DR. MED. PHILIPPE VERJANS

Divers


Dénomination : DR. MED. PHILIPPE VERJANS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 460.715.653

Publication

07/05/2014 : GET000996
06/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

fttk_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Sportstraat 25

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Veronique Laloo, te Herzele (Sint-Lievens-Esse) op tien september tweeduizend veertien, geregistreerd op het eerste registratiekantoor te Oudenaarde, dat de buitengewone vergadering van aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. MED. PHILIPPE VERJANS", met zetel te 9000 Gent, Sportstraat 25, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING :

De vergadering heeft beslist het kapitaal van zevenhonderd vijftigduizend Belgische frank (750.000 BEF) om te zetten in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01-).

TWEEDE BESLISSING ;

De vergadering heeft beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zeven euro negenennegentig cent (¬ 7,99-) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig Euro één cent (¬ 18.592,01-) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00-) zonder creatie van nieuwe aandelen.

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door incorporatie bij het kapitaal van een bedrag van zeven euro negenennegentig cent (¬ 7,99-) dat zal worden afgenomen van de beschikbare reserves van de vennootschap zonder creatie van nieuwe aandelen.

DERDE BESLISSING :

De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 22 augustus 2014 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij vijfentwintigduizend euro (¬ 25,000,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

Het saldo, hetzij tweehonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00) zal onmiddellijk in het kapitaal ingebracht worden.

De dividenden werden toegekend als volgt;

- aan de heer Verjans Philippe, geboren te Gent op 1 juni 1955, echtgenoot van mevrouw Merckx Peggy, wonende te 9000 Gent, Sportstraat 25: een netto-bedrag ten belope van tweehonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00) ;

De reserves die blijken uit de jaarrekening afgesloten per 30 september 2012 en die gebruikt worden voor de uitkering van dit dividend, zijn goedgekeurd door de jaarvergadering op 8 maart 2013,

Deze kapitaalverhoging gebeurt in het kader van artikel 537 van het wetboek van inkomstenbelastingen. VIERDE BESLISSING

De vergadering heeft beslist principieel het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van tweehonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweehonderd drieënveertigduizend zeshonderd euro (¬ 243.600,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, voor zover alle bestaande aandeelhouders op deze kapitaalverhoging intekenen.

Deze kapitaalverhoging gebeurt door inbreng van geld.

In ruil voor deze inbreng worden geen nieuwe aandelen uitgegeven, maar zal de fractiewaarde van de aandelen proportioneel verhogen, tenzij niet alle aandeelhouders aan de kapitaalverhoging zouden deelnemen. VIJFDE BESLISSING

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

111

*14181348*

2 5 SEP, 2014

Ondernemingsnr ; 0460.715.653

Benaming

(voluit) : DR. MED. PHILIPPE VERJANS

(verkort) :

REGi WILI ( VAN KOOPHANDELTEGENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

..., a. .. »

.P

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder heeft het voorkeurrecht aan de voornoemde vennoot aangeboden. De vennoot heeft kennis genomen dat hij zijn beslissing van al dan niet uitoefening van hun voorkeurrecht binnen de vijftien dagen aan zaakvoerder diende bekend te maken.

De vennoot verklaarde uitdrukkelijk, dat hij reeds voldoende fang van de voorgenomen kapitaalverhoging op de hoogte is om zijn keuze te kunnen maken.

De heer Verjans Philippe, voornoemd, heeft verklaard zijn voorkeurrecht uit te oefenen, en bijgevolg in te tekenen op onderhavige kapitaalverhoging voor een bedrag van tweehonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00);

VOLSTORTING,

De heer Verjans Philippe, voornoemd heeft verklaard de hem toegezegde inbreng volledig te volstorten. Zodat een bedrag van tweehonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00) ter beschikking van de vennootschap is gesteld.

De gelden zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening, bij naamloze vennootschap ING te 9000 Gent geopend op de naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het bewijs van deponering.

De vergadering heeft vastgesteld dat de voorgenomen kapitaalverhoging zo volledig gerealiseerd is.

Overeenkomstig deze en vorige beslissingen luidt artikel zes als volgt: "Het geplaatste

maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderd drieënveertigduizend zeshonderd euro (¬ 243.600,00) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder vermelding van de waarde en is volledig ingeschreven."

ZESDE BESLISSING :

De vergadering heeft beslist, teneinde de statuten aan te passen aan de de thans vigerende wetgeving, rekening houdend met de recente wetswijzigingen, in volgende artikelen van de statuten van de vennootschap de verwijzing naar de wetten op de handelsvennootschappen te vervangen door verwijzing naar het wetboek van vennootschappen, met behoud van de kenmerken van de vennootschap, als volgt :

"ARTIKEL NEGEN - WIJZIGING VAN HET KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal kan éénmaal of verschillende malen worden verhoogd of verminderd bij een beslissing door de algemene vergadering die beraadslaagt volgens de wettelijke bepalingen dienaangaande, Voor de verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de formaliteiten en de voorwaarden voorgeschreven voor de oprichting van de vennootschap eveneens worden vervuld.

Ingeval van kapitaalverhoging door geldelijke inbreng hebben de vennoten de voorkeur om in te tekenen naar verhouding van het getal aandelen dat ze reeds bezitten.

De wijze waarop dit voorkeun-echt wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering bepaald worden, doch de termijn om dit recht uit te oefenen bedraagt minstens vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving. Dit alles wordt ter kennis gebracht aan de vennoten-geneesheren-specialisten orthopaedie in de bij aangetekende brief verzonden oproeping.

Ingeval er zou overgegaan worden tot verhoging van het kapitaal door een inbreng van een derde rietvennoot, zal deze laatste echter slechts vennoot kunnen worden indien alle vennoten-geneesheren-specialisten orthopaedie van de vennootschap hiermee instemmen en indien voldaan is aan de geneeskundige plichtenleer.

Bij kapitaalsvermindering zal gehandeld worden overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL ACHTTIEN - ZAAKVOERDERSRAAD

Zodra er tenminste drie zaakvoerders zijn, vormen zij een zaakvoerdersraad, die onder haar leden een voorzitter kiest. De zaakvoerdersraad (bestuur) wordt in vergadering opgeroepen, telkens het belang van de vennootschap het vereist en telkens een zaakvoerder erom verzoekt, onder het voorzitterschap van de voorzitter of indien deze belet is, van de oudst benoemde zaakvoerder.

De zaakvoerdersraad kan alleen dan geldig beraadslagen, indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, Elke zaakvoerder die belet of afwezig is, kan per brief of telegram aan een lid van de zaakvoerdersraad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en om voor hem en in zijn plaats te stemmen, maar alleen voor één zitdag en één bepaalde agenda.

Elk besluit van de zaakvoerdersraad wordt genomen met de absolute meerderheid van stemmen, in geval van gelijkheid van stemmen zal de stem van de voorzitter van de vergadering de doorslag geven.

Indien één of meerdere zaakvoerders zich op grond van het wetboek van vennootschappen onthouden aan de stemming deel te nemen, worden de besluiten genomen met de meerderheid van stemmen van de andere leden van de raad.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG - STEMMINGSRECHT

ledere algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder of indien er meerdere zaakvoerders zijn, door de oudst benoemde zaakvoerder of door de voorzitter van de zaakvoerdersraad.

De voorzitter duidt een secretaris aan en desgevallend twee stemopnemers.

Elk aandeel geeft recht op één stem, De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, welke ook het aantal vertegenwoordigde stemmen is op de vergadering.

iedere vennoot-geneesheer-specialist orthopaedie mag slechts één volmacht uitoefenen.

Dient de vergadering te beslissen over een wijziging van de statuten, over een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, over een vervroegde ontbinding of verlenging, over de fusie met andere vennootschappen en in alle gevallen uitdrukkelijk voorzien bij onderhavige statuten, dan kan zij alleen beraadslagen, indien zij die de vergadering bijwonen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Indien deze voorwaarden niet worden vervuld, is een nieuwe bijeenroeping noodzakelijk en de nieuwe vergadering beraadslaagt geldig, welke ook het aantal aandelen is, dat daar aanwezig en vertegenwoordigd is.

" Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



In geen van beide gevallen wordt een wijziging ingewilligd indien niet drie vierden van de uitgebrachte stemmen behaald wordt. Zo evenwel de beraadslaging betrekking heeft op de wijziging van het maatschappelijk doet, dan is de vergadering slechts geldig samengesteld en mag ze slechts beslissen, indien de voorwaarden van aanwezigheid en meerderheid vervuld zijn, die worden vereist door het wetboek van vennootschappen.

De verslagen van de algemene vergadering worden ondertekend door de voorzitter, de secretaris, de stemopnemers en de aanwezige aandeelhouders die erom verzoeken. De afschriften en uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

ARTIKEL VIERENTWINTIG - BOEKJAAR EN JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september .

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging van het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op dertig september negentienhonderd achtennegentig.

Alle verrichtingen die sinds één april negentienhonderd zevenennegentig hebben plaatsgehad, worden geacht voor rekening van de vennootschap te zijn uitgevoerd.

Bij het einde van ieder boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maken de zaakvoerders de jaarrekening op overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat in het geheel uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

De balans moet in het bijzonder en bij naam de schulden van de vennootschap tegenover de vennoten en van de vennoten tegenover de vennootschap opgeven,

De jaarrekening moet binnen de dertig dagen na haar gcedkeuring door de algemene vergadering, neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel, in het gebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

De zaakvoerders stellen, zo de wet hen dit oplegt, bovendien een jaarverslag op waarin zij hun bestuur verantwoorden.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - ONTBINDING

De vennootschap wordt ontbonden ingeval van onderling akkoord tussen de vennoten-geneesheren-specialisten orthopaedie met de vereiste meerderheid en in de gevallen voorzien door het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL EENENDERTIG - OVERGANG VAN AANDELEN WEGENS OVERLIJDEN

Het overlijden van de enige vennoot-geneesheer-specialist orthopaedie heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot-geneesheer-specialist orthopaedie erfgenamen of legatarissen achterlaat, zullen de rechthebbenden hun aandelen slechts kunnen behouden indien zij zelf geneesheer-specialist orthopaedie zijn of kunnen zij hun aandelen enkel overdragen aan een geneesheer-specialist orthopaedie.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder-geneesheer-specialist orthopaedie benoemen om zo mogelijk de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Indien de enige vennoot-geneesheer-specialist orthopaedie overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt het wetboek van vennootschappen toegepast.

ARTIKEL ZEVENENDERTIG - TOEPASSING WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De enige vennoot-geneesheer-specialist orthopaedie neemt de verplichting op zich het wetboek van vennootschappen in acht te nemen. De bepalingen van onderhavige statuten die in tegenspraak zouden zijn met de geneeskundige plichtenleer worden als niet bestaand beschouwd zonder dat de overige bepalingen daardoor in het gedrang worden gebracht.

Bijgevolg worden de wets-en deontologische beschikkingen van dewelke niet wordt afgeweken op geoorloofde wijze, aanzien als opgenomen in deze akte,"

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering heeft aan de werkende notaris aile machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering heeft een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder verleend om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLED5ND UITTREKSEL TEN BEHOEVE VAN HET BELGISCH STAATSBLAD

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift van de akte,

I ~

NOTARIS VERONIQUE L A L + ()

POPULIERESTRAAT 3

k,"10 uEP?E' _. SINT-UMM-ESSE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2013 : GET000996
03/05/2012 : GET000996
13/02/2012 : GET000996
10/02/2012 : GET000996
10/02/2012 : GET000996
02/07/2008 : GET000996
02/04/2007 : GET000996
14/04/2006 : GET000996
28/04/2005 : GET000996
20/04/2004 : GET000996
11/04/2003 : GET000996
30/04/2002 : GET000996

Coordonnées
DR. MED. PHILIPPE VERJANS

Adresse
Zetel : 9000 Gent, Sportstraat 25

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande