DR. MICHAELA MAES, PEDIATER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. MICHAELA MAES, PEDIATER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.535.515

Publication

22/10/2013
ÿþ4

Mad Word 1 t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

KDRECHTBANK

HÁF D~L

1 1 OKT, 2013

DENDEeeNDE

1.1111311 ni

bel.

aa

Be Stat

1

0

Ondernemingsnr : 0535.535.515

Benaming

(voluit) : DR. MICHAELA MAES, PEDIATER

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Cadzandstraat 11 - 9112 Sinaai

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor over de quasi-inbreng bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig art. 222 W. Venn.

Michaëla Maes

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/08/2013
ÿþmod 11.1

I s j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPHIAN©ELK

0 5 AU6. 2013

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111

It131à11g1R

i

A

DENDERMONDE

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0535.535.515

Benaming (voluit) : Dr. MICHAËLA MAES, PEDIATER

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Cadzandstraat 11

9112 Sinaai

Onderwerp akte : Rechtzetting

Bij akte oprichting, verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op

éénendertig mei tweeduizend en dertien, gebeurde bij de oprichting van de vennootschap een materiële vergissing met betrekking tot de afsluiting van het eerste boekjaar en de eerste algemene vergadering van de vennootschap. Als afsluitingsdatum voor het eerste boekjaar werd er 31 december 2014 vermeld, daar waar het 31 december 2013 dient te zijn en de eerste algemene vergadering zal plaats vinden in 2014 in plaats van 2015.

Dirk Smet, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/06/2013
ÿþmod 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







130 2025"



VAN KOOPHANDELK

0 7 JUNI 2013

DENDEFIMQÇIJ E

Ondernemingsnr S 35 S.t Ç

Benaming (voluit) : DR. MICHAËLA MAES, PEDIATER

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Cadzandstraat 11

9112 Sinaai

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op eenendertig mei tweeduizend en dertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 op drie juni tweeduizend en dertien, vijf bladen, geen verzendingen, boek 592, blad 20, vak 01, ontvangen vijfentwintig euro, getekend door de Ontvanger ad interim de heer Presiaux Dieter, blijkt hetgeen volgt:

1. Vennoten:

1. Mevrouw MAES Michaëla Magda Hector, geboren te Sint-Niklaas op drie juli

negentienhonderd achtenzeventig, rijksregisternummer78.07.03-296.40, echtgenote van de heer Peter Van Eynde, wonende te Sinaai, Cadzandstraat 11.

2. Benaming: een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Dr. MICHAËLA MAES, PEDIATER"

3. Zetel: te Sinaai, Cadzandstraat 11

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de pediatrie door de artsen-vennoten-specialisatie in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer en met inachtname van de normale vergoeding voor het door de artsen-vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen. De artsen-vennoten, die allen ingeschreven dienen te zijn op de lijst van de Orde der Geneesheren, brengen hun volledige medische activiteit in gemeenschap en de daaruit volgende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Met inachtname van de medische deontologie en de voorschriften van de Orde der Geneesheren mag de vennootschap door middel van inbreng en/of versmelting, deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.i

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel het beheer uitoefenen over alle onroerende en roerende goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid van de vennootschap dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegen-°woordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend éénlhonderd zesentachtigste van het kapitaal.

6. Samenstelling: INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichter onderschreven tegen pari :

Mevrouw Maes Michaëla, voor achttienduizend zeshonderd euro, waarvoor haar honderd zesentachtig aandelen worden toegekend; Zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: twaalfduizend vierhonderd euro.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro en is elk aan-+deel vohstort voor minimum eenlvijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC bank met nummer BE50 7370 3905 9418***.

Het bewijs van deponering, hieraan gehecht, werd door de bank afgeleverd op 24 april 2013.

7. Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf eenendertig mei tweeduizend en dertien.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die moeten arts-pediater zijn, ingeschreven op de provinciale lijst van de Orde van Geneesheren.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die moeten arts-pediater zijn, ingeschreven op de provinciale lijst van de Orde van Geneesheren.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

EIK der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukke-'lijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid, voor zover het niet-medische handelingen betreft, toevertrou-wen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is beperkt tot tien jaar, eventueel hernieuwbaar. De vennootschap betaalt de zaakvoerders een vergoeding in verhouding tot de door hen voor rekening van de vennootschap geleverde prestaties.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tot een gewone algemene verga-idering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

bhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

L

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk -- inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder- en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen vennoten en de vennootschap.

9. Benoemingen

Als zaakvoerder voor een hernieuwbare termijn van tien jaar wordt eenparig benoemd door de oprichter, mevrouw Maes Michaëla, voornoemd, die alhier aanvaardt. Haar mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

10. Volmacht:

1=r wordt beslist volmacht te geven aan VMW Accountants met zetel te Wommelgem, Herentalsebaan 645 bus 4, ondernemingsnummer 0476.384.915 om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de TWEEDE VRIJDAG VAN DE MAAND JUNI OM NEGENTIEN UUR DERTIG op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend vijftien.

12. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op een januari en ein-idigt op eenendertig december daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op eenendertig mei tweeduizend en dertien en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde

OST-

Dirk Smet, notaris

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. MICHAELA MAES, PEDIATER

Adresse
CADZANDSTRAAT 11 9112 SINAAI

Code postal : 9112
Localité : Sinaai-Waas
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande