DR. KEULEERS CARDIOLOGIE - DR. HUYSMAN ENDOCRINOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KEULEERS CARDIOLOGIE - DR. HUYSMAN ENDOCRINOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.770.992

Publication

03/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15303739*

Neergelegd

27-02-2015

Griffie

0599770992

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Dr. Keuleers Cardiologie - Dr. Huysman Endocrinologie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te

Destelbergen, op 27 februari 2015, dat een burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Naam : Dr. Keuleers Cardiologie - Dr. Huysman Endocrinologie

Zetel : 9050 Gent-Ledeberg, Raf Verhaeststraat 49

Duur : Onbepaald.

Vennoot/Vennoten :

1. De Heer Keuleers, Siegmund Lieven Adriaan, wonend te 9050 Gent (Gentbrugge), Raf Verhaeststraat 49.

2. Mevrouw Huysman, Frédérique Seraphine Ghislaine Annick, wonend te 9050 Gent (Gentbrugge), Raf Verhaeststraat 49.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de heer KEULEERS Siegmund Kris, voornoemd sub 1), ten belope van vijftig (50) aandelen - door mevrouw HUYSMAN Frederique, voornoemd sub 2), ten belope van vijftig (50) aandelen totaal: honderd (100) aandelen.

Ieder van deze aandelen werd door de oprichters volledig volstort.

Kapitaal : Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde. Gestort bedrag : achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Samenstelling van het kapitaal : Het kapitaal is volledig onderschreven door volstorting in geld. Boekjaar : van één januari tot en met éénendertig december van ieder jaar.

Reserves  winstverdeling  vereffening : Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, alle algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap van de nettowinst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt (artikel 319. van het Wetboek van Vennootschappen).

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden :

1) Voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's; Een reserve kan enkel worden aangelegd met eenparig akkoord van de arts-vennoten tenzij de provinciale raad van geneesheren een andere

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Raf Verhaeststraat 49

9050 Gent

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

meerderheid aanvaardt; de omvang van de reserve moet overeenstemmen met het doel van de vennootschap en mag geen speculatiedoeleinden verdoezelen noch de belangen van bepaalde vennoten in gevaar brengen.

2) Voor het uitkeren van een redelijk dividend.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), die vennoot moeten zijn, en die worden aangesteld voor de duur van hun medische beroepsactiviteit. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk mogen handelen.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een wedde worden toegekend, waarvan het bedrag niet onderworpen is aan de goedkeuring van de algemene vergadering en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Aan de zaakvoerders kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden toegekend. Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen bepaalde welomschreven taken aan niet-artsen delegeren, doch enkel voor niet-medische aangelegenheden. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Wordt benoemd als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor de duur van zijn medische activiteiten (Onder opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap):

1. De Heer Keuleers, Siegmund Lieven Adriaan, [Rijksregister nummer : 78.05.31-413.39] voornoemd, en

2. Mevrouw Huysman, Frédérique Seraphine Ghislaine Annick, [Rijksregister nummer : 77.09.13294.26], voornoemd

Die beiden dit mandaat aanvaarden.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten op het gebied van de cardiologie en de endocrinologie dit door de geneesheren vennoten rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel omvat eveneens:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer- vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake Cardiologie en Endocrinologie en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel:

" onroerende goederen verwerven en beheren op voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te worden genomen met unanimiteit van stemmen.

" Zij mag alle verrichtingen ondernemen van onroerende, roerende of financiële aard, die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

" In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen steeds de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald.

" Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen. De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren.

De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Jaarvergadering : De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Bekrachtiging handelingen gesteld in naam van de vennootschap in oprichting:

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 01 december 2014 tot op heden.

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar : Aanvang op datum oprichting, om af te sluiten op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering : in het jaar 2016.

Volmacht : De comparanten en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij één of meer erkende ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: de naamloze vennootschap  FISCAAL BURO GHESQUIERE , met zetel te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 401, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

" expeditie akte oprichting

12/05/2015
ÿþ" . .

ModW 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111,11111a1111111111111

1 NEERGELEGD 29 -Ok- 2015

RECHTGANK VAN KOOPWIkel., TE GENT

Ondernemingsnr : 0599.770.992

Benaming

(voluit) : Dr. Keuleers Cardiologie - Dr. Huysman Endocrinologie

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Raf Verhaeststraat 49, 9050 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte Verplaatsing maatschappelijke zetel

In de Bijzondere Algemene vergadering van 9 maart 2015 wordt beslist met éénparigheid van de stemmen de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Raf Verhaeststraat 49, 9050 Gent naar Goed Ten Pauw 42, 9080 Lochristi en dit vanaf 9 maart 2015

Siegmund Keuleers en Frédérique Huysman

Zaakvoerders

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iNijlagenIThet Belgisch Staatsblad - 12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 26.08.2016 16488-0205-011

Coordonnées
DR. KEULEERS CARDIOLOGIE - DR. HUYSMAN ENDOC…

Adresse
GOED TEN PAUW 42 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande