DR. PHILIPPE DUYCK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PHILIPPE DUYCK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.976.862

Publication

12/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 05.09.2014 14581-0309-010
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 27.07.2012 12352-0591-010
22/07/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9000 Gent Frans van Ryhovelaan 215

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Pol Vanden Broecke, geassocieerd notaris te Evergem, Ertvelde, op achttien juli tweeduizend elf, te registreren, blijkt dat:

De heer DUYCK Philippe Charles Olivier, geboren te Gent op twee januari duizend negenhonderdvijfenvijftig, met woonplaats te 9000 Gent, Frans van Ryhovelaan 217

een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) heeft opgericht onder de naam  Dr. Philippe Duyck , waarvan de voornaamste standregelen luiden als volgt:

1  NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap is als Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) naar Belgisch recht opgericht onder de naam:  Dr. Philippe Duyck

2  ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent Frans van Ryhovelaan 215.

3  DOEL

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, belast met de verantwoordelijkheid voor de goede gang van zaken in het medisch departement van het ziekenhuis, en dit met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer en de wettelijke bepalingen inzake de taken van de hoofdarts.

De vennoot oefent zijn volledige activiteit als hoofdarts uit in naam van en voor rekening van de vennootschap.

Zij mag alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, alle onroerende goederen en rechten verwerven en beheren als een goed huisvader en alle rechtshandelingen dienaangaande stellen, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek, de eisen van de wetenschappelijke discipline en met respect voor het medisch beroepsgeheim.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft.

4  DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/ honderd zesentachtigste deel (1/186) en genummerd van één (1) tot en met honderd zesentachtig (186).

Ieder aandeel werd volgestort ten belope van twee/derde, zodat de som van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 euro) thans ter beschikking is van de vennootschap. Deze som werd overeenkomstig artikel 224 van

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Dr. Philippe Duyck

*11304563*

0837976862

Griffie

Neergelegd

19-07-2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

het Vennootschappenwetboek vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de Naamloze Vennootschap ING Bank.

6  BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer personen al dan niet vennoot. Ook niet-geneesheren mogen zaakvoerder zijn.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden bij eenparigheid van stemmen van de vennoten, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen te beoordelen door het gerecht.

Andere niet statutaire zaakvoerders kunnen worden benoemd en ad nutum ontslagen door de algemene vergadering beraadslagend bij gewone meerderheid van stemmen.

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot, al dan niet statutair benoemd, is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor een herkiesbare termijn van tien jaar.

Het mandaat van zaakvoerder niet-vennoot, al dan niet statutair benoemd, mag de duur van zes jaar niet te boven gaan. De uittredende niet-statutaire zaakvoerder is herbenoembaar.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Wanneer er meerdere vennoten zijn en bij een verrichting of een beslissing de zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, stelt hij de vennoten daarvan in kennis die een lasthebber ad hoc aanduiden die voor rekening van de vennootschap deze verrichting zal uitvoeren of de beslissing zal nemen.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen voor bepaalde of een reeks bepaalde niet-medische handelingen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de algemene vergadering aan de zaakvoerder, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging toekennen waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld.

7 - ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op vijfentwintig juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

8  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

9  WINSTVERDELING EN VEREFFENING

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van ten minste een/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto actief moet worden verstaan: het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto actief niet omvatten: het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

10  STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De enige vennoot oefent de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bij uitzondering neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van achttien juli tweeduizend elf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend elf.

B. OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De comparant verklaart bij toepassing van artikel 60 der Vennootschappenwetboek dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één april tweeduizend en elf onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft gevestigd.

C. AANDUIDING ZAAKVOERDERS

De oprichter verklaart overeenkomstig artikel 256 Wetboek Vennootschappen, met éénparigheid aan te

duiden tot niet-statutaire zaakvoerder:

De heer Philippe DUYCK, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en te bevestigen dat hij niet getroffen is

door een besluit dat zich daartegen verzet.

De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor een periode van tien jaar te rekenen vanaf heden.

D. BIJZONDERE VOLMACHT

Onmiddellijk daarna werd door de zaakvoerder, zopas benoemd, beslist overeenkomstig artikel 15 der statuten, als bijzondere en beperkte lasthebber aan te stellen: de heer Marc De Muynck, kantoor houdende te 2400 Mol, Molderdijk 124, die alleen rechtsgeldig de vennootschap zal kunnen vertegenwoordigen tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen, de griffie van de rechtbank van koophandel, het bestuur van het Belgisch Staatsblad, het bestuur van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de administratie der directe belastingen, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en, meer in het algemeen voor het tekenen van alle briefwisseling tegenover derden dit doch enkel met betrekking tot de oprichting van de vennootschap.

Tegelijk wordt hiermee elektronisch neergelegd: - uitgifte van oprichtingsakte

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL Notaris Pol Vanden Broecke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 07.08.2015 15403-0299-011

Coordonnées
DR. PHILIPPE DUYCK

Adresse
FRANS VAN RYHOVELAAN 215 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande