DR. NATHALIE JANSSENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. NATHALIE JANSSENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.733.305

Publication

12/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GR'.FFig-DER-RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE DENDERMONDE OP

~ 3 FEB. 2014

Griffie

Voorbehoudt

aan he

Belgisc Staatsbl.

1





Ondememingsnr : 0478.733.305

Benaming (voluit) : Dr. Nathalie Janssens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge (verkort) : #

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Ledebaan 4A

9260 Wichelen

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Het blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris-plaatsvervanger Petra FRANCOIS, aangesteld ter vervanging van notaris Jean Claude BUYS met standplaats te LEDE ingevolge beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 19 juli 2013, op 7 januari 2014, geregistreerd te Aalst l op 13 januari 2014, boek 945, blad 7, vak 2, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DR. NATHALIE JANSSENS', met maatschappelijke zetel te 9260 Wichelen, Ledebaan 4A, opgericht bij akte verleden voor notaris Jean Van der Bracht, destijds te Oordegem (Lede) op 29 oktober 2002, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14 november daarna, onder nummer 02138006. Het maatschappelijk kapitaal is gans vertegenwoordigd zodat de vergadering geldig kan beslissen.

De volgende belissingen worden met eenparigheid van stemmen genomen:

EERSTE BESLISSING: AFSCHAFFING VAN DE NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN

De vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen met ingang vanaf heden af te schaffen en bijgevolg artikel 5 van de statuten aan te passen.

TWEEDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING IN NATURA

Verslag van de zaakvoerder - artikel 313 W. Venn.

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder, de dato 20 december 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de inbreng in natura en het belang van de inbreng voor de vennootschap.

Verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 W. Venn.

De voorzitter legt het controleverslag voor van de bedrijfsrevisor, mevrouw Martine Buysse, met kantoor te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, opgesteld de dato 12 december 2013 overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, op de toegepaste methoden van waardering en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt

"6. BESLUITEN

Ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, werd op 9 december 2013 aangesteld door de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. NATHALIE JANSSENS om verslag uit te brengen in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura van een schuld van de vennootschap jegens de vennoten van 360.329,40 Euro.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

ode verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerder van DR. NATHALIE JANSSENS BV ow BVBA verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

Ode beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Ode voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

pde waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde vermeerderd met de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven nieuwe aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

pe werkelijke vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de inschrijving van 664 nieuwe aandelen van DR. NATHALIE JANSSENS BV aw BVBA op naam van de inbrenger. Deze vergoeding werd berekend op basis van een conventionele waarde.

pit verslag werd overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekkers met , betrek-king tot de inbreng in natura. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Zwijnaarde op 12 december 2013,

Martine Buysse

bedrijfsrevisor"

pe vergadering stelt vervolgens vast dat er op de staat van activa en passiva en op voormelde verslagen geen opmerkingen worden gemaakt.

Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Het origineel van de verslagen zal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een uitgifte van dit procesverbaal.

Kapitaalverhoging

Re vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van zesenzestigduizend vierhonderd euro (¬ 66.400,00), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00),

De totale uitgifteprijs van de aandelen wordt bepaald op driehonderd zestigduizend driehonderdnegenentwintig euro veertig cent (¬ 360.329,40), waarvan zesenzestigduizend vierhonderd euro (¬

66.400,00) ais onmiddellijke kapitaalstorting en tweehonderd drieënnegentigduizend

negenhonderdnegenentwintig euro veertig cent (¬ 293.929,40) als uitgiftepremie.

13e kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, te weten negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, door de voornoemde enige vennoot voor een totaal bedrag van driehonderd zestigduizend driehonderdnegenentwintig euro veertig cent (¬ 360.329,40).

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van zeshonderd vierenzestig (664) nieuwe aandelen zonder nominale waarde die volledig volge-stort aan de inbrenger wordt toegekend.

Verwezenlijking van de inbreng

Voornoemde vennoot, mevrouw Nathalie Janssens hier aanwezig, verklaart, na voorlezing van het voorafgaande:

" volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven;

º%titularis te zijn van voormelde zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering lastens de vennootschap en olie uitvoerig beschreven staat in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor;

º%inbreng te doen in de vennootschap van negentig procent (90%) van voormelde vordering, hetzij voor een totaal bedrag van driehonderd zestigduizend driehonderdnegenentwintig euro veertig cent (¬ 360.329,40) wetende dat de overige tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en door de vennootschap zal worden doorgestort.

Waardering van de inbreng

Voor de waardering en de verdere beschrijving van deze inbreng, alsook voor de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding, wordt verwezen naar het voormeld revisoraal verslag en wordt de ondergetekende notaris ontslaan er in deze akte verdere toelichting van te geven.

Vergoeding van de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de vergadering volledig op de hoogte verklaart te zijn, wordt aan de enige vennoot voornoemd zeshonderd vierenzestig (664) nieuwe aandelen zonder nominale waarde toegekend.

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging in natura daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00), vertegenwoordigd door achthonderdvijftig (850) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Boeking uitgiftepremie

De vergadering besluit het bedrag van de uitgiftepremie, te weten tweehonderd drieënnegentigduizend negenhonderdnegenentwintig euro veertig cent (¬ 293.929,40) te plaatsen op een onbeschikbare .rekening "uitgiftepremie". Deze uitgiftepremie wordt op het passief van de balans vermeld onder het eigen vermogen, op een rekening die, zoals het maatschappelijk kapitaal, de waarborg voor derden vormt en alleen kan warden verminderd ter uitvoering van een regelmatige beslissing van de algemene vergadering, getroffen met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen die van toepassing zijn op statutenwijzigingen.

DERDE BESLISSING: INCORPORATIE UITGIFTEPREMIE IN HET KAPITAAL

De vergadering beslist het kapitaal andermaal te verhogen door middel van incorporatie van voormelde uitgiftepremie-ten-bedrage-van-tweehonderd-drieënnegentigduizend-negenhonderdnegenentwintig-euro veertig.-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mcd 11.1

cent (¬ 293.929,40) om het kapitaal te brengen van vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00) naar driehonderd achtenzeventigduizend negenhonderd negenentwintig euro veertig cent (¬ 378.929,40) zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

VIERDE BESLISSING: STATUTENWIJZIGING

Ingevolge de hierboven genomen beslissingen wordt de tekst van de statuten als volgt aangepast:

Artikel 5, wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd achtenzeventigduizend negenhonderd negenentwintig euro veertig cent (¬ 378.929,40) .

Het is volledig geplaatst en verdeeld in achthonderdvijftig (850) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt voor een bedrag van driehonderd zestigduizend driehonderdnegenentwintig euro veertig cent (E 360.329,40) een inbreng gedaan in het kader van de tijdelijke maatregel zoals voorzien in het artikel 537 lid 1 WIB, bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden op 7 januari 2014 door Petra François notaris-plaatsvervanger, aangesteld ter vervanging van notaris Jean Claude BUYS met standplaats te LEDE ingevolge beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 19 juli 2013."

VIJFDE BESLISSING: COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris. ZESDE BESLISSING: MACHTIGING VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan de medewerkers van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B&A Advies met zetel te Meerbeke, Halsesteenweg 42, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de administratieve formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de BTW-Administratie, de Administratie van de Directe Belastingen, de sociale verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte PV dd 7/1/2014.

Plaatsvervangend notaris Petra FRANCOIS te Lede

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013 : DEA009448
10/07/2012 : DEA009448
28/06/2011 : DEA009448
12/07/2010 : DEA009448
28/07/2009 : DEA009448
01/07/2008 : DEA009448
26/07/2007 : DEA009448
30/06/2005 : DEA009448
06/07/2004 : DEA009448
14/11/2002 : DEA009448

Coordonnées
DR. NATHALIE JANSSENS

Adresse
LEDEBAAN 4A 9260 WICHELEN

Code postal : 9260
Localité : WICHELEN
Commune : WICHELEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande