DR. KURT TOURNOY LONGARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KURT TOURNOY LONGARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.304.797

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 17.07.2014 14309-0470-011
19/07/2012
ÿþMod Word 11.1

(n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

, ~~~i" l~

bel ai BE Sta i 111









NEERGELEGD

1. 1 ,01UiJ{~~2f0~~12

RE.C1-íTSA;~KVIN

~ ~`~- 304

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DR. KURT TOURNOY LONGARTS

(verkort) :

Rechtsvorm :, BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9880 AALTER, HOEKMEERS, 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt bit een akte verleden voor notaris Michèle HOSTE, te Gent, op vijf juli tweeduizend en twaalf, dat:

Mijnheer TOURNOY Kurt Gilbert Ronny, geboren te Oostende, op zeventien april negentienhonderd éénenzeventig, nationaal nummer 710417-35176, echtgenoot van Mevrouw DEWILDE Geertrui Daniëlla Maria Matilde, geboren te Lier, op achttien september negentienhonderd éénenzeventig, nationaal nummer 71091840824, wonende te 9880 Halter, Hoekmeers, 1,

Gehuwd onder het tot op heden niet gewijzigd stelsel van scheiding van goederen, ingevolge; huwelijkskontrakt verleden voor ondergetekende notaris, op zeven januari negentienhonderd zevenennegentig.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "DR. KURT TOURNOY LONGARTS".

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde waarbij de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer  aandeelhouder onder zijn eigen verantwoordelijkheid.

Tevens streeft zij naar de bevordering van de geneeskundige praktijk door de geneesheer aandeelhouder binnen de medische discipline van de longgeneeskunde zomede al hetgeen daarmee verband houdt of daaraan bevorderlijk is.

De vennootschap kan op gelijk welke wijze deelnemen in, samenwerken met of een associatie aangaan met andere vennootschappen en personen met een gelijkaardig doel of beroepsactiviteit, evenwel onder voorwaarde van voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waaronder de vennootschap ressorteert.

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap, als bijkomstig doel, eigen onroerende goederen verwerven en beheren, alsook alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard. De vennootschap kan dit bijkomstig doel niet nastreven zodra er twee of meer vennoten zijn.

In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de medische plichtenleer,

De zetel van de vennootschap wordt vastgesteld door de zaakvoerder.

De zetel van de vennootschap is te 9880 Aalter, Hoekmeers 1,

Deze kan zonder statutenwijziging overgebracht worden naar elke stad of gemeente in hetzelfde taalgebied van België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit; besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Iedere wijziging van de maatschappelijke zetel is vooraf te melden aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur en begint te werken op datum van oprichting.

Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk vertegenwoordigde éénlhonderdste (11100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Kunnen uitsluitend vennoot worden of maatschappelijke rechten uitoefenen, artsen specialist in de longgeneeskunde of van een aanverwante discipline, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, die in het kader van de vennootschap hun volledige praktijk uitoefenen of, bij inbezitstelling van de aandelen, zullen uitoefenen en die met éénparigheid van stemmen door de bestaande vennoten werden aanvaard.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

Het maatschappelijk kapitaal van ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) is volledig geplaatst; het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde;

Het maatschappelijk kapitaal volstort is ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00 EUR).

Mijnheer Kurt Tournoy, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), volstort ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00 EUR), waarvoor hem honderd (100) aandelen worden toegekend.

Het genoemde bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 363-1068013-83 bij ING België, geopend ten name van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. KURT TOURNOY LONGARTS, in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op drie juli tweeduizend en twaalf (03.07.2012) dat ons is overhandigd om aan deze akte te worden gehecht. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december daarna.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 18.00 uur op de zetel of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Elk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing en door de wet voorziene beperkingen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder-bedrijfsleider-vennoot-arts,

Het mandaat voor de niet-statutaire zaakvoerder wordt vastgelegd voor een beperkte en bepaalde duur, namelijk tot op het einde van de uitoefening door de zaakvoerder van zijn medische activiteiten.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoering vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering die hen benoemt, hun bevoegdheid slechts gezamenlijk uitoefenen en zullen zij eveneens in en buiten rechte gezamenlijk optreden, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder-bedrijfsleider is onbezoldigd.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten en vacaties, een vaste wedde toegekend worden waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar vastgesteld wordt en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Op de netto-winst zal er jaarlijks minimum vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist zodra dit fonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. Verder dient jaarlijks het aldus bekomen saldo ter beschikking van de algemene vergadering te worden gesteld die over de bestemming ervan naar goeddunken mag beslissen.

Tot het aanleggen van een conventionele reserve dient te worden beslist met éénparigheid van stemmen.

De algemene vergadering benoemt, met eenparigheid van stemmen, als zaakvoerder:

Mijnheer TOURNOY Kurt Gilbert Ronny, geboren te Oostende, op zeventien april negentienhonderd éénenzeventig, nationaal nummer 710417-35176, echtgenoot van Mevrouw DEWILDE Geertrui Daniëlla Maria Matilde, geboren te Lier, op achttien september negentienhonderd éénenzeventig, nationaal nummer 71091840824, wonende te 9880 Aalter, Hoekmeers, 1.

Gehuwd onder het tot op heden niet gewijzigd stelsel van scheiding van goederen, ingevolge huwelijkskontrakt verleden voor ondergetekende notaris, op zeven januari negentienhonderd zevenennegentig. De opdracht, die onbezoldigd is, geldt voor de duur van zijn medische activiteit.

Op basis van artikel 20 van de statuten zal hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder vertegenwoordigen,

jan het De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 20 juni tweeduizend en veertien om achttien uur.

Belgisch Het eerste boekjaar loopt vanaf vijf juli tweeduizend en twaalf (05.07.2012) tot éénendertig december Staatsblad , tweeduizend en dertien (31.12.2013).

De zaakvoerder verleent aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheidvennootschap ADFIBODEM, vertegenwoordigd door haar zaakvoeder: de Heer Jean-Luc De Meyer, of één van zijn aangestelde, met kantoor te 9080 Lochristi, Voordestraat, 70A, bijzondere volmacht teneinde de inschrijving en eventuele wijzigingen van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

De zaakvoerder verleent tevens aan hogergenoemde, bijzondere volmacht, met kracht van substitutie, om op te treden ten overstaan van de Administratie der directe en indirecte belastingen voor de indiening van de aangiften, bezwaarschriften en in het algemeen al te doen wat nodig of nuttig is voor de verdediging van de rechtmatige belangen van de vennootschap.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Michèle HOSTE, te Gent.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- de expeditie van de oprichtingsakte;

- het bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voort

behouden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 17.07.2015 15312-0503-012
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 20.07.2016 16330-0216-012

Coordonnées
DR. KURT TOURNOY LONGARTS

Adresse
HOEKMEERS 1 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande