DR. MAHIEU ELIEN, INWENDIGE ZIEKTEN, NEFROLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. MAHIEU ELIEN, INWENDIGE ZIEKTEN, NEFROLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.597.239

Publication

23/01/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







i uu

i

9023381*





Oudenaarde

1 it JAN. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0841.597.239

Benaming (voluit) : Dr. Mahieu Elien, inwendige ziekten, nefrologie (verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

hr blijkt uit een akte verleden voor notaris Guy Walraevens te Herzele opl; 23 december 2013, dat is bijeengekomen, de buitengewone algemene;; ;vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vormi:

el

;van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dokter Elien;;

,Mahieu, inwendige ziekten, nefrologie, met maatschappelijke zetel te 9550 ;:Herzele, Stationstraat 140 bus 1, teneinde te beraadslagen en te besluiten; ;,over de volgende agenda met eenparigheid van stemmen:

;;Eerste besluit - Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng;

geld met creatie van nieuwe aandelen

i.De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met 130.817,87 euro, om?; s:, het te brengen van 18.550 euro naar 149.367, 87 euro, door de creatie en ~,uitgifte van 705 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde,; dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande:; ;;aandelen. Deze nieuwe aandelen zullen delen in de winsten vanaf heden.

joop deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk ingeschreven in geld door de ,,enige vennoot, ten bedrage van £ 185,5573 per stuk, en zij worden volledig;] ;volgestort, hetzij voor een bedrag van E 130.817,87.

ilDe 705 nieuwe aandelen worden volledig onderschreven op naam van mevrouw ;~Elien Mahieu.

De voormelde vennoot verklaart dat het bedrag van 130.817,87 euro vôôr ;,verlijden van deze akte gedeponeerd werd door creditering van de rekening ;nummer 363-1288673-68, geopend op naam van de vennootschap Dr. Elien 'Mahieu inwendige ziekten, nefrologie, bij ING, zoals blijkt uit een bewijs;: ;;van deponering afgeleverd door voornoemde bankinstelling op 19 december ;2013, en dat door de notaris in zijn dossier zal bewaard blijven.

De leden van de vergadering verzoeken de ondergetekende notaris te akterenq dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven, dat elk nieuw aandeel ;;volledig is volgestort en dat het kapitaal effectief werd gebracht op e:

''149.367,87. '

I; Tweede Besluit - Aanpassing van de statuten.

;Tengevolge van voormeld besluit, beslist de vergadering de statuten aan te; fiDassen als volgt:

;;Artikel 5 wordt vervangen als volgt:

;;Artikel 5 : maatschappelijk kapitaal.

;.Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op 149.367,87 euro. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 805 aandelen zonder vermelding ;~ nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/805 van het maatschappelijk: kapitaal.

;Derde besluit - Coördinatie van de statuten - Volmacht ?;

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Zetel ; Stationstraat 140 bus 1

9550 Herzele

Voor- - behouden "aan het Belgisch Staatsbiad:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

De vergadering geeft hierbij volmacht aan BOFIDI GENT BV CVBA om, in naam van de vennootschap, alle verklaringen af te leggen, alle akten en documenten te ondertekenen, in de plaats te stellen, en alle nuttige formaliteiten te vervullen in verband met deze wijziging van statuten, het handelsregister en B.T.W.

Waarvan proces-verbaal

Voor analytisch uittreksel.

Hiermee neergelegd: een uitgifte van de akte-coördinatie van de statuten. Getek. Guy Walraevens, notaris.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.08.2013, NGL 28.08.2013 13474-0445-009
09/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11307206*

Neergelegd

07-12-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0841597239

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Dr. Mahieu Elien, inwendige ziekten, nefrologie (verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9550 Herzele, Stationsstraat 140 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Guy Walraevens te Herzele op 06 december 2011, dat is verschenen:

Mevrouw MAHIEU Elien, geboren te Menen op vierentwintig september duizend negenhonderdtachtig, rijksregisternummer: 800924-132-18, echtgenote van de heer DE CLIPPEL Frank, wonend te 9550 Herzele Stationsstraat 140.

Gehuwd onder het stelsel van van de scheiding van goederen krachtens akte verleden voor ondergetekende notaris op 30 januari 2006.

Teneinde op te richten vennootschap onder de vorm van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) met de maatschappelijke benaming Dr. Mahieu Elien, inwendige ziekten, nefrologie, met maatschappelijke zetel te

9550 Herzele, Stationsstraat 140, met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/100ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal wordt volstort ten belope van 12.400,00 EUR. Deze som werd vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd door creditering van de rekening nummer 363-0979174-96 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING BANK, zoals blijkt uit een bewijs van deponering afgeleverd door de bankinstelling op 5/12/2011, dat door de notaris zal bewaard worden in zijn dossier. Voor hun inbreng in speciën wordt mevrouw Mahieu Elien vergoed met 100 aandelen. Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

De vennootschap heeft tot doel:

1) de uitoefening van de geneeskunde, op het gebied van een inwendige ziektes en nefrologie door de geneesheer-vennoot, in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de medische plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim, en onder de eigen onbeperkte professionele verantwoordelijkheid.

De activiteit van de vennootschap omvat impliciet de inning van de erelonen en de uitkering van een vergoeding aan de geneesheer in verhouding tot de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

De uitoefening van de geneeskunde zal uitsluitend worden toevertrouwd aan artsen, ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren en erkend door het RIZIV. De beoefenaars blijven onbeperkt professioneel aansprakelijk voor de door hen gestelde medische handelingen. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

2) het verstrekken van de materiële voorwaarden en middelen om de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, om de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren, en haar doelstellingen zo degelijk mogelijk te realiseren, te weten:

- het voorzien en ter beschikking stellen van alle nodige middelen dienstig voor voornoemde activiteiten;

- de aankoop, huur, leasing of invoer van medische apparatuur en haar randapparatuur dienstig voor voornoemde activiteiten;

- het aanleggen van reserves dienstig voor het verwerven van alle nodige apparatuur en huisvesting nodig voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

Dit alles in overeenstemming met de wetten, de administratieve voorschriften, de deontologie, de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline, eigen aan het beroep van geneesheer. De vennootschap zal er tevens over waken dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde of directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen in rechtstreeks verband met deze doelstellingen uitvoeren en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel, doch alles binnen het kader van de medische plichtenleer.

In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de geneeskundige plichtenleer. Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Deze opsomming is louter enumeratief met dien verstande dat de vennootschap geen activiteiten zal verrichten waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning eerst te hebben verkregen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

Jaarvergadering  Oproepingen - Meerderheid

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste van de maand juni.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De oproeping geschiedt zoals voorzien bij de wet; er kan verzaakt worden aan de pleegvormen van oproeping zo alle vennoten vrijwillig tegenwoordig zijn.

Iedere aandeelhouder kan volmacht geven zich te laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering doch enkel door een vennoot, die als dusdanig door de overige aandeelhouders unaniem erkend wordt. Elke vennoot zal slechts één volmacht kunnen uitoefenen. De vergadering wordt voorgezeten door een van de aanwezige zaakvoerders bij gewone meerderheid van stemmen door de vergadering aangeduid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij statutair, deontologisch of wettelijk grotere meerderheid wordt vereist. Tot statutenwijziging dient te worden beslist met éénparigheid van stemmen.

Stemrecht

Aan ieder aandeel is een stem verbonden. Schriftelijk stemmen is niet toegelaten. Bestuursorgaan  Bestuursbevoegdheid - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders. De zaakvoerders dienen geneesheer en vennoot te zijn. De zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van diens medische activiteiten. De uittredende zaakvoerders zijn onbeperkt herverkiesbaar.

Het mandaat van zaakvoerder en commissaris is bezoldigd, vergoedingen voor kosten en vacaties zijn mogelijk. Deze bezoldiging dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten. De algemene vergadering en de zaakvoerder heeft het recht om derden te belasten met specifieke niet medische opdrachten. Ieder mandaat moet speciaal en van tijdelijke aard zijn.

Indien aan een zaakvoerder en/of commissaris vergoedingen worden toegekend, zullen deze vergoedingen als last gelden voor de vennootschap en van de bruto-winst worden afgerekend, net zoals de andere werkingskosten, om het netto-belastbaar resultaat te bepalen.

A) Interne bestuursbevoegdheden

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden en verrichtingen, die betrekking hebben op het maatschappelijk doel, uit te voeren of toe te laten.

B) Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap te buiten ging of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde niet medische handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder in geval overdreven volmacht.

Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Jaarlijks op éénendertig december zullen alle boeken, registers en rekeningen van de vennootschap afgesloten worden, en een door de algemene vergadering aangewezen zaakvoerder zal de inventaris en de jaarrekening maken en het jaarverslag opstellen waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, dit alles overeenkomstig artikel 95 en 96 van de Vennootschapswet.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Alle verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting, aangegaan vanaf 1/12/2011, zullen, overeenkomstig de voorwaarden van het Wetboek van vennootschappen, worden overgenomen door de vennootschap.

De notaris heeft erop gewezen erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door het Wetboek van vennootschappen, heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte. BENOEMING ZAAKVOERDER

Mevrouw Mahieu Elien, voornoemd wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder van deze vennootschap, voor onbepaalde duur. Zij aanvaardt dit mandaat.

Haar mandaat is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

De vergadering beslist niet tot de benoeming van een commissaris over te gaan.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf heden en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizendtwaalf.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 2013.

VOLMACHT

Aan BVBA Bofidi-Revac, Kortrijksesteenweg 1126A  9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Leen Vanden Berghe, wonende te Rue Aulnoit 8 te 7912 Saint-Sauveur of aan de heer Frederik Beerens, wonende te Dokter Van Wymerschlaan 65 te 9620 Zottegem, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen en de administratieve en boekhoudkundige opvolging van deze vennootschap te doen, ondermeer, bij het ondernemingsloket, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen; bij alle administratieve en fiscale diensten; bij de Banken en financiële instellingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht. Zij heeft het recht derden in haar plaats te machtigen, ter uitvoering van activiteiten waarvoor zij werd gemachtigd.

Waarvan proces-verbaal

Voor analytisch uittreksel voor registratie, aangezien uitsluitend bestemd voor administratieve doeleinden.

Hiermee neergelegd : de uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.08.2015, NGL 28.08.2015 15488-0472-009
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 30.08.2016 16546-0109-009

Coordonnées
DR. MAHIEU ELIEN, INWENDIGE ZIEKTEN, NEFROLO…

Adresse
STATIONSSTRAAT 140, BUS 1 9550 HERZELE

Code postal : 9550
Localité : HERZELE
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande