DR. VERONIQUE PAILLOT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VERONIQUE PAILLOT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.303.908

Publication

03/03/2014
ÿþ~ Mod WonE tl.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IluuINIMMuixM

Vt ih

bah~

aai Bel! Staa

'Ouqeraaarda

2 0 FE3 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0459.303.908

Benaming

(voluit) : DR. VERONIQUE PAILLOT

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijkstraat 68, 9790 Wortegem-Petegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, geassocieerd notaris te Merelbeke-Bottelare, op zeventien februari tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. VERON1QUE PAILLOT, met .zetel te 9790 Wortegem-Petegem, Kortrijkstraat 68, ingeschreven In het rechtspersonenregister te Oudenaarde met ondernemingsnummer 0459.303.908, volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING-VASTSTELLING BELASTE BESCHIKBARE RESERVES.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de belaste beschikbare reserves zoals deze blijken uit de goedgekeurde jaarrekening(en) -die ten laatste op 31 maart 2013 werd(en) goedgekeurd door de Algemene Vergadering en rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, zevenhonderddrieënzeventig-duizend negenhonderd twintig euro bedragen (¬ 773.92000), zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2012, zoals deze jaarrekening werd goedgekeurd op de jaarvergadering van 30 maart 2013.

TWEEDE BESLISSING  UITKERING DIVIDEND.

De vergadering besluit en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat wordt overgegaan tot onmiddellijke uitkering van de belaste beschikbare reserves onder de vorm van een bruto-dividend ten belope van zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00) in verhouding tot het aandelenbezit.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van haar deel in het bruto-dividend.

De enige vennoot verklaart daarop afzonderlijk uit vrije keuze deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting .van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het bruto-dividend.

De voorzitter schort de vergadering op om het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor toe te laten hun verslag te finaliseren.

DERDE BESLISSING -- VOORLEGGING VERSLAGEN BEDRIJFSREVISOR EN BESTUURSORGAAN.

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder de dato 30 december 2013 waarbij het belang van de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura wordt toegelicht,

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor de dato 30 januari 2014 van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. Vande Moortel & C° bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, met ondernemingsnummer 0461.238.562 en gekend als B.T.W.-plichtige onder nummer B.T.W. BE 0461.238.562, RPR Oudenaarde, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van dat verslag luidt als volgt:

"3. Besluit

Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel & C" Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA DR. VERONIQUE PAILLOT.

De bijzondere algemene vergadering dd. 30 december 2013 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 600.000,00 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde procedure,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes du Moniteur belge "

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van de vennoot. Het netto-dividend bedraagt 540.000,00 euro.

Ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura; in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves niet inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met; het aantal en de waarde man de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering / aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat alle aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Indien de vennoot besluit om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als

e vergoeding voor deze inbreng 1.568 nieuwe aandelen van de vennootschap DR. VERONIQUE PAILLOT BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 540.000,00 euro worden uitgegeven.

Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 540.00000 euro teneinde het te brengen van 194.300,00 euro op 734.300,00 euro;

De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn. Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de enige vennoot van de vennootschap zijn reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoert.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt warden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 30 januari 2014.

BVBA J. Vande Mooitel & C°

et

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

et

et Bert De Clercq,

Bedrijfsrevisor"

De vergadering verklaart voorafgaande aan de beslissing tot kapitaalverhoging kennis te hebben genomen



r van vaarmelde verslagen en er geen opmerkingen op te formuleren.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de

pq rechtshandelingen en formaliteiten tot deze kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een eensluidende uitgifte van

el deze akte worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

De vergadering besluit en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat het maatschappelijk kapitaal

wordt verhoogd met vijfhonderdveertigduizend euro (¬ 540.000,00) om het van honderdvierennegentigduizend

et driehonderd euro (¬ 194.300,00) te brengen op zevenhonderdvierendertigduizend driehonderd euro (¬

" 734.300,00), door inbreng in natura met uitgifte van duizend vijfhonderd achtenzestig (1.568) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde,

De vergadering besluit dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de

" vordering tot uitkering van het dividend (ook het netto-dividend), die zij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig is beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIJFDE BESLISSING - INSCHRIJVING EN INBRENG - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING. De enige vennoot verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en verklaart daarop de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de

3

Voor-Sehoudgn

aan het Belgisch

Staatsblad

vordering tot uitkering van het dividend (ook het netto-dividend) ten belope van vijfhonderdveertigduizend euro' (¬ 540.000,00) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort.

De enige vennoot heeft volledig ingeschreven op de kapitaalverhoging die gerealiseerd werd door de inbreng in natura:

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige vennoot, mevrouw Véronique Paillot, voornoemd, die aanvaardt, de duizend vijfhonderd achtenzestig (1.568) nieuwe aandelen toegekend.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is en dat de wettelijke vereisten nageleefd werden.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans zevenhonderdvierendertigduizend driehonderd euro (¬ 734.300,00), volledig volstort en is vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd `achtenzeventig (2.378) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

ZESDE BESLISSING - AANPASSING VAN DE STATUTEN.

De vergadering besluit het artikel vijf van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met

de genomen besluiten en wel ais volgt: _

"Artikel 5: Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderdvierendertigduizend driehonderd euro (¬

734.300,00). Het is verdeeld in tweeduizend driehonderd"echtenzeventig (2.378) aandelen zonder nominale

waarde."

ZEVENDE BESLISSING - COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de

neerlegging ervan op de bevoegde griffie.

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.

Tegellik hiermee neergelegd:

- verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de inbreng in natura

- verslag van de zaakvoerder omtrent de inbreng in natura

- de eensluidende uitgifte;

-de gecoördineerde statuten.

Geassocieerd notaris Anne PEDE.

Merelbeke-Bottelare.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/08/2013
ÿþMod Word 19.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

vot>r_. behoud, a~.lti he+

Stdatabii

Oudenaarde

2 4 _KI 2013

Oriatie

1 1

11.11111

*1312157

Ondernennirlgsrtr : 0459.303.908

Beraaiming

(voluit) : DR. VERONIQUE PAILLOT

(verkon!

Rechtsvorm . burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijkstraat 68, 9790 Wortegem-Petegem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; FUSIE DOOR OVERNEMING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Anne Pede te Merelbeke-Bottelare op vijftien juli tweeduizend dertien:

DAT:

- de vennootschap bij wijze van fusie door overneming de naamloze vennootschap "VEROMA" met zetel te 9790 Wortegem-Petegem, Kortrijkstraat 68, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde met ondernemingsnummer 0466.390.450, heeft overgenomen;

- het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening is overgegaan op de vennootschap, die houdster is sinds vijftien juli tweeduizend dertien van alle aandelen van de naamloze vennootschap VEROMA;

- de overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging ;

voor de driehonderd vijftig (350) aandelen van overgenomen vennootschap VEROMA worden in vergoeding voor deze overneming zestig (60) aandelen op naam en zonder nominale waarde uitgereikt van de overnemende vennootschap DR. VERONIQUE PAILLOT en wordt geen oplegsom toegekend.

- de vergadering heeft beslist om artikel 5 van de statuten te wijzigen ingevolge de eerste beslissing,

- de vergadering de ondergetekende notaris aanstelt om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de neerlegging ervan op de bevoegde griffie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- de eensluidende uitgifte;

- het bedrijfsrevisoraal verslag.

Geassocieerd notaris Paul Henrist,

Merelbeke-Bottelare,

Op de laatste blz, van B vermelden , Recto N.7arra err tavedaanigtrerd van de instrumenterende nDtctaas, tre7,t;1 v,=an de persn(ra)7(nn)

q,;" f~i" r;,) ç1,~ reohtspfersoorr (en aanzien van derden te ,Eertegenuvoordrgor i

Verso Naam en iiandte,koraing

23/05/2013
ÿþc

man

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

M°d 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

1 3 M E I 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0459.303.908

Benaming

(voluit) : DR. VERONIQUE PAILLOT

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijkstraat 68, 9790 Wortegem-Petegem Onderwerp akte : Neerlegging van een fusievoorstel

Op 27 maart 2013 is overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen, door de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

Artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen luidt als volgt:

"De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte

een fusievoorstel op, In het fusievoorstel worden ten minste vermeld:

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2° de ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg;

3° de wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt;

4° de datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke

bijzondere regeling betreffende dit recht;

5° de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap

boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende

vennootschap;

6° de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te

nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van

andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

7° de bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de

externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag;

8° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te

fuseren vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de

algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden

neergelegd en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling

overeenkomstig artikel 75, die een hyperlink bevat naar een eigen website.."

Artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen luidt als volgt:

"§1. In elke vennootschap wordt een schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld hetzij

door de commissaris, hetzij, wanneer er geen commissaris is, door een bedrijfsrevisor of door een externe

accountant, die de bestuurders of de zaakvoerders hebben aangewezen.

De commissaris, de aangewezen bedrijfsrevisor of accountant moet inzonderheid verklaren of de

ruilverhouding naar zijn mening al dan niet redelijk

In deze verklaring moet ten minste worden aangegeven:

1° volgens welke methoden de voorgestelde ruilverhouding is vastgesteld;

2° of deze methoden in het gegeven geval passen en tot welke waardering elke gebruikte methode leidt;

tevens moet een oordeel worden gegeven over het betrekkelijke gewicht dat bij de vaststelling van de in

aanmerking genomen waarde aan deze methoden is gehecht,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

ln het verslag worden bovendien de bijzondere moeilijkheden vermeld die er eventueel bij de waardering zijn geweest.

De commissaris, de aangewezen bedrijfsrevisor of accountant kan ter plaatse inzage nemen van alle documenten die dienstig zijn voor de vervulling van zijn taak. Zij zijn gerechtigd van de vennootschappen die bij de fusie betrokken zijn, te verlangen dat hun aile ophelderingen en inlichtingen worden verstrekt. Zij zijn tevens gerechtigd alle controles te verrichten die zij nodig achten.

Indien aile vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de fusie deelnemen hiermee hebben ingestemd, is deze paragraaf niet van toepassing.»

§2. Indien een verslag werd opgesteld overeenkomstig §1, zijn de artikelen 313, 423 of 602 niet van toepassing op een overnemende vennootschap die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, van een Europese vennootschap, van een Europese coöperatieve vennootschap of van een naamloze vennootschap.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de Buitengewone Algemene Vergadering van de betrokken vennootschappen.

I. Motivering:

Juridische en bedrijfseconomische motivering :

Door de fusie zullen de twee vennootschappen die economisch rechtstreeks met elkaar verwant zijn, samengebracht worden in één vennootschap. De twee eenhoofdige vennootschappen zullen herleid worden naar één eenhoofdige vennootschap. De aandeelhouder van beide vennootschappen is dezelfde natuurlijke persoon.

Dit zal een kostenbesparend effect geven. De administratiekosten eigen aan de groepsstructuur vallen door de fusie weg, evenals de kosten eigen aan een vennootschap, hetzij de kosten voortvloeiend uit de fiscale en vennootschapswetgeving.

Eveneens zal het gebouw dat nu gesplitst is over beide vennootschappen in de overblijvende vennootschap terecht komen.

Bovendien zal de fusie leiden tot een betere transparantie naar derden zoals er zijn: de aandeelhouders, werknemers, leveranciers, klanten, kredietinstellingen, kredietverzekeraars en andere stakeholders.

Op termijn moet dit leiden tot een efficiëntere en meer gerichte aanwending van de beschikbare middelen in functie van de behoeften en binnen het kader van de commerciële doelstellingen van de te fuseren vennootschappen.

Il. De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DR. VERONIQUE PAILLOT BVBA met maatschappelijke zetel te 9790 Wortegem - Petegem, Kortrijkstraat (P.-E.) 68.

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor Meester Anne Pede te Merelbeke op 19 november 1996, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 november 1996 onder nr. 961130-473.

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd en dat voor het laatst bij akte verleden voor Meester Anne Pede te Merelbeke, op 22 december 2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 januari 2009 onder nr. 09007941.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gelegen te 9790 Wortegem - Petegem, Kortrijkstraat (P.-E.) 68.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde met ondememingsnummer 0459.303.908.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

De vennootschap heeft in overeenstemming met artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel:

1 e  De uitoefening van de anesthesie door tussenkomst van haar vennoten-anesthesisten, ingeschreven in de Lijst van de Orde der Geneesheren, die daartoe de volledigheid of een gedeelte van hun medische activiteit in de anesthesie uitoefenen in naam en voor rekening van de vennootschap en waardoor alle daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden door en voor de vennootschap; de beroepsaansprakelijkheid van de vennoten blijft onbeperkt gelden;

2e  Het scheppen van de materiële voorwaarden en middelen om dit alles zo degelijk mogelijk te verwezenlijken;

3e  Het verwerven van roerende en onroerende goederen die rechtstreeks verband houden met de praktijkuitoefening;

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, eigen onroerende goederen verwerven, alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard alsook het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen en op geen ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook, Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel, dit alles in overeenstemming met de toepasselijke regelen van de medische deontologie, eigen aan het beroep van geneesheer. In het bijzonder is de vennootschap ertoe gehouden de vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid en het respecteren van het beroepsgeheim te waarborgen.

De zaakvoerder van deze vennootschap is op heden mevrouw Véronique Paillot.

Zij wordt in dit voorstel ook de: "overnemende vennootschap" of "DR, VERONIQUE PAILLOT" genoemd.

2.De Naamloze Vennootschap VEROMA NV met maatschappelijke zetel te 9790 Wortegem - Petegem, Kortrijkstraat (P.-E.) 68.

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap bij akte verleden voor Meester Anne Pede te Merelbeke op 29 juni 1999, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 juli 1999 onder nr, 990713-287.

De statuten van qe vennootschap zijn nog niet gewijzigd.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gelegen te 9790 Wortegem - Petegem, Kortrijkstraat (P.-E.) 68.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde met ondernemingsnummer 0466.390.450,

" De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur,

De vennootschap heeft in overeenstemming met artikel 3 van de statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap beoogt:

Zowel in België als in het buitenland, onder welke vorm ook participaties te verwerven en/of aan te houden van participaties in bestaande en nog op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur, door toezicht van de ondernemingen en vennootschappen waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen in hun operationeel beheer.

De vennootschap kan tevens alle mogelijke vormen van bijstand of ondersteuning of bedrijfseconomische, commercieel, financieel, informatica, administratief of technisch vlak verlenen aan ondernemingen, alsook op louter contractuele basis het operationeel beheer ervan waarnemen.

Ook kan de vennootschap in het raam van haar thesauriebeheer, rechtstreeks of via vestigingen in België of in het buitenland, financiële activa verwerven of verkopen, trading- en deviezenoperaties uitvoeren, en tussenkomen in de overname en plaatsing van aandelen, obligaties en effecten allerhande.

Tevens kan de vennootschap beleggen in onroerende en roerende waarden en bezittingen beheren en uitbaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België ais in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat, De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

In de Raad van Bestuur van deze vennootschap zetelen de heer Marc Opsommer en mevrouw Véronique Paillot.

Zij wordt in dit voorstel ook de "over te nemen vennootschap" of "VEROMA " genoemd.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen voor dat BVBA DR. VERONIQUE PAILLOT, in haar hoedanigheid van overnemende vennootschap, het gehele vermogen zal verkrijgen van de over te nemen vennootschap, NV VEROMA , naar aanleiding van de fusie door overneming zoals bedoeld in artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen.

III, Toelichting bij de fusie:

A, Vergoeding van aandelen:

Voor de 350 aandelen van de overgenomen vennootschap VEROMA NV worden in vergoeding voor deze overneming 60 aandelen op naam en zonder nominale waarde uitgereikt van de overnemende vennootschap BVBA DR. VERONIQUE PAILLOT en wordt geen oplegsom toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

" BVBA DR. VERONIQUE PAILLOT bezit geen aandelen in VEROMA NV en VEROMA NV bezit geen aandelen in BVBA DR. VERONIQUE PAILLOT.

B. Ruiling van de aandelen:

De aandelen van de overnemende vennootschap die in vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden toegekend, worden als volgt uitgereikt:

Binnen de twee maanden na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zullen de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap uitgenodigd worden om hun aandelen binnen deze vennootschap om te ruilen tegen aandelen van de overnemende vennootschap door inschrijving in het aandeelhoudersregister van BVBA DR. VERONIQUE PAILLOT,

C. Rechten van de nieuwe aandelen:

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen voor dat de nieuw uitgegeven aandelen deelnemen in de winst vanaf 1 januari 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge D. Boekhoudkundige verwerking:

De bestuursorganen stellen voor dat vanaf 1 januari 2013 de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

E. Bevoorrechte aandelen

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

F. Verslag over het fusievoorstel:

Aan de Burgerlijke BVBA J, Vande Moortel & Co, ingeschreven bij het instituut der Bedrijfsrevisoren onder het nummer B 00348, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27 en vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, wordt door de overnemende en de over te nemen vennootschap opdracht gegeven om voor elke vennootschap het verslag op te maken, waarvan sprake in de tweede paragraaf van artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen.

De bezoldiging voor deze opdracht bedraagt 3.000,00 euro (excl. 1371N).

G. Bestuurders:

Aan de bestuurders van de over te nemen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

H. Afspraken:

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de , respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen overeenkomstig artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

t n r

n " "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 697 van het Wetboek van vennootschappen luidt als volgt:

" § 1. In elke vennootschap worden het fusievoorstel en de verslagen bedoeld in de artikelen 694 en 695, alsmede de mogelijkheid voor de vennoten om de genoemde stukken kosteloos te verkrijgen, vermeld in de agenda van de algemene vergadering die zich over het fusievoorstel moet uitspreken.

Aan de houders van aandelen op naam wordt uiterlijk een maand voor de algemene vergadering een afschrift ervan toegezonden.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan diegenen die de formaliteiten hebben vervuld, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten.

Wanneer het evenwel gaat om een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, moeten het voorstel en de verslagen bedoeld in het eerste lid, niet aan de vennoten worden overgezonden overeenkomstig het tweede en het derde lid.

In dat geval heeft iedere vennoot overeenkomstig § 2 het recht om uiterlijk een maand voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap van voornoemde stukken kennis te nemen en kan hij overeenkomstig § 3 binnen dezelfde termijn een afschrift ervan verkrijgen.

§ 2, Iedere vennoot heeft tevens het recht uiterlijk een maand voor de datum van de algemene vergadering die over het fusievoorstel moet besluiten, in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken:

1° het fusievoorstel;

2° de in de artikelen 694 en 695 bedoelde verslagen;

3° de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

4° wat de naamloze vennootschappen betreft, de commanditaire vennootschappen op aandelen, de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, de Europese vennootschappen, de Europese coöperatieve vennootschappen en de coöperatieve vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, de verslagen van de bestuurders, van de leden van de directieraad, van de leden van de raad van toezicht of van de zaakvoerders en de verslagen van de commissarissen over de laatste drie boekjaren;

5° indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan zes maanden voor de datum van het fusievoorstel is afgesloten: tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van dat voorstel zijn vastgesteld en die overeenkomstig het tweede tot het vierde lid zijn opgesteld.

Deze tussentijdse cijfers worden opgemaakt volgens dezelfde methoden en dezelfde opstelling als de laatste jaarrekening.

Een nieuwe inventaris moet echter niet worden opgemaakt,

De wijzigingen van de in de laatste balans voorkomende waarderingen kunnen beperkt zijn tot de wijzigingen die voortvloeien uit de verrichte boekingen. Rekening moet echter worden gehouden met tussentijdse afschrijvingen en voorzieningen, alsmede met belangrijke wijzigingen van de waarden die niet uit de boeken blijken.

§ 3. Iedere vennoot kan op zijn verzoek kosteloos een volledig of desgewenst gedeeltelijk afschrift verkrijgen van de in § 2 bedoelde stukken, met uitzondering van die welke hem overeenkomstig § 1 zijn toegezonden."

Artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen luidt als volgt:

"In elke vennootschap stelt het bestuursorgaan een omstandig schriftelijk verslag op waarin de stand van het vermogen van de te fuseren vennootschappen wordt uiteengezet en waarin tevens uit een juridisch en economisch oogpunt worden toegelicht en verantwoord: de wenselijkheid van de fusie, de voorwaarden en de wijze waarop ze zal geschieden en de gevolgen ervan, de methoden volgens welke de ruilverhouding van de aandelen is vastgesteld, het betrekkelijk gewicht dat aan deze methoden wordt gehecht, de waardering waartoe elke methode komt, de moeilijkheden die zich eventueel hebben voorgedaan en de voorgestelde ruilverhouding."

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk, De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden Algemene Vergaderingen is eind mei 2013.

If . . Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Alle kosten in verband met het fusievoorstel zijn uitsluitend ten laste van de overnemende vennootschap, tenzij het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd. Alsdan zijn ze ten laste van iedere vennootschap elk voor de helft. Elke vennootschap staat in voor de vereffening van de kosten en honoraria van de door haar aangestelde raadgevers.



Het bovenstaand fusievoorstel wordt neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap bij de respectievelijke Griffies van de Rechtbank van Koophandel uiterlijk op 29 maart 2013.

Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens de zaakvoerders van BVBA DR. VERONIQUE PAILLOT en de Raad van Bestuur van VEROMA NV getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectievelijke vennootschappen.

De overige exemplaren zijn bestemd voor:

- de notaris die de authentieke akte zal verlijden,

- de aangestelde bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge Opgemaakt te Oudenaarde in 6 exemplaren op 27 maart 2013.

Het bestuursorgaan van BVBA DR. VERONIQUE PAILLOT

Véronique Paillot

Zaakvoerder

Ter gelijk hierbij werd het fusievoorstel neergelegd



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.03.2013, NGL 08.04.2013 13085-0274-013
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 03.07.2012 12258-0334-013
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 15.07.2011 11311-0437-013
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 24.06.2010 10210-0230-013
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 01.07.2009 09343-0393-013
14/01/2009 : OUT000210
01/07/2008 : OUT000210
05/07/2007 : OUT000210
30/06/2006 : OUT000210
10/10/2005 : OUT000210
08/10/2004 : OUT000210
13/08/2003 : OUT000210
09/12/2002 : OUT000210
21/09/2000 : OUT000210
28/12/1999 : OUT000210
28/06/1997 : OUT210
30/11/1996 : OUA4092

Coordonnées
DR. VERONIQUE PAILLOT

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 68 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Code postal : 9790
Localité : Wortegem
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande