782

Benaming (voluit) : BVBA Dr. Jos Van Acker - Klinische Biologie

,1 Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

(verkort) : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rechtsvorm Pekelharing 53

Zetel 9000 Gent

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de burgerlijker vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheidi "BVBA Dr, Jos Van Acker  Klinische Biologie", met zetel te 9000 Gent, Pekelharing 53 (opgericht: onder de naam "Dr. Jos Van Acker" bij akte verleden voor meester Paul Vandenberghe, notaris tel Gent (Ledeberg), op tweeëntwintig april tweeduizend en twee), welk proces-verbaal werd opgemaakti door meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris, met zetel van de burgerlijke vennootschap; onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op drie juli tweeduizend veertien, hetgeen volgt:

* De voorzitter heeft uiteengezet dat op 11 juni 2014 een bijzonder verslag door de zaakvoerder; werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 § 1, lid 3 van het Wetboek van vennootschappen waarin werd uiteengezet waarom de voorgenomen inbreng in natura en de voorgestelde kapitaalverhoging; van belang zijn voor de vennootschap.

* De voorzitter heeft uiteengezet dat een verslag door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIGURADr BEDRIJFSREVISOREN BVBA, te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1126 vertegenwoordigd door de heer JAN MOENS, bedrijfsrevisor, werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 § 1, lid 1 en lid 2 van het Wetboek van vennootschappen dat betrekking heeft op de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Dit verslag besluit in volgende bewoordingen:

" 8 Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering die zal ontstaan uit het besluit tot uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoot van de burgeriijkec vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR, JOS! VAN ACKER  KLINISCHE BIOLOGIE, met maatschappelijke zetel te Pekelharing. 53, 9000 Gent, en met ondernemingsnummer 6E0477.493.782 -- RPR Gent.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

o de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij DR. JOS VAN ACKER H KLINISCHE BIOLOGIE BV BVBA, middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoot ten gevolge van de geplande dividenduitkering ten bedrage van 1.160.971,87 EUR, onder afhouding van 10 % roerende voorheffing, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen.; Het totale nettodividend zal 1.044.874,68 EUR bedragen,

o de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van; de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor dei

mod 11.1

bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

o de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

o dat de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 1.044.874,68 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

Indien de vennoot besluit om de ontvangen netto dividenduitkering voor een bedrag van 1.044.874,68 EUR in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in natura 240 nieuwe aandelen van DR, JOS VAN ACKER  KLINISCHE BIOLOGIE BV BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, worden uitgegeven, met een uitgifteprijs van 4.343,60 EUR per aandeel. De kapitaalverhoging zal als volgt verlopen;

1, Het verschil tussen de uitgifteprijs van 4.343,60 EUR per aandeel en de fractiewaarde van 100,00 EUR per aandeel of een globale uitgiftepremie van 1.020.874,68 EUR zal in een eerste fase worden geboekt op een onbeschikbare rekening Uitgiftepremies.

2. Door de inbreng in natura zal het kapitaal dus in eerste instantie worden verhoogd met 24.000,00 EUR (240 nieuwe aandelen * 100,00 EUR fractiewaarde), om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 42.600,00 EUR.

3. Onmiddellijk en in dezelfde buitengewone algemene vergadering wordt gepland om deze uitgiftepremie te incorporeren in het kapitaal zonder de uitgifte van nieuwe aandelen waarna het kapitaal zal verhoogd worden van 42.600,00 EUR tot 1.063.474,68 EUR.

De nieuw uit te geven aandelen zullen worden toegekend aan de heer JOS VAN ACKER.

Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 1.044.874,68 EUR, om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 1.063.474,68 EUR.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de vennoot zijn reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoert, Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de vennoot niet wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal bijgevolg niet verhoogd worden,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion"

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint-Denijs-Westrem, 26 juni 2014.

FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN BVBA

vertegenwoordigd door

JAN MOENS

Vennoot "

* De vergadering heeft beslist om het kapitaal te verhogen met vierentwintigduizend euro (24.000,00 EUR), door middel van de hierna beschreven inbreng in natura, om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op tweeënveertigduizend zeshonderd euro (42.600,00 EUR), door de uitgifte van tweehonderd veertig (240) nieuwe aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, met een uitgifteprijs van vierduizend driehonderd drieënveertig euro zestig cent (4.343,60 EUR) per aandeel, wat hoger ligt dan de fractiewaarde van de bestaande aandelen die honderd euro (100,00 EUR) per aandeel bedraagt.

Dientengevolge zal het gedeelte van de uitgifteprijs dat overeenstemt met de fractiewaarde van de aandelen, hetzij een bedrag van vierentwintigduizend euro (24.000,00 EUR) bestemd worden voor de rekening kapitaal van de vennootschap.

Een bedrag van één miljoen twintigduizend achthonderd vierenzeventig euro achtenzestig cent (1,020.874,68 EUR) zal als uitgiftepremie geboekt worden op een bijzondere onbeschikbare rekening uitgiftepremies,

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de thans bestaande aandelen en zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf het begin van het huidige boekjaar.

De vergadering heeft beslist tot de kapitaalverhoging door inbreng door de heer Jos Van Acker, van zijn schuldvordering tot dividenduitkering jegens de vennootschap "BVBA Dr, Jos Van Acker  Klinische Biologie" ten bedrage van één miljoen honderdzestigduizend negenhonderd eenenzeventig euro zevenentachtig cent (1.160.971,87 EUR) verminderd met de roerende voorheffing van tien procent ten bedrage van honderd zestienduizend zevenennegentig euro negentien cent (116.097,19 EUR), hetzij ten bedrage van één miljoen vierenveertigduizend achthonderd vierenzeventig euro achtenzestig cent (1.044.874,68 EUR), en dat tweehonderd veertig (240) nieuwe aandelen zullen toegekend worden aan de heer Jos Van Acker.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

* De vennoot, de heer Jos Van Acker, heeft verklaard volledig kennis te hebben van de statuten ry en van de financiële toestand van deze vennootschap en heeft verklaard inbreng te doen van de voormelde schuldvordering tot voormelde dividenduitkering jegens voornoemde vennootschap "BVBA Dr. Jos Van Acker Klinische Biologie".

Uitgifte van aandelen

Als vergoeding van de aldus gedane inbreng, werden aan de heer Jos Van Acker, die aanvaardde, tweehonderd veertig (240) nieuwe aandelen toegekend van de voornoemde vennootschap "BVBA Dr, Jos Van Acker  Klinische Biologie", zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf het begin van het huidige boekjaar,

* De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is, volledig geplaatst en volledig volgestort.

* De vergadering heeft beslist om het kapitaal te verhogen met één miljoen twintigduizend achthonderd vierenzeventig euro achtenzestig cent (1.020.874,68 EUR) om het te brengen van tweeënveertigduizend zeshonderd euro (42.600,00 EUR) op één miljoen drieënzestigduizend vierhonderd vierenzeventig euro acht en zestig cent (1.063.474,68 EUR), door incorporatie bij het kapitaal van de uitgiftepremies voor een bedrag van één miljoen twintigduizend achthonderd vierenzeventig euro achtenzestig cent (1.020.874,68 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

* De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

* De vergadering heeft beslist de bestaande tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen drieënzestigduizend vierhonderd vierenzeventig euro acht en zestig cent (1.063.474,68 EUR).

Het is verdeeld in vierhonderd zesentwintig (426) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/vierhonderdzesentwintigste (11426e) van het kapitaal."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Uit de minuut waarin geen bepalingen

of voorbehoud strijdig met de inhoud

van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 03/07/2014;

2,

Coördinatie van de statuten van 07/07/2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

/oor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

23/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 31.03.2013, NGL 14.05.2013 13122-0089-011
16/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 02.04.2012 12081-0131-011
01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 26.03.2011, NGL 28.03.2011 11069-0463-011
02/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 27.03.2010, NGL 29.03.2010 10077-0184-011
01/04/2009 : GEA027205
03/04/2008 : GEA027205
30/03/2007 : GEA027205
22/04/2005 : GEA027205
15/07/2004 : GEA027205
30/04/2004 : GET001551
16/05/2002 : GEA027205

Coordonnées
DR. JOS VAN ACKER - KLINISCHE BIOLOGIE

Adresse
PEKELHARING 53 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande