DR. LEEN VEIRMAN, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. LEEN VEIRMAN, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.822.219

Publication

02/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

30-12-2014

Griffie

*15300062*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507822219

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

DR. LEEN VEIRMAN

, HUISARTS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. Dokter Veirman Leen Walter Francine (Identiteitskaart nummer 591-5425872-85 - Rijksregister nummer 82.03.24-070.80), ongehuwd, geboren te Sint-Niklaas op 24 maart 1982, wonende te 9140 Temse (Tielrode), Huis ten Halven 31 F, heeft een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, opgericht onder de benaming  DR. LEEN VEIRMAN, HUISARTS , waarvan de matschappelijke zetel gevestigd is te 9140 Temse (Tielrode), Huis ten Halven 31F.

2. De vennootschap heeft tot doel:

a.- de uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald de huisartsengeneeskunde, door de geneesheer-vennoot of door geneesheren van dezelfde discipline, die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde, met dien verstande dat alle medische activiteiten in gemeenschap worden gebracht en alle van daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden door de vennootschap en dat de geneesheer-vennoot een vergoeding zal ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichte prestaties.

b.- de inrichting van een medisch secretariaat en van de algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de hoofd activiteit van de vennootschap.

c.- de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en bijhorende accommodaties voor deze activiteit.

d.- het aanleggen van reserves om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen.

e.- de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich bij de scholen en verder te bekwamen.

De vennootschap kan alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard, in zoverre ze niet strijdig zijn met de medische plichten leer of ethiek en alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten, die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De vennootschap mag deelnemen aan en samenwerking met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door zevenhonderd tweeënveertig (742) aandelen zonder nominale waarde die een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering onder de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op 29 december 2014, blijkt hetgeen volgt:

Onderwerp akte :

Huis ten Halven 31F 9140 Temse

Oprichting

Burgerlijke vennootschap

onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

5. De comparant verklaart dat op het ganse kapitaal in geld werd ingeschreven en volstort werd voor het geheel waarvoor haar zevenhonderd tweeënveertig (742) aandelen werden toegekend, zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

6. In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

 Artikel 15- Samenstelling bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, die verplicht arts-vennoot moeten zijn.

Het mandaat van de zaakvoerder is tien jaar.

Artikel 16 - Voorzitterschap - secretaris

Indien er meer dan één zaakvoerder is, benoemt het bestuursorgaan onder haar leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter, wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

In voorkomend geval kiezen de zaakvoerders in hun midden een secretaris.

Artikel 17 - Vergoedingen - Kosten en uitgaven

Het mandaat van zaakvoerder is principieel onbezoldigd. De algemene vergadering kan echter beslissen om hiervan af te wijken en beslissen over het al dan niet vergoeden van de opdracht van zaakvoerder door het toekennen van een vaste of variabele bezoldiging. In voorkomend geval wordt het bedrag ervan door de algemene vergadering vastgesteld en komt ten laste van de algemene kosten van de vennootschap.

Normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten, welke de zaakvoerder(s) doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun mandaat, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

Artikel 18 - Belangenconflict

Wanneer één of meer zaakvoerders rechtstreeks of onrechtstreeks een belang hebben van vermogensrechterlijke aard dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van het bestuursorgaan, zullen zij zich gedragen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 19 - Machten - Bevoegdheden en delegatie van bevoegdheden

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beschikking en van bestuur, te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuursorgaan mag welbepaalde handelingen en bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur, voor niet-medische zaken, overdragen aan elk persoon die zij bekwaam zou achten. De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als een zaakvoerder, in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

Artikel 20 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid - Akten en rechtsvorderingen

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder, alleen optredend.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig verbonden door een gedelegeerde tot dit bestuur.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

Artikel 21 - Overlijden - Uittreden

Het overlijden of het uittreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt de ontbinding van de vennootschap niet teweeg, zelfs als hij vennoot is. Zo gaat het eveneens ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring of onvermogen van een zaakvoerder.

Het ontstaan van één of andere van die gebeurtenissen stelt onmiddellijk en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder. Wanneer wegens overlijden of om één of andere reden een zaakvoerder zijn functie neerlegt, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

om in de vervanging te voorzien.

Artikel 22 - Toezicht

Indien het Wetboek van vennootschappen dit vereist, wordt het toezicht op de vennootschap

toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen die worden benoemd door de algemene

vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van

schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene

vergadering worden ontslagen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ook als de wettelijke normen terzake daartoe niet verplichten, kan de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen beslissen om toch een commissaris te benoemen.

Ingeval geen commissaris benoemd werd, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan hij zich te dien einde laten bijstaan of vertegenwoordigen door een externe accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

7. De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt van rechtswege

gehouden op de vierde donderdag van de maand juni te zestien uur.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

8. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste maatschappelijke jaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend vijftien en begint vanaf heden met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen en verbintenissen bekrachtigt en overneemt die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting door de oprichters aangegaan.

9. Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren vennoten vereist.

10. In verband met de ontbinding  vereffening werd het volgende voorzien:

 Artikel 38 - Ontbinding - vereffening

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter dan wel besluit van een buitengewone algemene vergadering plaatsgrijpt, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan.

Artikel 39 - Benoeming van vereffenaar(s).

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is het bestuursorgaan van rechtswege de vereffenaar. De algemene vergadering kan ten allen tijde bij gewone meerderheid, de vereffenaars benoemen of afzetten overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Indien de vereffenaar geen arts is, dient hij voor de overdracht van medische dossiers bijgestaan te worden door een arts.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is gehomologeerd.

Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat de bewaring van de medische dossiers overgaan op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Artikel 40 - Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Artikel 41 - Wijze van vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de liquidatie, worden de netto - activa eerst aangewend om in geld of effecten het afbetaalde bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

afbetaald. Het saldo wordt eveneens tussen alle aandelen verdeeld.

Aandelen zonder stemrecht geven in geval van vereffening recht op een terugbetaling van de inbreng eventueel vermeerderd met de uitgiftepremie vooraleer er uitkering wordt gedaan aan de aandelen met stemrecht en ongeacht hun recht in het vereffeningsaldo waarvan het bedrag niet kleiner mag zijn dan dat uitgekeerd aan houders van aandelen met stemrecht.

11. Bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (o.a. Ondernemingsloket, rechtspersonen-register, BTW-nummer) wordt verleend aan Bvba Daniël de Maagd te Sint-Niklaas, Lavendelstraat 71, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

12. Na de vennootschap aldus te hebben opgericht, zijn de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen en hebben met éénparigheid van stemmen besloten het aantal zaakvoerder(s) de eerste maal te bepalen op één.

Volgende personen worden benoemd als zaakvoerder, dewelke verklaard heeft deze functie te aanvaarden en niet-gebonden te zijn door enige verbodsbepaling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Dokter Mevrouw Veirman Leen Walter Francine (Rijksregister nummer 82.03.24-070.80), wonende te

9140 Temse (Tielrode), Huis ten Halven 31 F;

dewelke verklaard heeft deze functie te aanvaarden en niet-gebonden te zijn door enige

verbodsbepaling;

Het mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van oprichting de dato 29 december 2014

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

03/06/2015
ÿþ*15078275*

lE In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIA

GRIFT-lb hiEOH1 BANK VAN

KOOPHANDEL. GENT

2 1 MEI 2015

AFDELING 4RMONDE

Mod FnF 11.1

Ondernemingsnr : 0507,822.219

Benaming (voluit) : DR. LEEN VEIRMAN, HUISARTS

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Huis ten Halven 311F, 9140 Temse (volledig adres)

Onderwerp{en) akte : Bekendmaking neerlegging verslag quasi-inbreng Tekst :

Bekendmaking van de neerlegging van volgende documenten op de griffie

in het kader van een quasi-inbreng:

*bijzonder verslag van de zaakvoerder d.d. 08/03/2015

*controleverslag van de bedrijfsrevisor d.d. 07/03/2015

Leen Veirman Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rectó : Naam en hOedanigheld van-de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon Een aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DR. LEEN VEIRMAN, HUISARTS

Adresse
HUIS TEN HALVEN 31F 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande