DR. VERMEERSCH, CARDIOLOOG - DR. VAN HAUTE, PSYCHIATER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VERMEERSCH, CARDIOLOOG - DR. VAN HAUTE, PSYCHIATER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.981.753

Publication

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 27.09.2014, NGL 29.09.2014 14603-0075-017
29/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 28.09.2013, NGL 25.10.2013 13637-0247-017
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 29.09.2012, NGL 26.10.2012 12617-0358-015
16/03/2012
ÿþe Mod Word 17.1

e'

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ius

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*iaoseosa*



Oudenaarde

0 6 M IUi 2012

Griffie

Ondernemingsar : 0811981753

Benaming (voluit) : DR. VERMEERSCH, CARDIOLOOG - DR. VAN HAUTE,

PSYCHIATER

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Ommegangstraat 171A - 9600 Ronse

Onderwerp(en) akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jan GOEMINNE te Ronse op één maart tweeduizend en twaalf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven genoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft

EERSTE BESLUIT  GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig_ of vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van: deze verslagen te hebben ontvangen, met name :

- het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor overeenkomstig de artikelen 302, 307, 308, 204, 305, 312, 306, 313 en 311 van van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerders° aangesteld.

De conclusies van het verslag van de revisor Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN WEMMEL  KAEKEBEKE  Bedrijfsrevisoren, aangesteld door de, zaakvoerders, worden hierna letterlijk weergegeven

"Ondergetekende, Joseph VAN WEMMEL, bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV ovv BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-bedrijfsrevisoren, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, werd op 27 januari 2012 aangesteld door de zaakvoerders van de BV ow BVBA "DR. VERMEERSCH, CARDIOLOOG  DR. VAN HAUTE, PSYCHIATER" met zetel te 9600 Ronse, Ommegangstraat 17A, om verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging bestaande uit de hiervoor beschreven activa ten bedrage van vijfhonderdennegenduizend achthonderdvijftig euro (¬ 509.850 EUR) hetzij een netto-inbreng van vijfhonderdennegenduizend achthonderdvijftig euro (¬ 509.850,00 EUR).

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut derf Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura bij de kapitaalverhoging.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergceding van de inbreng in natura.

Ingevolge het ingestelde onderzoek besluit ondergetekende:

Dat de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid= en duidelijkheid beantwoordt:

Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering; bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van; waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de; inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de uitgifte en toekenning van driehonderdentwee: (302) aandelen van de vennootschap, zonder vermelding van de nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/vierhonderdachtentachtigste (11488 e) van het kapitaal,

Ondergetekende wil er tenslotte aan herinneren dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

;_ Gent, 03 februari 2012, getekend Joseph Van_ Wemmel Bedrijfsrevisor" "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag zal, samen met het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor, ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een afschrift van deze akte en de coördinatie van de statuten.

TWEEDE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING

I. BESLISSING

Op basis van de voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met VIJFHONDERD EN NEGEN DUIZEND ACHTHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 509.850,00) te verhogen om het van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600) te brengen naar VIJFHONDERD ACHTENTWINTIGDUIZEND VIERHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 528.450) door inbreng van het hierna beschreven onroerend goed.

BESCHRIJVING VAN DE INBRENG IN NATURA VAN ONROEREND GOED

Voormelde aandeelhouders, te weten, de echtgenoten Vermeersch Luc -- Van Haute Kathleen voornoemd, hebben verklaard nabeschreven inbreng te willen doen van NEGENENNEGENTIG PROCENT IN VOLLE EIGENDOM (99%) van de hierna vermelde onroerende goederen:

1) GEMEENTE BRAKEL - eerste afdeling

Een dokterskabinet (op het kadaster gekend als woonhuis) op en met grond staande en gelegen, Stationsstraat 39 te 9660 Brakel, gekadastreerd of het geweest zijnde volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie A, nummer 5781C met een oppervlakte van één are vijftig centiare (la 50ca); met een kadastraal inkomen van vijfhonderd dertig euro (¬ 530).

2) STAD RONSE - tweede afdeling

Een dokterskabinet (op het kadaster gekend als woonhuis) met bijgebouwen, op en met grond

staande en gelegen, Gomar Vandewielelaan 53 te 9600 Ronse, gekadastreerd of het geweest zijnde

volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie D, nummer 782/Z/2 met een oppervlakte van vier

are vierendertig centiare (4a 34ca); met een kadastraal inkomen van duizend

tweehonderdvierenvijftig euro (¬ 1254).

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

Hypothecaire toestand

Deze inbreng heeft plaats onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast

van alle schulden, inschrijvingen, voorrechten en rechten van hypotheek hoegenaamd. (er wordt weggelaten)

II. GOEDKEURING VAN DE INBRENG

De vergadering keurt voorgaande beslissing unaniem goed.

Ill. VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De voorzitter stelt vast en verzoekt de instrumenterende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op VIJFHONDERD ACHTENTWIN-TIGDUIZEND VIERHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 528.450) gebracht werd en vertegenwoordigd is door vierhonderd achtentachtig identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

DERDE BESLUIT

De vergadering wenst de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en aan wetboek van vennootschappen met name wat artikel vijf van de statuten betreft, en beslist het artikel vijf op te heffen en te vervangen door wat volgt :

"Artikel viif : Kapitaal,

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFHONDERD

ACHTENTWINTIGDUIZEND VIERHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 528.450,00),

Het is verdeeld in vierhonderd achtentachtig (488) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/vierhonderd achtentachtigste (11488ste) van het kapitaal.

Zolang het kapitaal niet is volgestort, zat (zullen) de zaakvoerder(s) de gehele of gedeeltelijke volstorting van de aandelen kunnen eisen volgens de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem (hen) passend voorkomt (voorkomen). De zaakvoerder(s) mag (mogen) vervroegde afbetaling van aandelen toelaten. Deze worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De vennoot die in gebreke blijft de gevraagde gehele of gedeeltelijke volstorting van zijn aandelen na te leven binnen de maand na het tijdstip dat in het aangetekend schrijven tot opvraging is bepaald, zal een intrest betalen gelijk aan de wettelijke intrestvoet verhoogd met drie procent ten bate van de vennootschap vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen tot en met de datum van de werkelijke volstorting.

~

Luik B - VPrvnln

Zolang een aanvraag tot volstorting niet ingewilligd werd, zullen de rechten aan dit aandeel verbonden, geschorst worden.

Bij gebrek aan volstorting binnen de zes maanden na het aangetekend verzoek tot gehele of gedeeltelijke volstorting, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) tot de verkoop van deze aandelen overgaan, aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden, en de volstorting met inbegrip van de intresten bij voorrecht verhalen op de verkoopprijs. De zaakvoerder(s) zal (zullen) de in gebreke blijvende vennoot uiterlijk één maand voor de tekoopstelling bij middel van een aangetekend schrijven op de hoogte brengen van deze verkoop. Deze betekening biedt de zeakvoerder(s) de mogelijkheid de verkoop desnoods zonder-de-handtekening van de in gebreke

blijvende vennoot in het register van aandelen te noteren, = _

De verkoopprijs zal bepaald worden door een expert aan te duiden door de bevoegde Rechtbank van de werkelijke zetel van de vennootschap, en dit op aanvraag van de zaakvoerder(s)."

[ERDE BESLISSING De algemene vergadering beslist ELKE MACHTIGING TE VERLENEN, voor zoveel als nodig, aan de zaakvoerders om alle voorgaande beslissingen Verder uit te voeren.

Ly1JFDE BESLISSING Na lezing te hebben gehoord van de gecoördineerde tékstvan de statuten, zoals deze voortvloeit uit de hierboven genomen beslissingen, beslist de vergadering=dezé,ïgoed te keuren.

Deze gecoordineerde tekst van de statuten zal samen met eenexpeditie dezer neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

DE NOTARIS, Jan GOEMINNE

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering;

gecoördineerde tekst van de statuten;

- verslag van de zaakvoerders;

verslag van de bedriffsrevisor;

~t

. ` Vóor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz_ van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 25.09.2010, NGL 22.10.2010 10584-0413-015
20/04/2015
ÿþMad Word 11.1

" 15 1,5

Ondernemingsnr Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel (volledig adres) : Onderwerp(en) akte :

luIl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0811.981.753

DR. VERMEERSCH, CARDIOLOOG - DR. VAN HAUTE, PSYCHIATER

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

Ommegangstraat 17/A - 9600 Ronse

STATUTENWIJZIGING

Gent

, dsin.% Oudenaatvde

Griffie Q.B APR, 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Valerie GOEMINNE te Ronse op drie april tweeduizend en vijftien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven genoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING: Kapitaalvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van VIJFHONDERD EN NEGENDUIZEND ACHTHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 509.850,00) om het te brengen van VIJFHONDERD ACHTENTWINTIGDUIZEND VIERHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 528.450,00) naar ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), door terugbetaling aan de beide bestaande aandeelhouders van een bedrag van in totaal VIJFHONDERD EN NEGENDUIZEND ACHTHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 509.850,00), zonder vernietiging van de aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaal-vermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de beide aandeelhouders,

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van VIJFHONDERD EN NEGENDUIZEND ACHTHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 509.850,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 316 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake de reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

TWEEDE BESLISSING: Vervanging artikel vijf (5) van de statuten inzake kapitaal

De vergadering aanvaardt de voorgestelde vervanging van artikel vijf (5) van de statuten inzake kapitaal, zodat het artikel thans luidt als volgt

Artikel vijf : Kapitaal.

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600),

Het is verdeeld in vierhonderd achtentachtig (488) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/vierhonderd achtentachtigste (11488ste) van het kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - verwin

Zolang het kapitaal niet is volgestort, zal (zullen) de zaakvoerders) de gehele of gedeeltelijke volstorting van de aandelen kunnen eisen volgens de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem (hen) passend voorkomt (voorkomen). De zaakvoerder(s) mag (mogen) vervroegde afbetaling van aandelen toelaten. Deze worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De vennoot die in gebreke blijft de gevraagde gehele of gedeeltelijke volstorting van zijn aandelen na te leven binnen de maand na het tijdstip dat in het aangetekend schrijven tot opvraging is bepaald, zal een intrest betalen gelijk aan de wettelijke intrestvoet verhoogd met drie procent ten bate van de vennootschap vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen tot en met de datum van de werkelijke volstorting.

Zolang een aanvraag tot volstorting niet ingewilligd werd, zullen de rechten aan dit aandeel verbonden, geschorst worden.

Bij gebrek aan volstorting binnen de zes maanden na het aangetekend verzoek tot gehele of gedeeltelijke volstorting, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) tot de verkoop van deze aandelen overgaan, aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden, en de volstorting met inbegrip van de intresten bij voorrecht verhalen op de verkoopprijs. De zaakvoerder(s) zal (zullen) de in gebreke blijvende vennoot uiterlijk één maand voor de tekoopstelling bij middel van een aangetekend schrijven op de hoogte brengen van deze verkoop. Deze betekening biedt de , zaakvoerder(s) de mogelijkheid de verkoop desnoods zonder de handtekening van de in gebreke blijvende vennoot in het register van aandelen te noteren.

De verkoopprijs zal bepaald worden door een expert aan te duiden door de bevoegde Rechtbank van de werkelijke zetel van de vennootschap, en dit op aanvraag van de zaakvoerder(s).

DERDE BESLISSING

De vergadering kent voor zoveel als nodig alle bevoegdheden aan de beide zaakvoerders toe, meer bepaald om alle nodige maatregelen te treffen voor de terugbetaling waartoe de vergadering zal besluiten, alsook voor de coördinatie van de statuten.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, na lezing te hebben gehoord van de gecoördineerde tekst van de statuten zoals deze voortvloeit uit de hierboven genomen beslissingen, deze goed te keuren.

Deze gecoördineerde tekst van de statuten zal samen met een expeditie dezer neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel,

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Valerie GOEMINNE

Tegelijk hiermee neergelegd

- uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering;

- gecoördineerde tekst van de statuten;

Op de laígtste blz. van tank B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 26.09.2015, NGL 07.10.2015 15640-0028-016

Coordonnées
DR. VERMEERSCH, CARDIOLOOG - DR. VAN HAUTE, …

Adresse
OMMEGANGSTRAAT 17A 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande