DR.ARIANE DE SMET

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR.ARIANE DE SMET
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.790.048

Publication

20/09/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 111111Mell

?Md Word i1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHT: " "

VAN KOOPHANDEL

11 SEP. 2013

DENDERMONDE

Bijlagenbij riet ilelgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0809.790.048

Benaming

(voluit) : DR. ARIANE DE SMET in verffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gijzegem-Dorp 6 - 9308 Gljzegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening.

De bijzondere algemene vergadering dd. 13 februari 2012 stelt vast dat alle schulden van de vennootschap vereffend zijn, Ter staving hiervan verwijst de voorzitter naar de vereffeningsbalans dd, 31.10.2011.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en alle eventuele schulden van de vennootschap gedragen en betaald zullen worden door de enige vennoot.

BiSgevotg verklaart de vergadering de vereffening gestoten en stelt zij vast dat, de vennootschap "Dr. Ariane De Smet" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd_ en gedurende ten minste vijf jaren bewaard worden op de maatschappelijke zetel der vennootschap.

Getekend

De Smet Ariane

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.04.2011, NGL 10.05.2011 11107-0463-010
10/05/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIIJI1111.1111,111,111111111111

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE

KOOP ANDELK

\___

2 0. 04. 2011

DGCiff3e R M ON D E

Ondernemingsnr : 0809.790.048

Benaming : DR.ARIANE DE SMET

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Gijzegem-Dorp 6

9308 Aalst (Gijzegem)

Onderwerp akte :ONTBINDING - AANSTELLING VAN VEREFFENAAR

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 30.03.2011, geregistreerd te Aalst, 1° kantoor op 4.04.2011, boek 924, blad 95, vak 17, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

Verslag van de bedriisfrevisor.

De comparanten verklaren tevens kennis te hebben van het verslag de dato 17 maart 2011 van de bedrijfsrevisor, De Heer Dolf De Backer, met kantoor te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150/A, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat van actief en passief, met vermelding dat daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

Ondergetekende, Dolf De Backer, Bedrijfsrevisor, vennoot van Dolf De Backer Revisor, Burg. Venn. BVBA, met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150 A, werd aangesteld op 14 maart 2011 door het bestuursorgaan van de BV BVBA DR. ARIANE DE SMET om in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, verslag uit te brengen over de staat van activa en passiva op basis waarvan de ontbinding van de vennootschap wordt voorgesteld. In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan een staat van activa en passiva per 31 december 2010 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 28.585, 23 EUR en een netto-actiefvan 28.585,23 EUR.

Het bestuursorgaan van de vennootschap heeft getracht de realisatiewaarde van de activa vast te stellen. Kosten verbonden met de vereffening werden niet voorzien.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke beroepsnormen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar"

EERSTE BESLISSING: Vervroegde Ontbinding.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. ARIANE DE SMET" wordt vervroegd ontbonden vanaf heden, en bestaat enkel nog voor haar vereffening.

TWEEDE BESLISSING: Aanstelling van vereffenaar.

De vergadering beslist vervolgens als vereffenaar aan te stellen Mevrouw Ariane De Smet, voornoemd, die alhier bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

De vereffenaar zal de meest uitgebreide macht hebben voor de uitvoering van zijn opdracht, en namelijk deze voorzien bij artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder zal hij de macht hebben alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling, van alle inschrij-vingen van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

" Voor-

" .w *behouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de

hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen

die hij passend zal oordelen.

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken

en bescheiden van de vennootschap.

DERDE BESLISSING: Ontslag van Zaakvoerder & Décharge

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van

de zaakvoerder.

VIERDE BESLISSING: Wiiziginq & Coordinatie van de statuten

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten

als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van

de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven is worden opgeheven en

vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1. - De vennootschap, opgericht in de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de

vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, is in vereffening. Haar

benaming luidt: "DR.ARIANE DE SMET'.

Artikel 2.- De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.-

" De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de artsen-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. In verband met dit investeringsbeleid zullen de vennoten dezelfde regels van beraadslaging en besluiten in acht nemen als vermeld in artikel 286 van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 4.- De zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaars gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5.- Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600- EUR) en is verdeeld in honderd zesentacjhtig (1 86) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6. - De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7. Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Artikel 8. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de laatste zaterdag van de maand mei om 10 uur op de zetel van de vennootschap.

Volmacht

Als bijzondere gemachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, worden aangesteld : de heer Jos De Loose, accountant, met kantoor te 9473 Welle, Elf Dagwand, 12,aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziginglverbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL:- afschrift van de akte ontbinding; verslag zaakvoerder en bedrijsfsrevisor -; coordinatie  beschikking tot bevestiging aanstelling vereffenaar.

Getekend Stéphane Meert, instrumenterend notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 12.10.2010 10574-0534-010

Coordonnées
DR.ARIANE DE SMET

Adresse
GIJZEGZM-DORP 6 9308 GIJZEGEM

Code postal : 9308
Localité : Gijzegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande