DR. MICHAEL DICK, FYSISCHE GENEESKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. MICHAEL DICK, FYSISCHE GENEESKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.699.133

Publication

29/07/2014
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarts. hetzij van de

perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

kopie

II

II

Onclernemingsnr os56 e99 /33

DP3. MICHAËL DICIIISCHE GENEESKUNDE

Benamin (voluit»

 A-2 1/4-9-P-e A cva v. v "

Rechtsvorm

Zetel :9820 Merelbeke, Hoogstraat 51

Onderwerp akte: OPRICHTING-STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Mieke Steyaert te Gent op 16 juli 2014 dat:

De heer DICK Michaël Gabrîël Simon, wonende te 9820 Merelbeke, Hoogstraat 51

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid »DR. MICHAËL DICK, FYSISCHE GENEESKUNDE met maatschappelijke zetel te

9820 Merelbeke, Hoogstraat 51 heeft opgericht.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volstort ten

bedrage van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door

honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een

fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186010) van hét kapitaal.

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën.

De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitoefening van de geneeskunde door de arts-vennoot, richting fysische geneeskunde en revalidatie. Dit alles in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regelen van de medische deontologie. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de arts-vennoot onder zijn eigen onbeperkt verantwoordelijkheid.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap,

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot.

3. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

4 Het aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van aile medische apparatuur en begeleidende accomodaties voor voornoemde activiteiten.

5. het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder aanleiding te geven tot de ontwikkeling van om het even welke commerciële activiteiten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald met unanimiteit van de vennoten. Het

beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap zal bevoegd zijn aile handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit hoofddoel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds arts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten. Indien de zaakvoerder geen vennoot is wordt het mandaat van deze zaakvoerder vastgelegd voor een beperkte en bepaalde duur, namelijk voor een duur van tien 10 'aar, eventueel hernieuwbaar. Indien deze zaakvoerder seen arts is, zijn diens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

17

JULI 2014

RECHTBANK 'MAN KOOPHANDEDTE GEN



k e e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

bevoegdheden evenwel beperkt tot niet-medische aangelegenheden. Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is, Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van aile kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2, behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de

jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd Is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, wordt elk jaar gehouden de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar om te eindigen op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Dokter Michaël Dick, voornoemd, wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van zijn medische activiteit en verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend notaris Mieke STEYAERT)

Tes ell'k hiermede werd neer ele d: uit ifte van o richtingsakte van 161.11i 2014.

Voo

rimhouden

aan net

orecir Staatsblad

Coordonnées
DR. MICHAEL DICK, FYSISCHE GENEESKUNDE

Adresse
HOOGSTRAAT 51 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande