DRS. VAN HOECKE-COOLSAET - HUISARTSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRS. VAN HOECKE-COOLSAET - HUISARTSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.462.564

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.08.2014, NGL 25.08.2014 14467-0291-012
09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 04.07.2013 13270-0292-018
21/12/2011
ÿþOndernemingsnr : 0837.462.564

Benaming

(voluit) : DRS. VAN HOECKE-COOLSAET - HUISARTSEN

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bieststraat 47, 9270 Kalken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van het verslag van quasi-inbreng in de Burg. BVBA Drs. Van Hoecke-Coolsaet - Huisartsen d.d. 28 november 2011 en neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake de overname van vermogensbestanddelen op naam van meneer en mevrouw Van Hoecke - Coolsaet d.d. 1 juli 2011 en neerlegging van het bijzonder veslag van de zaakvoerder inzake de overname van vermogensbestanddelen op naam van meneer en mevrouw Van Hoecke - Coolsaet d.d. 30 november 2011.

MOtl WON i I I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

lII llhl II IJ III lII I I I II

'11191686*



r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/07/2011
ÿþ rt\ tend 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A





Voor- GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

nl ICI N tl ((IIi~d7258 IIIIIBNI 1111

*11106

- 1 JUL 2011



DEN T;Fn~Fïl~iuDE







Ondernemingsnr : 6.>. S G

Benaming

(voluit) : DRS. VAN HOECKE-COOLSAET - huisartsen

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9270 Laarne (Kalken), Bieststraat 47

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard VAN STEENBERGE te Laarne op dertig juni tweeduizend en elf, neer te leggen ter registratie, dat werd opgericht de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "DRS. VAN HOECKE-COOLSAET - huisartsen", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9270 Laame (Kalken), Bieststraat 47.

OPRICHTERS:

1. De heer VAN HOECKE Peter, huisarts, geboren te Gent op 28 juni 1976, wonende te 9270 Laame (Kalken), Bieststraat 47, en zijn echtgenote ;

2. Mevrouw COOLSAET Sofie, huisarts, geboren te Wetteren op 12 februari 1978, met hem samenwonende' op hetzelfde adres.

NAAM - RECHTSVORM:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

heeft als naam "DRS. VAN HOECKE-COOLSAET - huisartsen".

ZETEL:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9270 Laame (Kalken), Bieststraat 47.

De zetel van de vennootschap mag elders worden overgebracht krachtens eenvoudige beslissing van de' zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerder(s) zal(zullen) de bevoegde Provinciale Raad vooraf op de hoogte brengen van de zetelverplaatsing met vermelding van de vestiging van de nieuwe zetel.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde als huisarts door haar vennoten die handelen in naam en voor rekening van de vennootschap en met inachtname van de regelen van de medische. deontologle.

' Het doel van de vennootschap omvat eveneens:

het inrichten van een algemene dienst en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of: noodzakelijk zijn voor de uitoefening van de voormelde medische activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief onroerende goederen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te' stellen van de arts-vennoten;

- het scheppen van de mogelijkheid om de vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in hun medische discipline, teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het verstrekken van informatie, advies en onderricht inzake de medische activiteiten, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, aile roerende en onroerende goederen aan- en verkopen en op andere manieren beheren, onder de uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigen en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van een commerciële activiteit.

Beslissingen omtrent het investeringsbeleid van de vennootschap dienen steeds genomen te worden met eenparigheid van stemmen.

Binnen de regelen van de medische deontologie zal de vennootschap in het algemeen alle financiële activiteiten en alle roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks verband met haar doel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken of bevorderen, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft en het niet gaat over een commerciële activiteit.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. Alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven zullen door de vennootschap verlicht worden.

De vennootschap kan op gelijk welke wijze deelnemen in, samenwerken niet of een associatie aangaan met andere vennootschappen en personen met een gelijkaardig doel of beroepsactiviteit, evenwel onder voorwaarde van voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waaronder de vennootschap ressorteert.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van het afschrift van

de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in

duizend achthonderd zestig (1860) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën ais volgt :

1) De heer VAN HOECKE Peter voornoemd heeft ingeschreven op negenhonderd dertig (930) aandelen en betaalde hierop drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

2) Mevrouw COOLSAET Sofie voornoemd heeft ingeschreven op negenhonderd dertig (930) aandelen en betaalde hierop drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

Het kapitaal werd volstorl ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) door inbreng in speciën. Ingevolge voormelde stortingen is in totaal een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) vanaf de oprichting ter beschikking van de vennootschap.

INTERN EN EXTERN BESTUUR:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders.

De heer Peter VAN HOECKE voornoemd wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van zijn medische beroepsactiviteiten, en mevrouw Sotie COOLSAET voornoemd wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van haar medische beroepsactiviteiten. Zij hebben beiden verklaard deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat zij niet getroffen zijn door een beslissing die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerders kunnen ten allen tijde ontslagen worden bij eenparig besluit van de algemene vergadering, dan wel bij besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzigingen in geval van gewichtige redenen. Dit ontslag heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met inachtneming van de medische deontologie, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders zijn bevoegd om elk afzonderlijk het bestuur te voeren.

De zaakvoerders zijn bevoegd om elk afzonderlijk de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen voor één of meerdere niet-medische handelingen hun bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

ALGEMENE VERGADERING:

De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de vierde vrijdag van de maand juni om

20 uur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven

bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

De algemene vergadering Kan slechts beraadslagen over de punten die op de agenda zijn geplaatst.

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen indien de meerderheid van de aandelen

aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Met uitzondering van de gevallen voorzien door de wet, de medische deontologie of de statuten, worden de

beslissingen getroffen met een absolute meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

Overeenkomstig artikel 268 §2 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen de vennoten éénparig en

schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met

uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

BOEKJAAR  INVENTARIS - RESULTAATVERDELING:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder daaropvolgend jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt (maken) de zaakvoerders de inventaris op alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, maakt de

nettowinst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks genomen:

1) vijf procent voor de wettelijke reserve. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds, een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

2) Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering.

ONTBINDING - VEREFFENING:

Bij de ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, zal de algemene vergadering de vereffenaars

benoemen en hun bevoegdheden bepalen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming',

door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of

op het beroepsgeheim van de vennoten, zal een beroep gedaan worden op één of meerdere artsen.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de

vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij

bezitten.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in vanaf de neerlegging van het afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig (31) december tweeduizend twaalf (2012).

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de vierde vrijdag van de maand juni tweeduizend dertien (2013).

Er wordt geen commissaris benoemd.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Wim Van De Walle, wonende te 9270 Kalken, Nerenweg 43, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake de Kruispuntbank der Ondernemingen, evenals alle eventuele formaliteiten met betrekking tot de BTW en fiscale administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en eventuele vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit, te verzekeren.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

Bernard VAN STEENBERGE,

Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidend afschrift van de oprichtingsakte (afgeleverd voor de formaliteit van de registratie).

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VGor-béhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DRS. VAN HOECKE-COOLSAET - HUISARTSEN

Adresse
BIESTSTRAAT 47 9270 LAARNE

Code postal : 9270
Localité : LAARNE
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande