DR. W. TEMMERMAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. W. TEMMERMAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.329.861

Publication

19/12/2013
ÿþMal Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vetmelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111MI1911Illai. N

Onderneming5nr : 087732986/

Benaming

(voluit) : Dr. W. TEMMERMAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Biesten 1 - 9255 Buggenhout

(volledig adres)

Onderwerp a ; Buitengewone algemene vergadering - Kapitaalverhogingen - Wijziging statuten "

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren

HET JAAR TWEEDUIZEND DERTIEN.

Op vijf december.

Werd de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden der aandeelhouder(s) van de Burgerlijke'

Vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

"Dr. W. TEMMERMAN", met zetel te 9255-Buggenhout, Biesten 1.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondernemingsnummer 0877.329.861.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Christiaan Uytterhaegen te Wetteren op 9 november 2005,

bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 november erna onder nummer 05170746 en

waarvan de statuten sedert gemelde oprichting niet werden gewijzigd.

OPENING VAN DE VERGADERING

De vergadering wordt geopend om 15 uur 30 door de heer Werner Temmerman, nagenoemde enige

vennoot die de bevoegdheden uitoefent toegekend aan de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 267

van het Wetboek van Vennootschappen.

SAMENSTILLING VAN DE VERGADERING

Is aanwezig, de enige vennoot

-de heer TEMMERMAN, Werner Herman, geboren te Gent op vijfentwintig september negentienhonderd

achtenzestig, wonende te Buggenhout, Biesten 1,

Houder van aile honderd (100) aandelen die het totale maatschappelijke kapitaal van achttienduizend

zeshonderd (¬ 18.600,00) vertegenwoordigen.

UITEENZETTING DOOR DE ENIGE VENNOOT

De enige vennoot zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te akteren

I. Dat huidige algemene vergadering werd bijeengeroepen met de volgende dagorde :

1) Verslag door mevrouw Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Zwijnaarde, Eedstraat 80, omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

2) Bijzonder verslag van de zaakvoerder omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

3) Kapitaalverhoging met een bedrag van vijfenvijftigduizend achthonderd euro (¬ 55.800,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizendzeshonderd euro (18.600,00¬ ) op vierenzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 74.400,00), door inbreng in natura van:

-een deel van een als schuld geboekt te betalen dividend aan genoemde heer Wemer Temrnerman, na inhouding van 10 procent roerende voorheffing, zoals blijkt uit het proces-verbaal van bijzondere algemene vergadering de dato 27 november laatst, te weten ten belope van vijfenvijftigduizend achthonderd euro (¬ 55.800,00), mits aanmaak van driehonderd (300) aandelen, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die zullen delen in de winst vanaf het lopende boekjaar.

Vaststelling van de bij de inschrijving volledig volstort te zijne uitgifteprijs van de nieuwe aandelen op tweeduizend honderd tweeënzestig euro eenentwintig cent (¬ 2.162,21) afgerond per aandeel, uitgesplitst in honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) waarde en een uitgiftepremie van duizend negenhonderd zesenzeventig euro eenentwintig cent (¬ 1.976,21) afgerond.

4) Inschrijving  volstorting  plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" - toekenning van de aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

R

GRIFFi ÉCHTBANK

VANQQPHANDEL

- 9 DEC. 2043

DENtappiONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

5) Kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie ten belope van vijfhonderd tweeënnegentigduizend achthonderd drieënzestig euro dertig cent (¬ 592.863,30), om het kapitaal te brengen van vierenzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 74.400,00) naar zeshonderd zevenenzestigduizend tweehonderd drieënzestig euro dertig cent (¬ 667.263,30), zonder aanmaak van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de waarde van elk van de aandelen in gelijke mate.

6) Kapitaalverhoging door inbreng in speciën ten belope van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) om het kapitaal te brengen van zeshonderd zevenenzestigduizend tweehonderd drieënzestig euro dertig cent (¬ 667.263,30) naar zevenhonderd zeventienduizend tweehonderd drieënzestig euro dertig cent (¬ 717.263,30), zonder aanmaak van nieuwe aandelen voor zover daarop wordt ingeschreven door de huidige enige aandeelhouder.

7) Inschrijving, volstorting evenals vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging.

8) Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen door de tekst van artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd zeventienduizend tweehonderd drieënzestig euro dertig cent (¬ 717.263,30), verdeeld in vierhonderd (400) gelijke aandelen, zonder nominale waarde."

II. De enige vennoot zet vervolgens uiteen

- er blijkt dat alle bestaande aandelen aanwezig zijn;

- om geldig te kunnen besluiten over de onderwerpen van de agenda, moeten de besluiten worden genomen met de meerderheden voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

De enige vennoot heeft vastgesteld dat hij stemgerechtigd is, zodat de algemene vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten.

Vaststelling dat de Algemene Vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de enige vennoot wordt nagegaan en als juist erkend.

De vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over voormelde punten van de dagorde.

De Voorzitter zet de redenen uiteen die aanleiding hebben gegeven tot voormelde punten van de dagorde, te weten kapitaalverhoging althans die in natura die het gevolg is van de uitkering van dividenden die, bij toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, van het verlaagd tarief van 10 procent van de roerende voorheffing hebben kunnen genieten (roerende voorheffing aangifte de dato 26 november 2013 met referentienummer 0000/0096/3539).

De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen

1) Bedrijfsrevisoraal verslag.

Verslag van de in de agenda genoemde bedrijfsrevisor, omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura opgesteld te Zwijnaarde op 26 november laatst.

De enige aandeelhouder ontslaat van voorlezing van gemeld verslag en verklaart een afschrift van zelfde verslag ontvangen te hebben, waarna de besluiten van dit verslag voorgelezen worden die letterlijk luiden als volgt

"Ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, werd op 14 november 2013 aangesteld door de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. W. TEMMERMAN om verslag uit te brengen in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura van schuldvorderingen ten laste van de vennootschap voor een totaal bedrag van 648.663,30 Euro,

Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

ode algemene vergadering heeft vooraf besloten tot de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag door toekenning van een tussentijds dividend ten belope van 720.737,00 Euro in toepassing van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure;

Ode algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van de aandeelhouder.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden, zijn wij van oordeel dat:

ode verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat de zaakvoerder van DR. W. TEMMERMAN BVBA verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

ode beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

Ode voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt ten minste overeenkomt met de fractiewaarde vermeerderd met het agio van de tegen de inbreng uit te geven nieuwe aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De werkelijke vergoeding van de inbreng in natura bestaat uitsluitend uit de inschrijving van 300 nieuwe aandelen DR. W. TEMMERMAN BV ovv BVBA op naam van inbrenger, Deze vergoeding werd berekend op basis van een conventionele waarde.

Dit verslag werd overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen

opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met

betrekking tot de inbreng in natura. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Zwijnaarde op 26 november 2013,

[HANDTEKENING]

Martine Buysse

Bedrijfsrevisor"

Dit verslag wordt aanvaard en goedgekeurd.

2) Verslag van het bestuursorgaan.

Bijzonder verslag van de zaakvoerder : de enige vennoot ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van bedoeld verslag en erkent er een afschrift van ontvangen te hebben én hij aanvaardt zelfde verslag en keurt het goed.

3) Kapitaalverhoging.

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen zoals vooropgesteld onder het derde agendapunt.

De vergadering beslist dat op de driehonderd (300) nieuwe kapitaalaandelen zal ING1rSCHREVEN WORPEN in natura tegen een vergoeding van tweeduizend honderd tweeënzestig euro eenentwintig cent (¬ 2.162,21) afgerond per aandeel, waarvan

honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel afgerond zal geboekt worden ais kapitaal, zijnde in totaal vijfenvijftigduizend achthonderd euro (¬ 55.800,00), en:

duizend negenhonderd zesenzeventig euro eenentwintig cent (¬ 1.976,21) afgerond per aandeel afgerond als uitgiftepremie, hetzij in totaal vijfhonderd tweeënnegentigduizend achthonderd drieënzestig euro dertig cent (¬ 592.863,30).

De vergadering beslist dat ieder nieuw kapitaalsaandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal moeten worden volstort ten belope van honderd procent (100 %).

4) Inschrijving in natura.

Op het kapitaal wordt ingeschreven tegen de hoger gestelde voorwaarden door de huidige enige aandeelhouder, genoemde heer Temmerman; inschrijving door hem door inbreng in natura van een deel van het In de agenda vermelde als schuld geboekt te betalen dividend aan genoemde heer Temmerman, na inhouding van 10 procent roerende voorheffing, zoals blijkt uit het proces-verbaal van bijzondere algemene vergadering de dato 27 november laatst, te weten inschrijving op de driehonderd (300) " nieuwe

re kapitaalsaandelen van de vennootschap, hetzij tegen de prijs van tweeduizend honderd tweeënzestig euro

eenentwintig cent (¬ 2.162,21) afgerond per aandeel, uitgiftepremie inbegrepen.

Volstorting

De enige aandeelhouder verklaart en de vergadering erkent dat de nieuwe aandelen, waarop aldus werd

ingeschreven, volgestort zijn:

-m kapitaal, ieder ten belope van honderd procent (100 %), hetzij in totaal vijfenvijftigduizend achthonderd

o euro (¬ 55.800,00), en:

-de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent (100 %), hetzij in totaal vijfhonderd tweeënnegentigduizend achthonderd drieënzestig euro dertig cent (¬ 592.863,30).

Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies"

De vergadering beslist het totaalbedrag van de uitgiftepremie, hetzij vijfhonderd tweeënnegentigduizend achthonderd drieënzestig euro dertig cent (¬ 592.863,30), te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Toekenning van de aandelen  vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor de inbreng worden de driehonderd (300) nieuwe aandelen toegekend aan genoemde heer Temmerman.

Het betreft aandelen op naam met een fractiewaarde van 186,00 euro. Al deze aandelen zijn volledig volstort.

Deze aandelen geven dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen en zullen delen in de winst

vanaf het lopende boekjaar. -

De vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen dat voorzegde kapitaalverhoging door

inbreng in natura daadwerkelijk werd gerealiseerd.

Het bestuursorgaan krijgt de opdracht om het aandeelhouderregister aan te passen.

C1D

De vergadering wordt verdergezet rekening houdend met de bijkomende aandelen die elk recht geven op 1 stem.

pq De hierna volgende besluiten worden met eenparigheid van stemmen genomen.

5) Kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfhonderd tweeennegentigduizend achthonderd drieënzestig euro dertig cent (¬ 592.863,30), om het kapitaal te brengen van vierenzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 74.400,00) naar zeshonderd zevenenzestigduizend tweehonderd drieënzestig euro dertig cent (¬ 667.263,30), zonder aanmaak van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de waarde van elk van de aandelen in gelijke mate, door incorporatie van de, zoals voorkomende in punt 4 hiervoor, door de heer Temmerman betaalde uitgiftepremie, zoals bepaald in het vijfde agendapunt.

"

c .

5;ocr-

r_houaen

aan hat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen dat voorzegde kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie daadwerkelijk werd gerealiseerd.

6) Beslissing tot kapitaalverhoging door inbreng in speciën.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in speciën, zoals

aangeduid in het vijfde agendapunt.

7) Inschrijving, volstorting en toekenning van de aandelen evenals vaststelling verwezenlijking

kapitaalverhoging.

Genoemde heer Temmerman, enige aandeelhouder, verklaart ingevolge de besliste kapitaalverhoging In te

schrijven op het kapitaal tot beloop van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), hetzij het volledige bedrag van de

kapitaalverhoging.

Afbetaling en stortingsbewijs

De inschrijvingen in geld werden volledig volgestort zodat het bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00)

ter beschikking is van de vennootschap op een bijzondere rekening met nummer BE23 7470 4239 5491,

geopend bij de naamloze vennootschap KBC Bank, met zetel te Brussel, Havenlaan 2, handelend door haar

kantoor te Dendermonde-centrum, zoals blijkt uit het door voornoemde instelling op 20 november laatst

afgeleverde attest dat aan mij notaris werd voorgelegd en in het dossier zal bewaard blijven.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor de inbreng verhoogt de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Het bedrag van de kapitaalverhoging is volledig volgestort.

De enige aandeelhouder stelt vervolgens vast en ondergetekende notaris neemt akte van het feit dat de .

voormelde kapitaalverhoging door inbreng in speciën daadwerkelijk verwezenlijkt is, waardoor het

maatschappelijk kapitaal van de vennootschap gebracht werd van zeshonderd zevenenzestigduizend tweehonderd drieënzestig euro dertig cent (¬ 667.263,30) naar zevenhonderd zeventienduizend tweehonderd drieënzestig euro dertig cent (¬ 717.263,30), vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen zonder vermelding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van elk één / vierhonderdste (1/400ste) In het kapitaal.

8) Aanpassing van de statuten aan de doorgevoerde kapitaalverhoging.

De algemene vergadering beslist ingevolge voormelde beslissingen de statuten van de vennootschap aan te

passen zoals voorgesteld in punt 8 van de agenda.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd :

-uitgifte akte

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

-coördinatie van de statuten

'

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 02.07.2013 13244-0302-010
10/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 07.08.2012 12391-0600-011
28/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 27.06.2011 11198-0274-011
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 28.07.2010 10346-0227-011
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 01.07.2009 09324-0198-011
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 27.06.2008 08293-0224-011
25/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.06.2007, NGL 19.07.2007 07420-0368-010
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 29.07.2015 15365-0066-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 30.08.2016 16563-0109-011

Coordonnées
DR. W. TEMMERMAN

Adresse
BIESTEN 1 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande