DR.MAES - DR.RYCKAERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR.MAES - DR.RYCKAERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.087.586

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 30.03.2014, NGL 29.04.2014 14101-0513-012
18/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Illil!!111111113

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

- 7 FEB. 2014

DENER~º%ffONDE

=" " ` Ondernemingsnr : 0874.087.586

Benaming (voluit) : DR. MAES - DR. RYCKAERT

I (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bosstraat 17

9111 Belsele

Onderwerp akte : UITKERING DIVIDEND - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN 1 NATURA

AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op achtentwintig januari tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

1.: De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap één miljoen achtendertigduizend honderd zes en veertig euro vier en zestig cent ( ¬ 1.038.146,64) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 30 maart 2013.

2.: De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 617/320 van het Wetboek van Vennootschappen achthonderdtwintigduizend euro (¬ 820.000,00) bedraagt.

3.: De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van achthonderdtwintigduizend euro (¬ 820.000,00). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de aandeelhouders/vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

Elk van de aandeelhouders/vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

i 4.: De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato tweeëntwintig januari tweeduizend veertien over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging.

5.: De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van eenentwintig januari tweeduizend en veertien met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethode en de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De aandeelhouders/vennoten, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

6.: onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB het kapitaal van de

vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend zijnde zevenhonderd achtendertigduizend euro om het van vijftigduizend euro te brengen op zevenhonderd achtentachtigduizend euro (¬ 788.000,00) door de uitgifte van tweehonderdvijftig (250) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bîeden ais de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen priotair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders/vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

)

Verslagen

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Roels, Criel & C°, bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Marc De Cock, bedrijfsrevisor, op eenentwintig januari tweeduizend en veertien een verslag opgemaakt waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavige akte en een kopie van het -voormeld verslag van de zaakvoerder, bij deze eveneens overhandigd, zal worden neergenlegd ter griffie.

De besluiten van dit verslag van de heer Marc De Cock, voornoemd, luiden letterlijk: "Besluit: de inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dr. Maes -- Dr. Ryckaert", bestaat uit een schuldvordering ten laste van de vennootschap voor een bedrag van 738.000,00 EUR.

Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

a)de algemene vergadering van 28 januari 2014 heeft, voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag, besloten tot toekenning

van een bruto dividend ten belope van 820.000,00 EUR; '

b)de algemene vergadering heeft besloten om het betreffende dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB92 bedoelde roerende voorheffing, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van de vennoten.

Bij de beëindiging van onze controlewerkzaamheden, en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden, zijn wij van oordeel dat:

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor de uitkering van reserves met inhouding van roerende voorheffing van 10%;

b)de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van inbreng in natura bestaat in 250 aandelen van de Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dr. Maes  Dr. Ryckaert", zonder vermelding van nominale waarde. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgemaakt overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

De algemene vergadering beslist eenparig de onderge-'tekende notaris te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder en van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

7.: Zijn vervolgens tussengekomen, alle aandeelhouders/vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren aile aandeelhouders/vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van zevenhonderd achtendertigduizend euro (¬ 738.000,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle aandeelhouders/vennoten, die aanvaarden, de tweehonderd vijftig (250) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt :

- aan de heer Bart Maes, aandeelhouder/vennoot : honderd vijfentwintig (125) aandelen;

- aan mevrouw lise Ryckaert, aandeelhouderlvennoot : honderd vijfentwintig (125) aandelen.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

8.: De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zevenhonderd achtendertigduizend euro (¬ 738.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus gebracht werd op zevenhonderd achtentachtigduizend euro (¬ 788.000,00) vertegenwoordigd door driehonderd vijftig (350) aandelen zonder vermelding van waarde.

9.: de tekst van artikel 5 der statuten aan te passen aan de genomen beslissing. Dit artikel zal voortaan luiden als volgt:

ARTIKEL VIJF: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ZEVENHONDERD ACHTENTACHTIGDUIZEND EURO, vertegenwoordigd door driehonderd vijftig aandelen, elk aandeel vertegenwoordigend één/driehonderd vijftigste van het kapitaal.

10.: De buitengewone algemene vergadering geeft volmacht aan de werkende notaris tot coördinatie van de statuten.

11.: De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hier sprake.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aars het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 24.04.2013 13094-0191-012
16/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 15.04.2012, NGL 14.05.2012 12114-0086-012
29/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 28.03.2011, NGL 27.04.2011 11089-0551-012
28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 29.03.2010, NGL 21.04.2010 10096-0245-012
30/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 30.03.2009, NGL 27.04.2009 09119-0133-012
22/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 29.03.2008, NGL 21.04.2008 08109-0332-011
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 30.03.2007, NGL 30.03.2007 07110-2539-012

Coordonnées
DR.MAES - DR.RYCKAERT

Adresse
BOSSTRAAT 17 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande