DR.PETRA DECROOCK, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR.PETRA DECROOCK, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.930.088

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.06.2014, NGL 30.06.2014 14256-0380-014
24/05/2012
ÿþ Mod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

g0 MEI 2012

Griffie

111111111 111111111 a

*12094484*

i

IA

Ondernemingsnr : 0843.930.088

Benaming

(voluiti : DR. PETRA DECROOCK, HUISARTS

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9700 Oudenaarde (Mullem), Mansborre 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 10 april 2012 en van het controleverslag d.d. 10 april 2012 van de Burg. Ven. CVBA 1300 BEDRIJFSREVISOREN, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bruno POUSEELE.

Petra DECROOCK, zaakvoerder

Bijlagen-bij -liet Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedan,ghein var de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

08/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1 Oudenaarde

bel 2 4 FEB. 2812

a; Griffie

Be

Sta

111111111111111

*12052258*



Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : DR.PETRA DECROOCK, HUISARTS

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : MANSBORRE 7 TE 9700 OUDENAARDE (MULLEM)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uit een akte verleden voor Meester Jacques HULSBOSCH, Notaris met standplaats te DE PINTE op TWEEËNTWINTIG FEBRUARI TWEEDUIZEND EN TWAALF, blijkt dat:

1. Vennoot: Mevrouw DECROOCK Petra Andrea, geboren te Gent op 6 februari 1975, wonende te 9700 Oudenaarde (Mullem), Mansborre 7, een Burgerlijke Vennootschap onder de Vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht;

2. Rechtsvorm -- naam : de vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap onder de Vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam: DR. PETRA DECROOCK, HUISARTS;

3. Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9700 Oudenaarde (Mullem), Mansborre 7 en kan, na voorafgaandelijke mededeling aan de Provinciale Raad der Orde der Geneesheren, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden. Deze verplaatsing moet door hem bekend gemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De arts-vennoot mag tevens een bijkomende praktijk vestigen mits voorafgaande toelating van de Provinciale Raad der Orde der Geneesheren.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de huisarts, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen aangewend worden:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële

Op de laatste Na. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" I.' "7

.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Y infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

Het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder dat dit op geen enkel ogenblik aanleiding mag geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteiten ook. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen de beslissingen in verband met het investeringsbeleid te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancieerd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

5. Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (@18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een gelijke fractie in het kapitaal.

Bij de oprichting werd het kapitaal volstort ten belope van twee/derden.

6. Bestuur: Tot zaakvoerder kunnen enkel artsen-vennoten, die voldoen aan de voorwaarden vennoot te worden en die hun beroep actief uitoefenen in de vennootschap en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren benoemd worden. Zij worden benoemd voor de duur van hun medische beroepsactiviteit. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het medisch maatschappelijk doel. De zaakvoerders moeten de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening naleven. AI wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van de zaakvoerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dienen deze wat de interne besluitvorming betreft een college te vormen, waarbinnen beslist wordt met een gewone meerderheid van stemmen. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid voor niet-medische zaken ten titel van bijzondere en herroepbare volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders vennoot zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

,.

14.

le-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

7. Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zondag van de maand juni om tien uur. Indien deze dag een feestdag is, zal deze verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

8. Boekjaar  winstverdeling: Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar. Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan beslist worden rekening houdende met het doel van de vennootschap. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle artsen-vennoten vereist.

9. Ontbinding  vereffening:

De vennootschap wordt ontbonden door besluit van een buitengewone algemene vergadering, door rechterlijke beslissing, of door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt. Het besluit tot ontbinding kan slechts door de algemene vergadering worden genomen met inachtneming van de bijzondere door de wet voorgeschreven procedures. De akte waarin het ontbindingsbesluit wordt vastgelegd moet in authentieke vorm worden opgemaakt en de notaris moet hierin na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandeling en formaliteiten die hebben geleid tot het besluit. In zelfde akte worden de conclusies opgenomen van het controleverslag dat de commissaris, de revisor of de accountant heeft opgemaakt over de staat van activa en passiva die niet ouder mag zijn dan drie maanden voor het ontbindingsbesluit en die gevoegd is bij het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder(s) waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht. Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder ten ware de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen. Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dient een beroep te worden gedaan op artsen. Aan de vereffenaar worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in het Wetboek van Vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering behoeven. Ten ware de algemene vergadering er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur, worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd en indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap op de wijze als voorzien bij artikel 7.b van de statuten. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

10. Slotbepalingen:

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i3ijiagon bij hut Bchgisrch Síatsbláct - 0Sf03/20TZ =-Annexes dulVlomfeurTiélgé

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden  in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen  alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

Vervolgens heeft de oprichtster beslist te benoemen tot eerste niet statutaire zaakvoerder, en dit voor de duur van diens medische beroepsactiviteit:

- mevrouw Decroock Petra, wonende te 9700 Oudenaarde (Mullem), Mansborre 7, die dit mandaat uitdrukkelijk aanvaardt.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VOLMACHT.

De oprichtster beslist volmacht te verlenen aan Boekhoudkantoor Frank Lagae-Vandenbroucke, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, lepersestraat 389, evenals aan al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren, onder meer vereist voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Belasting over de toegevoegde waarde, en de Federale gewestelijke en lokale diensten van de Directie van de Directe en Indirecte Belastingen, een ondernemersloket en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jacques HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR.PETRA DECROOCK, HUISARTS

Adresse
MANSBORRE 7 9700 MULLEM

Code postal : 9700
Localité : Mullem
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande