DR.F. VAN KERCKHOVEN HUISARTS - DR. A. -K ASCOOP CARDIOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR.F. VAN KERCKHOVEN HUISARTS - DR. A. -K ASCOOP CARDIOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.220.923

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 29.04.2014 14106-0064-015
10/10/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111J11.111,11.11111111,1111111111

NEERGELEGD

01 -10- 201if

RtC,H t DerNit6°AN

KOOPHAYDEL TE GrNrI'

Ondernemingsnr : 0819.220.923

Benaming (voluit) : DR. F. VAN KERCKHOVEN HUISARTS - DR. A.-K. ASCOOP CARDIOLOOG

(verkort) :

Rechtsvoren : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kouterstraat 125

9070 Destelbergen

5r

Onderwerp akte :REGIME ARTIKEL 537 WIB UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE

DIVIDENDGERECHTIGDE

" Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester'Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op achttien september tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van dei; burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. F. VAN KERCKHOVEN HUISARTS  DR. A.-K. ASCOOP CARDIOLOOG" volgende beslissingen heeft genomen :

A. In aansluiting met de bijzondere algemene vergadering van 22 augustus 2014, beslist de vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van art 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderdzesenzestigduizend tweehonderdtachtig euro (E 166.280,00) om het te brengen van drieënzeventigduizend zevenhonderdtwintig euro (E 73.720,00), op tweehonderdveertigduizend euro (E 240.000,00) door de uitgifte van achtduizend driehonderdveertien (8.314) nieuwe aandelen, die dezelfde aard en die dezelfde : rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in natura, van de nettobedragen der dividenden, toegekend aan de verschillende vennoten, en gestort op de respectievetijke rekeningen-courant.

B.Het bestuursorgaan van de vennootschap gaf de schriftelijke opdracht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS : BEDRIJFSREVISOREN" afgekort "VRC Bedrijfsrevisoren" met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 391A, vertegenwoordigd door de heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, tot het opmaken van een verslag met betrekking tot inbreng in natura, onder de opschortende voorwaarde van de beslissing door de algemene vergadering van de uitkering van dividenden in het kader van artikel 537 WIB92.

C. Kapitaalverhoging'door inbreng in natura - Verslaggeving

De vergadering stelt vast dat ingevolge de vorige genomen beslissingen het verslag der bedrijfsrevisor definitief is ,! geworden.

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en : de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren. Conclusies van de bedrijfsrevisor

j De conclusies van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor de dato 09 september 2014, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN" afgekort "VRC Bedrijfsrevisoren" met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 391A, vertegenwoordigd door de heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"VII. BESLUIT

De inbreng in natura in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. F. VAN KERCKHOVEN HUISARTS - DR. A-K. ASCOOP CARDIOLOOG" bestaat uit de inbreng van schuldvorderingen in rekeningcourant ten belope van 166.280 EUR door de heer Filip Van Kerckhoven en mevrouw An-Kristien Ascoop, die zijn ontstaan na de betaalbaarstelling van de per 22 augustus 2014 toegekende tussentijdse dividenduitkering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake

inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord

is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde, zodat

de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 8.314 aandelen van de BV oW BVBA "DR. F. VAN KERCKHOVEN

HUISARTS - DR. A-K ASCOOP CARDIOLOOG" zonder vermelding van nominale waarde voor de inbreng van de

schuilvorderingen, uitgegeven aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 9 september 2014

"Van der Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA,

vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

Neerieggine

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig

proces-verbaal worden neergelegd ap de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van art 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te

verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderdzesenzestigduizend tweehonderdtachtig euro (¬ 166.280,00) om het te brengen van drleënzeventigduizend zevenhonderdtwintig euro (E 73.720,00), op tweehonderdveertigduizend euro (¬ 240.000,00) door de uitgifte van achtduizend driehonderdveertien (8.314) nieuwe aandelen, die dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal warden verwezenlijkt door inbreng door de vennoten van de zekere vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van. de

bedrijfsrevisor. .

D. Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst - inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging:

Ziin vervolgens tussengekomen:

alle vennoten; die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de

vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de

Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van

honderdzesenzestigduizend tweehonderdtachtig euro (E 166.280,00) euro in de vennootschap in te brengen, wetende dat de

resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestart.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten,

die aanvaarden, de achtduizend driehonderdveertien (8.314) nieuwe volledig gestarte aandelen toegekend en wel als volgt:

- aan de heer Van Kerckhoven Filip, vennoot sub 2: vierduizend honderdzevenenvijftig aandelen: 4.157

- aan mevrouw Ascoop An-Kristin, vennoot sub 1: vierduizend honderdzeven-

envijftig aandelen: 4.157

E. Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderdzesenzestigduizend tweehonderdtachtig euro (¬ 166.280,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderdveertigduizend euro (E 240.000,00), vertegenwoordigd door twaalfduizend (12.000) aandelen zonder vermelding van waarde.

F. Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de

vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel vief kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdveertigduizend euro (E 240.000,00) en is verdeeld in twaalfduizend

(12.000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/twaalfduizendste (1/12.000) van het

kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet."

G.De vergadering keurt de gecoördineerde tekst van de statuten goed.

H.Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan om de voorgaande besluiten uit te voeren en voor het

aanvullen van het register van aandelen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie proces-verbaal verslag van de zaakvoerders verslag van de bedrijfsrevisor codrdinatie der statuten.

Niek Van der Straeten Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

26/09/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du.Moniteur belge

mod 11.1

s n-

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~~ v " *+

na neerlegging ter griffie van de akte

IEERGELuGO

III! DIII iji I 11111 II1I II 1I I II

" 13196899*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

u

16 SEP, 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

ifi'i~"

i Ondernemingsnr : 0819.220.923

Benaming (voluit) : DR. F. VAN KERCKHOVEN HUISARTS - DR. A.-K. ASCOOP CARDIOLOOG

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kouterstraat 125

9070 Destelbergen

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

ER BLIJKT

Uit een proces-verbaal opgemaakt op 12 september 2013, door meester Niek Van der Straeten, geassocieerd; notaris te Destelbergen,

,Dat bij buitengewone algemene vergadering van de vennoten van "DR. F: VAN KERCKHOVEN HUISARTS -, ;, DR. A.-K. ASCOOP CARDIOLOOG" burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9070 Destelbergen, Kouterstraat 125, I (Rechtspersonenregister Gent, Ondememingsnummer 0819.220.923)

de volgende beslissingen werden genomen:

1) Vermindering van het kapitaal met tweehonderd vierennegentigduizend achthonderd tachtig euro (¬ 294.880,00) om het te brengen van driehonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 368.600,00) op drieënzeventigduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 73.720,00), met dien verstande dat alle kosten hieraan verbonden ten laste zijn van de vennootschap. De vergadering besliste dat deze vermindering zal geschieden door terugbetaling aan ieder aandeel van een bedrag van tachtig euro (¬ 80,00) te nemen uiten aan te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal van de vennootschap. Deze vermindering geschiedt zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige= vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

i" 2) overeenkomstig artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen, zal de vermindering van het kapitaal waarvan sprake in de eerste beslissing, slechts effectief mogen worden terugbetaald dan na verloop van een termijn van twee maanden lopende vanaf de publicatie van een uittreksel uit deze 1 akte in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en voor zover gedurende deze periode geen enkele schuldeiser een zekerheid heeft geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn zulten de zaakvoerders slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers die een zekerheid hebben geëist, voldoening hebben gekregen.De effectieve terugbetaling zal gebeuren op de plaats en op het tijdstip door de zaakvoerders te bepalen. Zolang de vennoten niet zijn terugbetaald zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

De vergadering verleende vervolgens machtiging aan de zaakvoerders am dit besluit, rekening houdend met hetgeen voorafgaat, te concretiseren.

3) wijziging van de statuten ingevolge de hierboven genomen beslissingen: De eerste alinea van artikel vijf der statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"ARTIKEL VIJF KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieënzeventigduizend zevenhonderdtwintig euro (¬ 73.720,00) en is verdeeld in drieduizend zeshonderd zesentachtig (3.686) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/drieduizend zeshonderd zesenfachfigste(1/3.68e, van het kapitaal vertegenwoordigen."

4) aanpassing van de statuten aan het gewijzigde Wetboek van Vennootschappen:

a) De hoofding "Vraagrecht" in artikel 20 der statuten, wordt vervangen door volgende tekst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1)` k s

"De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot hun verslag voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak,

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóôr de algemene vergadering ontvangen."

b) in verband met de vereffening der vennootschap, worden de eerste zes alinea's van artikel

24 der statuten vervangen door volgende tekst

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, worden bij de ontbinding en vereffening één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De benoeming van vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd, De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft. tussen zijn benoeming. door de algemene, vergadering en de bevestiging ervan. Hij kán die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd,

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf,"

Orde van Geneesheren

De vergadering stelde vast dat bij schrijven van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren de dato 10 september 2013, er werd bevestigd dat, indien de statutenwijziging zich enkel en alleen beperkt tot een loutere aanpassing van het kapitaal of het een aanpassing betreft van wetsartikels waarnaar wordt verwezen en die werden gewijzigd , deze statutenwijziging geen voorafgaande goedkeuring van de Provinciale Raad behoeft

Tegeliik hiermee neergeld VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

- Expeditie proces-verbaal 1 , p VOtn` olet. 9é t4 ,

- Coördinatie der statuten

Voor-behoudkn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 28.05.2013 13135-0325-015
23/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 11.05.2012 12116-0590-015
27/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 28.03.2011, NGL 21.04.2011 11088-0510-015
08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 13.04.2017, NGL 02.05.2017 17109-0494-017

Coordonnées
DR.F. VAN KERCKHOVEN HUISARTS - DR. A. -K AS…

Adresse
KOUTERSTRAAT 125 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande