DR. S SUYKENS - ANESTHESIOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. S SUYKENS - ANESTHESIOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 480.285.206

Publication

04/07/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Itiliqq11J111.111111111111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staat.eblad

NEERGELEGD

25 JUH 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHAN(Wifegr:

Ondememingsnr Benaming (voluit) :

!:

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

VVindekekouter 47

9860 Oosterzele

Onderwern aide :ARTIKEL 537 WIB KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD NAAMSWIJZIGING  DOELSWIJZIGING VERPLAATSING

JAARVERGADERING  ALGEMENE WIJZIGING VAN DE STATUTEN

CONFORM DE MEDISCHE DEONTOLOGIE

!! Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Ann Chijs, met standplaats te Knesselare, op 13 mei! 2014, geregistreerd op het 1ste registratiekantoor Gent 2 op 15 mei 2014, vier bladen, geen verzendingen, boeki 5/463, folie 02, vak 9, ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00), Voor de e.a. Inspecteur (getekend): adj.-Financieel assistent Luc Meervis.

i! Dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de burgerlijke! vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Dr. Suykens »,i met maatschappelijke zetel te 9860 Oosterzele, Windekouter 47.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Christian Maes, te Leuven, op 6 mei 2003, bekendgemaakt in del !: bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 juni 2003 onder nummer 2003-06-02/0061167, waarvan de statuten: niet werden gewijzigd tot hetgeen hierna vermeid.

In aanwezigheid van de enge aandeelhouder die verklaart alle aandelen te bezeitten : de heer Suykens Samuel I Muriel, geboren te Willebroek op 3 jull 1970, echtgenoot van mevrouw Maes Catherine Julie Roberte, wonende ;! te 9860 Oosterzele, Windekekouter 47, eigenaar van honderd achtenzestig (186) aandelen zonder nominale: waarde, met volgende besluiten:

1. EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

1) De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB het! 4 maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met het netto-bedrag van het tussentijds dividend, zijnde een bedrag van honderdzevenenzeventigduizend vierhonderd euro (E 177.400,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderdzesennegentigduizend euro (¬ 196A00,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingeni 4 prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 637 WIB.

4 2) a. Tussenkomst

i! Is alhier tussengekomen de enige aandeelhouder, de heer Suykens, voornoemd, die verklaart volledig op de: hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

b. Inschrijving OP en volstorting van de kapitaalverhoginq

Na deze uiteenzetting verklaart voornoemde heer Suykens, negentig procent (90%) van het tussentijds il dividend, hetzij honderdzevenenzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 177.400,00) in de vennootschap in te, !! brengen, wetende dat de resterende 10% als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort.

Dit bedrag van honderdzevenenzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 177.400,00) staat naar zijn verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de instrumenterende notaris wordt overhandigd.

,.

'. e Vergoeding voor de inbreng

:: " ,

,

Als vergoeding voor deze inbreng worden geen nieuwe aandelen gecreëerd, doch zal de fractiewaarde van elk:

fi aandeel verhogen. '

, il De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime, zoals voorzien in artikel 537! WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van dei

dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren. .

. .

i: d. Bankattest .

.: ."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: BQ: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel

480.285.206

Dr. S. Suykens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

rriad 11.1

De algemene vergadering stelt vast dat voormeld bedrag van honderdzevenenzeventigduizend vierhonderd' euro (¬ 177.400,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening niet nummer BE33 0017 2547 9446, op naam van de vennootschap bij de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis te Scheldewindeke, zoals blijkt uit een bankattest, afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 13 mei 2014, welk attest in het dossier van de instrumenterende notaris zal bewaard blijven.

3) De vergadering stelt vast, en verzoekt de ondergetekende notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van honderdzevenenzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 177.400,00) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op honderdzesennegentigduizend euro (¬ 196.000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de huidige aandelen.

4) WIJZIGING ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten aan te passen,

ingevolge de voormelde kapitaalverhoudingen, om voortaan te luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdzesennegentigduizend euro (¬ 196.000,00) en wordt

vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde

Het kapitaal is volledig geplaatst."

2. TWEEDE BESLUIT: NAAMSWIJZIGING

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de naam van de vennootschap te wijzigen

in "DR, S. SUYKENS  ANESTHESIOLOGIE".

3. DERDE BESLUIT: DOELSWIJZIGING

1) BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

De voorzitter geeft voorlezing van het bijzonder verslag van de zaakvoerder opgemaakt overeenkomstig artikel

287 van het Wetboek van Vennootschappen omtrent de wijziging van het maatschappelijk doel.

De aandeelhouder erkent er een afschrift van ontvangen te hebben en op de hoogte te zijn van de inhoud

ervan.

Bij dit verslag is een staat van actief en passief gevoegd die niet meer dan drie maand voordien is vastgesteld

en die voorlopig werd afgesloten op 31 maart 2014.

Voormeld verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passive zijn gehecht gebleven aan de akte

statutenwijziging, de dato 13 mei 2014.

2) BESLUIT VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering besluit, na kennis genomen te hebben van het bijzonder verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passive de dato 31 maart 2014, met éénparigheid van stemmen om het maatschappelijk doel uit te breiden, en na de laatste alinea van het artikel drie volgende tekst toe te voegen:

"De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend ais bijkomstig doei, beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede aile handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van de goederen die haar toebehoren te bevorderen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap, noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen."

4. VIERDE BESLUIT: VERPLAATSING JAARVERGADERING

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de jaarvergadering te verplaatsen om deze vcortaan telkens te laten plaatsvinden de voorlaatste donderdag van de maand december om vijftien (15) uur zodat de tekst van artikel dertien (13) thans ais volgt zal luiden:

"De jaarvergadering van de vennootschap gaat ieder jaar door op de voorlaatste donderdag van de maand december om vijftien uur, op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag."

5. VIJFDE BESLUIT: ALGEMENE WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen cm de statuten te wijzigen om deze in

overeenstemming te brengen met de huidige regelen van medische deontologie van de Orde van

Geneesheren.

De algemene vergadering beslist meer bepaald eenparig om:

1) De term "geneesheer te vervangen door de term "arts", de term "geneesheren-vennoten" door "artsenvennoten" en de term "geneesherenvennootschap" door "artsenvennootschap".

2) Wear verwezen wordt naar 'de Orde van Geneeskundige plichtenleer' wordt vervangen door 'de huidige regelen van medische deontologie'

3) Artikel zes (6) te wijzigen ais volgt:

"De aandelen zijn op naam. De aandelen zijn tegenover de vennootschap ondeelbaar en onsplitsbaan De vennootschap erkent slechts één eigenaar per titel.

De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in voile eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden."

4) Het artikel acht (8) te wijzigen als volgt:

"De overgang van de aandelen wegens overlijden. Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. De aandelen van de enige vennoot mogen echter op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden zoals bepaald in artikel acht bis van onderhavige statuten. De erfgenamen en legatarissen van aandelen-die-geen-vennoot-kunnen- worelen-omdat-ze-niet-voldoen -aan-de -voorwaardenetiebben-reoht -op -de" Op de laatste blz. van Luik B vermelden: BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

waarde van de overgegane aandelen. Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium. Aan deze restrictie kan enkel een einde worden gesteld door systematische wijziging van de statuten, en inzonderheid het artikel betreffende de maatschappelijke naam en het artikel betreffende het maatschappelijk doel en de overige specifieke statutaire bepalingen, zodat de beoefening van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreeks of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd."

5) Volgende alinea toe te voegen aan artikel acht bis (8 bis) als volgt

"Kunnen enkel vennoot zijn: artsen ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen is aanvaard."

6) Aan het artikel negen (9) wordt volgende bepaling toegevoegd:

"De arts dient verzekerd te zijn voor medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient

eveneens verzekerd te zijn,"

7) Het artikel zestien (16) aan te vullen met volgende bepaling:

"Iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen."

8) Het artikel tweeëntwintig (22) aan te vullen met volgende bepaling:

"Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persocnlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten."

9) Het artikel zesentwintig (26) wordt vervangen door volgende bepaling:

"Bij meerdere vennoten dient iedere vennoot de andere vennoot in te lichten over elke opgelopen correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. Een arts aan wie door een wettelijk bevoegde instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening. De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren. Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijk kwalificatie.

De maatregelen dienen vooraf schriftelijk te worden medegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt.

Alle overeenkomsten of statuten moeten de navolging van de bepalingen van dit artikel vermelden."

6. ZESDE BESLUIT: MACHTIGING

De vergadering beslist niet eenparigheid van stemmen de statuten van de vennootschap aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en gelast ondergetekende notaris met de neerlegging van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

7. ZEVENDE BESLUIT: MACHTIGING ZAAKVOERDER

De zaakvoerder wordt gelast met de uitvoeringen van de genomen beslissingen.

Voor ontledend uittreksel

Ann Chijs

Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

Afschrift proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 13 mei 2014 (incl. aangehechte

stukken)

- Gecoördineerde statuten;

Op de iaatste blz. van Luik B vermelden: Naam : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/10/2013 : GEA029011
07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 18.12.2014, NGL 22.12.2014 14709-0470-011
23/11/2012 : GEA029011
12/10/2010 : GEA029011
04/02/2010 : GEA029011
30/10/2008 : GEA029011
19/12/2007 : GEA029011
13/12/2006 : GEA029011
04/11/2005 : GEA029011
26/01/2005 : GEA029011
17/09/2003 : GEA029011
06/06/2003 : GEA029011
02/06/2003 : GEA029011

Coordonnées
DR. S SUYKENS - ANESTHESIOLOGIE

Adresse
WINDEKEKOUTER 47 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande