DR. PETER VAN DE BRUAENE, CARDIOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PETER VAN DE BRUAENE, CARDIOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.772.068

Publication

04/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 08.08.2014, NGL 29.08.2014 14520-0372-010
31/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 2 JULI 2013

Griffie

Onderneniingsnr : 0525.772.068

Benaming

(voluit) : "Dr. Peter Van de Bruaene, Cardioloog"

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9700 Oudenaarde, Graaf van Landaststraat 51

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verkrijging van vermogensbestanddelen bij de quasi-inbreng : toepassing artikel 220-222

Tekst

Volgende stukken worden neergelegd

- Verslag van de zaakvoerder

- Verslag van de bedrijfsrevisor

Dr. Peter Van de Bruaene,

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik Illvermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)~4

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/04/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

E3elgisch

Staatsblad

Mad 2A

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1305 397*

Oudenaarde

0 5 APR. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : os- ~S , 1-1-/..06%

Benaming

(voluit) : "Dr. Peter Van de Bruaene, Cardioloog"

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9700 Oudenaarde, Graaf van Landaststraat 51

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Notaris Marleen VANDEWALLE te Wortegem-Petegem op 29 maart 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat een Burg. Venn. ovv BVBA werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTER Dokter VAN de BRUAENE Peter, geneesheer-cardioloog, wonende te 9700 Oudenaarde, Graaf van Landaststraat 51,

2. RECHTSVORM EN NAAM : De vennootschap neemt de vorm aan van Burg. Venn. ovv BVBA met de naam "Dr, Peter Van de Bruaene, Cardioloog".

3. ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Graaf van Landaststraat 51.

4, DOEL

De vennootschap heeft tot doel in overeenstemming met de medische plichtenleer door middel van haar leden met specialiteit "Cardiologie" zorgen te verstrekken aan de patiënten, en ten dien einde alle materiële voorwaarden te scheppen met het oog op het verstrekken van bedoelde geneeskundige zorgen. De vennoten oefenen hun volledige medische activiteit uit in het kader van hun vennootschap.

Zij zal mogen deelnemen aan bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde gelijkaardig of aanverwant doel. Maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De geneeskunde wordt evenwel uitgeoefend docr de vennoten, die voor de geneeskundige prestaties persoonlijk instaan en persoonlijk professioneel aansprakelijk blijven.

Te dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe rechtstreeks noodzakelijk of nuttig zijn, en zal de vennootschap kunnen overgaan tot het investeren van de middelen.

Zij kan ondermeer geneeskundige apparatuur aanschaffen dienstig voor het onderzoek, ondergeschikt en paramedisch personeel aanwerven die de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaan, alsmede de voor voornoemde praktijk noodzakelijke verrichtingen zowel in de roerende als in de onroerende sector.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, roerende en onroerende goederen verwerven en beheren. Doch enkel onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Voor zover er meer dan een vennoot is, dienen beslissingen in verband met het investeringsbeleid te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap kan bestuurder zijn van andere burgerlijke artsenvennootschappen, voor zover deze een gelijkaardig doel hebben en deze erkend zijn door de provinciale raad van de orde der geneesheren.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder zelfs indien die handelingen buiten haar doe! liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs,

In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op geneeskundige Plichtenleer.

5. DUUR : De duur van de vennootschap is onbeperkt,

6. KAPITAAL : Het kapitaal bedraagt 18.550,00 EUR, vertegenwoordigd door 1.200 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn op naam en ondeelbaar. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in bloot-eigendom en vruchtgebruik gespliste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle; eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden.

Kunnen uitsluitend vennoot worden of maatschappelijke rechten uitoefenen, artsen specialist in de "Cardiologie" of van een aanverwante discipline, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, die in het kader van de vennootschap hun volledige praktijk uitoefenen of, bij inbezitstelling, van de aandelen, zullen uitoefenen en die met éénparigheid van stemmen door de bestaande vennoten werden;

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

aanvaard. Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap. De overdracht van aandelen, hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk, zelfs onder vennoten ten kosteloze of ten bezwarende titel gedaan, is ongeldig zonder voorafgaand aanbod tot verkoop aan alle ; medevennoten.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : Het kapitaal is volledig geplaatst en volledig volgestort als volgt: Van de Bruaene Peter heeft ingeschreven op alle 1.200 aandelen voor een bedrag van 18.550,00 euro, volgestort ten belope van 12.400,00 euro, waarvoor hem 1.200 aandelen toegekend werden als volgestort ten bedrage van 12.400,00 euro.

8. BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder-bedrijfsleider vennoot-arts. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is, De zaakvoering vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Wanneer er ! meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering die hen benoemt, hun bevoegdheid slechts gezamenlijk uitoefenen en zullen zij eveneens in en buiten rechte gezamenlijk optreden, onverminderd de eventuele delegatie van machten. De zaakvoerder kan voor één of ' meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits' dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

Als niet-statutair-zaakvoerder werd aangesteld: Dokter Van de Bruaene Peter, die aanvaard heeft voor de duur van zijn medische activiteiten.

9.BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 januari en wordt op 31 december daarna afgesloten. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2013.

10. JAARVERGADERING : Ieder jaar, de tweede vrijdag van de maand juni om 19.00 uur zal een jaarvergadering gehouden worden.lndien deze dag een wettelijke feestdag is, zat de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven. De vennoten warden elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekende brief, tenminste veertien dagen voor de vergadering. Deze oproeping moet de volledige agenda bevatten; over daarin niet vernielde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmede akkoord gaan,De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014.

11. WINSTAANWENDING : Op de netto-winst zal er jaarlijks minimum 5% voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist zodra dit fonds 1/10de van het kapitaal heeft bereikt. Verder dient jaarlijks het aldus bekomen saldo ter beschikking van de algemene vergadering te worden gesteld die over de bestemming ervan naar goeddunken mag beslissen.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en de opbrengsten van de vereffening.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk neergelegd : expeditie; uittreksel.

(getekend) Marleen Vandewalle, Notaris

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.07.2015, NGL 13.08.2015 15421-0499-010
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.07.2016, NGL 13.07.2016 16316-0188-010

Coordonnées
DR. PETER VAN DE BRUAENE, CARDIOLOOG

Adresse
GRAAF VAN LANDASTSTRAAT 51 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande