DR. VERSCHELDE JOERI, HUISARTS EN SPORTARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VERSCHELDE JOERI, HUISARTS EN SPORTARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.907.584

Publication

11/02/2013
ÿþMod Word 19.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

3 0 "Oi- 2013

RECHTBAlefflé,N

KG OPHA.`TDEL TE (TENT

MIAM [Lneel



Voor- ill

behouden 1302 4

aan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

0 ". r5).-

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Dr. VERSCHELDE JOERI, HUISARTS EN SPORTARTS (verkort) :

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : BALGERHOEKE 7016 - 9900 EEKLO

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Erika REDEL, Geassocieerd Notaris ter standplaats Lovendegem op 28 januari 2013 blijkt dat

1. De Heer VERSCHELDE Joeri, geboren te Eeklo op 06 mei 1981, rijksregisternummer 81.05.06-179,19, ongehuwd, wonend te 9900 Eeklo, Balgerhoeke 70/6.

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

2. De maatschappelijke benaming luidt: "Dr. VERSCHELDE JOERI, HUISARTS EN SPORTARTS".

3. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9900 Eeklo, Balgerhoeke 70/6.

4. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

5. De vennootschap heeft tot doel :

De beoefening van de volledige praktijk geneeskunde met betrekking tot de huisarts en

sportartsspecialisatie en dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer. Dit omvat:

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder nuttig of nodig zijn

voor uitoefening van voormelde activiteit,

De aankoop, het huren en verhuren en/of in leasing geven of nemen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom een volledige materiële infrastructuur; om deze rechtstreeks ter beschikking te stellen van de arts-vennoot.

Het scheppen van de mogelijkheid om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de arts-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap, als bijkomstig doel, eigen onroerende goederen verwerven en beheren, alsook alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard.

De vennootschap kan dit bijkomstig doel niet nastreven zodra er twee of meer vennoten zijn.

6. Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door Verschelde Joeri ten belope van tweehonderd

(200) aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent. Het kapitaal is volgestort ten belope van twintigduizend euro (20.000 E).

7. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

8. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

9. De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand april om twintig uur. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering zal gehouden in 2015.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die tevens vennoot dient te zijn. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

10. Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire, zaakvoerder, en dit voor de duur van zijn medische beroepsactiviteit; de Heer VERSCHELDE Joeri, geboren te Eeklo op 06 mei 1981, rijksregisternummer 81.05.06-179.19, ongehuwd, wonend te 9900 Eeklo, Bafgerhoeke 70/6, voornoemd, die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Tot zaakvoerder kunnen enkel artsenvennoten die hun beroep actief uitoefenen in de vennootschap en ingeschreven zijn op & lijst van de Orde der Geneesheren benoemd worden. Zij worden benoemd voor de duur van hun medische beroepsactiviteit.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, aile vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder  en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsenvennoten en de vennootschap. In voorkomend geval dient deze overeenkomst voorafgaandelijk ter goedkeuring aan de provinciale Raad van de Orde te worden voorgelegd. De overeenkomst is onderworpen aan de bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun niet-medische bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te warden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

v

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren dcor een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

VOLMACHT BTW/HANDELSREGISTERFORMALITEITEN

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan BVBA Snauwaert Norbert, te Eeklo, Stationsstraat 83, evenals aan hun aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor het aanvragen van een ondernemingsnummer.

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen,

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen overneemt, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

De verschijner verklaart dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting sedert 01 januari 2013.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Erika Redel. Hierbij neergelegd: de oprichtingsakte.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/03/2015
ÿþ 'I~1a `~ Mod Word 11.1

~.s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van cle akte

*150A9 2~

NEERGELEGD

1 3 UT 2015

RECHTtifflff WAN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr ; 0502.907.584

Benaming

(voluit) : Dr. Verschelde Joeri, Huisarts en Sportarts

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Balgerhoeke 70/6 - 9900 Eeklo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verslagen met betrekking tot quasi-inbreng

Verslag van de BV CVBA Ernst & Young Assurance Services, bedrijfsrevisorenkantoor, met als mandaatdrager Leen Defoer, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van' Vennootschappen met betrekking tot de geplande inbreng, de toegepaste methode van waardering en de als tegenprestatie toegekende vergoeding - quasi-inbreng - 20 februari 2013.

Bijzonder verslag van de zaakvoerders van de BVBA Dr, Verschelde Joeri, Huisarts en Sportarts overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen.

Joeri Verschelde

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DR. VERSCHELDE JOERI, HUISARTS EN SPORTARTS

Adresse
BALGERHOEKE 70, BUS 6 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande