DR. VAN DER BRACHT HANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VAN DER BRACHT HANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.620.841

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 22.07.2014 14340-0315-010
13/03/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

34ll;f 1013

Griffie

MM IO

uhIi

l

Ondernemingsnr : 0502.620.841

Benaming

(voluit) : Dr. Van der Bracht Hans

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leeuw Van Vlaanderenlaan 19 - 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijk zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder de dato 5 februari 2013 wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van heden verplaatst naar:

Sint-Martensstraat 6

9000 Gent

Van der Bracht Hans

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/02/2013
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DR. VAN dER BRACHT HANS

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LEEUW VAN VLAANDERENLAAN 19 TE 2950 KAPELLEN (volledig adres)

Onderwerp akte : Uit een akte verleden voor Meester Jacques HULSBOSCH, Notaris met standplaats te DE PINTE op ZEVENTIEN JANUARI TWEEDUIZEND EN DERTIEN, blijkt dat:

1. Vennoten: 1/ De heer VAN dER BRACHT Hans Stefan, wonende te 2950 Kapellen, Leeuw van Vlaanderenlaan 19, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht.

2. Rechtsvorm  naam : de vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam: DR. VAN dER BRACHT HANS.

3. Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2950 Kapellen, Leeuw van Vlaanderenlaan 19 en kan, na voorafgaandelijke mededeling aan de Provinciale Raad der Orde der Geneesheren, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden. Deze verplaatsing moet door hem bekend gemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De arts-vennoot mag tevens een bijkomende praktijk vestigen mits voorafgaande toelating van de Provinciale Raad der Orde der Geneesheren.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, specialisatie orthopedie door de geneesheer-vennoot, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer.

De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer dient ter dekking van de aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Zij mag alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

til

*130197 7

JVc2 6-20 gea

Neergelegd adel teAntwerpen, ie n de aptbaltk van Koopha1 JAN 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de

ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en/of onderricht geven en dit in de breedte betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

5. Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een gelijke fractie in het kapitaal.

6. Bestuur: Het bestuur wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, benoemd door de Algemene Vergadering voor een maximumduur van tien (10) jaar. De Algemene Vergadering kan hun mandaat herroepen of vernieuwen.

Tot zaakvoerder kunnen zowel artsen vennoten, die voldoen aan de voorwaarden vennoot te worden en die hun beroep actief uitoefenen in de vennootschap en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren, ais niet- geneesheren benoemd worden.

Indien een niet-arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap, kan deze onmogelijk enige vennoot zijn. Alleszins dient een geneesheer-vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de niet-arts zaakvoerder moet bekrachtigen.

iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het medisch maatschappelijk doel.

7. Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op 25 juni om twintig uur (20u). Indien deze dag een zon- of feestdag is, zal deze verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen, de medische deontologie en de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

8. Bolekjaar L winstverdeling: Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van hetzelfde Kalenderjaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening Kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan beslist worden rekening houdende met het doel van de vennootschap.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle artsenvennoten vereist.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

9. Ontbinding -- vereffening:

De vennootschap wordt ontbonden door besluit van een buitengewone algemene vergadering, door rechterlijke beslissing, of door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

Het besluit tot ontbinding kan slechts door de algemene vergadering worden genomen met inachtneming van de bijzondere door de wet voorgeschreven procedures.

De akte waarin het ontbindingsbesluit wordt vastgelegd moet in authentieke vorm worden opgemaakt en de notaris moet hierin na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandeling en formaliteiten die hebben geleid tot het besluit.

Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder ten ware de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dient een beroep te worden gedaan op artsen.

Aan de vereffenaar worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in het Wetboek van Vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering behoeven.

10. Slotbepalingen:

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden -- in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen  alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

Vervolgens heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste niet statutaire zaakvoerder, en dit voor de duur van tien jaar:

- de heer Van der Bracht Hans, wonende te 2950 Kapellen, Leeuw van Vlaanderenlaan 19, die dit mandaat uitdrukkelijk aanvaardt.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

VOLMACHT.

De oprichter beslist volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MDMJ Accountants, met zetel te 2400 Mol, Molderdijk 124, evenals aan al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren, onder meer vereist voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Belasting over de toegevoegde waarde, en de Federale gewestelijke en lokale diensten van de Directie van de Directe en indirecte Belastingen, een ondernemersloket en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jacques HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 23.07.2015 15334-0009-011

Coordonnées
DR. VAN DER BRACHT HANS

Adresse
SINT-MARTENSSTRAAT 6 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande