DR. MIECK VYNCKE -HUISARTS/SPORTARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. MIECK VYNCKE -HUISARTS/SPORTARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.773.853

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 27.06.2014 14234-0039-017
22/01/2013
ÿþ Mod 'Nord 11.1.

YJ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEER

-- 9 id. 20t3

RECHTBANK VAN

KOOPHAND t_TEGENT

te

II " 1301238

v bet" aa Be Sta'

IuII

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0848.773.853

Benaming

(voluit) : Dr. Miek Vyncke - huisarts/sportarts

(verkort)

Rechtsvorm : BV ovv BVBA

Zetel : 9990 Maldegem, Gidsenlaan 12A

(volledig adres)

Onderwerp akte Quasi-inbreng

Bijzonder verslag van de zaakvoerder en revisoraal verslag met betrekking tot de overdracht van vermogensbestanddelen in uitvoering van artikel 220-222 van het wetboek vennootschapsrecht. Ingevolge een beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 17 december 2012 wordt de overdracht van vermogensbestanddelen goedgekeurd.

Dr. Miek Vyncke

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

F-11.1:~:1I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

+12161080*

1111

V

beh aa Bel

Stag

Ondernemingsnr : O'.1 .$53

Benaming

(voluit) : Dr. Miek Vyncke  huisarts/sportarts

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9990 Maldegem, Gidsenlaan 12/A

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Paul DE JAEGER, met stand-plaats Watervliet, gemeente Sint-Laureins, op 14 september 2012, neergelegd voor registratie, houdende oprichting van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

1. Identiteit van de oprichter : Mevrouw VYNCKE Miek Julien Anna, geboren te Brugge op 10 maart 1983, (met identiteitskaartnummer 591 3137223 64 en rijksregistemummer 83.03.10-348.49), ongehuwd, wonende te 9990 Maldegem, Torredreef 7 A.

2. Rechtsvorm en naam: De vennootschap is als burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aan-sprakelijkheid opgericht onder de naam "Dr, Miek Vyncke  huisarts/sportarts".

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel

-Het uitoefenen van de geneeskunde in de meest ruime betekenis als huisarts - sportarts, dit door de

geneesheer-vennoten, rekening houdend met de medische plichtenleer.

Dit omvat :

" het inrichten van algemene diensten en een medisch se-cretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

" Het verlenen van aile medische, materiële, morele en sociale assistentie aan de patiënten.

" Het aanleggen van reserves om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen.

" de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief on-roe-mende goederen, kortom van een volledige materiële in-'frastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoten;

" het crëeren van de mogelijkheden om de geneesheer-ven-noten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande prak-i`'tijkuitoefening mogelijk te maken;

" het verschaffen van alle mogelijke en nodige middelen tot uitoefening van een optimale geneeskunde; De vennootschap mag geen commerciële uitbating van de geneeskunde beoefenen

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de genees-heer-vennoten worden uitgeoefend en geenszins door de ven-'nootschap.

De vennootschap heeft eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel en onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat deze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding wordt gegeven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook en daarenboven met dien verstande dat beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren. met unanimiteit van stemmen

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende. goederen _enrechten, van welke_aard_ook,zoais heLverwerven doorinschrijving of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

. behouden aán Belgisch Staatsblad

aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitali- switie-ondernemingen.

4. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9990 Maldegem, Gidsenlaan 121A.

5. Duur en tijdstip van aanvang van werkzaamheden: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het neerleggen van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

6. Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO. Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen zon-ider nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen werden onderschreven en het kapitaal werd volstort ten belope van E 12.400,- in speciën.

7. Zaakvoerders: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, benoemd door de algemene vergadering. Het mandaat van de zaakvoerder is beperkt in de tijd met name voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Bevoegdheid der zaakvoerders. Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de ven-nootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor vol-gens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of ais verweerder. De zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet. De zaakvoerder kan, voor één of meer niet-medische handelingen, zijn bevoegdheid overdragen aan een derde prsoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar loopt vanaf de dag van de neer-legging van onderhavige akte op de

griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2013.

9. Jaarvergadering: De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de

vennootschap, op tweede dinsdag van de maand juni van elk jaar om 18 uur.

Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op tweede dinsdag van juni 2014.

10. Bijzondere bepalingen:

Aanleggen van reserves - Winstverdeling: De algemene vergadering beslist, na de verplichte

voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst,

verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht.

OVERGANGSMAATREGELEN:

De enige vennoot beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één. Zij benoemt tot zaakvoerder onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid : - dokter Miek Vyncke, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, Zij wordt benoemd voor de duur van haar medische beroepsactiviteit binnen de vennootschap en kan rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

getekend notaris Jean-Paul De Jaeger

Tegelijk hiermee neergelegd: - afschrift oprichtingsakte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 18.07.2015 15324-0531-017
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 27.06.2016 16245-0566-015

Coordonnées
DR. MIECK VYNCKE -HUISARTS/SPORTARTS

Adresse
GIDSENLAAN 12 A 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande