DRUKKERIJ SCHELSTRAETE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRUKKERIJ SCHELSTRAETE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.946.954

Publication

03/07/2014 : GE158427
09/07/2014
ÿþ%./ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9030 Mariakerke (Gent), Melkweide 38

(volledig adres)

Onderwer " akte: ONTBINDING - VEREFFENING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

gr blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op vierentwintig juni tweeduizend veertien, aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DRUKKERIJ SCHELSTRAETE", met maatschappelijke zetel te 9030 Mariakerke (Gent), Melkweide 38, en met ondememingsnummer 0440.946.954, de volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING  VERSLAGEN

le voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato negentien juni tweeduizend veertien, dat de voorgestelde ontbinding van de vennootschap toelicht, en van de bijgevoegde samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per zeventien juni tweeduizend veertien.

vergadering onderzoekt vervolgens het verslag van de bedrijfsrevisor de dato negentien juni tweeduizend veertien opgesteld door Mevrouw Estella Verschueren & co Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door Estella Verschueren over de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Oe besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van BVBA Schelstraete Drukkerij een boekhoudkundige staat, afgesloten op 17 juni 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 101.032,99¬ en een netto-actief van 89.466,59¬ .

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde controleopdracht is na te gaan of deze tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passive de vennoten een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het nettovermogen en dit in het perspectief van de realisatie.,

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden.

5r dient evenwel een voorbehoud geformuleerd te worden voor een eventueel negatief effect van mogelijke fiscale controles, welke nog kunnen plaatsvinden.

Eiehoudens het hiervoor weergegeven voorbehoud kan door ondergetekende gesteld worden dat de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passive, afgesloten op 17 juni 2014, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Het huidig controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA Schelstraete Drukkerij eh het huidig controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

f)e vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vergadering.

li)e vergadering besluit daarom zich aan te sluiten bij de conclusies die in de verslagen vervat zijn.

TWEEDE BESLISSING ONTBINDING

f)e algemene vergadering beslist tot de ontbinding van de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid "DRUKKERIJ SCHELSTRAETE" en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden, zodat

de vennootschap enkel nog bestaat voor haar vereffening..

pe algemene vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen.

OERDE BESLISSING VASTSTELLING

algemene vergadering stelt vast dat er geen vereffenaar werd benoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

3 JUNI 20111

REcgieNK VAN

KOOPHANDEL TF GPNT

Ondernemingsnr : 0440.946.954

Benaming

(voluit) : DRUKKERIJ SCHELSTRAETE

(verkort) :

*14132527*

V beh aa Be Sta;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-

Bijgevolg wordt overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen, de zaakvoerder van de

vennootschap aangesteld om over te gaan tot de nodige handelingen en verrichtingen voor de verdere ontbinding en vereffening van de vennootschap.

De zaakvoerder, de Heer Norbert SCHELSTRAETE, voornoemd, hier aanwezig, verklaart deze opdracht te aanvaarden.

De Heer Norbert SCHELSTRAETE, voornoemd, en handelend als voormeld, zal de meest uitgebreide macht hebben, zoals voorzien In artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De Heer Norbert SCHELSTRAETE, voornoemd, en handelend als voormeld, worden ontslagen inventaris op te maken en mogen zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en wel bepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn. Zijn opdracht is kosteloos.

VASTSTELLINGEN

De zaakvoerder, stelt vast dat de vennootschap een balanstotaal opgeeft van HONDERD EN EEN DUIZEND TWEEENDERTIG EURO NEGENENNEGENTIG EUROCENT (E. 101.032,99) en een eigen vermogen heeft van NEGENENTACHTIGDUIZEND VIERHONDERD ZESENZESTIG EURO NEGENENVIJFTIG EUROCENT (¬ 89.466,59).

De vennoten, de Heer Norbert SCHELSTRAETE en Mevrouw Marguerite BEERNAERT, voornoemd, verklaren dat zij alle schulden van de vennootschap overnemen en persoonlijk zullen instaan voor de betaling ervan, en dat zij alle activiteiten van de vennootschap definitief wensen stop te zetten.

Om deze redenen wordt beslist de vergadering verder te zetten en over te gaan tot de behandeling van de overige punten van de agenda, namelijk de sluiting van de vereffening van de vennootschap.

De vennoten zijn nog steeds aanwezig en beslissen de vergadering verder te zetten met behandeling van het vierde punt van de agenda.

VIERDE BESLISSING  SLUITING VEREFFENING EN KWIJTING

De vennoten, voornoemd, verklaren dat zij alle schulden van de vennootschap overnemen en persoonlijk zullen instaan voor de betaling ervan.

De Heer Norbert SCHELSTRAETE en Mevrouw Marguerite BEERNAERT, beiden voornoemd, verzoeken en vorderen vervolgens, ons ondergetekende notaris, om op authentieke wijze vast te stellen en te akteren dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DRUKKERIJ SCHELSTRAETE" ontbonden werd en in vereffening gesteld werd en dat, ingevolge de rechten verbonden aan het eigendomsbezit van alle aandelen van deze vennootschap, de hiervoor vermelde vennoten, het gehele vermogen van zelfde vennootschap in handen heeft en bekleed worden met aile rechten en verplichtingen van deze vennootschap en met het ganse actief en passief vermogen van deze laatste.

Na aanvaarding van het voorgaande, keurt de algemene vergadering de rekening van de vereffening goed en geeft de volledige kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking, aan de Heer Norbert SCHELSTRAETE en Mevrouw Marguerite BEERNAERT, beiden voornoemd, voor zijn beheer en uitoefening van zijn opdracht overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DRUKKERIJ SCHELSTRAETE" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De Heer Norbert SCHELSTRAETE en Mevrouw Marguerite BEERNAERT, voornoemd, besluit verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende een periode van vijf jaar, te 9030 Gent (Mariakerke), Melkweide 38.

Aile voorgaande beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLISSING  VOLMACHT

De vergadering verleent hierbij volmacht aan Accountantskantoor Lecomte BVBA, Dorp-West 8, 9080 Lochristi, vertegenwoordigd door de Heer Patrick Lecomte, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoeg-ide dien-sten zoals BTW, ondernemingsloket, enzovoort en alles te doen wat nodig is voor de formali-delten naar aanleiding van deze statutenwijziging, alsmede voor eventuele latere wijzigingen, met recht van Indeplaatisstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschueren

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie en verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor



.i.)

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2013 : GE158427
07/11/2012 : GE158427
15/06/2012 : GE158427
16/11/2011 : GE158427
22/11/2010 : GE158427
04/11/2009 : GE158427
04/11/2008 : GE158427
05/11/2007 : GE158427
06/11/2006 : GE158427
04/11/2005 : GE158427
05/11/2004 : GE158427
25/09/2003 : GE158427
09/12/2002 : GE158427
06/10/2001 : GE158427

Coordonnées
DRUKKERIJ SCHELSTRAETE

Adresse
MELKWEIDE 38 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande