DR. PAUL VAN BESIEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PAUL VAN BESIEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.342.140

Publication

15/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 10.09.2014, NGL 10.10.2014 14643-0055-010
04/03/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0898,342.140

Benaming (voluit) : DR. PAUL VAN BES1EN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Paardekerkhof 23

9990 Maldegem

Onderwerp akte : Kapitaalswijziging

Uit een proces-verbaal, opgemaakt op negenentwintig januari tweeduizend en veertien door notaris Philip BAUWENS te Sint-Laureins,

"Geregistreerd te Eeklo op 11 FEB 2014 drie bladen één verzendingen, Boek 664 blad 70 vak 03.' Ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00) De eerstaanwezend inspecteur a.i., (getekend) Tr GAILLEZ."

BLIJKT :

Dat op zelfde datum werd gehouden, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten, Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DR, PAUL VAN BESIEN", Maldegem, Paardekerkhof 23. OR BE 0898.342,140 RPR Gent,

Opgericht blijkens akte, verleden voor ondergetekende notaris op tweeëntwintig mei tweeduizend en acht,' houdende de statuten en bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertien juni daarna, onder nummer 08087233.

Waarvan de statuten, vclgens verklaring van haar hierna vermelde vertegenwoordiger sedertdien niet meer gewijzigd zijn geworden.

En dat zelfde buitengewone algemene vergadering, na over elk punt van de dagorde afzonderlijk te hebben beraadslaagd, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen

Eerste Besluit.  Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend,

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds bruto dividend van zevenennegentig duizend euro (¬ 97.000,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een schuldvordering heeft op de., vennootschap ten belope van het tussentijds dividend,

De enige vennoot verklaart het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig' artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Tweede Besluit  Kapitaalverhoging.

A. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het,. bestuursorgaan op dertien januari tweeduizend en veertien, en de burgerlijke venncotschap onder de vorm van', een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VAN WEMMEL  KAEKEBEKE  BEDRIJFSREVISOREN te Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, hier vertegenwoordigd door de Heer Joseph VAN, WEMMEL, bedrijfsrevisor, opgemaakt op twintig januari tweeduizend en veertien, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng In natura luiden als volgt : VI BESLUIT

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het. Wetboek van vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering die zal ontstaan uit het besluit. tot uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoten van de BV ovv BVBA "DR, PAUL VAN BEStEN" met. maatschappelijke zetel te 9990 Maldegem, Paardekerkhof 23 en met ondernemingsnummer 0898.342.140  , RPR Gent,

het_beedigep_ ven_ onze çontrole_werkzaamheden,_zijrt wij_vap_oor4eet stat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1111111111,1.111111.11111112

1~~~imum~u~ 5531"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

]

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

2 f FEB. 20n

RECHTE3 Aiolë'v'.~ra.,~

KOOPHPergEL. TE GEN'

mod 11.1

-de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BV ow BVBA "DR. PAUL VAN BESIEN" middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van 97.000,00 EUR, onder afhouding van 10 % roerende voorheffing, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het totale nettodividend zal 87.300,00 EUR bedragen.

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-dat de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 87.300,00 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in natura 279 nieuwe aandelen van de BV ow BVBA "DR. PAUL VAN BESIEN" zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, voor een totale waarde van 87.300,00 EUR, worden uitgegeven, De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

-279 nieuwe aandelen aan de heer Paul Van Besien

Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 87.300,00 EUR, om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 105.900,00 EUR.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren.

Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de vennoot niet wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal bijgevolg niet verhoogd worden,

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat mijn verslag geen "faimess opinion" is.

Ik verklaar mijn opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Gent, 20 januari 2014.

Joseph Van Wemmel

Bedrijfsrevisor

De aanwezige vennoot erkent immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis

van te hebben genomen,

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal,

B.

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zevenentachtig duizend driehonderd euro (¬ 87.300,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd en vijf duizend negenhonderd euro (¬ 105.900,00), door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van zevenennegentig duizend euro (¬ 97.000,00), onder aftrek van tien (10) procent roerende voorheffing ten bedrage van negenduizend zevenhonderd euro (¬ 9.700,00), hetzij aldus netto zevenentachtig duizend driehonderd euro (¬ 87.300,00).

L Beslissing.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met zevenentachtig duizend driehonderd euro (¬ 87.300,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd en vijf duizend negenhonderd euro (¬ 105.900,00), door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van tweehonderd negenenzeventig (279) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van driehonderd dertien euro veertig cent (¬ 313,40) per aandeel.

Ieder nieuw aandeel zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

Toewijzing van deze tweehonderd negenenzeventig (279) nieuwe  volledig volstortte - aandelen, aan de ' Heer Paul van BESIEN, voornoemd, ais vergoeding voor de inbreng van zevenentachtig duizend driehonderd euro (¬ 87.300,00).

Il. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer doet de inbrenger en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in

" respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

1{1. Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden tweehonderd negeneneventig (279) nieuwe aandelen

gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de

winsten zullen delen vanaf heden.

Deze tweehonderd negenenzeventig (279) nieuwe  volledig volstortte - aandelen, worden als vergoeding

voor de gedane inbreng, toegewezen aan de Heer Paul van BESIEN, voornoemd.

IV. Vaststelling kapitaalverhoging

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

k

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mad 11.1

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot honderd en vijf duizend negenhonderd euro (¬ 105.900,00).

Derde Besluit Wijziging en aanpassing van de statuten.

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt :

Artikel 5,  Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en vijf duizend

negenhonderd euro (¬ 105.900,00).

Het is verdeeld in vierhonderd vijfenzestig aandelen (465) zonder nominale waarde, met een breukwaarde

van één/vierhonderd vijfenzestigste (465518) ieder,

Vierde Besluit. - Coördinatie van de Statuten.

De vergadering geeft de notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten

van de vennootschap. Hij moet deze nadien neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Vijfde Besluit. - Machten bestuursorgaan,

De vergadering verleent de nodige machten aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten uitvoer

te brengen,

/

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

De instrumenterende notaris BAUWENS;

Tegelijk hiermede neergelegd

1. Expeditie van de akte van statutenwijziging.

2. Gecoördineerde tekst van de statuten.

3. Bijzonder verslag van de zaakvoerder. 4, Verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 28.09.2013, NGL 25.10.2013 13637-0223-010
20/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 12.09.2012, NGL 19.09.2012 12566-0485-009
17/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 14.09.2011, NGL 14.10.2011 11579-0125-009
26/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 06.10.2010, NGL 22.10.2010 10584-0426-010
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 09.09.2009, NGL 20.10.2009 09817-0069-010
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 09.09.2015, NGL 07.10.2015 15640-0031-011

Coordonnées
DR. PAUL VAN BESIEN

Adresse
PAARDEKERKHOF 23 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande