DRONE IP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRONE IP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.961.057

Publication

22/03/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

rieff'; 1:3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGE-.EGT

13 tMil 2013

RECHTBANK V. 1

1tOOP,-iAl<t~~-;_~w t-

Ondernemingsnr : 052A. ~fQ~j , ps?.

Benaming DRONE1P

voluit: Verkort : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Rechtsvorm : Marie Popelinkaai 2 bus 403, 9050 Ledeberg

Zetel : OPRICHTING -- STATUTEN - BENOEMINGEN

Voorwerp akte :



Uit een akte verleden voor Luc Bracke, notaris met standplaats te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor, op acht maart tweeduizend dertien, nog te registreren blijkt dat een vennootschap werd opgericht, waarvan de bekend te maken gegevens luiden als volgt:

Rechtsvorm  Naam -:besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DRONE IP

Zetel -: Marie Popelinkaai 2 bus 403, 9050 Ledeberg

Duur -: onbepaald te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel

Oprichters -: 1) de heer VANHECKE Ewout Edwa d Fernand, geboren te Brugge op negenentwintig oktober negentienhonderd vijfentachtig, wonende te 9050 Ledeberg, Marie Popelinkaai 2 bus 403, ongehuwd, 2) mevrouw VAN BELLINGHEN Laura, geboren te Brussel op negentien maart negentienhonderd achtentachtig, wonende te 1790 Affligem, Mazitsstraat 1, ongehuwd, mevrouw Van Bellinghen bij de oprichting vertegenwoordigd door voornoemde Vanhecke Ewout, ingevolge onderhandse volmacht de dato zeven maart tweeduizend dertien, gehecht aan de oprichtingsakte, nog te registeren, welke volmacht alle gegevens bevat door de wet voorzien.

Identiteit der vennoten die hun inbreng nog niet hebben volstort en de bedraden van de nog niet volstorte inbreng  de heer Vanhecke Ewout voornoemd twaalfduizend tweehonderd zesenzeventig euro (12.276,00 EUR) en mevrouw Van Bellinghen Laura voornoemd honderd vierentwintig euro (124,00 EUR)

Maatschappelijk kapitaal  Samenstelling  Volstort kapitaal - ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) verdeeld in honderd aandelen op naam zonder nominale waarde, waarvan bij de oprichting volstort: ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 EUR)

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 363-1172585-89 bij de ING te Gent, Kouter 173, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DRONE IP in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 8 maart 2013 dat door mij, notaris in ontvangst wordt genomen om bewaard te worden overeenkomstig de wet.

Begin en einde boekiaar - van één januari tot eenendertig december. De oprichters beslissen het eerste boekjaar te laten lopen vanaf de datum waarop onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om het te laten eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

1

1 096575*

Op de Matste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Reserves - Het batig overschot van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Winstverdeling - De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het saldo. De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden ais tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden ofwel op het nieuw boekjaar zal overgedragen worden. De betaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) wordt aangeduid. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Verdeling vereffeningsaldo  Na aanzuivering van alle vereffeningskosten, schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten. Zaakvoerders -- Vertegenwoordigingsmacht - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. Tot zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur voornoemde heer Vanhecke Ewaut. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, en als plaatsvervangend zaakvoerder wordt aangesteld voornoemde mevrouw Van Bellinghen Laura, het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Commissarissen - geen

Doel - De vennootschap heeft tot doel:

- het verlenen van diensten inzake industriële eigendom en alle intellectuele rechten, in de ruimste zin, en alles wat er rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, hierop betrekking heeft of van die aard is dat het de verwezenlijking ervan vergemakkelijkt of bevordert.

Deze diensten kunnen bestaan in adviesverlening op dit gebied, in studie, deponering en bescherming van brevetten, merken, industriële modellen, ook in hoedanigheid van negociorum gestor, in documentering, onderzoek naar en studie van anterioriteiten, de uitvoering van expertises, betwistingen, de studie en het opstellen van alle overeenkomsten, in het bijzonder van technologieoverdracht en de publicatie van documentatie.

- overige rechtskundige dienstverlening

- het verlenen van diensten in de meest ruime betekenis van het woord op het vlak van management, bestuursmandaten, publicaties, voordrachten, advies en begeleiding in handelseconomische, juridische, sociale, sportgebonden en financiële aangelegenheden.

û I r 'f

I i ir-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het verlenen van diensten op het vlak van marketing, klantenprospectie, public relations. Het uitbouwen en onderhouden van commerciële structuren, het adviseren en ondersteunen inzake verkoopbeleid, in het bijzonder en niet beperkend, het adviseren en het begeleiden van personen en verenigingen die actief zijn op het gebied van entertainment, mediá, cultuur, sport en amusement, dit alles in de ruimste zin.

- de vennootschap zal de hiervoor opgesomde handelingen tevens kunnen verrichten in de hoedanigheid van tussenpersoon, makelaar, commissionair of andere agentuurvormen.

- De vennootschap zal voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende en alle handelingen mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de realisatie ervan begunstigen.

Eveneens kan zij participaties nemen onder welke vorm ook in alle vennootschappen in België of in het buitenland, bestaande of op te richten, door middel van inbrengen, onderschrijvingen, overdrachten of ruillingen, al dan niet om er het bestuur van te controleren of om er gewoon een aandeel in te hebben, zij mag eveneens alle bestuurders- en vereffeningsmandaten uitoefenen.

- zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Artikel 4  Duur  De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum waarop ze rechtspersoonlijkheid verkrijgt, dit is de datum waarop het uittreksel van onderhavige vennootschapsakte zal worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Plaats. daq en uur jaarvergadering - de derde vrijdag van mei om zestien uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald, voor de eerste maal in tweeduizend vijftien. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden

Voorwaarden uitoefening stemrecht - Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de eisbare en opgeëiste volstorting niet werden verricht, wordt geschorst. Iedere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot. Rechtspersonen en onbekwamen mogen slechts worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers, onverminderd voorafgaande zin.

Volmacht: Worden aangesteld om alle formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van inschrijving bij de kruispuntbank der ondernemingen, het ondernemingsloket, de registratiecommissie aannemers, de directe belastingen, douane en accijnzen en de BTW te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen: J. Van Loon en C° BVBA te 2960 Brecht, Schotensteenweg 49, met recht van indeplaatsstelling.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL --

notaris Luc Bracke

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 25.08.2015 15470-0400-008

Coordonnées
DRONE IP

Adresse
MARIE POPELINKAAI 2, BUS 403 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande