DR. SARAH VAN LAER, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. SARAH VAN LAER, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.329.608

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 06.09.2014, NGL 30.09.2014 14619-0162-016
08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 12.10.2013, NGL 06.11.2013 13655-0295-015
18/09/2013
ÿþ4? Modword 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

utegoluu

Oudenaarde

09 SZP. 2413

Griffie

Ondernemingsnr Benaming (voluit) : 0.840.329.608

(verkort) : Dr. Sarah Van Laer, huisarts

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van BVBA

Zetel (volledig adres) : Dorpsstraat 102 - 9667 Horebeke

Onderwerp(en) akte : FUSIE

Het blijkt uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders der burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Dr. Sarah Van Laer, huisarts", met zetel te 9667 Horebeke, Dorpsstraat 102, - ingeschreven in het rechtspersonen register met ondernemingsnummer 0.840.329.608, verleden: voor notaris Marc Sobrie te Zwalm op 4 september 2013, dat er beslist werd:

1.1 De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Dr. Sarah Van Laer, huisarts", overnemende vennootschap en de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HET HUIS VAN: HEDEN" hebben op datum van 8 maart 2013 een fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 693 van het wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel werd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde neergelegd op 26 maart 2013, zowel door de overgenomen als door de overnemende vennootschap.

1.2 De zaakvoerder van deze vennootschap heeft eveneens een omstandig verslag opgesteld omtrent voornoemd fusievoorstel overeenkomstig artikel 694 van het wetboek van Vennootschappen op 27 mei 2013.

1.3 De Heer Karel Depoorter, bedrijfsrevisor, te Kuurne, heeft een schriftelijk verslag opgesteld op datum van 23 mei 2013, zoals bepaald in artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.. De conclusies van zijn verslag voor de overnemende vennootschap luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap BVBA Dr. Sarah Van Laer, huisarts' bestaat uit de inbreng van de activa- en passivabestanddelen ingevolge de fusie van BVBA Het Huis Van Heden.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrifsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap' verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de'. bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de. inbreng in natura;

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van', nauwkeurigheid en duidelijkheid.

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde; verhoogd met de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de' inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura van 20.000,00 Euro bestaat uit 422 aandelen van de BVBA',

Dr. Sarah Van Laer, huisarts.

Er dient tenslotte aan herinnerd dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kuurne, 23 mei 2013

Karel DEPOORTER

bedrijfsrevisor











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van de voormelde verslagen daar de aanwezige aandeelhouder erkent een exemplaar van die verslagen te hebben gekregen en er kennis van te hebben genomen.

Een exemplaar van deze verslagen zal terzelfder tijd met een uitgifte van onderhavig procesverbaal neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde.

1.4 De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat geen tussentijdse cijfers van de betrokken vennootschappen die niet ouder zijn dan drie maand op datum van het fusievoorstel dienen te worden opgesteld.

1.5 De voorzitter verklaart in naam van de zaakvoerder van de overnemende vennootschap dat geen enkele belangrijke wiiziging heeft plaatsgevonden in de activa en passiva van haar vermogen sinds de datum van het opmaken van het fusievoorstel.

Bovendien verklaart de voorzitter namens de zaakvoerder van de overnemende vennootschap dat deze door de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap niet werd op de hoogte gebracht van belangrijke wijzigingen die zich hebben voorgedaan in het actief en passief van het vermogen van de overgenomen vennootschap sedert zelfde datum.

1.6 De overgenomen vennootschap "HET HUIS VAN HEDEN", heeft besloten overeenkomstig de bewoordingen van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gedagtekend op heden, voorafgaandelijk aan deze, voor ondergetekende notaris, tot ontbinding zonder vereffening en tot fusie door overneming door onderhavige vennootschap volgens het fusievoorstel en het gewijzigd fusievoorstel overeenkomstig het voorstel waarvan hierboven sprake.

De voorzitter geeft lezing van onderhavig fusievoorstel.

De algemene vergadering besluit overeenkomstig dit fusievoorstel en onder voorbehoud van de verwezenlijking van de fusie en van de overdracht, tot fusie door overneming door onderhavige vennootschap van de vennootschap "HET HUIS VAN HEDEN", zijnde de overgenomen vennootschap, door overdracht door deze laatste ten gevolge van ontbinding zonder vereffening van

de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de financiële toestand afgesloten per datum van 21 november 2012,

Alle handelingen verricht door de overgenomen vennootschap sinds 21 november 2012 worden vanuit boekhoudkundig standpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, mits het betalen door deze laatste van het hele passief van de overgenomen vennootschap, het uitvoeren van ai haar verbintenissen, het dragen en betalen van alle kosten, belastingen en lasten hoegenaamd ook, die zouden kunnen voortvloeien uit de fusie en het vrijwaren tegen alle vorderingen.

Deze overdracht zal worden vergoed door de toekenning van in totaal 422 nieuwe aandelen van de vennootschap "Dr. Sarah Van Laer, huisarts", volledig volstort, zonder aanduiding van nominale waarde aan de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap en uit te geven bij de kapitaalverhoging waarvan hierna sprake.

Is hier tussen gekomen:

De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HET HUIS VAN HEDEN": de Heer SCHEPENS Louis Albert, geboren te Oudenaarde op 25 mei 1955, echtgenoot

van Mevrouw Van Laer Sarah, voornoemd en tevens zaakvoerder, wonende te 9667 Horebeke, Dorpsstraat 102.

Handelend overeenkomstig machtiging hem verleend in de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HET HUIS VAN HEDEN", en waarvan verslagschrift werd opgesteld door ondergetekende notaris op heden, voorafgaandelijk aan deze.

Die, na lezing te hebben gekregen van al wat voorafgaat, verklaart dat de activa en passiva van het vermogen der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HET HUIS VAN HEDEN", en dit op basis van de staat van activa en passiva afgesloten per 21 november 2012 bestaat uit alle activa en passiva-bestanddelen, zoals deze nader omschreven zijn in het voormelde fusievoorstel.

Dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HET HUIS VAN HEDEN" na voormelde datum van 21 november 2012 een onroerend goed heeft aangekocht en dat deze

aankoop geen invloed heeft op de waardering. In het overgedragen vermogen naar onderhavige vennootschap is bijgevolg eveneens 98% in voile eigendom van volgend onroerende goed begrepen:

BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOED

Gemeente HOREBEKE - eerste afdeling (Sint-Maria-Horebeke) en Stad OUDENAARDE- elfde afdeling (Mater)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Een woonhuis op en met grond gelegen, deels te Horebeke - eerste afdeling (Sint-Maria-Horebeke), Dorpsstraat 104, gekadastreerd volgens titel sectie B deel van nummer 181/b, en volgens recent kadaster sectie B nummer 4811E, voor een oppervlakte van twee are vijfenzestig centiare, en

deels te Oudenaarde - elfde afdeling (Mater), Hauwaart +94, gekadastreerd volgens titel sectie A deel van nummers 626/S en 623/R, en volgens recent kadaster sectie A nummer 626iE, voor een oppervlakte van zeven are zestig centiare, hetzij een totale oppervlakte van tien are vijfentwintig centiare. (Kadastraal inkomen: 812 ¬ ).

Ter vergelding van de overdracht van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HET HUIS VAN HEDEN", tengevolge van de ontbinding zonder vereffening, aan onderhavige vennootschap, besluit de algemene vergadering aan de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap "HET HUIS VAN HEDEN" 422 nieuwe aandelen van vennootschap "Dr. Sarah Van Laer, huisarts, toe te kennen volledig volstort.

Ter vergoeding van de overdracht van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HET HUIS VAN HEDEN", besluit de algemene vergadering, onder het zelfde voorbehoud zoals hierboven gezegd het maatschappelijk kapitaal te verhogen met ¬ 4.220,00 (vierduizend tweehonderd twintig euro) om het te brengen van ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro) op ¬ 22.820,00 (tweeëntwintigduizend achthonderd twintig euro), door uitgifte van 422 nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande 1.860 (duizend achthonderd zestig) aandelen, met dezelfde rechten en voordelen behoudens dat zij zullen deelnemen in de winst vanaf 21 november 2012.

Deze nieuwe aandelen worden toegekend, volledig volstort, aan de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap.

De toekenning der nieuwe aandelen zal desgevallend gebeuren door de inschrijving van de nieuwe aandeelhouder in het register van de aandelen op naam van de overnemende vennootschap.

Deze kapitaalverhoging gaat gepaard met een globale uitgiftepremie van vijftienduizend zevenhonderd tachtig euro (¬ 15,780,00 ).

Plaatsing van de uitgiftepremie ten bedrage van vijftienduizend zevenhonderd tachtig euro (¬ 15.780,00) op een niet-beschikbare rekening "uitgiftepremies".

Het maatschappelijk kapitaal wordt een tweede maal verhoogd met viiftienduizend zevenhonderd tachtig euro (¬ 15.780,00 ) om het te brengen van ¬ 22.820,00 (tweeëntwintigduizend achthonderd twintig euro) op ¬ 38.600,00 (achtendertigduizend zeshonderd euro) door incorporatie in het kapitaal van de niet-beschikbare rekening "Uitgiftepremies" tot stand gekomen door de plaatsing van de uitgiftepremies hiervoren, en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering stelt vast dat deze tweede kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus gebracht is op 38.600,00 (achtendertigduizend zeshonderd euro), vertegenwoordigd door 2.282 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

- Om artikel 5 der statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissing in verband met de kapitaalsverhogingen, zal dit voortaan luiden als volgt:

"Het kapitaal is vastgesteld op 38.600,00 (achtendertigduizend zeshonderd euro), verdeeld in 2.282 aandelen zonder nominale waarde, die ieder 1/ 2.282ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is bij de oprichting volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort.

Het saldo dient te worden volgestort op beslissing van de zaakvoerder(s).

Kunnen uitsluitend vennoot worden of maatschappelijke rechten uitoefenen, huisartsen of artsen van een aanverwante discipline, ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, die hun praktijk geheel of gedeeltelijk in het kader van de vennootschap uitoefenen of, bij inbezitstelling van de aandelen, zullen uitoefenen en die met éénparigheid van stemmen door de bestaande vennoten werden aanvaard.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap."

Voor zoveel als nodig wordt bevestigd dat het doel van de overgenomen vennootschap niet wordt overgenomen door de overnemende vennootschap,

De aanwezige zaakvoerders en alle leden van de algemene vergadering verzoeken ondergetekende notaris vast te stellen dat, ingevolge de overeenstemmende beslissingen genomen in de betrokken vennootschappen van de fusie, genoemde fusie van zelfde vennootschappen is voltrokken en dat bijgevolg:

- De vennootschap "HET HUIS VAN HEDEN", opgehouden heeft te bestaan;

- de aandeelhouder van de vennootschap "HET HUIS VAN HEDEN", aandeelhouder is geworden van de vennootschap "Dr. Sarah Van Laer, huisarts",

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervnln

" - Het geheel vermogen, zowel activa ais passiva van de vennootschap "HET HUIS VAN HEDEN",

overgedragen werd naar de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr, Sarah Van Laer, huisarts"

- de kapitaalverhoging voorzien hierboven is voltrokken en dat het maatschappelijk kapitaal

werkelijk werd gebracht op 38.600,00 (achtendertigduizend zeshonderd euro) vertegenwoordigd

door 2.282 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde;

De algemene vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerder voor de uitvoering

van de besluiten genomen omtrent de voorafgaande punten en voor het vervullen van de verdere

formaliteiten bij de fusie en het coördineren der statuten.

(volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de notaris

afgeleverd voor registratie

uitsluitend bestemd voor de neerlegging

ter griffie van de Rechtbank van Koophandel

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte van fusie door overneming met statutenwijzigingen, verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor en coördinatie der statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/04/2013
ÿþ Mort Wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uiiNN~iu m iii M Oudenaarde

13 53588* 2 6 MAA M 2013 Griffie

11







Ondernemingsnr : 0840329608

Benaming

(voluit) : Dr. Sarah Van Laer, huisarts

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dorpsstraat 102, 9667 Horebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL.

Tekst

Zijn verschenen op de maatschappelijke zetel van de BVBA HET HUIS VAN HEDEN op 8 maart 2013

ENERZIJDS

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HET HUIS VAN HEDEN met maatschappelijke zetel te 9667 Horebeke, Dorpsstraat 104, opgericht bij akte verleden voor notaris Marc Sobrie te Munkzwalm, op 21 november 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 december 2012, onder nummer 12195918.

Waarvan het doel als volgt is

-Het inrichten en beheren van een bijna-thuis-huis voor high-care palliatieve en levenseindezorg;

-Het inrichten, beheren en uitbaten van een zorghotel;

-Het verschaffen van logies en maaltijden;

-Het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren , opleiden van personeel;

-Advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending von kredieten, budgettering en budgetcontrole;

-Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; prospectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

-De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en ten gelde maken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

-Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de renovatie, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. In het algemeen zal de vennootschap alle onroerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel,

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; in het algemeen zal de vennootschap alle roerende en financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

-Het nemen van participaties in andere vennootschappen, ondernemingen en verenigingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen ín artikel 629 wetboek van vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

-Het waarnemen van alle mandaten, waaronder bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, in vennootschappen en verenigingen,

-Het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt ondermeer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie

-Hij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel.

-Het optreden en handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven, de non-profit sector en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen

-De aankoop en verkoop, zowel in groot- ais in kleinhandel, trading, de import, de export, de agentuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, van allerlei producten (zowel commerciële, grondstoffen, halfgrondstoffen, fabrikaten en afgewerkte producten van alle aard en dit in de meest ruime zin) voor zover door de wet toegelaten.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm voor zover door de wet toegelaten. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wijzigingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd, de volgende zaakvoerders :

- de heer Louis Schepens, zaakvoerder

- dokter Sarah Van Laer, zaakvoerder

EN

ANDERZIJDS

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dr. Sarah Van Laer, huisarts, met maatschappelijke zetel te 9667 Horebeke, Dorpsstraat 102, opgericht bij akte verleden voor notaris Marc Sobrie te Munkzwalm op 12 oktober 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 oktober 2011, onder nummer 11163256.

Waarvan het doel als volgt is :

- Het tot stand brengen van een professionele vennootschap voor artsen-vennoten binnen dewelke de artsen-vennoten hun medische activiteiten als huisartsen geheel of gedeeltelijk uitoefenen overeenkomstig de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening.

- Het scheppen van de materiële voorwaarden en middelen om dit alles zo degelijk mogelijk te verwezenlijken,

- De vennootschap kan ondermeer geneeskundige apparatuur aanschaffen dienstig voor het onderzoek, ondergeschikt en paramedisch personeel aanwerven die de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaan, alsmede de voor voornoemde praktijk noodzakelijke verrichtingen doen, zowel in roerende als in de onroerende sector, De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding naar rata van de prestaties die voor rekening van de vennootschap geleverd werden;

- De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen, of mag haar middelen investeren. Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap dit als bijkomstig doel hebben, zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten of aanleiding te geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen. De vennootschap kan dit bijkomstig doel niet nastreven zodra er 2 of meer vennoten zijn.

De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel, voorzover dit in overeenstemming is met de toepasselijke wetten en deontologie, eigen aan het beroep van arts. In het bijzonder mag de vennootschap geen overeenkomsten sluiten met andere artsen of met derden, die artsen ook niet mogen sluiten.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn ; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Het doel kan, na goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, gewijzigd worden bij een besluit van de gewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in artikel 269 en 287 van het Wetboek van Vennootschappen gesteld zijn.

ln geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op geneeskundige Plichtenleer.

Is aanwezig of vertegenwoordigd, de volgende zaakvoerder

- dokter Sarah Van Laer, zaakvoerder

Onder voormelde comparanten werden volgende beslissingen genomen :

a) FUSIE

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergadering een fusievoorstel zullen voorleggen dat ertoe strekt een fusie door te voeren waarbij de BVBA HET HUIS VAN HEDEN wordt opgeslorpt door de BVBA Dr. Sarah Van Laer, huisarts, door overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de BVBA HET HUIS VAN HEDEN naar de BVBA Dr. Sarah Van Laer.

-

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze overname zal gebeuren uitsluitend tegen uitreiking van volgestorte aandelen, toe te kennen als

vergoeding voor deze overgang en dit zonder enige opleg in geld.

De opslorpende vennootschap zal alle kosten voortvloeiend uit de fusie dragen,

b) RUILVERHOUDING

De ruilverhouding wordt als volgt vastgelegd

De waarde van de aandelen van BVBA HET HUIS VAN HEDEN wordt geraamd op 20,00 EUR per aandeel,

de waarde van de aandelen BVBA Dr. Sarah Van Laer, huisarts, op 47,36 EUR per aandeel.

Bilgevolg werd de ruilverhouding vastgesteld op 0,42 aandelen BVBA HET HUIS VAN HEDEN voor 1

aandeel BVBA Dr. Sarah Van Laer, huisarts.

c)DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst gaat in op 21.11.2012

d)BOEKHOUDING

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 21.112012

e)BIJZONDERE BEZOLDIGING TOEGEKEND AAN DE BEDRIJFSREVISOR

Aangezien er door de vennoten afstand wordt gedaan van het opstellen van het verslag bedoeld door artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen, zal er ook geen bijzondere bezoldiging worden toegekend aan de bedrijfsrevisor, onder voorbehoud dat deze bepaling op de agenda van de algemene vergadering vermeld wordt en dat alle aandeelhouders en alle houders van effecten met stemrecht daarvan hebben afgezien.

f)BIJZONDERE VOORDELEN

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan leden van de bestuursorganen,

g)BIJZONDERE RECHTEN

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten worden toegekend.

Het fusievoorstel zal worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van elke betrokken vennootschap.

Opgemaakt te Horebeke op 8 maart 2013

Sarah Van Laer,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/01/2012
ÿþ Mod2 0

< in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

u

N

.Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

'12005162"

f;~

~ ~~'~r-.

~ f~ .~;;,~ir

2 6 ujï~~

~.

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

' (voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte

0840.329.608

DR. SARAH VAN LAER, HUISARTS

Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Dorpsstraat 102, 9667 Horebeke

VERKRIJGING VAN VERMOGENSBESTANDDELEN:

TOEPASSING ARTIKEL 222

Volgende stukken worden neergelegd:

- Verslag van de zaakvoerder

- Verslag van de bedrijfsrevisor

Sarah Van Laer

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en1 bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/10/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ouidenaards

~ 7 OÎrg.

Griffie

Hill i i luim 16325 ii6 iu

*

111

Ondernemingsnr : $

Benaming

(voluit) : Dr. Sarah Van Laer, huisarts

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA

Zetel : 9667 Horebeke, Dorpsstraat 102 ;

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Op twaalf oktober tweeduizend en elf

Voor mij, Notaris Marc Sobrie met standplaats te Zwalm (Munkzwalm)

IS VERSCHENEN:

Mevrouw VAN LAER Sarah Fien Francesca Maria (RR nr. 71.01.26-004.35), geneesheer, geboren te Gent op 26 januari 1971, echtgenote van de heer SCHEPENS Louis Albert, geboren te Oudenaarde op 25 mei 1955, wonende te 8370 Blankenberge, De Saedeleerhelling 1 bus 1101.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen, blijkens huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris op 22 maart 2001, welk zij hebben gewijzigd zonder wijziging aan te brengen in de samenstelling van de vermogens blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op 27 maart 2002, en sedertdien niet meer gewijzigd zoals zij het verklaart.

Hierna genoemd "de comparant" of "de oprichter".

Die mij notaris verzoekt de authentieke akte te verlijden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij opricht onder de naam "Dr. Sarah Van Laer, huisarts", met zetel te 9667 Horebeke, Dorpsstraat 102, en welke vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt door de neerlegging van een uitgifte van deze akte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De oprichter verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig geplaatst is.

Het is verdeeld in duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder nominale waarde.

Financieel plan

Voor het verlijden van de oprichtingsakte heeft de oprichter mij, Notaris, een financieel plan overhandigd waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Sarah Van Laer, huisarts" verantwoordt.

Dit stuk wordt door mij, Notaris, bewaard overeenkomstig de voorschriften van artikel 215 van het Wetboek,' van Vennootschappen.

Inschrijving  volstorting "

De oprichter verklaart dat zij op alle duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen heeft ingeschreven en date

" zij deze aandelen in geld heeft volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) door storting van laatstgenoemd bedrag.

Dit bedrag is voor het verlijden van onderhavige authentieke akte bij storting of overschrijving gedeponeerd' op een bijzondere rekening bij ING Dutranoit geopend op naam van de burgerlijke vennootschap onder de vorm , van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Sarah Van Laer, huisarts" in oprichting.

Het bewijs van deponering, afgeleverd door voomoemde instelling op 10 oktober 2011 is aan mij, Notaris, overhandigd.

Het saldo dient te worden volstort op beslissing van de zaakvoerder(s).

Quasi-inbreng

De oprichter erkent te weten dat indien de vennootschap binnen de 2 jaar te rekenen van de oprichting, overweegt een vermogensbestanddeel te verkrijgen dat toebehoort aan de oprichter, aan een zaakvoerder of' aan een vennoot en waarvan de vergoeding minstens gelijk is aan 1/10de van het geplaatst kapitaal, deze, verkrijging onderworpen is aan de goedkeuring van de algemene vergadering. In dat geval moet' voorafgaandelijk aan de voornoemde algemene vergadering een verslag opgemaakt worden door de' bedrijfsrevisor, daartoe aangewezen door de zaakvoerder, alsmede een bijzonder verslag opgesteld worden door de zaakvoerder met uiteenzetting van het belang van de overwogen verkrijging voor de vennootschap.

Deze quasi-inbreng moet medegedeeld worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Eenpersoonsvennootschap

De oprichter erkent te weten dat een natuurlijke persoon slechts de enige vennoot kan zijn van één enkele; besloten vennootschap.naet.beperkte_aansprakelijkheid. Zij zal, geacht worden hoofdelijk.barg_te.staan voorde: Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij nadien alleen zou oprichten of waarvan zij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan haar overgaan. Deze hoofdelijke aansprakelijkheid zal in voorkomend geval evenwel ophouden zodra een nieuwe vennoot wordt opgenomen in de hogervermelde vennootschappen of zodra de ontbinding ervan wordt bekendgemaakt.

STATUTEN

De oprichter verklaart dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden:

Artikel 1  Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam

"Dr. Sarah Van Laer, huisarts".

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9667 Horebeke, Dorpsstraat 102.

Deze kan zonder statutenwijziging overgebracht worden naar elke stad of gemeente in hetzelfde taalgebied

in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Iedere wijziging van de maatschappelijke zetel is vooraf te melden aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- het tot stand brengen van een professionele vennootschap voor artsen-vennoten binnen dewelke de

artsen-vennoten hun medische activiteiten als huisartsen geheel of gedeeltelijk uitoefenen overeenkomstig de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening.

- Het scheppen van de materiële voorwaarden en middelen om dit alles zo degelijk mogelijk te verwezenlijken.

- De vennootschap kan ondermeer geneeskundige apparatuur aanschaffen dienstig voor het onderzoek, ondergeschikt en paramedisch personeel aanwerven die de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaan, alsmede de voor voornoemde praktijk noodzakelijke verrichtingen doen, zowel in roerende als in de onroerende sector. De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding naar rata van de prestaties die voor rekening van de vennootschap geleverd werden;

- De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen, of mag haar middelen investeren. Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap dit als bijkomstig doel hebben, zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten of aanleiding te geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen. De vennootschap kan dit bijkomstig doel niet nastreven zodra er 2 of meer vennoten zijn.

De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel, voorzover dit in overeenstemming is met de toepasselijke wetten en deontologie, eigen aan het beroep van arts. In het bijzonder mag de vennootschap geen overeenkomsten sluiten met andere artsen of met derden, die artsen ook niet mogen sluiten.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn ; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Het doel kan, na goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, gewijzigd worden bij

een besluit van de gewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in artikel 269 en 287 van het Wetboek van Vennootschappen gesteld zijn.

In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op geneeskundige Plichtenleer.

Artikel 4  Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur en begint te werken op datum van oprichting.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering beraadslagend volgens de vereisten die gelden voor een statutenwijziging.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van kennelijk onvermogen van een vennoot.

Artikel 5  Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in duizend

achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder nominale waarde, die ieder 1/1860ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is bij de oprichting volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort.

Het saldo dient te worden volgestort op beslissing van de zaakvoerder(s).

Kunnen uitsluitend vennoot worden of maatschappelijke rechten uitoefenen, huisartsen of artsen van een aanverwante discipline, ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, die hun praktijk geheel of gedeeltelijk in het kader van de vennootschap uitoefenen of, bij inbezitstelling van de aandelen, zullen uitoefenen en die met éénparigheid van stemmen door de bestaande vennoten werden aanvaard.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

Artikel 6  Wijziging van het kapitaal

Het kapitaal zal mogen verhoogd of verminderd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, beraadslagend in de vormen vereist voor statutenwijzigingen en overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, en mits naleving van het principe opgenomen in artikel 5 van deze statuten.

Artikel 7  Gelijkheid van rechten van aandelen

Elk aandeel is op naam en geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en de opbrengsten van de vereffening.

Artikel 8  Ondeelbaarheid van de aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar, zodat de vennootschap slechts één eigenaar per aandeel erkent.

De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden.

Artikel 9  Recht van voorkoop

De overdracht van aandelen, hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk, zelfs onder vennoten ten kosteloze of ten bezwarende titel gedaan, Is ongeldig zonder voorafgaand aanbod tot verkoop aan alle medevennoten.

De vennoten zullen over een termijn van 30 dagen beschikken, termijn ingaande op de dag waarop zij per bij ter post aangetekende brief verwittigd worden om zich uit te spreken over het aanbod dat hun gedaan wordt.

Indien na deze periode van 30 dagen geen der vennoten zijn voorkooprecht wenst te gebruiken, is de vennoot vrij in zijn overdracht, onverminderd de bepalingen van artikel 249 van de het Wetboek van Vennootschappen en mits uitdrukkelijke naleving van het principe vermeld in artikel 5 van deze statuten.

Wensen echter meerdere vennoten van hun voorkooprecht gebruik te maken, dan zal de verdeling onder de geïnteresseerden geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elk vennoot reeds bezit.

Daarenboven dient eveneens gestipuleerd dat in alle gevallen het aandelenbezit van de vennoten zich steeds dient te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

Artikel 10  Overdracht van aandelen onder levenden

In geval de vennootschap slechts 1 vennoot telt, beslist deze vrij tot overdracht onder levenden van het geheel of een gedeelte van zijn aandelen.

In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, gelden volgende regels:

a.De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet overgedragen worden onder levenden dan aan een huisarts of arts van een aanverwante discipline, ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde der geneesheren, en slechts met éénparige goedkeuring van de andere vennoten en zulks op voorwaarde dat zij hun praktijk geheel of gedeeltelijk in het kader van de vennootschap uitoefenen of zullen uitoefenen. Daarenboven dient het aandelenbezit van de vennoten zich steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

b.De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen die hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c.Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden, die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing. De verkoopprijs wordt bepaald volgens hetgeen bepaald werd in artikel 13 van deze statuten.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen 6 maanden na de dag waarop de verkoopprijs op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

Artikel 11  overdracht van aandelen bij uitsluiting

Indien één van de vennoten een duidelijke aanwijsbare zwaarwichtige inbreuk pleegt op de bepalingen van deze statuten of op de regels van de geneeskundige deontologie, of zo hem de hoedanigheid wordt ontzegd de geneeskundige praktijk uit te oefenen, dient de algemene vergadering te beslissen over diens uitsluiting uit de vennootschap, waarbij de betrokken vennoot verplicht wordt zijn aandelen over te dragen aan de andere vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De verkoopprijs wordt bepaald volgens hetgeen bepaald werd in artikel 13 van deze statuten.

Inmiddels worden zijn rechten als aandeelhouder geschorst.

De vennoot, voorwerp van een disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening, dient de andere vennoten hierover in te lichten ; loopt hij een disciplinaire schorsing op dan verliest hij de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing ; noch de vennootschap noch één der vennoten mogen in zijn plaats een vervanger aanstellen.

Artikel 12  Overdracht van aandelen wegens overlijden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt, tenzij zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, in welk geval de vennootschap van rechtswege ontbonden is en artikel 237 en 344 van het Wetboek van Vennootschappen wordt toegepast.

Bij het overlijden van de enige zaakvoerder-vennoot zullen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betaling van de schulden en het beheer van het vennootschappelijk patrimonium. Aan deze restrictie kan enkel een einde worden gesteld door de overdracht van alle aandelen aan een huisarts of van een aanverwante discipline, ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde der geneesheren, die zijn praktijk geheel of gedeeltelijk in het kader van de vennootschap zal uitoefenen. Daarenboven dient het aandelenbezit van de vennoten zich steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

Ingeval de vennootschap meerdere vennoten telt, gelden de volgende regels:

a.De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een huisarts of arts van een aanverwante discipline, ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde der geneesheren, en slechts met éénparige goedkeuring van de andere vennoten en zulks op voorwaarde dat zij hun praktijk geheel of gedeeltelijk in het kader van de vennootschap uitoefenen of zullen uitoefenen. Daarenboven dient het aandelenbezit van de vennoten zich steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

b.De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen : deze waarde wordt vastgesteld zoals in artikel 13 van deze statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Artikel 13  Waardebepaling van de aandelen

ledere overdracht geschiedt tegen de prijzen en onder de voorwaarden, die behoudens minnelijke schikking, zullen worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen benoemd wordt. De deskundigen zullen rekening houden met alle elementen die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de 2 deskundigen beslecht een derde deskundige, die op verzoek van één der partijen, door de bevoegde rechtbank zal worden aangesteld.

Artikel 14  Toestand van de erfgenamen en legatarissen van een overleden vennoot

Bij overdracht van aandelen wegens overlijden zijn de erfgenamen en legatarissen van een overleden vennoot ertoe gehouden, binnen de kortst mogelijke termijn na het overlijden aan de mede-vennoot of zo er meerdere zijn aan de vennootschap hun naam, voornaam, beroep en woonplaats te laten kennen evenals de verhouding van hun erfelijke rechten hetzij ten algemene titel, hetzij ten bijzondere titel en dit door voorleggen van een authentieke akte.

Zij zullen eventueel één onder hen aanduiden om hen tegenover de vennootschap als gemeenschappelijke lasthebber te vertegenwoordigen zoals hierboven vermeld. Zolang de rechtverkrijgenden van de overledenen van hun rechten zoals hoger bepaald niet hebben doen blijken, zullen zij tegenover de overlevende vennoten geen rechten die aan de overledene toebehoorden mogen doen gelden.

De vennootschap zal dan de betaling van dividenden op de aandelen van de overledene en de intresten en kapitalen van schuldvorderingen en rekeningen-courant van de overledene schorsen zolang aan voormelde voorwaarden niet is voldaan.

De erfgenamen en legatarissen van de overledene mogen zich onder geen voorwendsel inlaten met daden van maatschappelijk bestuur.

Voor de uitoefening van hun rechten zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen, jaarrekeningen en documenten van de vennootschap, evenals aan de regelmatig genomen besluiten van de algemene vergadering.

Artikel 15  Register van aandelen

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. Het bevat de juiste aanduiding van elke vennoot, en het aantal hem toebehorende aandelen, de vermelding van de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en rechtverkrijgenden ingeval van overgang bij overlijden.

Overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van hun inschrijving in het register van aandelen.

Ieder vennoot en derde-belanghebbende mag van het register kennis nemen ; eensluidende uittreksels die de inschrijving bewijzen, mogen aan de vermelde personen op hun verzoek afgeleverd worden.

Artikel 16  Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder-bedrijfsleider-vennoot-arts.

Het mandaat voor de niet-statutaire zaakvoerder wordt vastgelegd voor een beperkte en bepaalde duur, namelijk tot op het einde van de uitoefening door de zaakvoerder van zijn medische activiteiten.

Artikel 17  Intern bestuur

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij hij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn ; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 18  Externe vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering die hen benoemt, hun bevoegdheid slechts gezamenlijk uitoefenen en zullen zij eveneens in en buiten rechte gezamenlijk optreden, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Artikel 19  Vergoeding van de zaakvoerder

Het mandaat van zaakvoerder-bedrijfsleider is onbezoldigd.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten en vacaties, een vaste wedde toegekend worden waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar vastgesteld wordt en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 20  Mandaat van zaakvoerder

Overlijden, ontzetting of kennelijk onvermogen van een zaakvoerder brengt van rechtswege het einde van zijn mandaat mede, maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

Artikel 21  Controle van de vennootschap

De controle over de verrichtingen van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten.

Iedere vennoot beschikt over het recht van onderzoek en toezicht van de maatschappelijke verrichtingen.

Hij mag, zonder verplaatsing ervan, inzage nemen van de boeken, briefwisseling, processen-verbaal en over het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 22  Algemene vergadering

De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten, haar besluiten zijn bindend, zowel voor de afwezigen als voor degenen die er een andere mening op na houden.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber op voorwaarde dat hij zelf vennoot is.

Iedere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen.

Elk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing en door het Wetboek van Vennootschappen voorziene beperkingen.

De vergadering beslist met meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, behalve de gevallen waarin het Wetboek van Vennootschappen, de medische deontologie of de statuten een groter quorum of een grotere meerderheid voorschrijven.

Tot wijziging van de statuten dient met éénparigheid van aan al de aandelen verbonden stemmen te worden besloten, onder voorbehoud van artikelen 266 en 286 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief, waarop de stem wordt uitgebracht naast elk punt van de agenda, de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" gevolgd door de handtekening en wordt aangetekend aan de vennootschap verstuurd en moet ten laatste daags vóór de vergadering op de zetel besteld zijn.

Artikel 23  Bevoegdheden

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De besluiten van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 24  Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand augustus om tien uur in de zetel of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds bijeengeroepen worden door de zaakvoerder. Deze moet door de zaakvoerder worden bijeengeroepen op verzoek van de vennoten die minstens 1/5de van het kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de dertig dagen na de postdatum van het aangetekend schrijven dat met opgave van de op de agenda te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder is gericht.

De vennoten worden elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekende brief, tenminste veertien dagen vóór de vergadering. Deze oproeping moet de volledige agenda bevatten ; over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmede akkoord gaan.

Artikel 25  Voorzitterschap

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder die een secretaris en een stemopnemer kan aanduiden.

De beraadslagingen worden vastgesteld door processen-verbaal, ingeschreven in een bijzonder register en ondertekend door de zaakvoerder en de vennoten die erom verzoeken.

Behalve wanneer de besluiten van de algemene vergadering door authentieke akte werden vastgesteld worden afschriften en uittreksels ondertekend door de zaakvoerder.

Artikel 26  Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het volgende jaar.

Artikel 27  Jaarrekening

Op 31 maart van ieder jaar wordt door de zaakvoerder een inventaris alsook een jaarrekening opgemaakt. De zaakvoerder stelt bovendien een jaarverslag op waarin zij rekenschap geeft over haar beleid.

Deze stukken worden aan de vennoten toegestuurd samen met de oproeping tot de jaarvergadering. Zo er commissarissen werden aangesteld door de vennootschap, zal hun verslag terzelfder tijd aan de vennoten toegestuurd worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 28  Winstverdeling

Op de netto-winst zal er jaarlijks minimum 5% voorafgenomen worden voor de samenstelling van het

wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist zodra dit fonds 1/10de van het kapitaal heeft

bereikt. Verder dient jaarlijks het aldus bekomen saldo ter beschikking van de algemene vergadering te worden

gesteld die over de bestemming ervan naar goeddunken mag beslissen.

Tot het aanleggen van een conventionele reserve dient te worden beslist met éénparigheid van stemmen.

Artikel 29  Ontbinding

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Artikel 30  Vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden zelfs vóór het verstrijken van haar duur, zal de

vereffening geschieden door de zorgen van de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene

vergadering er anders over beslist en één of meerdere vereffenaars aanduidt, wiens machten en vergoedingen

zij zal bepalen.

Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling

van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van

de vennoten.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank

van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikel 186, 187 en 188 van het Wetboek van

Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

Artikel 31  Woonstkeuze

Alle zaakvoerders, vennoten en vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht

woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en

kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 32  Deontologische bepalingen - aansprakelijkeid

De professionele aansprakelijkheid van de arts-vennoot is onbeperkt. De arts-vennoot blijft onbeperkt

aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De arts die een patiënt behandelt zal bijgevolg tegen over deze

laatste als arts persoonlijke verantwoordelijk blijven.

Daarenboven dient de arts verzekerd te zijn voor haar medische fouten en de aansprakelijkheid van de

vennootschap dient tevens verzekerd te zijn.

Alle vennoten-artsen dienen de naleving van de medische gedragsregels te respecteren.

De vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid, evenals het respecteren van het

beroepsgeheim, moeten worden nageleefd.

Artikel 33  Disciplinaire sanctie

De vennoot, voorwerp van een disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op

de gemeenschappelijke beroepsuitoefening dient de andere vennoten hierover in te lichten.

Wordt hij geschorst dan verliest hij de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing.

Noch de vennootschap, noch één der vennoten mogen in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger

aanstellen.

Artikel 34  Algemene bepaling

Werden voor niet geschreven gehouden in deze statuten: de bepalingen die in strijd zouden zijn met de

Plichtenleer van de Geneesheer.

Iedere wijziging aan onderhavige statuten zowel wat betreft het doel , welkdanige uitbreiding, of stopzetting

dient voorafgaandelijk ter goedkeuring te worden meegedeeld aan de Provinciale Raad.

Artikel 35 : Gemeen recht

Voor al wat niet voorzien is in huidige statuten wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Overgangsbepalingen

1. Boekjaar - jaarvergadering

Het eerste boekjaar van de vennootschap loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de

neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel

tot 31 maart 2013.

De eerste jaarvergadering wordt in 2013 gehouden.

2. Overname van verbintenissen

De comparant verklaart, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel van de onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, de vennootschap uitdrukkelijk alle verbintenissen overneemt en bekrachtigt, die voor de rekening en ten name van de vennootschap in oprichting "Dr. Sarah Van Laer, huisarts" zijn aangegaan sinds 1 oktober 2011.

De medische prestaties door Dokter Sarah Van Laer verricht sinds 1 oktober 2011 worden geacht door de burgelijke vennootschap bvba "Dr. Sarah Van Laer, huisarts" te zijn verricht.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder(s) mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging doer de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen uitdrukkelijk overneemt.

3. Zaakvoerder

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder: Dokter Sarah Van Laer, voornoemd, thans wonende te 8370 : Blankenberge, De Saedeleerhelling 1/1101, die verklaart te aanvaarden, voor een duur te rekenen vanaf heden tot op het einde van haar medische activiteiten.

4. Uit te goeder trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf 2 van de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen. Bijgevolg wordt besloten voorlopig geen commissaris te benoemen.

5. Kennisgeving

De ondergetekende notaris heeft de oprichter gewezen op:

- Het verplicht distinctief karakter van de maat-'schappe-'lij-ke benaming en het verbod van verwarring met

bestaande benamingen van vennootschappen.

- De artikelen van het Burgerlijk Wetboek betref-'fende de aanwending door één der in gemeenschap

gehuwde echtgenoten van gelden uit het gemeenschappelijk vermogen.

Volmacht

Ter voldoening en opvolging van alle verplichtingen tegenover de Kruispuntbank voor Ondernemingen en

belastingsadministraties naar aanleiding van deze oprichting, wordt volmacht gegeven, met macht van

indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor BEKAERT, met zetel te 9700 Oudenaarde, Meersbloem-

Leupegem 50.

(volgen de handtekeningen)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Uitsluitend bestemd voor de neerlegging

ter griffie van de Rechtbank van Koophandel

Marc, SOBRIE

,e Notaris

Noordlaan 50

9630 ZWALM

tegelijk hierme neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 05.09.2015, NGL 30.09.2015 15617-0021-014

Coordonnées
DR. SARAH VAN LAER, HUISARTS

Adresse
DORPSSTRAAT 102 9667 HOREBEKE

Code postal : 9667
Localité : Sint-Kornelis-Horebeke
Commune : HOREBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande