DR. THIERRY GOETGHEBUER, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. THIERRY GOETGHEBUER, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.891.873

Publication

15/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 14.08.2014, NGL 11.09.2014 14583-0100-011
19/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 14.08.2013, NGL 13.09.2013 13581-0582-011
20/12/2012
ÿþ,t Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ai i N

" 1220 11"

~ NEERGELEGD

1 1 DEC. 2012

KOOPH A\ 1 "3 GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0844.891.873

Benaming

(voluit) : DR. THIERRY GOETGHEBUER, HUISARTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Land van Waaslaan 80 - 9040 Gent (Sint-Amandsberg)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verslag Quasi-Inbreng bedrijfsrevisor

Neerlegging van het verslag uitgebracht omtrent de verkrijging door de vennootschap van vermogensbestanddelen toebehorend aan de oprichter van de vennootschap opgesteld door Mevr. Catry Veerle bedrijfsrevisor te Merelbeke in toepassing van art 220 van het wetboek van Vennootschappen.

Gedaan te Gent (Sint-Amandsberg) op 3 juli 2012

Goetghebuer Thierry

Zaakvoerder

Tegelijk hiermede neergelegd:

1) expeditie van verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 220 W. Venn: Quasi-inbreng

12/04/2012
ÿþ mod 11.1

.~.,,,~-, +~[ L'~ i. ~w~~~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VIIiAao~VrIIa331VIIBIII

**

bet ai Be Sta

IIA

NEERGELEGD

30 MWT 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAN E GENT

;; Ondernemingsnr : c.,91.1 if . g 9 4 , g 1-3 ;E

ii Benaming (voluit) : DR. THIERRY GOETGHEBUER, HUISARTS E,

iE il

lE

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend op 28 maart 2012, ter registratie neergelegd.

!l Blijkt er dat :

I. De heer GOETGHEBUER, Thierry Marie André Jean Maurice il Thérèse, geboren te Gent op zestien februari negentienhonderd zevenenveertig, echtgenoot van mevrouw i; FIERS Myriam Léonie Laure Josephine Antoinette, wonende te Gent-Sint Amandsberg, Land van Waaslaan;

80. Identiteitskaart nummer: 590-5741895-06 - Rijksregister nummer: 47.02.16-019.17, onder hem een; il Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid;

heeft opgericht. ,

II, De vennootschap als naam heeft: DR. THIERRY GOETGHEBUER,; ;; HUISARTS.

III. De zetel is gevestigd te Gent-Sint-Amandsberg, met als eerste adres 11 Land van Waaslaan 80. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder, met inachtname van de taalwetgeving.

De verplaatsing van de zetel dient vooraf aan de bevoegde Provinciale ii Raad van de Orde der Geneesheren te worden medegedeeld.

E, IV. De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in heti

;, buitenland, met uitsluiting van alle handelsobjectieven en rekening houdende met de wettelijke voorschriften; ;; en de geneeskundige plichtenleer :

- de uitoefening van alle activiteiten die behoren tot het beroep van geneesheer-huisarts, uitsluitend door haar vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, rekeningi ;; houdende met de regels van de medische plichtenleer inzake de uitoefening van de geneeskunde;

i; - het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de:

geneesheer-huisarts-vennoot; ;

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in heti i bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten ;

1; - de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en;

begeleidende accommodaties voor de eigen praktijk ; [

- het aanleggen van reserves, teneinde :

* alle nodige apparatuur en begeleidende accommodaties voor de eigen

; praktijk aan te schaffen, ,

* alle nodige apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn om dei bovenvermelde medische disciplines uit te oefenen, aan te schaffen ;

i, - de mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich!

1, verder te bekwamen teneinde in zijn disciplines aan de spits van de evolutie te blijven ;

- de vennootschap de inningen voor eigen rekening te Iaten uitvoeren.

?; Deze opsomming dient in de ruimste zin te warden beschouwd.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en;

op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Land van Waaslaan 80

9040 Gent (Sint-Amandsberg)

mod 11.1

Vaar:

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Rekening houdend met de bepalingen van de geneeskundige plichtenleer, het volledig uitoefenen van de geneeskunde, in naam en voor rekening van de vennootschap, door de geneesheer-vennoot. Alle honoraria zullen geind worden door en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap mag reserves aanleggen teneinde alle materiaal, materieel en onroerende goederen te verwerven die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, doch uitsluitend als bijkomstig doel onder de nadrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijke karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap zal in de meest ruime zin alle financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten welke rechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken, voor zover zij verenigbaar zijn met haar karakter en de deontologie van de uitoefening van het beroep van geneesheer-huisarts.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderd zesentachtigste deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

VI, De aandelen van het kapitaal zijn beschikbaar voor onderschrijving met volstorting in speciën tegen pari van honderd euro (6 100,00) per aandeel. De honderd zesentachtig (186) aandelen en het kapitaal worden onderschreven voor afbetaling in speciën door de oprichter, de heer Thierry GOETGHEBUER, voornoemd.

Alle aandelen, door de oprichter onderschreven, worden door hem in geld gedeeltelijk volstort tot beloop van twee derden (2/3en), zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (6 12.400,00) beschikt.

Alle aandelen worden aldus, volstort ten belope van twee derden (2/3en), aan de oprichter toegekend.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

VIL De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht, De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders heeft beslist. De goedkeuring van de jaarrekening waarin de bezoldiging of het winstaandeel opgenomen zijn, geldt als goedkeuring van de bezoldiging of het winstaandeel.

De machten van de zaakvoerder zullen slechts geheel of gedeeltelijk kunnen herroepen worden wegens ernstige redenen.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt zijn betreffende de zaakvoering volgende bepalingen van toepassing.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van] rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder, Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

IX. Ieder boekjaar begint op één april van elk jaar en eindigt op éénendertig maart, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op achtentwintig maart tweeduizend en twaalf en zal eindigen op éénendertig maart tweeduizend dertien.

X, De jaarvergadering komt rechtens bijeen op veertien augustus om twintig uur van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend dertien.

XI. Benoeming zaakvoerder.

De voornoemde oprichters, in eerste buitengewone algemene vergadering vergaderd, beslisten met éénparig goedvinden één zaakvoerder te benoemen, namelijk , de heer Thierry GOETGHEBUER, voornoemd, voor de duur van zijn medische activiteit binnen de vennootschap. De heer Thierry GOETGHEBUER heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden.

De oprichters geven bij deze volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN COILE & PARTNERS, te Gent-Drongen, Boelenaar 1, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake de Kruispuntbank der Ondernemingen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de BTW en fiscale administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 28 maart 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. THIERRY GOETGHEBUER, HUISARTS

Adresse
LAND VAN WAASLAAN 80 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande