DR. M.A.A.M. SCHEPENS HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. M.A.A.M. SCHEPENS HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.411.330

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.03.2014, NGL 16.04.2014 14093-0594-009
18/04/2014
ÿþim\FMIPM

f Mffl

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0542.411.330

Benaming

(voluit) : DR. M.A.A.M. SCHEPENS HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: te 9880 Aalter, Langendamdreef, 48

(volledig adres)

Onderwerp aktê ONTBINDING  ONTSLAG ZAAKVOERDERS - SLUITING VEREFFENING

Het blijkt uit proces-verbaal gesloten door notaris Frits GUISSON, te 9880 Aalter, op 27 maart 2014, geregistreerd 3 bladen zonder verz. te Aalter op 28 maart 2014, boek 5/446, folie 41, vak 20 - ontvangen: E

50,00 - de e.a. Inspecteur (getek.) L. DE GROOTE, dat werd gehouden de buitengewone algemene

vergadering van de enige vennoot van de Besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid "DR. M.A.A.M. SCHEPENS HOLDING", met zetel te 9880 Aalter, Langendamdreef, 48, R.P.R. (Gent) nummer 0542.411.330, opgericht naar Nederlands recht als een Besloten Vennootschap bij akte verleden door notaris H. J. Th. G. TOMLOW te Montfoort, Nederland op 13 augustus 1999, destijds ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Midden-Nederland onder nummer 30158283, waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden door notaris René VAN DEN BERGH te 2018 Antwerpen op 18 november 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 4 december erna onder nummer 0542.411.330, waarbij de zetel van de vennootschap werd overgebracht naar België en de vennootschap werd omgezet naar een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar Belgisch recht, waarop aanwezig aile aandelen zodat rechtsgeldig werd besloten:

-de vennootschap vervroegd te ontbinden.

de vergadering beslist uitdrukkelijk om geen vereffenaar aan te stellen ingevolge de bepalingen van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering en de zaakvoerder erkennen te zijn ingelicht over de inhoud van artikel 185 in fine van het Wetboek van Vennootschappen.

-ingevolge de ontbinding neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag vanaf heden van de enige zaakvoerder, voornoemde Heer SCHEPENS Marc, Er wordt hem algehele en onvoorwaardelijke kwijting verleend over het door hem uitgeoefend mandaat gedurende de periode vanaf 1 januari 2014 tot op heden.

-tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap na, overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, te hebben vastgesteld dat:

1° er geen vereffenaar werd aangeduid;

20 er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passive per 5 maart 2014;

3° de enige vennoot op deze algemene vergadering aanwezig is met al de aandelen en met eenparigheid van stemmen besluit.

De eventuele terugname van het resterend actief gebeurt door de enige vennoot zelf, zodat de vereffening door deze vermogensvermenging onmiddellijk gesloten is.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vereffening hierdoor gesloten is en de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dr. M.A.A.M. SCHEPENS HOLDING "definitief heeft opgehouden te bestaan,

-de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren bij voornoemde Heer SCHEPENS Marc te 9880 Aalter, Langendamdreef, 48.

De algemene vergadering stelt vast dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden.

-de hierna genoemde personen aan te duiden als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van DELOITTE die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146; Mevrouw Sarah Verkimpe, Mevrouw Liesbeth De Bruyne, Mevrouw Natalie Van Haver.

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Abd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

II

II

IO

*14084605*

Uk

UP

" " " "

Od APR. 20111

RECHTBANK VAN

KOOPHAN, GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het 13elgisch

Staatsblad

Frits GUISSON

Notaris



Tegelijk hierbij neergelegd;

P-V met verslagen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening

04/12/2013
ÿþmod 11.1

2 2 UO'J, 2013

P,c i`ïr~ v'sC vp.?=t KGOPfslrM.Mf. "~._ c.;=`17'

Luik B i in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 111111

11111111

*131819 5*

Ondèrnemingsnr

Benaming (voluit) : DR. M.A.A.M. SCHEPENS HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel

9880 Aalter,

--J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Lang endamdreef 48

Onderwerp akte -.VASTSTELLING VAN DE STATUTEN INGEVOLGE DE VERPLAATSING VAN <= DE STATUTAIRE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor notaris René VAN DEN BERGH, geassocieerd notaris, met zetel te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op achttien november tweeduizend dertien, vóór registratie uitgereikt, met als, enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de algemene;3 vergadering:

1) vastgesteld heeft dat de naar Nederlands recht opgerichte besloten vennootschap "DR. M.A.A.M. SCHI~PENS HOLDING B.V.", statutair gevestigd te Vleuten-de Meern (Nederland), met adres te 9880 Aalter,! Langendamdreef 48, opgericht op dertien augustus negentienhonderd negenennegentig, besloten heeft om per achttien november tweeduizend dertien de statutaire zetel van de vennootschap te verplaatsen naar volgend;, adres in België: te 9880 Aalter, Langendamdreef 48, en derhalve, met behoud van haar rechtspersoonlijkheid,'; tot grensoverschrijdende omzetting van de rechtsvorm van de vennootschap van een besloten vennootschap;; naar Nederlands recht in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht,,; alsmede tot wijziging van de statuten (met onder meer verhoging van het maatschappelijk kapitaal) om ze overeenstemming te brengen met de Belgische wetgeving van toepassing op de besloten vennootschap beperkte aansprakelijkheid.

2) voor zoveel als nodig bevestigd heeft dat onder voorgaande beslissing dient te worden verstaan dat de statutaire zetel tevens de zetel van werkelijke Ieiding van de vennootschap is.

3) kennis heeft genomen van de akte die op 18 november 2013 werd verleden voor Meester Imca Ahna Loduvica SEGERS, notaris te Terneuzen (Nederland), waarin ingevolge het besluit tot verplaatsing van de statutaire zetel naar België werd overgegaan tot vaststelling van de nieuwe statuten van de vennootschap.

4) besloten heeft de statuten van de vennootschap aan te passen aan het besluit tot verplaatsing van der,

statutaire zetel en tot wijziging van de maatschappelijke benaming in "Dr. M.A.A.M. SCHEPENS{

HOLDING".

De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aans'rakeli'kheid werden in hun nieuwe vorm i

aanvaard en opgesteld als volgt:

Rech svorm van de vennootschap

handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

;` Naam van de vennootschap

"Dr. M.A.A.M. SCIIEPENS HOLDING"

Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaams ofBrussels:s

gewest, bij enkel besluit van het bestuursorgaan, te publiceren in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

'? Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en

stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Doel van de vennootschap i?

De vennootschap heeft als doel;

a. het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met, het voeren van de directie over _ alsmede het (doen) financieren van andere ondernemingen, in welke rechtsvorm ook;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden waan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

" r

" b. het verstrekken en aangaan van geldleningen, het beheer van- en het beschikken over registergoederen en het stellen van zekerheden, ook voor schulden van anderen,

c. het uitvoeren van pensioen en andere oudedagsvoorzieningen;

d. het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal

achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), verdeeld in vierhonderd (400) gelijke aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

flet kapitaal kan gewijzigd worden.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet

ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de

vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en

voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen

toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal

ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide

bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het

algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de

vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering, vair in hun bevoegdheid.

° Vertegenwoordigingsbevoegdheid

= Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te

vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve

bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet

tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de

zaakvoerders) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd

door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

. De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten r .

beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de

algemene kosten.

Gewone algemene vergadering

op de derde maandag van de maand juni om negentien uur

Boekjaar

begint op één januari en eindigt op eenendertig december,

plet boekjaar zal voor de eerstvolgende maal afsluiten op eenendertig december tweeduizend dertien.

De eerstvolgende gewone algemene vergadering over het boekjaar dat is ingegaan op één januari tweeduizend

dertien zal worden gehouden op de derde maandag van de maand juni van het jaar tweeduizend veertien.

Net-aanstelling van commissaris

De comparant verzoekt mij, notaris, nog te acteren dat hij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen,

tot het besluit gekomen is dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen

en dat hij geen commissaris wenst te benoemen.

Vennoot

de heer SCHEPENS Marc Albert Alphonse Marie, van Belgische nationaliteit, wonende te 9880 Aalter,

Langendamdreef 48, is de enige vennoot van de vennootschap.

Zaakvoerder

De vergadering bevestigt het mandaat van de heer SCHEPENS Marc, voornoemd, als mandataris van de

vennootschap.. Hij -wordt .in. de-hoedanigheid-van gewoon-zaakvoerder-benoemd- voor de-duur.-vande vennoot,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

" " r

schap, behoudens herroeping door de algemene vergadering, en is gerechtigd de vennootschap alleen te

verbinden.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten en

de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere

wijziging of aanpassing daarvan, wordt, met recht van indeplaatsstelling en met macht ieder van hen

individueel op te treden, volmacht gegeven aan de hierna vermelde medewerkers van DELOITTE die

woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146, met name mevrouw

Natalie VAN HAVER, mevrouw Liesbeth DE BRUYNE en mevrouw Sarah VERKIMPE,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ;

Notaris René VAN DEN BERGH

Tegelijk hiermee

neergelegd ;

- afschrift van

de akte;

- volmacht

Voorbehouden ..aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. M.A.A.M. SCHEPENS HOLDING

Adresse
LANGENDAMDREEF 48 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande