DR. ROELENS EN DR. VAN DRIESSCHE - ARTSENPRAKTIJK

Divers


Dénomination : DR. ROELENS EN DR. VAN DRIESSCHE - ARTSENPRAKTIJK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 871.035.749

Publication

06/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD 2 5 SEP, 2014

I~E~i~r2á~r,l~âr,-

I l~s~~ ar-r~~~-~~

r

Iu11Nu~iuu1~~!u1,11ui N

Ondernemingsnr : 0871.035.749

Benaming

(voluit) : Dr. Roelens en Dr. Van Driessche - Artsenpraktijk (verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Oude Vierschaarstraat 3, 9831 Sint-Martens-Latem/Deurle (volledig adres)

Onderwerp akte vervroegde ontbinding en sluiting vereffening

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester William de Sagher, geassocieerd Notaris te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Sagher, Vandenameele & Planckaert - Geassocieerde Notarissen", waarvan de zetel gevestigd is te 8970 Poperinge, Boeschepestraat 4; ondememingsnummer 0473.897.260, RPR leper, op 22 september 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma "DR. ROELEMS EN DR. VAAL DRIE.SSCHE - ARTSEWPRAKTLIK' rnet maatschappelijke zetel te 9831 Sint Martens-Latem/Deurle, Oude Vierschaarstraat 3; ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0871,035.749; met eenparigheid van stemmen beslist heeft hetgeen volgt.

EERSTE BESLUIT

Na voorlezing door de voorzitter van het verslag van het bestuursorgaan, opgemaakt op 10 september 2014, met een staat van activa en passiva afgesloten per 31 augustus 2014, opgesteld in uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, en van het financieel verslag en het verdelingsplan van de accountant, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Marel, met zetel te 8800 Roeselare, Izegemsestraat 52A, opgesteld op 10 september 2014, eveneens in uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, bespreekt de vergadering deze documenten.

De vergadering verklaart volledige kennis te hebben van de inhoud van deze documenten.

De vergadering beslist vervolgens dat een exemplaar van het verslag van het bestuursorgaan en van het financieel verslag en het verdelingsplan van de accountant zal worden bewaard in het archief van de vennootschap.

De vergadering beslist de staat van actief en passief per 31 augustus 2014 en het financieel verslag en het verdelingsplan goed te keuren.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de vennootschap vervroegd te ontbinden en in

vereffening te stellen, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist bovendien toepassing te maken van artikel 184 § 5 van het Wetboek van

Vennootschappen dat stelt

"§5 Onverminderd artikel 181, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving

van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd

en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf."

De vergadering stelt vast dat er geen opeisbare passiva meer zijn tegenover derden, zoals blijkt uit de

voormelde staat per 31 augustus 2014 en beslist dat het resterende actief aan de vennoten, die aanwezig zijn

op de vergadering, zal toekomen.

De vennoten verklaren uitdrukkelijk dat zij zullen instaan voor de betaling van de belastingen na ontvangst

van het aanslagbiljet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

' Vóor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij beslissen geen vereffenaar aan te stellen, Bijgevolg zal artikel 185 van het Wetboek van' Vennootschappen toepassing vinden.

Ten aanzien van derden zal de bestaande zaakvoerder als vereffenaar worden beschouwd.

Als gevolg van de ontbinding komt er van rechtswege een einde aan het mandaat van de bestaande zaakvoerder, Mevrouw VAN DRIESSCHE Godelieve voornoemd. Er wordt haar kwijting gegeven voor haar bestuur,

VIERDE BESLUIT

Ie vergadering besluit, op basis van voormelde staat van actief en passief de dato 31 augustus 2014, vóór afhouding van de liquidatie-belasting en de voorziene liquidatiekosten, het resterend actief van de vennootschap ten belope van honderdvijftienduizend vijfhonderd drieëndertig euro zevenenvijftig cent (¬ 115,533,57) volledig uit te keren aan de vennoten.

De vennoten verklaren de hen toegekende activa te aanvaarden.

VIJFDE BESLUIT

Gelet op het feit dat er geen opeisbare passiva meer zijn tegenover derden, zoals blijkt uit de voormelde staat per 31 augustus 2014, en ook aan de overige voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen werd voldaan, beslist de vergadering dat de sluiting van deze vereffening in deze akte kan geschieden,

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist dat de vereffening dadelijk werd voltrokken, gelet op het feit dat aile passiva aan derden werden aangezuiverd en de voornoemde vennoten er zich toe verbinden - voor zoveel als nodig en beperkt tot het door hen ontvangen netto-actief - alle eventuele nog niet gekende en later opduikende passiva gedurende het passief voortbestaan van de vennootschap, zijnde 5 jaar te rekenen vanaf heden, voor hun rekening te nemen. De vennootschap houdt bijgevolg op de bestaan met ingang van heden.

pe boeken en bescheiden zullen neergelegd en minstens vijf jaar worden bewaard op de woonplaats van de Heer Roelens Luc en Mevrouw van Driessche Godelieve, beiden voornoemd.

Er dienen geen maatregelen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten.

Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de vennoten.

ZEVENDE BESLUIT

IDe vergadering verleent  zo voor het verleden ais voor de toekomst  aan Mevrouw van Driessche Godelieve voornoemd, alle machten om de voorgaande beslissingen uit te voeren, alle handelingen, verrichtingen en formaliteiten te stellen en uit te voeren die nog moeten gedaan worden ingevolge onderhavige vervroegde ontbinding en sluiting van de vereffening van de vennootschap. Zij zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, zowel jegens derden ais jegens de vennoten, verantwoordelijk zijn voor de vervulling van haar taak en aansprakelijk zijn voor de tekortkomingen.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap afgifte wordt gedaan van alle activa-bestanddelen afhangende van de vennootschap aan voormelde ven-noten, de Heer Roelens Luc en Mevrouw Van Driessche Godelieve, beiden voornoemd, in verhouding tot hun aandelenbezit.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan de besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid Marel, met zetel te 8800 Roeselare, Izegemsestraat 52A, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk op te treden en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, inzake de inschrijving en wijziging van de vennootschap in de Krulspuntbank van Ondernemingen en bij de fiscale administraties.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

William de Sagher - Geassocieerd notaris

Tegelijk hierbij neergelegd :

- expeditie van het proces-verbaal houdende vervroegde ontbinding en sluiting van de vereffening;

- verslag van het bestuursorgaan, met staat van actief en passief, fi-nancieel verslaglverdelingsplan van de

accountant.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. ROELENS EN DR. VAN DRIESSCHE - ARTSENPRA…

Adresse
Zetel : Oude Vierschaarstraat 3, 9831 Sint-Martens-Latem/Deurle (volledig adres)

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande