DRIEKONINGEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DRIEKONINGEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.821.169

Publication

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.09.2013, NGL 09.10.2013 13626-0378-016
24/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.10.2012, NGL 19.10.2012 12612-0551-016
14/09/2011
ÿþ mod 2.1



P ~' i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





*11138951

GRIFFIE PECHTEIANIti

VAN KOOP_UANDE,L _

- 2. 09. 2011

6~~I~jD%-17KONDE

Ondernemingsnr :0438.821.169

Benaming : DUYNSLAEGER

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Driekoningenstraat 38

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte :VERLENGING BOEKJAAR - NAAMSWIJZIGING - AANPASSING VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op zesentwintig augustus tweeduizend en elf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

1.: het huidige boekjaar dat loopt van 01 september 2010 tot 31 augustus 2011 te verlengen met vier (4) maanden, met andere woorden het lopende boekjaar wordt verlengd tot 31 december 2011.

2.: in het vervolg het boekjaar loopt vanaf 01 januari en eindigt op 31 december.

3.: de datum van de jaarlijkse algemene vergadering de derde vrijdag van de maand juni om 20.00 uur is.

4.: de aandelen aan toonder worden omgezet in aandelen op naam. De tweeduizend vijfhonderd aandelen aan toonder worden omgezet in tweeduizend vijfhonderd aandelen op naam op verzoek van de aandeelhouders. De aandelen aan toonder worden vernietigd en er wordt een register van aandeelhouders opgemaakt waarin de huidige aandeelhouders worden geregistreerd.

5.: de huidige naam van de naamloze vennootschap "Duynslaeger" wordt vervangen door de ,; nieuwe naam naamloze vennootschap "Driekoningen".

6.: de tekst van de statuten integraal geschrapt wordt, zodat de tekst van de statuten zal worden vervangen door de hierna volgende nieuwe tekst, met inbegrip van " de aanpassing aan de genomen beslissingen en aan het wetboek van vennootschappen.

Tevens beslist de vergadering om in de volledige tekst van de statuten de expliciete verwijzingen naar een welbepaald wetsartikel te vervangen door een meer algemene verwijzing naar de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en deze artikelen aan te passen aan de tekst van het wetboek van vennootschappen.

STATUTEN

Titel I : BENAMING - ZETEL - VOORWERP - DUUR

Artikel één :

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap onder de benaming "Driekoningen".

Artikel twee :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

.~

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zetel mag bij loutere beslissing van de raad van bestuur naar elke plaats in België worden =' overgebracht.

Bij verandering van de zetel zal deze door de zorgen van de raad van bestuur bekendgemaakt worden in de Bijvagen tot het Belgisch Staatsblad, mits naleving van de taalwetgeving aangaande de vennootschappen.

De vennootschap mag daarenboven bestuurlijke en uitbatingszetels vestigen, agentschappen en bijhuizen, zowel in België als in het buitenland, oprichten en dit door de loutere beslissing van de raad van bestuur.

Artikel drie :

De vennootschap heeft tot doel :

-het uitbaten, oprichten en overnemen van apotheken, de aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer, zowel groot- als kleinhandel en fabricatie in het groot en in het klein van scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische producten.

-de handel in kruiden, drogisterij-, parfumerie-, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet-, laboratorium-, optische- en onderhoudsartikelen en aanverwante producten en diensten, bandagisterie.

-het ondernemen van industriële en klinische ontledingen.

-iedere handelsbedrijvigheid welke met gezondheidszorg verband houdt, in de ruimste zin.

Verder is de vennootschap gerechtigd, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten, die in verband kunnen gebracht worden met wat hierboven niet-limitatief werd opgesomd, met inbegrip van alle verrichtingen in verband met merken, brevetten en andere onlichamelijke rechten.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, bedrijven of groeperingen met eenzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, doch niet de functie van zaakvoerder in besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel vier :

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend zoals inzake wijziging der statuten.

Titel Il : KAPITAAL - AANDELEN

Artikel vijf :

1. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Alle aandelen hebben stemrecht.

2. De volledig volgestorte aandelen zijn op naam. Een register wordt gehouden voor aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties. Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer. In het register van aandelen worden volgende gegevens aangetekend : a) nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen; b) de gedane stortingen; c) de overdrachten en de overgangen van aandelen, met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.t



overnemer, in geval van overdracht onder de Zevenden, door de raad van bestuur en door de rechtverkrijgenden, in geval van overgang wegens overlijden. Er dient eveneens een register te worden gehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties. Bij de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer. De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar. De raad van bestuur bepaalt het tijdstip voor de bijstorting en volstorting. Indien de aandeelhouder niet volstort binnen de termijn door de Raad van Bestuur bepaald is een intrest verschuldigd, gelijk aan de wettelijke rentevoet en blijven de aan die aandelen verbonden rechten opgeschort.

Artikel zes :

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel.

Indien er meer dan één eigenaar per aandeel is, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een mandataris is aangeduid door de verschillende gerechtigden, welke aanduiding minstens acht dagen voor de algemene vergadering, voorzien van de handtekening van alle betrokkenen, op de zetel der vennootschap dient neergelegd te worden.

Artikel zeven :

Indien een aandeel gesplitst is in naakte eigendom en in vruchtgebruik, oefent, behoudens andersluidende overeenkomst tussen hen, de vruchtgebruiker alle eraan verbonden rechten uit, behoudens wanneer moet worden beslist over een wijziging aan het kapitaal, een fusie of ontbinding, of een wijziging van het doel.

Artikel acht :

In geval van kapitaalverhoging zal aan de bestaande aandeelhouders een recht van voorkeur voor het onderschrijven van de nieuwe aandelen worden toegekend, in evenredigheid met het aantal aandelen in hun bezit op het ogenblik van de inschrijving.

Deze aanbieding van het voorkeurrecht zal gebeuren binnen de termijn en onder de voorwaarden door de raad van bestuur bepaald.

Artikel negen :

De vennootschap mag steeds hypothecaire of andere obligaties uitgeven, bij beslissing van de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt het type, de uitgiftevoorwaarden, de rentevoet, de wijze en het tijdstip van terugbetaling der obligaties.

Artikel tien :

ln geen enkel geval zullen de erfgenamen of schuldeisers van een aandeelhouder de verzegeling van de goederen en de waarden van de vennootschap mogen vragen, noch de verdeling of openbare verkoping van de goederen van de vennootschap. Zij zullen zich moeten richten naar de inventarissen, balansen en beslissingen der algemene vergadering.

Titel III : BEHEER - TOEZICHT

Artikel elf :

De vennootschap wordt bestuurd in toepassing en met de inachtneming van de modaliteiten van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen naar keuze van de algemene vergadering of van de oprichters in het kader van de oprichting door :

" een Raad van Bestuur van ten minste twee leden, zolang de vennootschap uit niet meer dan twee aandeelhouders bestaat, of;

" een Raad van Bestuur van ten minste drie leden.

De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders, welke benoemd worden door de algemene vergadering voor een termijn van ten hoogste zes jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

De bestuurders zijn ten allen tijde afzetbaar door de algemene vergadering. De uittredende leden zijn herkiesbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel twaalf :

De raad van bestuur kiest onder haar leden een voorzitter en eventueel een ondervoorzitter. De raad van bestuur kan eveneens een secretaris benoemen die geen lid van de raad van bestuur dient te zijn.

Telkens de voorzitter belet of afwezig is, wordt hij vervangen door de ondervoorzitter of bij diens ontstentenis door het oudste lid. De voorzitter leidt de vergaderingen en zit de algemene vergaderingen voor.

De raad van bestuur vergadert zo vaak als de belangen van de vennootschap het vereisen, op de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats, in de oproeping aangeduid, welke echter steeds in België moet zijn.

De oproepingen gebeuren steeds ten minste drie dagen op voorhand en schriftelijk of per email, behoudens in uiterst dringende gevallen. De raad kan enkel geldig beslissen wanneer minstens de helft van zijn leden aanwezig is in het geval er minstens drie bestuurders zijn. Zolang er slechts twee bestuurders zijn zal de Raad van Bestuur enkel geldig kunnen vergaderen indien zij beiden aanwezig zijn.

Een bestuurder kan zich op de raad doen vervangen door een andere bestuurder, mits hiervoor een schriftelijke volmacht te geven per vergadering.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen op verzoek van minstens twee bestuurders indien de Raad van Bestuur uit minstens drie leden bestaat en op verzoek van minstens één bestuurder indien de Raad van Bestuur uit twee leden bestaat.

Alle schikkingen van de raad van bestuur worden opgetekend in processen-verbaal, bijgehouden in een bijzonder register en ondertekend door de aanwezige leden.

Indien een bestuurder een tegenstrijdig belang heeft dient hij daarvan voorafgaand schriftelijk kennis te geven aan de raad van bestuur. Nadien zal door de zorgen van de raad van bestuur van de beslissing verslag worden gedaan aan de algemene vergadering.

Artikel dertien :

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten inzake het beheer, bestuur en de zaakvoering van de vennootschap.

Hij heeft ondermeer het recht zonder raadpleging van de algemene vergadering alle contracten te sluiten, dadingen en compromissen aan te gaan, roerende en onroerende goederen te kopen, te verkopen, te huren en te verhuren, toe te stemmen in hypothecaire inschrijvingen, opheffingen te verlenen met of zonder betaling, alle leningen en kredietopeningen aan te gaan, gedwongen tenuitvoerlegging te bedingen en te vervolgen, te ruilen, in rechte op te treden, te eisen en zich te verweren, dit alles zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mvd 2.1



Artikel veertien :

De raad kan één of meer gedelegeerd-bestuurders benoemen bij wijze van indeplaatsstelling, en de bevoegdheden ervan bepalen, en tot de herroeping van hun aanstelling beslissen. De raad kan de bezoldiging der bestuurders vaststellen onder voorbehoud van goedkeuring door de algemene vergadering.

Artikel vijftien :

Alle akten en alle verrichtingen die de vennootschap verbinden zullen geldig ondertekend zijn door één gedelegeerd-bestuurder of bij diens ontstentenis door twee bestuurders ongeacht het aantal benoemde bestuurders, welke gedelegeerd-bestuurder of twee bestuurders aldus handelend namens de vennootschap, noch tegenover derden, noch tegenover de hypotheekbewaarder het bewijs moeten leveren van hun bevoegdheden.

Artikel zestien :

De raad van bestuur of de gedelegeerd-bestuurder(s) mogen specifieke en afgebakende bevoegdheden voor één of meer opdrachten toekennen bij wijze van bijzondere volmacht aan personen die hij daartoe geschikt acht.

Artikel zeventien :

De aandeelhouders oefenen het toezicht uit over de verrichtingen van de vennootschap. Iedere aandeelhouder bezit het recht van onderzoek en toezicht op alle handelingen van de vennootschap.

Hij mag zonder verplaatsing van de boeken inzage eisen van de boekhouding, de briefwisseling, de notulen van de vergaderingen en over het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Er dient een commissaris benoemd te worden indien de vennootschap zich in de voorwaarden zou bevinden waarbij de wet in de aanstelling van een commissaris voorziet.

Titel IV : DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel achttien :

Er zijn drie soorten algemene vergaderingen :

- de jaarvergadering welke jaarlijks wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België in de oproepingsbrief aangeduid, en die bijeenkomt elk jaar, OP DE DERDE VRIJDAG VAN DE MAAND JUNI OM TWINTIG UUR.

- de bijzondere algemene vergadering, welke dezelfde bevoegdheden heeft als de gewone algemene vergadering, is deze die samengeroepen kan worden, buiten de gewone periode, telkens het belang van de vennootschap het vereist of indien één/vijfde van de aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen;

- de buitengewone algemene vergadering is deze die wordt samengeroepen, telkens een wijziging in de statuten dient te gebeuren of indien de wet het voorschrijft.

Artikel negentien :

De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergadering hebben de bevoegdheden, hen door de wet en de statuten toegekend; zo beslist zij ondermeer over de benoeming en het ontslag der bestuurders, stelt zij vast of zij al dan niet zullen bezoldigd worden, geeft zij al dan niet kwijting over het gevoerde beleid, beslist zij over de goedkeuring der jaarrekening en over de reservatie of uitkering der winsten. Deze opsomming is niet uitputtend.

Artikel twintig :

Behoudens wanneer door de wet bijzondere meerderheden vereist zijn, worden de beslissingen getroffen op de jaarvergadering of algemene vergadering, wat ook het getal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen zij, en dit bij gewone meerderheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Wanneer de vergadering evenwel te beslissen heeft over een verhoging of een vermindering van het maatschappelijk kapitaal, een fusie of een wijziging van het maatschappelijk doel dan kan de algemene vergadering slechts geldig beslissen onder de voorwaarden bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel eenentwintig :

i Elk aandeel heeft recht op één stem. Er zijn geen aandelen zonder stemrecht. Om op de jaarvergadering of algemene vergadering te worden toegelaten dient elke aandeelhouder zijn voornemen om aanwezig te zijn op de algemene vergadering vijf dagen op voorhand kenbaar te maken.

Elke aandeelhouder kan zich op de jaarvergadering of algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder, drager van een onderhandse volmacht. Deze volmacht dient minstens vijf dagen voor de algemene vergadering te zijn ontvangen op de zetel van de vennootschap.

Artikel tweeëntwintig :

De agenda der vergadering, evenals de datum, uur en plaats van vergadering en de voorstellen tot besluit worden door de zorgen van de raad van bestuur of gedelegeerd-bestuurder, minstens vijftien dagen op voorhand bekendgemaakt, overeenkomstig de voorschriften van het wetboek der vennootschappen. De jaarvergadering en algemene vergadering kan naar believen de agenda wijzigen of bijvullen indien het ganse kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

Artikel drieëntwintig :

De jaarvergadering en algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter of bij diens ontstentenis door het oudste lid. Tevens wordt op elke vergadering een secretaris en een stemopnemer aangeduid. Deze personen maken het bureau uit.

Artikel vierentwintig :

De beslissingen van de jaarvergadering en algemene vergadering worden opgenomen in notulen in een daartoe bestemd register en ondertekend door de leden van het bureau.

Evenwel kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte verleden moeten worden.

De aandeelhouders kunnen zonder verplaatsing der boeken er steeds inzage van krijgen, en op hun eigen kosten afschriften ervan bekomen, welke getekend worden

door de gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders.

Titel V : INVENTARIS - JAARREKENING - BALANS

Artikel vijfentwintig :

Ieder boekjaar neemt een aanvang op één januari om te eindigen op eenendertig december daarna.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel zesentwintig :

Vijftien dagen voor de jaarvergadering kunnen de aandeelhouders de inventaris en jaarrekening inzien op de zetel van de vennootschap, of tegen overlegging van hun effecten, kosteloos een exemplaar ervan verkrijgen.

Titel VI : RESULTAATBESTEMMING

Artikel zevenentwintig :

Het saldo van de resultaatrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1



Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van de overgedragen verliezen, zal jaarlijks tenminste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de aandeelhouders verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur, beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering zal mogen geschieden indien op datum van de afsluiting van het boekjaar, het netto-actief is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De raad van bestuur kan beslissen tot het uitkeren van een interim-dividend, mits naleving van de desbetreffende voorwaarden van de vennootschappenwet.

Titel VII : ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel achtentwintig :

De vennootschap kan ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, beraadslagend volgens de vereisten voor een statutenwijziging.

Indien de helft of meer dan de helft van het kapitaal zou verloren gegaan zijn, zal de raad van bestuur dadelijk een algemene vergadering samenroepen en deze de vraag voorleggen of de vennootschap al dan niet ontbonden zal worden, samen met eventuele voorstellen tot sanering van de toestand.

Artikel negenentwintig :

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen, mits naleving van de voorschriften voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Artikel dertig :

Bij vereffening doet de algemene vergadering bij gewone meerderheid uitspraak over, - in voorkomend geval inachtgenomen het artikel negenentwintig der statuten -, de wijze van vereffening en de bestemming der opbrengst ervan.

Artikel eenendertig :

Voor alles wat in deze statuten niet voorzien is, zal men zich dienen te gedragen naar de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt vervolgens vast dat de agenda afgewerkt is en dat de zitting geheven wordt om negen uur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde: expeditie akte en gecoördineerde statuten.

Dirk Smet, notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

09/05/2011
ÿþMoA 2.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgiscr

5taatsbla



GRIFFI`.='r1..}~-.ryr~~;çr

vel .F" ~.-:~,i'.. 71

2 7. 04. 2011

DENDL"RQri?tÍqC7E

Ondernemingsnr : 0438.821.169

Benaming

(voluit) : DUYNSLAEGER

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Driekoningenstraat 38, 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDER

i

*11069516'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Uit de notulen van de jaarlijkse gewone algemene vergadering van aandeelhouders van

14 januari 2011, blijkt de herbenoeming als bestuurder voor een periode van 6 jaar, eindigend op

de algemene vergadering in 2017, van:

- dhr. Bart Waelput, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Driekoningenstraat 38

Waelput Invest BVBA, gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Kloosterstraat 6 met als vaste vertegenwoordiger

de heer Bart Waelput

Uit het proces-verbaal van de raad van bestuur van dezelfde datum blijkt de herbenoeming als gedelegeerd bestuurder van Waelput Invest BVBA, voornoemd voor een periode van 6 jaar.

Waelput Invest BVBA

Gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordig door

Bart Waelput

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.08.2010, GGK 15.03.2011, NGL 31.03.2011 11075-0226-016
20/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.08.2009, GGK 29.03.2010, NGL 13.04.2010 10091-0489-016
04/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.08.2008, GGK 03.04.2009, NGL 27.04.2009 09122-0205-016
22/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.08.2007, GGK 14.03.2008, NGL 11.04.2008 08106-0086-016
06/03/2007 : ME. - JAARREKENING 31.08.2006, GGK 02.02.2007, NGL 01.03.2007 07064-2000-016
04/04/2006 : ME. - JAARREKENING 31.08.2005, GGK 14.01.2006, NGL 31.03.2006 06091-4618-016
18/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.06.2005, NGL 14.07.2005 05487-3934-016
13/07/2004 : SN047706
24/02/2004 : SN047706
27/10/2003 : SN047706
09/07/2003 : SN047706
30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.10.2015, NGL 23.10.2015 15655-0212-017
29/06/2002 : SN047706
10/08/1999 : SN047706
19/11/1997 : SN47706
28/05/1992 : SN47706
23/05/1990 : SN47706

Coordonnées
DRIEKONINGEN

Adresse
DRIEKONINGENSTRAAT 38 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande