DROSTDY INVESTMENTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DROSTDY INVESTMENTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.238.573

Publication

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 17.12.2013 13693-0380-012
17/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 08.10.2012 12607-0033-012
20/09/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

0449.238.573

DROSTDY [NVESTMENTS

Naamloze Vennootschap Langemuntstraat 3, 9240 Zele

Onderwerp akte : herbenoeming bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 12 april 2012

De volgende bestuurder wordt herbenoemd, en dit met terugwerkende kracht vanaf 7 mei 2011,

voor een periode van 6 jaar, eindigend op de gewone algemene vergadering van 2017:

- de Heer Beck Dirk, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Baarstraat 32,

De raad van bestuur beslist dat de heer Dirk Beck gedelegeerd bestuurder blijft.

Dirk Beck

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

" iais~ses"

N

Vo. beho aan Belg Staat:

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 1 SEA, 2012 DENDERM~,~;~

26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.04.2012, NGL 19.04.2012 12090-0243-012
26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.04.2012, NGL 19.04.2012 12090-0244-012
06/01/2012
ÿþBenaming : DROSTDY INVESTMENTS

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Langemuntstraat 3

9240 Zele

Onderwerp akte :AANPASSING KAPITAAL IN EURO - OMZETTING IN AANDELEN OP NAAM

 AANPASSING VAN DE STATUTEN =:

;E l'

1; ;1

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te sint-Gillis-Waas op eenentwintig december tweeduizend en elf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

':1.: het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro zodat het kapitaal van =;

zevenentwintig miljoen tweehonderdduizend Belgische Frank wordt omgezet in zeshonderdvierenzeventigduizend tweehonderd-zeventig euro negenendertig cent.

2.: de aanwezige aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en de statuten in die zin aan te passen.

3.: de integrale tekst van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst.

Tevens beslist de vergadering om in de volledige tekst van de statuten de expliciete

l E

verwijzingen naar een welbepaald wetsartikel te vervangen door een meer

algemene verwijzing naar de wettelijke bepalingen terzake.

:STATUTEN

Titel I: BENAMING -ZETEL - VOORWERP - DUUR

Artikel één:

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap onder de benaming "DROSTDY INVESTMENTS".

Artikel twee:

De zetel mag bij loutere beslissing van de raad van bestuur naar elke plaats in België worden overgebracht.

Bij verandering van de zetel zal deze door de zorgen van de raad van bestuur

bekendge-'maakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mits naleving van de taalwetgeving aangaande de vennootschappen.

De vennootschap mag daarenboven bestuurlijke en uitbatingsze-tels vestigen, agentschappen en bijhuizen, zowel in België als in het buiten-land, oprichten en dit door de loutere beslissing van de raad van bestuur.

if

Artikel drie:

De vennootschap heeft tot doel: het patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende . goederen, te behouden, te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

*iaooa~io*

DENDERMONDE Griffie

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de ak

2 6. 12. 2011

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

_ Iz_,.~_..__,._..,..---~" -------..__...._..._..----" " ---" " _.

:! Ondernemingsnr : 0449.238.573

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor-

behouden âan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen of wanneer zulks aangewezen is in het kader van het normaal beheer van een goed huisvader.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren, verhuren en exploiteren van onroerende goederen, al dan niet ge-meubeld.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle roerende en onroerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de ver-wezenlijking van haar doel.

De vennootschap heeft verder tot doel de in- en uitvoer van en de handel in alle goederen, uitgezonderd deze aan een voorafgaand verlof onderworpen. De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles zowel in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

De vennootschap kan bovendien participaties nemen of afsluiten, intreden in of samensmelten met andere vennootschappen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Al deze handelingen kunnen zowel in het binnen- als in het buitenland verricht worden. Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief. De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdra-gen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin.

Artikel vier:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend zoals inzake wijziging der statuten.

Titel II: KAPITAAL - AANDELEN

Artikel vijf:

1.Het Kapitaal is vastgesteld op zeshonderdvierenzeventigduizend tweehonderdzeventig euro negenendertig cent, vertegenwoordigd door duizend vierhonderd en vier aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één/duizendvierhonderd en vierde van het maatschappe-lijk vermogen.

2. Overdracht onder levenden.

Een aandeelhouder kan zijn aandelen niet overdragen dan na ze te hebben aangeboden aan de andere aandeelhouders.

De aandeelhouder die het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wil overdragen dient de raad van bestuur hierover in te lichten, met vermelding van het aantal en de nummers van de aandelen die hij wenst over te dragen, de gevraagde prijs, de identiteit van de kandidaat-overnemer, natuurlijk persoon of rechtspersoon, en alle andere voorwaarden van de overdracht.

Binnen de veertien dagen maakt de raad van bestuur deze aanbieding over aan de andere aandeelhouders.

Binnen de veertien dagen van deze inlichting door de raad van bestuur, laten de aandeelhouders weten of zij al dan niet hun voorkooprecht uitoefenen, met opgave van het aantal aandelen dat zij wensen te verwerven. Geen antwoord binnen die termijn van vijftien dagen staat gelijk met een verzaking aan het voorkooprecht. De aandeelhouders kun-nen tevens

Op de laatste btz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

uitdrukkelijk verzaken aan hun voorkooprecht bij aange-tekende brief die aan de raad van bestuur wordt gericht binnen dezelfde termijn.

De uitoefening van het voorkooprecht moet betrekking hebben op het geheel van de aandelen dat door de overdrager aangeboden is.

De aandeelhouders oefenen hun voorkooprecht uit in verhouding van hun aandeel in het kapitaal van de vennootschap en zonder opsplitsing van de aandelen.

De gehele of gedeeltelijke niet-uitoefening van het voorkooprecht door een aandeelhouder doet dit van de andere aandeelhouders toenemen gedurende een nieuwe termijn van vijftien dagen en nog steeds in verhouding van het aantal aandelen waarvan de aandeelhouders reeds eigenaar zijn. De raad van bestuur licht de geïnteresseerden hierover onmiddellijk in.

Indien het aantal aandelen waarvoor een voorkooprecht is uitgeoefend, hoger ligt dan het aantal aangeboden aandelen, worden deze verdeeld tussen de aandeelhouders in verhouding tot hun aandeel in het kapitaal en zonder opsplitsing van de aandelen. De raad van bestuur licht de

geïnteresseerden hierover onmiddellijk in.

Indien het aantal aandelen waarvoor een voorkooprecht is uitgeoefend, lager ligt dan het aantal aangeboden aandelen of indien het voorkooprecht niet is uitgeoefend, kunnen de aandelen vrij overgedragen worden aan derde kandidaat-overnemers.

Bij uitoefening van het voorkooprecht, worden de aandelen verworven aan de prijs die de derde kandidaat-overnemers hebben geboden of, bij gebrek aan akkoord over de prijs, aan de prijs die vastgesteld is door een expert tussen de partijen overeenkomstig artikel 1854 van het Burgerlijk Wetboek of, bij gebrek aan akkoord over de expert, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel die beslist zoals in kortgeding.

De expert moet de prijs binnen de dertig dagen na zijn aanstelling bepalen.

Indien de door de expert voorgestelde prijs meer dan twintig percent in meer of min afwijkt van de prijs die in het oorspronkelijk bod van de overdrager is voorgesteld, kunnen zowel de overdrager als de overnemer verzaken aan hun voornemen.

De koper moet de prijs betalen binnen de dertig dagen na de vaststelling ervan, tenzij de partijen een andere termijn overeenkomen. Bij het verstrijken van die termijn is de overnemer van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd, gelijk aan de wettelijke interest.

De procedurekosten zijn gezamenlijk, elk voor de helft ten laste van de overnemer(s) en de overdrager(s).

3. Overdracht bij overlijden.

De voorgaande bepalingen zijn mutatis mutandis van toepassing op de overgangen bij overlijden. De rechthebbenden van de overleden aandeelhouder zullen aan de raad van bestuur vragen om hun toetreding goed te keuren of om het voorkooprecht uit te oefenen; zij zullen hun hoedanigheid van erfgenaam of legataris dienen laten kennen binnen de vijf maanden na het overlijden.

Artikel vijf bis: Toegestaan kapitaal

De raad van bestuur is bevoegd om het maatschappelijk kapitaal in één of meer malen te verhogen met een bedrag van honderddrieëntwintigduizend negenhonderdzeventig euro tot negenhonderd vierennegentigduizend drieënvijftig euro, overeenkomstig door de raad te bepalen modaliteiten.

Deze verhoging kan gebeuren door inbreng in geld en/of inbreng in natura.

De verhoging van het kapitaal waartoe, krachtens deze bevoegdheid wordt besloten, kan ook geschieden door omzetting van reserves, inbegrepen de herwaarderingsreserves, met of zonder uitgifte van nieuwe aandelen. De verhoging bij middel van de winst van het boekjaar of van in vorige boekjaren gereserveerde winsten is evenwel voorbehouden aan de algemene vergadering. De raad van bestuur kan deze bevoegdheid uitoefenen gedu-

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

rende vijf jaar na bekendmaking van de oprichtingsakte. Deze bevoegdheid kan worden hernieuwd overeenkomstig de geldende wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur is bevoegd om, overeenkomstig artikel 34bis, 3°, van de

vennootschapswet, het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging te beperken of op te heffen.

Wanneer zij dit voorkeurrecht beperkt of opheft, verantwoordt hij zulks in een omstandig verslag en wordt tevens een verslag opgemaakt door de commissarisrevisor of de door hem aangeduide bedrijfsrevisor.

Binnen het kader van het toegestaan kapitaal kan de raad van bestuur beslissen tot uitgifte van converteerbare obligaties en obligaties met voor-keurrecht.

Artikel zes:

De aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam. Effecten kunnen eveneens gedematerialiseerd worden, binnen de beperkingen voorzien door de wet. De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten. Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

Artikel zeven:

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel.

Indien er meer dan één eigenaar per aandeel is, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een mandataris is aangeduid door de verschillende gerechtigden, welke aanduiding minstens acht dagen voor de algemene vergadering, voorzien van de handtekening van alle betrokkenen, op de zetel der vennootschap dient neergelegd te worden.

Artikel acht:

Indien een aandeel gesplitst is in blote eigendom en in vruchtgebruik, oefent, behoudens andersluidende overeenkomst tussen hen, de vruchtgebruiker alle eraan verbonden rechten uit, behoudens wanneer moet worden beslist over een wijziging aan het kapitaal, een fusie of ontbinding, of een wijziging van het doel.

Artikel negen:

In geval van kapitaalverhoging zal aan de bestaande aandeelhouders een recht van voorkeur voor het onderschrijven van de nieuwe aandelen worden toegekend, in evenredigheid met het aantal aandelen in hun bezit op het ogenblik van de inschripving.

Deze aanbieding van het voorkeurrecht zal gebeuren binnen de termijn en onder de voorwaarden door de raad van bestuur bepaald.

Artikel tien:

De vennootschap mag steeds hypothecaire of andere obligaties uitgeven, bij beslissing van de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt het type, de uitgiftevoorwaarden, de rentevoet, de wijze en het tijdstip van terugbetaling der obligaties. De obligaties worden geldig ondertekend door twee bestuurders.

Artikel elf:

In geen enkel geval zullen de erfgenamen of schuldeisers van een aandeelhouder de verzegeling van de goederen en de waarden van de vennootschap mogen vragen, noch de verdeling of openbare verkoping van de goederen van de vennootschap. Zij zullen zich moeten richten naar de inventarissen, balansen en beslissingen der algemene vergadering.

Titel IIi: BEHEER - TOEZICHT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Artikel twaalf:

De vennootschap wordt bestuurd in toepassing en met de inachtneming van de modaliteiten van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen naar keuze van de algemene vergadering of van de oprichters in het kader van de oprichting door:

.een Raad van Bestuur van ten minste twee leden, zolang de vennootschap uit niet meer dan twee aandeelhouders bestaat, of;

.een Raad van Bestuur van ten minste drie leden.

De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders, welke benoemd worden door de algemene vergadering voor een termijn van ten hoogste zes jaar.

De bestuurders zijn ten allen tijde afzetbaar door de algemene vergadering. De uittredende leden zijn herkiesbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel dertien:

De raad van bestuur kiest onder haar leden een voorzitter en eventueel een ondervoorzitter. De raad van bestuur kan eveneens een secretaris benoemen die geen lid van de raad van bestuur dient te zijn.

Telkens de voorzitter belet of afwezig is, wordt hij vervangen door de ondervoorzitter of bij diens ontstentenis door het oudste lid. De voorzitter leidt de vergaderingen en zit de algemene vergaderingen voor.

De raad van bestuur vergadert zo vaak als de belangen van de vennootschap het vereisen, op de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats, in de oproeping aangeduid, welke echter steeds in België moet zijn.

De oproepingen gebeuren steeds ten minste drie dagen op voorhand en schriftelijk, behoudens in uiterst dringende gevallen. De raad kan enkel geldig beslissen wanneer minstens de helft van zijn leden aanwezig is in het geval er minstens drie bestuurders zijn. Zolang er slechts twee bestuurders zijn zal de Raad van Bestuur enkel geldig kunnen vergaderen indien zij beiden aanwezig zijn.

Een bestuurder kan zich op de raad doen vervangen door een andere bestuurder, mits

hiervoor een schriftelijke volmacht te geven per vergadering.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen op verzoek van minstens twee bestuurders indien de Raad van Bestuur uit minstens drie leden bestaat en op verzoek van minstens één bestuurder indien de Raad van Bestuur uit twee leden bestaat.

Alle schikkingen van de raad van bestuur worden opgetekend in processen-verbaal, bijgehouden in een bijzonder register en ondertekend door de aanwezige leden.

Indien een bestuurder een tegenstrijdig belang heeft dient hij daarvan voorafgaand schriftelijk kennis te geven aan de raad van bestuur. Nadien zal door de zorgen van de raad van bestuur van de beslissing verslag worden gedaan aan de algemene vergadering.

Artikel veertien:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012

motl 2.1

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten inzake het beheer, bestuur en de zaakvoering van de vennootschap.

Hij heeft ondermeer het recht zonder raadpleging van de algemene vergadering alle contracten te sluiten, dadingen en compromissen aan te gaan, roerende en onroerende goederen te kopen, te verkopen, te huren en te verhuren, toe te stemmen in hypothecaire inschrijvingen, opheffingen te verlenen met of zonder betaling, alle leningen en kredietopeningen aan te gaan, gedwongen tenuitvoerlegging te bedingen en te vervolgen, te ruilen, in rechte op te treden, te eisen en zich te verweren, dit alles zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn.

Artikel vijftien:

De raad kan één of meer gedelegeerd-bestuurders benoemen bij wijze van indeplaatsstehling, en de bevoegdheden ervan bepalen, en tot de herroeping van hun aanstehling beslissen. De raad kan de bezoldiging der bestuurders vaststellen onder voorbehoud van goedkeuring door de algemene vergadering.

Artikel zestien:

Alle akten en alle verrichtingen die de vennootschap verbinden zullen geldig ondertekend zijn door één gedelegeerd-bestuurder of door de volledige raad van bestuur, aldus handelend namens de vennootschap, noch tegenover derden, noch tegenover de hypotheekbewaarder het bewijs moeten leveren van hun bevoegdheden.

Artikel zeventien:

De raad van bestuur of de gedelegeerd-bestuurder(s) mogen specifieke en afgebakende bevoegdheden voor één of meer opdrachten toekennen bij wijze van bijzondere volmacht aan personen die hij daartoe geschikt acht.

Artikel achttien:

De aandeelhouders oefenen het toezicht uit over de verrichtingen van de vennootschap. Iedere aandeelhouder bezit het recht van onderzoek en toezicht op alle handelingen van de vennootschap.

Hij mag zonder verplaatsing van de boeken inzage eisen van de boekhouding, de briefwisseling, de notulen van de vergaderingen en over het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Er dient een commissaris benoemd te worden indien de vennootschap zich in de voorwaarden zou bevinden waarbij de wet in de aanstelling van een commissaris voorziet.

Artikel negentien:

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité.

Taken die verband houden met het algemeen beleid of die wettelijk zijn voorbehouden aan de raad van bestuur kunnen niet overgedragen worden. Het aangestelde directiecomité staat onder het toezicht van de raad van bestuur.

Het directiecomité moet bestaan uIt meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van dit comité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het comité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan daarenboven de bevoegdheid verlenen aan één of meer le-tden van het directiecomité om de vennootschap hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, te vertegenwoordigen.

De besluiten van de raad van bestuur met betrekking tot de aanstelling van het direc-+tiecomité en de vertegenwoordigingsbevoegdheid van haar leden moeten met het oog op de tegenwerpelijkheid aan derden neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank en bekendgemaakt worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

=cl 2.1

Titel IV: DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel twintig:

Er zijn drie soorten algemene vergaderingen:

- de jaarvergadering welke jaarlijks wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België in de oproepingsbrief aangeduid, en die bijeenkomt elk jaar, op de eerste zaterdag van de maand mei om veertien uur.

- de bijzondere algemene vergadering, welke dezelfde bevoegdheden heeft als de gewone algemene vergadering, is deze die samengeroepen kan worden, buiten de gewone periode, telkens het belang van de vennootschap het vereist of indien éénlvijf'de van de aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen;

- de buitengewone algemene vergadering is deze die wordt samengeroepen, telkens een wijziging in de statuten dient te gebeuren of indien de wet het voorschrijft.

Artikel éénentwintig:

De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergadering hebben de bevoegdheden, hen door de wet en de statuten toegekend; zo beslist zij ondermeer over de benoeming en het ontslag der bestuurders, stelt zij vast of zij al dan niet zullen bezoldigd worden, geeft zij al dan niet kwijting over het gevoerde beleid, beslist zij over de goedkeuring der jaarrekening en over de reservatie of uitkering der winsten. Deze opsomming is niet uitputtend.

Artikel tweeëntwintig:

Behoudens wanneer door de wet bijzondere meerderheden vereist zijn, worden de beslissingen getroffen op de jaarvergadering of algemene vergadering, wat ook het getal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen zij, en dit bij gewone meerderheid van stemmen.

Wanneer de vergadering evenwel te beslissen heeft over een verhoging of een vermindering van het maatschappelijk kapitaal, een fusie of een wijziging van het maatschappelijk doel dan kan de algemene vergadering slechts geldig beslissen onder de voorwaarden bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel drieëntwintig:

Elk aandeel geeft recht op één stem. Er zijn geen aandelen zonder stemrecht. Om op de jaarvergadering of algemene vergadering te worden toegelaten dient elke aandeelhouder zijn voornemen om aanwezig te zijn op de algemene vergadering vijf dagen op voorhand kenbaar te maken.

Elke aandeelhouder kan zich op de jaarvergadering of algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeehhouder, drager van een onderhandse volmacht. Deze volmacht dient minstens vijf dagen voor de algemene vergadering te zijn ontvangen op de zetel van de vennootschap.

Artikel vierentwintig:

De agenda der vergadering, evenals de datum, uur en plaats van vergadering en de voorstellen tot besluit worden door de zorgen van de raad van bestuur of gedelegeerd-bestuurder, minstens vijftien dagen op voorhand bekendgemaakt, overeenkomstig de voorschriften van het wetboek der vennootschappen.

De jaarvergadering en algemene vergadering kan naar believen de agenda wijzigen of bijvullen indien het ganse kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

Artikel vijfentwintig:

De jaarvergadering en algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter of bij diens ontstentenis door het oudste lid. Tevens wordt op elke vergadering een secretaris en een stemopnemer aangeduid. Deze personen maken het bureau uit.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Artikel vijfentwintig:

De beslissingen van de jaarvergadering en algemene vergadering worden opgenomen in notulen in een daartoe bestemd register en ondertekend door de leden van het bureau.

Voor-

behouden

aàn het

Belgisch

Staatsblad

Rijlagen Eiij 7iët Rëlgisch Siaatsbl d - 06/OIIZOIl - Annexes du Moniteur belge

Evenwel kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte verleden moeten worden.

De aandeelhouders kunnen zonder verplaatsing der boeken er steeds inzage van krijgen, en op hun eigen kosten afschriften ervan bekomen, welke getekend worden

door de gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders.

Titel V: INVENTARIS - JAARREKENING - BALANS

Artikel zevenentwintig:

Ieder boekjaar neemt een aanvang op één januari om te eindigen op éénendertig december daarna.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel achtentwintig:

Vijftien dagen voor de jaarvergadering kunnen de aandeelhouders de inventaris en jaarrekening inzien op de zetel van de vennootschap, of tegen overlegging van hun effecten, kosteloos een exemplaar ervan verkrijgen.

Titel VI: RESULTAATBESTEMMING

Artikel negenentwintig:

Het saldo van de resultaatrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van de overgedragen verliezen, zal jaarlijks tenminste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reserve-fonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de aandeelhouders verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur, beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer voor het vormen van een buitengewoon reserve-fonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering zal mogen geschieden indien op datum van de afsluiting van het boekjaar, het netto-actief is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De raad van bestuur kan beslissen tot het uitkeren van een interim-dividend, mits naleving van de desbetreffende voorwaarden van de ven-noot-'schappenwet.

Titel VII: ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel dertig:

De vennootschap kan ontbonden worden door een besluit van de algeme-ne vergadering, beraadslagend volgens de vereisten voor een statuten-wijziging.

Indien de helft of meer dan de helft van het kapitaal zou verloren gegaan zijn, zal de raad van bestuur dadelijk een algemene vergadering samenroepen en deze de vraag voorleggen of de vennootschap al dan niet ontbonden zal worden, samen met eventuele voorstellen tot sanering van de toestand.

Artikel éénendertig:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en_vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te

Op de laatste blz, van Luik B vernielden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/01/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 12.01.2010 10012-0173-011
08/01/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.05.2008, NGL 29.12.2009 09911-0373-011
08/01/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.05.2007, NGL 29.12.2009 09911-0395-012
18/01/2008 : AN316204
24/08/2006 : AN316204
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 26.06.2015 15212-0559-014
13/01/2006 : AN316204
05/10/2005 : AN316204
16/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bot

a

Sc

Sta



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 7 JULI 2015

AFDELING EMNIIERMONDE



Ondernemin¬ gsnr : 0449.238.573

Benaming

(voluit) : DROSTDY INVESTMENTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9240 Zele, Langemuntstraat 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURSORGAAN

Uit de tekst van de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering en van de raad van bestuur onmiddellijk

daarop volgend de dato 3 mei 2014 blijken de volgende herbenoemingen met ingang vanaf 3 mei 2014 en voor

een periode van zes (6) jaar:

- de heer Dirk Beck, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Baarstraat 32, tot bestuurder, gedelegeerd

bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur;

- de heer Danny De Cauwer, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Kolkstraat 35, tot bestuurder; en

- de heer Leo Beck, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Baarstraat 151F, tot bestuurder.

De mandaten zijn onbezoldigd en zullen een einde nemen bij het sluiten van de algemene vergadering, dewelke zal gehouden worden ln het jaar 2020.

Dirk Beck

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/07/2004 : AN316204
27/10/2003 : AN316204
30/12/2002 : AN316204
20/11/2002 : AN316204
20/11/2002 : AN316204
20/11/2002 : AN316204
24/10/1997 : AN316204
24/02/1996 : AN316204
22/06/1995 : OU37648

Coordonnées
DROSTDY INVESTMENTS

Adresse
LANGEMUNTSTRAAT 3 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande