DR. P. CLEEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. P. CLEEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.802.549

Publication

30/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

- pb, in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r.... , "



NEERGELEGD

19 SEP. 2014

t ROFAIil("E

KO VAN

NT

tIA Iiiijtel Il III

i.

il

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

..

Ondernemingsnr : 0892.802.649

Benaming

(voluit) : Dr. P. Cleen

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9052 Gent (Zwijnaarde), Hekers 25

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING - VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op zestien september tweeduizend veertien, aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. P. Cleen", met zetel te 9052 Gent (Zwijnaarde), Hekers 25, en met ondememingnummer 0892.802.549, de volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen;

EERSTE BESLISSING  VERSLAGEN

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato elf augustus tweeduizend veertien, dat de voorgestelde ontbinding van de vennootschap toelicht, en van de bijgevoegde samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per dertig juni tweeduizend veertien.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag van de bedrijfsrevisor de dato twaalf augustus tweeduizend veertien, opgesteld door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Van Wemmei  Kaekebeke - Bedrijfsrevisoren" te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, vertegenwoordigd door de Heer Joseph Van Wemmel, over de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van het verslag van de bedesrevisor luiden letterlijk als volgt:

"De staat van activa en passive van de BV ow BVBA "DR. P. CLEEN", waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 9052 Zwijnaarde, Hekers 25, die werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht door de zaakvoerder van de vennootschap, afgesloten per 30 juni 2014, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal op van driehonderdenvierduizend negenhonderdeenentwintig eur tweeëntachtig eurocent (304,921,82 EUR) en een gecorrigeerd resultaat van zevenenzestigduizend achthonderdeenenzeventig eur vijfendertig eurocent (67,871,35 EUR). Het netto-actief bedraagt driehonderdduizend zeshonderddrieënveertig eur dertien eurocent (300.643,13 EUR).

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen.

Op grand van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het lnstituut van Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de tiquidatieboni, geraamd op een bedrag van achtentwintigduizend achthonderdvierentwintig eur eenendertig eurocent (28.824,31 EUR), die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Te Gent, 12 augustus 2014

(getekend)

Joseph VAN WENINIEL

Bedrijfsrevisor".

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vergadering. Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit daarom zich aan te sluiten bij de conclusies die in de verslagen vervat zijn.

TWEEDE BESLISSING ONTBINDING

De algemene vergadering beslist tot de ontbinding van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dr. P. Cleen", overeenkomstig artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden, zodat de vennootschap enkel nog bestaat voor haar vereffening.

De algemene vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen.

DERDE BESLISSING  VASTSTELLING

De algemene vergadering stelt vast dat er geen vereffenaar werd benoemd.

Bijgevolg worden overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen, de zaakvoerders van de vennootschap aangesteld om over te gaan tot de nodige handelingen en verrichtingen voor de verdere ontbinding en vereffening van de vennootschap.

De Heer Pierre Cleen en Mevrouw Godelieve Buyck, beiden voornoemd, en handelend als voormeld, zullen de meest uitgebreide macht hebben, zoals voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Zij mogen de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van" het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De Heer Pierre Cleen en Mevrouw Godelieve Buyck, beiden voornoemd, en handelend als voormeld, worden ontslagen inventaris op te maken en mogen zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Onder hun verantwoordelijkheid en voor bijzondere en wel bepaalde handelingen kunnen zij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van hun bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

De opdracht is kosteloos.

VASTSTELLINGEN

De zaakvoerders stellen vast dat de vennootschap een balanstotaal opgeeft van driehonderdenvierduizend negenhonderdeenentwintig euro tweeëntachtig eurocent (E 304.921,82) en een netto-actief heeft van driehonderdduizend zeshonderddrieënveertig euro dertien eurocent (E 300.643,13).

Tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering hebben zich geen wijzigingen voorgedaan die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen, desgevallend werden alle schulden betaald of geconsigneerd.

De enige vennoot, te weten: de Heer Pierre Cleen, voornoemd, verklaart dat hij alle schulden van de vennootschap overneemt en persoonlijk zal instaan voor de betaling ervan, doch door elke aandeelhouder ten belope van hun respectievelijke verhouding in het kapitaal, en dat hij aile activiteiten van de vennootschap definitief wenst stop te zetten.

Om deze redenen wordt beslist de vergadering verder te zetten en over te geen tot de behandeling van de overige punten van de agenda, namelijk de sluiting van de vereffening van de vennootschap.

De enige vennoot is nog steeds aanwezig en beslist de vergadering verder te zetten met behandeling van het vierde punt van de agenda.

VIERDE BESLISSING SLUITING VEREFFENING EN KWIJTING

De Heer Pierre Cleen, voornoemd, verklaart dat hij elle schulden van de vennootschap overneemt zoals hiervoor onder de derde beslissing uiteengezet.

De Heer Pierre Cleen, voornoemd, verzoekt en vordert vervolgens, Ons ondergetekende werkende Notaris, om op authentieke wijze vast te stellen en te akteren dat de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dr. P. Cleen" ontbonden werd en in vereffening gesteld werd en dat, ingevolge de rechten verbonden aan het eigendomsbezit van aile aandelen van deze vennootschap, de hiervoor vermelde vennoot, het gehele vermogen van zelfde vennootschap in handen heeft en bekleed wordt met alle rechten en verplichtingen van deze vennootschap en met het ganse actief en passief vermogen van deze laatste.

Na aanvaarding van het voorgaande, keurt de algemene vergadering de rekening van de vereffening goed en geeft de volledige kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking, aan de Heer Pierre Cleen en Mevrouw Godelieve Buyck, beiden voornoemd, voor hun beheer en uitoefening van hun opdracht overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dr. P. Cleen" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De Heer Pierre Cleen, voornoemd, besluit verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende een periode van vijfjaar, te 9052 Gent (Zwijnaarde), Hekers 25. Alle voorgaande beslissingen werden genomen met één parigheid van stemmen.

VIJFDE BESLISSING VOLMACHT

De vergadering verleent hierbij volmacht aan de Burgerlijke Vennootschap onder de. vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A.A.84T Group", met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 H-I-J, voor wie optreedt de Heer Roland DeKegel of Mevrouw Evelyn Coppenolle, om aile formaliteiten te vervullen bij de bevoeg-de dien-'sten zoals BTW, ondememingsloket, enzovoort en alles te doen wat nodig is voor de formalhteiten naar aanleiding van deze akte, met recht van indeplaat-esstelling.

Vor-

behouden aan net Beigisch

Staatsblad



VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschueren

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief, verslag van de bedrijfsrevison



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 20.12.2013 13689-0445-010
24/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 20.12.2012 12669-0219-009
16/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 20.12.2011, NGL 13.01.2012 12008-0013-009
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 17.12.2010, NGL 06.01.2011 11003-0306-009
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 18.12.2009, NGL 04.01.2010 10001-0159-009
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 19.12.2008, NGL 31.12.2008 08876-0125-010

Coordonnées
DR. P. CLEEN

Adresse
HEKERS 25 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande