DRS. R.CLAEYS-L.MEIRLAEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRS. R.CLAEYS-L.MEIRLAEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.517.179

Publication

31/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.03.2014, NGL 28.03.2014 14075-0091-012
27/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU NEERGELEGD

20 -01- 2014

10 la 201,1

....~..~,.,-. _.

F, ~ ~~ 1-;,- " 1 J l'-. ... ~//aN

KOOPHA D TE GENT

LGISCH STAATSBL D

Ondernomingsnr " 1312:rrarning

tvoinit) : DRS. R. CLAEYS - L. MEIRLAEN

(verkari l

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2.etel : 9000 Gent, Sint-Pietersaalststraat 110

(volledig adres)

Ondervers akte ; vrijwillige ontbinding - invereffeningstelling

Uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, geassocieerd notaris te Merelbeke met standplaats Bottelsre, op achttien december tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DRS. R.CLAEYS-L.MEIRLAEN", met zetel te 9000 Gent, Sint-Pietersaalststraat 110, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0807.517.179, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  VERSLAGGEVING,

De vergadering beslist de echtgenoten Claeys-Meirlaen, wonend te 9000 Gent, Sint-Pietersaalststraat 110, te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerders, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door voomoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerders is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per dertig september tweeduizend dertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva. TWEEDE BESLISSING  ONTBINDING.

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. Alle stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap moeten volgende gegevens vermelden:

1° rle naam van de vennootschap;

2° de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening" of "bvba in vereffening";

3° de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

4° het ondernemingsnummer, en,

5° het woord "rechtspersonenregister" of 1" le afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en, in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is.

DERDE BESLISSING  KENNISNAME ONTSLAG ZAAKVOERDERS.

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de hiernavolgende zaakvoerders van rechtswege ontslagnemend zijn: de heer Claeys Roland, geboren te Beemem op drie augustus negentienhonderd vijftig en mevrouw Meirlaen Lutgarde, geboren te Gent op dertig september negentienhonderd achtenveertig.

VIERDE BESLISSING  BENOEMING VAN VEREFFENAARSNERGOEDING

De vergadering beslist twee vereffenaars te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaars; de heer Claeys Roland, voornoemd en mevrouw Meirlaen Lutgarde, voornoemd, die hun mandaat aanvaarden, onder voorbehoud van de hierna vermelde bevestiging door de bevoegde rechtbank.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn/haar mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaars om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging van de benoeming van de vereffenaars in te dienen bij de rechtbank.

Op de laatste btz. van {,~stk B vetomelden . Recta - Nearn esp noedanryhc'Sd vtsn de. trrstrsirnenterende nc~tatis, tremt van de pers+no}sneer bevoegd de re r'htwersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

0807.517.179

. I y Voorbehouden aan het , 6elgiseh ' Staatsbi;ad

J L.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vennootschapsdossier van de vennootschap bij de griffie van de bevoegde rechtbank. VIJFDE BESLISSING  VASTSTELLING VAN DE MACHTEN VAN DE VEREFFENAAR.

De vergadering stelt de machten van de vereffenaars ais volgt vast.

De vereffenaars nebben de meest uitgebreide mat ttit voorzien in de astikeier, 142,6 en voSgende t.let

Wetboek van Vennootschappen.

Hij/zij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij/zij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaars worden ontslagen inventaris op te maken en mogen zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij/zij mag onder zijn/haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij/zij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaars.

De vereffenaars zullen zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg een omstandige staat van de toestand van de vereffening overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel:

- in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling, waarbîj de omstandige staat moet zijn opgemaakt in de zesde, respectievelijk twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar;

- één keer per jaar vanaf het tweede vereffeningsjaar.

Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend.

De vereffenaars zullen zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen,

ZESDE BESLISSING  VOLMACHT FORMALITEITEN.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan A.A & T GROUP CVBA met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 H-I-J, en haar medewerkers, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte van de geregistreerde akte;

-verslag van de bedrijfsrevisor inclusief verslag van de zaakvoerders en staat van actief en passief;

-afschrift vonnis van de rechtbank van koophandel te Gent houdende bevestiging van de benoeming van de vereffenaars.

Geassocieerd notaris Anne Pede,

Merelbeke-Bottelare.

Op de laatste bl' van Luik Ei versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van do instrumenterende notaris, hel,9ij van de perso(o)n(en) bevoogd de rechtspersoon ten aan!ien van tierden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.03.2013, NGL 20.03.2013 13066-0590-010
22/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 05.03.2012, NGL 20.03.2012 12064-0029-009
08/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 07.03.2011, NGL 06.04.2011 11078-0366-012
17/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 01.03.2010, NGL 12.03.2010 10064-0361-011
10/04/2015
ÿþ? od Word 11.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte _

NE

3 0 Va 2015

RECHTI3ANK VAN

KOOPHA` KOOPHAWEit TE GENT

N N

Ondernemingsnr : 0807.517.179

Benaming

(voluit) : DRS. R. CLAEYS - L. MEIRLAEN

(verkort) "

Rechtsvorm : BV OW BVBA IN VEREFFENING

Zetel : SINT-Pl ETERSAALSTSTRAAT 110

9000 GENT

(volledig adres)

Ondeevverp ante : ONTSLAG EN KWIJTING AAN DE VEREFFENAAR - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd, 25/03/2015 dat er met algemeenheid van stemmen werd beslist:

- zij keurt de rekeningen goed betreffende de vereffening en verleent ontslag met volledige en algehele kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking aan de heer Roland Claeys en mevrouw Lutgarde Meirlaen, voor hun bestuur als vereffenaar van de vennootschap:

- zij stelt vast dat de vereffening van de BV 0W BVBA "DRS. R. CLAEYS - L. MEIRLAEN, in vereffening, bijgevolg definitief kan afgesloten worden en dat gezegde vennootschap heeft opgehouden te bestaan te rekenen vanaf huidige datum;

- zij beslist verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden gedurende een periode van vijf (5) jaar, bij de heer Roland Claeys te 9000 Gent, Sint-Piettersaalststraat 110, die zich met de bewaring ervan gelast.

Goedgekeurd in de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 2510312015.

Lutgarde Meirlaen Vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd:

- onderhandse akte "ontslag en kwijting aan de vereffenaar - sluiting van de vereffening"

vonnis rechtbank van koophandel

Op de laatste blz, van Luik B vermelden . Recta Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Roland Claeys

Vereffenaar

Coordonnées
DRS. R.CLAEYS-L.MEIRLAEN

Adresse
SINT-PIETERSAALSTRAAT 110 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande