DRK

Société en commandite simple


Dénomination : DRK
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 829.603.386

Publication

09/09/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0829.603.386

Benaming : DRK

(voluit)

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : BRUGSTRAAT 26

9120 BEVEREN

Onderwerp akte :ONTBINDING MET HET OOG OP INVEREFFENINGSTELLING  TOEBEDELING  SLUITING VEREFFENING

Uit een akte verleden voor Meester VICKY DUYMELINCK, notaris-plaatsvervanger , aangesteld ter tijdelijke vervanging van notaris Nicolas van Raemdonck te Beveren beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van;; achtentwintig december tweeduizend en tien, op tweeëntwintig augustus tweeduizend en elf, geregistreerd te Beveren-Waas, op tweeëntwintig augustus tweeduizend en elf, boek:; 450 blad 81 vak 7, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van;; stemmen heeft beslist : :

i Eerste beslissing:

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering tot de ontbinding van dei vennootschap op grond van een staat van activa en passiva dedato vijf augustus tweeduizend en elf en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden. Tevens beslist de algemene;; vergadering met eenparigheid van stemmen geen vereffenaars aan te stellen, waardoor;; voldaan is aan de voorwaarde van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen zodat; de zaakvoerder ten aanzien van derden als vereffenaar dient te worden beschouwd.

Tweede beslissing;

" Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering ontslag te verlenen aan: de zaakvoerder zijnde:

- de heer De Ridder Kris, voornoemd;

Hem wordt bovendien kwijting verleend voor het door hem gevoerde beleid.

Derde beslissing:

Gelet op het feit dat er geen passiva meer zijn zoals blijkt uit voormelde staat van activa en passiva de dato vijf augustus tweeduizend en elf, stelt de voorzitter vast dat, vermits er geen; vereffenaar wordt benoemd, de sluiting van de vereffening in onderhavige akte kan, geschieden.

Vierde beslissing:

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering verder dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat bij hun weten alle passiva werden aangezuiverd, en dat zij er zich onvoorwaardelijk toe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen. De vennootschap houdt op te bestaan te rekenen vanaf heden.

" De boeken en bescheiden zullen neergelegd en minstens vijf jaar bewaard blijven door de de heer De Ridder Kris, wonende te 2530 Boechout, Olieslagerijstraat 6.

" Er dienen geen maatregelen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten. Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen in hun bezit. Indien er na de'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11I iII I II 11I Rh~VVV~uN~IN

811136969

be a Eti SU*

GRIFFIE 11:-ICFiT3P.N1c

,(Rr~l Fr" 'lryi]I!Fh~^~»L

3 0. 00, 2011

D C N DiEr fi~+~0 N 1_7 E

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011

Voor-

behouden aan het Bei'gisch

Staatsblad

mod 2.1

vereffening, onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan voornoemde aandeelhouders, die deze evenwel slechts ten laste zullen nemen tot beloop van wat zij uit de vennootschap als vereffeningsoverschot hebben ontvangen.

Daar er geen verdere punten op de dagorde staan werd de vergadering opgeheven om veertien uur dertig in de namiddag.

De kosten voor deze akte elopen achthonderd euro ( 800,00)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde : expeditie akte ontbinding.

Vicky Duyrnelinck Notaris-plaatsvervanger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DRK

Adresse
BRUGSTRAAT 26 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande