DR. WOUTER MAES, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. WOUTER MAES, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.172.797

Publication

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 17.07.2013 13321-0279-012
13/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 03.08.2012 12393-0370-011
28/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsvla

11111

+11066763*

N EFLR G'_: L

~~...,,.,.." -" -" : . .

1 5 APR, 2011 1

KOOPHA`i,,ítf;M. GE1.T

Ondernemingsnr : 0832.172.797

Benaming

(voluit) : DR. WOUTER MAES, HUISARTS

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9800 Deinze, Poelstraat 30

Onderwerp akte : VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het besluit van de zaakvoerder de dato 11 maart 2011 blijkt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap van 9800 Deinze, Poelstraat 30 naar 9620 Zottegem, Buke 67, en dit met ingang van 11 maart 2011.

Wouter MAES

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

25/01/2011
ÿþRechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poelstraat 30 "

9800 Deinze

Onderwerp akte :aanvulling

,' In aansluiting met de neerlegging van de oprichtingsakte verleden voor ondergetekende geassocieerde notaris Kristof Berlengé te Zottegem op 20 december 2010, bevestigt ondergetekende notaris het volgende:

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00), en is verdeeld in honderd

(100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Voor analytisch uittreksel

mod2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'110130 55

11111

Ondememingsnr : OS32. .-92 .9'9-

Benaming : DR. WOUTER MAES, HUISARTS (voluit)

Vi beh. aai Bel Staa

1\E>rRG ir1.1

.

1 3 JAR. 2011

Griffie

KECi-r-rt'>ANN

KOOPH:a\DU:_`i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2011
ÿþ mod 2.1

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" 11000383



N1EIERGEILEGi[D

2 9 DEL 2010

KOOE aatre GE NT



andememingsnr : =CA ot " À T ee"

Benaming : DR. WOUTER MAES, HUISARTS

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poelstraat 30

9800 Deinze

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerde notaris Kristof Berlengé te Zottegem op 20 december 2010 dat

De heer MAES Wouter Wil dokter in de geneeskunde - huisarts, geboren te Deinze op 2 april 1980, rijksregisternummer 800402-079-17, ongehuwd en wonende te 9800 Deinze, Poelstraat 30 een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam « DR. WOUTER MAES, HUISARTS » opgericht heeft.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze, Poelstraat 30

Doel

De vennootschap heeft als doel:

- de uitoefening van de volledige medische activiteit als huisarts door haar artsen-venno(o)t(en) die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven, die in naam en voor rekening van de vennootschap handelen en die in het kader van de vennootschap hun medische activiteiten uitoefenen of zullen uitoefenen en door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen zijn aanvaard, onder naleving van de deontologische gedragsregels zoals bepaald in de Code van de Geneeskundige Plichtenleer die geacht wordt integraal deel uit te maken van de statuten. Het aandelenbezit van de vennootschap dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

Het ereloon, betreffende de prestaties van de artsen-venno(o)t(en), wordt bijgevolg geïnd in naam en voor rekening van de vennootschap.

Aan de arts-venno(o)t(en) wordt een vergoeding uitgekeerd a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

- het uitvoeren van medische expertises en het uitvoeren van onderzoeken onder meer op het verzoek van gerechtelijke instanties of verzekeringsmaatschappijen;

- het verstrekken van advies op het vlak van medisch management en ziekenhuismanagement;

- het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van arts of een bijzondere

beroepstitel voor vereist is;

- de organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessen in verband met de beroepsactiviteiten;

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de artsen-venno(o)t(en);

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

- de aankoop, het huren, leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, voor voornoemde activiteiten, kortom van een volledige materiële infrastructuur voor de praktijk van de artsen- venno(o)t(en);

- het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van alle bovenvermelde beroepsactiviteiten door de artsen-venno(o)t(en);

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

mod2.1

- de mogelijkheid scheppen om de artsen-venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De vennootschap zal de gereserveerde middelen als een goed huisvader rationeel en oordeelkundig beheren.

De vennootschap kan derhalve zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenleer, onder het normale beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap, als bijkomstig doel, investeringen en beleggingen  zoals onder andere de aankoop, de verhuring en oprichting van gebouwen  uitvoeren zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële vennootschap mag aannemen. De vennootschap kan dit bijkomend doel niet nastreven zodra er twee of meer vennoten zijn.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de rechtstreekse verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op het even welke wijze deel nemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven of die bijdragen tot algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel, doch overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaal

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld als volgt:

- De heer Wouter MAES, voornoemd, schrijft in op honderd (100) aandelen, zijnde de totaliteit der aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Bewijs van deponering

De verschijner verklaart en erkent dat tot gedeeltelijke volstorting van elk van de aldus ingeschreven aandelen een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) werd gestort en dat het totaal van deze storting gedeponeerd werd, op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij Dexia Bank onder nummer 068-8917374-94.

Het bewijs van deponering, afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling op 15 december . 2010, werd overhandigd aan de notaris die het zal bewaren in zijn dossier.

Vergoeding-aanvaarding

De aldus onderschreven aandelen worden, als gedeeltelijk volgestort, toegekend :

- aan de heer Wouter MAES, voornoemd, die aanvaardt: honderd (100) aandelen.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden. Aanwezigheidslijst

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Het bureau verifieert deze aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldigheid van haar samenstelling.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens uitzonderingen voorzien door het Wetboek van vennootschappen, de medische deontologie en de statuten.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteit.

De duur van het mandaat van de zaakvoerders niet-vennoot wordt herleid tot zes jaar, eventueel hernieuwbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn

vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt ; met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Het mandaat van zaakvoerder kan bezoldigd worden bij beslissing van de algemene vergadérind. Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor recht verklaarde staat. De kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Voor zijn medische activiteit wordt de arts-vennoot volgens medische gebruiken vergoed a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerde werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap die onderworpen is aan de voorafgaande goedkeuring van de Orde van Geneesheren

Statutaire zaakvoerder

De heer Wouter MAES, wonende te 9800 Deinze, Poelstraat 30, is als enige statutaire zaakvoerder van de vennootschap benoemd.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is beperkt tot de duur van diens medische activiteit. Zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

lederezaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient gewaarborgd te zijn. De arts die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste als arts, persoonlijk aansprakelijk zijn.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Reserves en winstverdeling

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en rekening houdend met de regels van de deontologische code.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Ontbinding en vereffening

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de i zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

behouden aan aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Voor zover de vennootschap de uitoefening van de geneeskunde als doel heeft en voor zover de vennootschap tijdens haar vereffening als doel behoudt de uitoefening van de geneeskunde, dient de vereffenaar verplicht een arts te zijn.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de i vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met i de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

AANVAARDING MANDAAT STATUTAIR ZAAKVOERDER

De heer Wouter MAES, voornoemd, verklaart hierbij het mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden voor de duur van zijn medische activiteit en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

Bezoldiging zaakvoerder

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd uitgeoefend worden, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDER

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de vennoot en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Volmachten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder(s) tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De hier aanwezige zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te Gent (Sint-penijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1146 bus 1:

- Mevrouw Myriam DIETENS

- Mevrouw Liesbeth DE BRUYNE

Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en elf.

" Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van het jaar tweeduizend en twaalf.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Kristof Berlengé, geassocieerde notaris te Zottegem

Tegelijk neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

`--Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

13/05/2015
ÿþ Mod wwd tt.i

[r Le I: ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Asdeling Oudenaarde

Q MEI 2015

Griffie

1111111031

lflhI

Ondernemingsnr : 0832.172.797

Benaming

(voluit) : DR. WOUTER MAES, HUISARTS

(verkort) : I

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9620 Zottegem, Buke 67

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het besluit van de zaakvoerder de dato 13 april 2015, blijkt:

- De verplaatsing van de zetel van de vennootschap van 9620 Zottegem, Buke 67 naar 9620 Zottegem, Blarenhoek 24 en dit met ingang van 1 mei 2015,

Wouter MAES

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bui. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.07.2016 16341-0316-011

Coordonnées
DR. WOUTER MAES, HUISARTS

Adresse
BLARENHOEK 24 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande