DR. NAERT, ORTHOPEDIE - DR. DE KONINCK, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. NAERT, ORTHOPEDIE - DR. DE KONINCK, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.631.845

Publication

18/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 11.12.2013 13683-0328-010
13/07/2012
ÿþr

Ondernemingsnr : 0845.631.845

Benaming

(voluit): Dr. Naert, Orthopedie - Dr. De Koninck, Huisarts (verkort):

Rechtsvorm : burgerlijke venn. ovv besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

zetel : Heirbaan 90, 9120 Beveren-Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging verslagen

Worden hierbij neergelegd

- Verslag van de bedrijfsrevisor inzake beoordeling van de verkoop ais quasi-inbreng te beschouwen

aan de burgerlijke vennootschap ovv een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Dr. Naert, Orthopedie - Dr. De Koninck, Huisarts;

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

l; n1FFl t;FCH-HTt" AP,11:

VAN 1,;',-;OPHP.1'1,iL.L. ,'

11ll 111111111111111111111 1 1111111 11

" iaia3eio*

- 11,1l..1 2012

Griffie

Voc behoi aan Belg Staat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/05/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

re RECHT

VAN XCOOPHANDEt,

0 2 MEI 2012

!ÏDENDRMONDE

Griffie

" iaoae~es"

~S" 6 . ç

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BVBA Dr. NAERT, Orthopedie - Dr. DE KONINCK, huisarts (verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een bvba

Zetel : 9120 HAASDONK, HEIRBAAN 90 "

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Freddy Glorie, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, op 24 april 2012, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat er een buergelijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1.- Mevrouw DE KONINCK Annick , huisarts, ongehuwd, wonende te 9120 Beve-ren-Waas (Haasdonk),' Heirbaan 90,

2.- De heer NAERT Philippe André, orthopedisch chirurg, ongehuwd, wonende te 9120 Beveren-Waas (Haasdonk), Heirbaan 90.

De vennootschap, die de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap met rechtspersoonlijkheid aanneemt, wordt opgericht onder de vorm van een beslo-ten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "BVBA DR. NAERT, orthopedie - DR. DE KON1NCK, huisarts".

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 9120 Beveren-Waas (Haasdonk), Heirbaan 90.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de buitengewone algemene vergadering, met inachtneming van de. vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, met specialisatie orthopedische; chirurgie, door de artsen vennoten-orthopedisch chirurg en huisartsenpraktijk, door de artsen-vennoten-huisarts, of door artsen van dezelfde discipline of aanverwante disciplines die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, met dien verstande dat aile medische activiteiten in gemeenschap worden gebracht en alle daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden door en voor de vennootschap.

De vennootschap kan bovendien aile werkzaamheden en rechtshandelingen ver-richten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorde-ren.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende verrichtingen in zoverre dat

-deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennoot-schap te wijzigen;

-deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke com-merciële activiteit ook;

-de beslissingen omtrent het investeringsbeleid worden genomen met unani-miteit van stemmen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dat onder-geschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goe-de huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zes-honderd EURO en is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen, zonder vermel-ding van nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal is volledig en, niettegen-staande enig andersluidend beding, onvoorwaardelijk geplaatst zoals blijkt uit de akten van oprichting en kapitaalverhoging.

Behoudens hetgeen hierna bepaald is in geval de vennootschap slechts één ven-noot telt, gelden de hiernavolgende regels

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesherenvennoten. De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd, met een maximum van tien jaar.

De niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen, eveneens met inachtname van een maximumtermijn van tien jaar. Het mandaat is herkiesbaar. Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd, binnen een redelijke termijn.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dien-stig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere en beperkte machten verlenen aan gevolmach-tigden naar eigen keuze voor niet-medische zaken.

De zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere vol-macht aangestelde vertegenwoordigers binnen hun bevoegdheidssfeer.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, het ambt bezoldigd zal worden uitgeoefend. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, worden de werkverdeling, alle ver-goedingen voor het ais bedrijfsleider gepresteerde werk, inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder, en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de vennoten en de vennootschap, die onderworpen is aan de voorafgaandelijke goedkeuring door de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren .

Behoudens hetgeen hierna bepaald is ingeval de vennootschap slechts één ven-noot telt, gelden de hierna volgende regels. De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moe-ten benoemen; in dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algémene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen.

Behoudens hetgeen hierna bepaald is ingeval de vennootschap slechts één ven-noot telt, gelden de hierna volgende regels.

Ieder jaar moet ten minste één algemene vergadering gehouden worden.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar' bijeenkomen op de eerste vrijdag van de maand december om acht-tien uur,

De zaakvoerders en in voorkomend geval, de commissarissen, kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering), als een bijzondere of een buiten-gewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeen-roepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissaris-sen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Elke vennoot kan vertegenwoordigd worden, doch alleen door vertegenwoordigers voorzien van een schriftelijke volmacht en die zelf vennoot zijn. Iedere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen. Elk aandeel geeft recht op één stem. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Het boekjaar gaat telkens in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar.

De comparanten stellen vast dat door de goedkeuring van de statuten en de ver-richtingen die voorafgaan de burgerlijke vennootschap, onder de vorm van een Liesloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA DR. NAERT, orthopedie - DR. DE KONINCK, huisarts" definitief werd opgericht en er de algemene vergadering van vormt. Zij beslissen terstond te komen in buitengewone algemene vergadering met als AGENDA:

Aanstelling van de zaakvoerder(s); bepaling van de duurtijd van hun mandaat en van hun vergoeding. Na beraadslaging worden de volgende beslissingen getroffen:

Tot niet statutair zaakvoerders worden benoemd: Mevrouw De Koninck Annick en de heer Naert Philippe, voornoemd.

De duurtijd van hun mandaat is bepaald op tien jaar en eindigt bij de jaarvergade-ring van het jaar tweeduizend tweeëntwintig; het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd. De aangestelde zaakvoerders verklaren hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen worden door enige verbodsbepaling die zich hiertegen verzet.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FREDDY GLORIE

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. NAERT, ORTHOPEDIE - DR. DE KONINCK, HUIS…

Adresse
HEIRBAAN 90 9120 HAASDONK

Code postal : 9120
Localité : Haasdonk
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande