DR. ROWIES HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ROWIES HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.222.071

Publication

12/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 09.09.2014 14581-0494-013
06/02/2014
ÿþ; Ondememingsnr : 0446.222.071

Benaming

(voluit) : DR. ROWIES, HUISARTS

(verkort) :

Rechtsvorm Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 9300 Aalst, Moorselbaan, 116

(volledig adres)

" Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING DOOR DE DIVIDENDGERECHTIGDE MET UITGIFTE VAN NEUINE AANDELEN

EERSTE BESLISSING: Kennisname van de uitkering van een tussentijds dividend

Bij beslissing van de algemene vergadering de dato 28 november 2013 werd er beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van honderd tachtigduizend euro (EUR 180.000,00) uit het overgedragen: ; resultaat. Het verslag hiertoe werd voorgelegd.

Rekening houden met de bestaande aandeelhoudersstructuur betekent dit een netto-dividend ten belope van honderd tweeënzestigduizend euro (EUR 162.000,00).

Uit voornoemd verslag blijkt voorts dat de aandeelhouders het dividend niet in speciën wensen te; ontvangen, doch dat zij de intentie hebben om de vordering, die zij ingevolge de beslissing tot uitkering van het" dividend op de vennootschap hebben, onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te kunnen genieten van de in de Programmawet van 28 juni 2013 voorziene 10% roerende voorheffing door het: vastklikken van de leste reserves.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de vennoot een schuldvordering heeft op del Vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

De dividenden komen voort uit een vermindering van de belaste reserves, welke reserves (lees: de: jaarrekening) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering uiterlijk op 31 maart 2013.

TWEEDE BESLISSING: Verslagen

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen,

krijgt de vergadering kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 30 november 2013, en van het verslag van de Burgerlijke Vennootschap die de rechtsvorm van een CVBA heeft aangenomen, Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudend te 8500 Kortrijk, President Kennedypark, la (RPR

, 0433.608.707) vertegenwoordigd door Nikolas Vandelanotte de dato 2 december 2013, bedrijfsrevisor door de

, zaakvoerder aangesteld om verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in nature. De enige vennoot verklaart een kopij van dit verslag ontvangen te hebben.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor gedateerd op 2 december 2013, luiden als volgt:

"BESLUITEN.

Op de bijzondere algemene vergadering op 28 november 2013 werd beslist om een bruto-dividend uit te: keren ten belope van 180.000,00 EUR en om een kapitaalverhoging door te voeren bij Dr. Rowies Huisartsi BVBA middels een inbreng in natura van netto-dividenden ten bedrage van 162.000,00 EUR door de heer Marc Rowies, conform artikel 537 van het Wetboek van de lnkomstenbelastingen.

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in: nature in Dr, Rowies Huisarts BVBA, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 313 van het Wetboek; ' van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij, ondergetekende, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolasr Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de ' Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk

is-voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap: uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels:, met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van:

--------------------------------------------------------------

Op de letatste blz. van Lulk 13 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

)eg: Naam en handtekening.

GRIrFL. RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griftle van de akte

1

Voor" behoud aan hr Belgie staatsh

*14036108*

MocI Word 11.1

28 JAN 2014

DENDERMONDE

iffiu

4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

«De beschrijving van de voorgenomen inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

-De door de partijen toegepaste waarderingsmeihoden voor de inbreng in nature bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 162.000,00 EUR. Deze waarde stemt niet ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, vermits er geen nieuwe aandelen uitgegeven worden.

De werkelijk als tegenprestatie verstrekte vergoeding be-staat uit een stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. De transactie beïnvloedt de aandeelhoudersstructuur niet.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de hiervoor beschreven inbreng in nature, rekening houdend met de bepalingen van art. 537 WIB, en is uitsluitend bestemd voor de buitengewone algemene vergadering van Dr, Rowies Huisarts BVBA die de kapitaalverhoging moet goedkeuren en kan derhalve niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Kortrijk, 2 december 2013

Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, BV CVBA

vertegenwoordigd door

Nikolas Vandelanotte

Bedrijfsrevisor"

DERDE BESLISSING: Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in nature (rekening/courant)

De vennoot verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen

in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderd tweeënzestigduizend euro (EUR 162.000,00) om het van achttienduizend euro (EUR 18.600,00) te brengen op honderd tachtigduizend zeshonderd euro (EUR 180.600,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, dat hij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De enige vennoot verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die zet uiteen dat hij een zekere, vast-staande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

De Heer ROUES Marc, de enige vennoot, voornoemd, verklaart op de hoogte te zijn gebracht door de ondergetekende Notaris dat de vermogenswaarde van deze aandelen zal toebehoren tot de huwgemeenschap en dat de lidmaatschapsrechten zullen toebehoren aan de persoon op wiens naam de aandelen staan, zijnde de Heer ROWIES Marc, voornoemd.

VIJFDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd tweeënzestigduizend euro (EUR 162.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd tachtigduizend zeshonderd euro (EUR 180.600,00), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder vermelding van waarde.

ZESDE BESLISSING: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd tachtigduizend zeshonderd euro (EUR 180.600,00) verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/tweehonderdvijftigste (1/250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZEVENDE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan de notarisassociatie Van Maele & Couck, elle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Ven-inootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wet-telijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen. Voor ontledend uittreksel

Notaris Lien Couck

f-/

1

..........

Bijlage

-Expeditie van de akte

- Coördinatie van de statuten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

.... _ ....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de nerso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.08.2013 13551-0248-013
28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 20.07.2011 11327-0257-014
18/01/2011 : DET000156
20/08/2010 : DET000156
24/07/2009 : DET000156
28/08/2008 : DET000156
17/07/2007 : DET000156
03/07/2006 : DET000156
29/06/2005 : AAT000156
24/06/2004 : AAT000156
16/07/2003 : AAT000156
05/07/2002 : AAT000156
10/07/2001 : AAT000156
04/04/1992 : AAT156
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 25.07.2016 16356-0136-013

Coordonnées
DR. ROWIES HUISARTS

Adresse
MOORSELBAAN 116 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande