DR. Y. SPITS OFTALMOLOGIE EN DR. C. COUCKE VAATHEELKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. Y. SPITS OFTALMOLOGIE EN DR. C. COUCKE VAATHEELKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.558.486

Publication

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.02.2014, NGL 14.02.2014 14034-0460-013
11/06/2013
ÿþ mod 11.1

Y,iri ~ ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v i II

bel

aa

Ee

Stal





NEEIMI-En13 3 ] MEI 2013

RECHTSANI VAN

TE GENT

KOOI'HAl~`~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0825558486

Benaming (voluit) : DrIVle Spits Oftalmologie

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Reigerstraat 43

9860 Oosterzele

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door notaris Ivan Schaubroeck te Oosterzele op 22 mei.; 2013, ter registratie aan te bieden, dat de buitengewone algemene vergadering beslist heeft wat volgt : EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in " Dr. Y. Spits Oftalmologie en Dr. C. Coucke Vaatheelkunde" en artikel één van de statuten overeenkomstig aan te passen.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen. De algemene vergadering neemt kennis van het daartoe door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen vereiste bijzonder verslag getekend. Bij dat verslag, opgesteld door de zaakvoerder de dato 29 maart 2013, is een staat van activa en passiva gevoegd van 31 december 2012.

De algemene vergadering beslist dan ook artikel drie van de statuten van de vennootschap te vervangen als volgt: De vennootschap heeft tot doel;

- Voor eigen rekening of voor rekening van derden ais hoofdzakelijk doel het uitoefenen van de geneeskunde op het gebied van de oftalmologie, dit door de geneesheer-vennoot, mevrouw Spits Ylvie, rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

- Voor eigen rekening of voor rekening van derden ais hoofdzakelijk doel het uitoefenen van de geneeskunde op het gebied van de vasculaire chirurgie door de geneesheer-vennoot, de heer Coucke Cedric, rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Het doel omvat:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit,

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot,

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitvoering mogelijk te maken. - het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake oftalmologie en/of vasculaire chirurgie en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen artikelen 10 en 11 van de statuten aan te passen; zoals voorgesteld onder punt 3 van de agenda, hetzij als volgt

Aanpassing van artikel 10 van de statuten door schrapping van de volledige alinea onder punt a. en vervanging ;: door navolgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden fe vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

.e " Vat,* behouben aan het I3elgisch Staatsblad

üDe aandelen ván een vennoot mogen, op straf van nietigheid niet worden overgedragen onderlevenden dan aan een arts ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren en met éénparige instemming van al de vennoten en mits voorafgaande instemming van de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren."

Aanpassing van artikel 11 van de statuten door schrapping van de eerste alinea van artikel 11 en vervanging door navolgende tekst:

"De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet overgaan wegen overlijden dan aan arts ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren en mits voorafgaande instemming van alle vennoten en de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren."

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) om het brengen van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) op zevenendertigduizend honderd euro (¬ 37.100,00) door creatie van tweehonderd (200) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, te plaatsen en te storten zoals nagemeld in speciën tegen de prijs van tweeënnegentig euro vijfenzeventig cent (¬ 92,75) per aandeel, hetzij een totale inbreng van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00).

Bij de onderschrijving zijn de tweehonderd (200) nieuw gecreëerde aandelen te storten in speciën ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en zullen in de maatschappelijke winsten delen vanaf de dag van de beslissing tot kapitaalsverhoging door de algemene vergadering, pro rata temporis et liberationis.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat alle huidige aandeelhouders verzaken aan hun voorkeurrecht tot onderschrijving van de tweehonderd (200) nieuwe aandelen te storten in speciën zoals voormeld, voorkeurrecht hen toegekend door artikel 309 van het Wetboek Vennootschappen.

ZESDE BESLUIT

En dadelijk worden alle tweehonderd (200) nieuwe aandelen geplaatst en gestort in speciën ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) als volgt:

De heer COUCKE Cedric Roger Julienne Victor Simonne Patrick Alice, geboren te Brugge op 16 februari 1976, national nummer 76.02.16-019.44, identiteitskaartnummer 591-0107730-65, echtgenoot van mevrouw Spits Ylvie voormeld, wonende te 9860 Oosterzele, Reigerstraat 43.

Welke is tussengekomen en verklaart in te schrijven op alle tweehonderd (200) aandelen aan de prijs van tweeënnegentig euro vijfenzeventig cent (¬ 92,75) per aandeel, hetzij een totale inbreng van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00), welke aandelen hij verklaart te storten in speciën ten belope van

twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE74 7470 4017 bij de bank KBC, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Dr. Ylvie Spits Oftalmologie", zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 22 mei 2013 dat aan ondergetekende notaris is overhandigd.

Diensvolgens wordt aan voornoemde inschrijver het door hem onderschreven aantal aandelen toegekend. AI het voorgaande wordt door de vergadering goedgekeurd met éénparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLUIT

De leden van de vergadering verzoeken ons notaris te akteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op zevenendertigduizend honderd euro (¬ 37.100,00).

ACHTSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen artikel 5 van de statuten aan te passen zoals voorgesteld onder punt 4 e/ van de agenda, hetzij als volgt:

Aanpassing van artikel vijf van de statuten aan voormelde beslissingen, door schrapping van de eerste twee alinea's van de huidige tekst en vervanging door navolgende tekst:

`Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenendertigduizend honderd euro (¬ 37.100,00).

Het is verdeeld in vierhonderd (400) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/vierhonderdste (1/400ste) van het kapitaal."

NEGENDE BESLUIT

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de heer Coucke Cedric voormeld te benoemen statutair zaakvoerder van de vennootschap met ingang van heden, met de meest uitgebreide bevoegdheden.

De heer Coucke Cedric voormeld verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Artikel 14 van de statuten wordt aangepast door vervanging van volgende zinsnede:

Dokter Ylvie Spits, voornoemd, wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van haar medische activiteiten en verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat zij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Als volgt:

Mevrouw Ylvie Spits en de heer Coucke Cedric worden benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van hun medische activiteiten en verklaren deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat zij niet getroffen zijn door een beslissing die zich hiertegen verzet,

Voormelde beslissingen worden met eenparigheid van stemmen genomen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge











VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Wordt tevens neergelegd :

de uitgifte vaan de akte





op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

*ce

behoud atm_ het Belgisch

Staatsbad

- verslag zaakvoerclers

- gecoördineerde statuten

Notaris Ivan Schaubroeck

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 03.01.2015, NGL 14.01.2015 15010-0251-013
12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.01.2013, NGL 11.02.2013 13030-0349-011
16/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.01.2012, NGL 14.02.2012 12031-0389-011
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.12.2015, NGL 14.01.2016 16012-0338-013

Coordonnées
DR. Y. SPITS OFTALMOLOGIE EN DR. C. COUCKE V…

Adresse
REIGERSTRAAT 43 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande