DR. L. BORMS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. L. BORMS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.601.361

Publication

03/03/2014
ÿþnnexes du Moniteur belge

03/03/2014

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111!!111111111111111

`GRIFFIE REW:-IT A K

VAN KOOF"--'.".r. IDEL

20FEB2014

DENDEah° :



Ondernemingsnr : 0446.601.361

Benaming (voluit) : Dr. L. BORMS

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lambroeckstraat, 37

9200 Dendermonde

Onderwerp akte :ARTIKEL 537 W.I.B. 1992 - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVODERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDE - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester François De Clippel, notaris te 9200 Dendermonde, op dertig januari tweeduizend veertien, dragende aan het slot de melding : "Geregistreerd vier bladen geen verzendingen te Dendermonde I op 13 februari 2014. Reg 5 boek 130 blad 32 vak 08. Ontvangen : vijftig (50,-) euro. Voor de Ontvanger (getekend) K. Danau.",

DAT de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. L. BORMS", waarvan de zetel gevestigd is te 9200 Dendermonde, Lambroeckstraat, 37, onder andere volgende beslissingen genomen heeft :

1° Kapitaalverhoging met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde vierhonderd en tweeduizend zeshonderd vierenvijftig (402.654,-) euro om het van zevenendertigduizend tweehonderd (37.200,-) euro te brengen op vierhonderd negenendertigduizend achthonderd vierenvijftig (439.854,-) euro door de uitgifte van driehonderd en twee (302) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door de vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staan in het verslag van de bedrijfsrevisor.

2° De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 13 december 2013 opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `VAN CAUTER-SAEYS & Co Bedrijfsrevisoren', met zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg, 55, vertegenwoordigd door Mevrouw Inge Saeys, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"VII. CONCLUSIES

De inbreng in natura ten belope van E 402.654,00 naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA Dr. L. Borms bestaat uit een vorderingsrecht ten gevolge van de ; uitkering van belaste niet betaalde reserves aan de heer Luc Borms.

Op de laatste blz. van t,ulk B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordlgen

Verso : Naam en handtekening

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de ; procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

b) onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 15/01/2014 , die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van het ingebrachte vorderingsrecht op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering en voor er zover geen kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in natura:

a. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van = nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden

van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en

desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in

natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 302 nieuwe aandelen, zonder vermelding

van nominale waarde, van de vennootschap Burg. BVBA Dr. L. Borms en worden

toegekend aan de heer Luc Borms.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te

doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op 20 januari 2014

(getekend)

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor

vertegenwoordigd door Burg. BVBA I. SAEYS - bedrijfsrevisor,

vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys -zaakvoerder".

3° Vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd negenendertigduizend achthonderd

vierenvijftig (439.854,-) euro.

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd zesentachtig (386) aandelen, zonder nominale

waarde, die ieder één/ driehonderdzesentachtigste (1/386ste) van het kapitaal vertegenwoordi-

gen. 5° Volmacht werd verleend aan de Heer Johan Lybeert, kantoorhoudend te 9300 Aalst, Parklaan, 23, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister aan te passen.

VOOR GELIBKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Werden gelijktijdig neergelegd : een expeditie, verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva, verslag van de voorzitter-secretaris, verslag van de bedrijfsrevisoren met staat van activa en passiva, en coördinatie van de statuten).

Notaris François De Clippel.

51

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van do Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/09/2013
ÿþmod 11.1

wkB.. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE REOiTQ,4~lK VAN KOOPlANDEL

1e SEP 2013

DENDUMONDE

Ondememingsnr : 0446.601.361

Benaming (voluit) : Dr. L. BORMS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lambroeckstraat, 37

9200 Dendermonde

Onderwerp akte :Verbeterende akte

Er blijkt uit een akte verleden voor meester François DE CLIPPEL, notaris te Dendermonde, op elf september tweeduizend dertien, dragende aan het slot de melding : "Geregistreerd te Dendermonde I op 12 september 2013. Eén blad geen verzending. Boek 126 blad 38 vak 7. Ontvangen : vijftig euro (¬ 50). De Ontvanger (getekend) M. Kindermans.", DAT de fusieakte houdende fusie door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. L. BORMS", met zetel te 9200 Dendermonde, Lambroeckstraat, 37, ovememende vennootschap, met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARKAL", in vereffening, met zetel te 9200 Dendermonde, Lambroeckstraat, 37, overgenomen vennootschap, verleden voor zijn ambt op twaalf december tweeduizend en twaalf, geregistreerd als volgt:

"Geregistreerd negen bladen geen verzendingen te Dendermonde I op 9 januari 2013. Boek 124 blad 15 vak 11. Ontvangen: vijfentwintig (25,-) euro. De Ontvanger (getekend) M. Kinderman.",

een materiële vergissing bevat in die zin dat bij vergissing het kapitaal van de ovememende vennootschap, naar aanleiding van de fusie, verhoogd werd met honderd negenenzestigduizend zeshonderd achtentachtig euro tien cent (169.688,10,-), zijnde het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap, in plaats van achttienduizend zeshonderd (18.600,-) euro, zijnde het kapitaal van de overgenomen vennootschap, zoals blijkt uit de hieraan gehechte kopieën van de verslagen van het bestuursorgaan en van de: bedrijfsrevisor, welke eveneens reeds werden aangehecht en geregistreerd bij de fusieakte; van 12 december 2012.

Door de fusie en onderhavige verbeterende akte werd het kapitaal van de overnemende, vennootschap gebracht op zevenendertigduizend tweehonderd (37.200,-) euro.

Het artikel 5 van de statuten luidt derhalve als volgt:

"Artikel 5. - Kapitaal. - Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenendertigduizend tweehonderd (37.200,-) euro, verdeeld in vierentachtig (84) gelijke aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder elk één/vierentachtigste (1/84ste) vang het kapitaal vertegenwoordigen.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

{Gelijktijdige neerlegging : een expeditie, verslag van de bedrijfsrevisor met staat van activa en passiva, verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva).

Notaris François De Clippel.

v

4 Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge



mod 11.1

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/09/2013 : ME. - JAARREKENING 28.02.2013, GGK 28.06.2013, NGL 11.09.2013 13579-0390-019
31/01/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

-tNi7E!_

GRl FFir-F CH r A nl

Lüik B~

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla

i 8 JAtJ, 2013

~~!'" ~~~~~~~~1~

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lambroeckstraat, 37

9200 Dendermonde

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING - KAPITAALVERHOGING - PROCES-VERBAAL

VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

1.

Er blijkt uit een akte verleden voor meester François DE CLIPPEL, notaris te;

i ;Dendermonde, op twaalf december tweeduizend en twaalf, dragende aan het;

° slot de melding : "Geregistreerd negen bladen geen verzendingen te!

Dendermonde 1 op 9 januari 2013. Boek 124 blad 15 vak 11. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,-). E.A. Inspecteur (getekend) M. Kindermans.", DAT de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "Dr. L. BORMS", waarvan de zetel gevestigd is te 9200 Dendermonde, Lambroeckstraat, 37, volgende beslissingen genomen heeft

1° Goedkeuring van het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op achtentwintig september tweeduizend en twaalf door vereffenaar van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARKAL" en de. zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een'; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. L. Borms", eni dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel tei Dendermonde op zesentwintig oktober tweeduizend en twaalf en de'' neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad:; van acht november nadien, onder nummer 20121108-182240.

2° Instemming met de verrichting waarbij de burgerlijke vennootschap onder;', de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr.: L. Borms", met zetel te 9200 Dendermonde, Lambroeckstraat, 37, hierna;'

" genoemd "de overnemende vennootschap", de besloten vennootschap met ,beperkte aansprakelijkheid "MARKAL", in vereffening, met zetel te 9200? Dendermonde, Lambroeckstraat, 37, hierna genoemd "de overgenomen;; vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen:', vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel; over op de overnemende vennootschap.

3° Aan de vennoot van de zevenhonderd vijftig (750) aandelen "MARKAL in vereffening, zullen vierentwintig (24) volgestorte nieuw uit te geven 4an.deLen_ _yan_=de_.burgçrlijke_ v_ennaotschap___ond-er__d.e._v_orm_ an__e n_b_esl~ en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0446.601.361

Benaming (voluit) : Dr. L. BORMS

mod 11.1

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

'.

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. L. Borms", worden uitgereikt.

4° De nieuwe uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap zullen deelnemen in de winst van deze vennootschap vanaf één september tweeduizend en twaalf.

De nieuwe uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen de zelfde rechten als de bestaande aandelen van de vennootschap "Dr. L. Borms". 5° Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één september tweeduizend en twaalf geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

6° Kapitaalverhoging ten belope van honderd negenenzestigduizend zeshonderd achtentachtig euro tien cent (169.688,10,-) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd (18.600,-) euro op honderd achtentachtigduizend tweehonderd achtentachtig euro tien cent (188.288,10,) door creatie van vierentwintig (24) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, volledig volgestort, delend in de winst vanaf één september tweeduizend en twaalf, zodat het artikel 5 paragraaf 1 van de statuten voortaan luidt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd achtentachtigduizend tweehonderd achtentachtig euro tien cent (188.288,10,-).

Het wordt vertegenwoordigd door vierentachtig (84) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/vierentachtigste (11845[") van het kapitaal vertegenwoordigen.".

De inbreng in natura omvat de volle eigendom van een onroerend goed, de rechten vanaf één september tweeduizend en twaalf.

7° Het besluit van het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `VAN CAUTER-SAEYS & Co Bedrijfsrevisoren', met zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg, 55, vertegenwoordigd door Mevrouw Inge Saeys, bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"VU. CONÇLUSIES

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging naar aanleiding van de fusie door overneming in de BURG. BVBA DR. L. BORMS bestaat uit de inbreng van het gehele vermogen van de BVBA MARKAL IN VEREFFENING die men door fusie door overneming overneemt, zowel de activa als de passiva als de rechten en de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, waarbij deze overgaan naar de BURG. BVBA DR. L. BORMS tegen de uitreiking van aandelen van de BURG. BVBA DR. L. BORMS aan de vennoot van de ontbonden vennootschap.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat vermits door de fusie de grond en het gebouw samen komen :

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat .het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de :waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c. dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden ,van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn door het beginsel van boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en _dat ._deze.. leiden . to_t._inbrengwaar.d.en-..die.. tenminste._ oY-ereenkomen._m et. _het.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

î

Bijlagen-bij-het BtigisclrStaatsb1ad-= 31/01120t3 - Annexes cru Moniteur`bërgc

mod 11.1

aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te

geven aandelen vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het

eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de

inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bij kapitaalverhoging bestaat uit 24

nieuwe aandelen van de BURG. BVBA DR. L. BORMS, zonder vermelding

van nominale waarde, aan de vennoot van de BVBA MARKAL IN

VEREFFENING.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat

een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de

verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op 10 december 2012

(getekend)

BURG. BVBA VAN CAUTER  SAEYS & CO

Bedrij fsrevisorenkantoor

Burg. BVBA I. SAEYS  bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger

Mevrouw Inge Saeys".

8° Volmacht werd verleend aan de Heer Johan Lybeert, kantoorhoudend te

9300 Aalst, Parklaan, 23, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de

inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister aan te

passen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Gelijktijdige neerlegging : een expeditie, verslag van de zaakvoerder met

staat van activa en passiva, verslag van de bedrijfsrevisor).

Notaris François De Clippel.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/11/2012
ÿþMod W ord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0446.601.361

Benaming

(voluit) : DR. L. BORMS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lambroeckstraat 37 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Er blijkt uit het fusievoorstel van 28 september 2012 overeenkomstig artikel 693 van het wetboek van vennootschappen onder meer hetgeen volgt:

- identificatie van de betrokken partijen:

1, De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Dr.L. Bonns" met zetel te 9200 Dendermonde, Lambroeckstraat 37, en met als ondernemingsnummer 0446.601.361. ( overnemende vennootschap)

2. De Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " Markal- vennootschap in vereffening" met zetel te 9200 Dendermonde, Lambroeckstraat 37, en met als ondernemingsnummer 0449.256.884 (overgenomen vennootschap)

- De fusie zal als volgt gebeuren:

Het betreft een fusie door overneming van het gehele vermogen - activa als passiva - zowel rechten als

verplichtingen van de BVBA Markal - vennootschap in vereffening door de Burg BVBA Dr.L. Borms. De BVBA

Markal - vennootschap in vereffening verdwijnt na de fusie door overneming van rechtswege.

- Da operatie is gebaseerd op een financiële situatie van 31 augustus 2012

- De ruilverhouding van de aandelen zal als volgt zijn:

De ruilverhouding werd gebasseerd op de financiële situatie van 31 augustus 2012 en er werd rekening mee gehouden dat de aandeelhouder van beide vennootschappen dezelfde natuurlijke persoon is. De aandeelhouder van de BVBA Markal - vennootschap in vereffening krijgt voor zijn 750 aandelen, 24 aandelen van de Burg BVBA Dr, L. Borms.

- De wijze waarop de aandelen worden uitgereikt:

De aandelen in de overgenomen vennootschap zullen worden uitgereikt door inschrijving van deze nieuwe

aandelen in het aandeelhoudersregister. De zaakvoerder van de overnemende vennootschap dient hiervoor het

nodige te doen binnen de maand na het verlijden van de notariële akte.

- De nieuw uitgegeven aandelen zullen dezelfde rechten hebben als de bestaande aandelen.

- De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst

De nieuw uitgegeven aandelen van de Burg BVBA Dr.L. Borms zullen recht geven te delen in de winst vanaf

1 september 2012.

- De datum vanaf welke de handelingen worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht door de

overnemende vennootschap:

Vanaf 1 september 2012 worden de handelingen verricht door de overgenomen vennootschap op

boekhoudkundig vlak, beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

- Toegekende voordelen:

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de overnemende en overgenomen vennootschappen.

- De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of externe accountants: De bestuursorganen van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen, maken zich sterk dat alle, vennoten zullen beslissen om afstand te nemen van hetgeen bepaald in artikel 695§1 van het wetboek van vennootschappen. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de Algemene Vergadering die over de deelneming aan de fusie moet besluiten. Tengevolge van deze beslissing werden er in onderling overleg geen opdrachten toegekend aan een bedrijfsrevisor of externe accountant om de verslagen op te stellen waarvan sprake in artikel 695 van het wetboek van vennootschappen.

Op de laatste btz van LLIik B vermelden " Recto Naam cri lioedan,gi'heid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111 lI eiui fl111111

*iaieaa9o~

M

11

1/4

Vr 's i" " OG PHANDirL

2 6 OKT. 2012

D MDFRM[]NDE

Or;ffie

Bijlagen bij-het Belgisclt-Staatsblad- a81'1412612 = Axrnexes-du Moniteurbelge-

~

Alle kosten voorvloeiende uit de fusie worden ten laste genomen van de burg. BVBA Dr. L. Bonns

'de heer Luc Bomfis

Zaakvoerder

Hierbij neergelegd : fusievoorstel

s

Voer

vehouaen

aan het

Belgisch

Staat. blad

entetjletl3elgisek Staatsblad- --U8fI1aZ412. - -Annexes

Op de IaGtste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso Naam en handtekening

19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 28.02.2012, GGK 04.06.2012, NGL 16.07.2012 12301-0160-018
23/12/2011 : DET000208
23/06/2011 : DET000208
16/07/2010 : DET000208
13/07/2009 : DET000208
08/07/2008 : DET000208
01/02/2008 : DET000208
20/11/2007 : DET000208
20/07/2007 : DET000208
06/07/2006 : DET000208
30/06/2006 : DET000208
06/07/2005 : DET000208
08/07/2004 : DET000208
04/07/2003 : DET000208
20/07/2001 : DET000208
13/03/1999 : DET000208
05/03/1992 : DET208
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 28.02.2016, GGK 06.06.2016, NGL 22.06.2016 16208-0436-017

Coordonnées
DR. L. BORMS

Adresse
LAMBROECKSTRAAT 37 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande