DRUKKERIJ VERVECKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRUKKERIJ VERVECKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 416.699.726

Publication

18/12/2013
ÿþ MelWord 11.1

In de bijlagenbij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso vertegenwoordigen

Naam en handtekening.

1

11,11U 191J1111

GRIFFIF RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

'- DEC. 2013

~~~~~~~~

~=^"~~^`WMDE

--'--'--

O 0416.699.726

Benaming

(voluit) : DRUKKER1J VERVECKEN

(verkort) :

Rachtgvornn: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Van Langenhovestraat, 17 te 9300 Aalst

(volledig adres)

OnderwerP akte: Uitkering tussentijds dividend - kapitaalverhogingdoor inbreng in natura wande schuldvordering van de dividendgerechtigde - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Notaris Lien Counk, geassocieerd Notaris te Aalst, op 22

november 2013 neergelegd te istratie dat d buitengewone algemene d dn van de vennoten van

de Besloten Vennootschap ed Beperkte Aansprakelijkheid ''DRUKKERIJ VERVECKGN".vwxomon de zetel gevestigd is te 9300 Aalst, Van Langenhovestraat, 17, met algemeenheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING: Kennisname van de uitkering van een tussentijds dividend

Bij besliesing van de algemene vergadering de dato 19 november 2013 werd er beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van honderd vierenveertigduizend tweehonderd éénendertig euro en tien eurocent (144.231,00 EUR) uit de beschikbare reserves. Het verslag hiertoe werd voorgelegd.

Rekening houden met de bestaande aandeelhoudersstructuur betekent dit een netto-dividend ten befope van honderd negenentwintigduizend achthonderd en zeven euro en negenennegentig eurocent (129.807.90 EUR).

Uit voornoemd verslag blijkt voorts dat de vennoot het dividend niet In specién wenst te ontvangen, doch dat hij de intentie heeft om de vordering, die hij ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend op de vennootschap heeft, onmiddellijk in te brengen in het ka üo | van de vennootschap om te kunnen genieten van de in de Programmawet van 28 juni 2018 voorziene 10% roerende voorheffing door het vastklikken van de belaste reserves.

De vergadering stelt vast dat ingevol deze beslissing de enige vennoot een vorderingsrecht heeft op de Vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

De dividenden komen voort uit een vermindering van de belaste rememeo, welke reserves (lees: de jaarrekening) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering uiterlijk op 31 maart 2013.

TWEEDE BESLISSING: Verslagen

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, krijgt de vergadering kennis van het bijzonder verslag van de zaakxoenJærdo dato 20 november 2013, en van het verslag de dato 22 november 2013, van de

Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootscha t Beperkte Aansprakelijkheid

BVBA Van Cauter - Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 1. SAEYS - bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys  zaakvoerder, kantoorhoudend te 9300 Aalst, Gentse Steenweg, 55, zoals voormeld, door de zaakvoerder aangesteld om verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in nature. De enige vennoot verklaart een kopij van dit verslag ontvangen te hebben.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor gedateerd op 22 november 2013, luiden als volgt:

"VI. CONCLUSIES

De inbreng in wóure ten belope van ¬ 129.80799 naar aanleiding n de kapitaalverhoging in de BVBA DRUKKERIJ VERVECKEN bestaat uit het vorderingsrecht ten gevolge van de uitkering van belaste niet betaalde recerves aan de heer Dirk Vervecken.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte ben1ondde|mn, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura` alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10

%.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

b) Onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 19/11/2013 op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de inbreng:

a. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijKheid;

b. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is voor zover geen kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in natura.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 880 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van de vennootschap BVBA DRUKKERIJ VERVECKEN en worden toegekend aan de heer Dirk VervecKen,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op 22 november 2013

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor

vertegenwoordigd door Burg. BVBA I. SAEYS - bedrijfsrevisor,

vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys zaakvoerder".

DERDE BESLISSING: Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in natura (rekening/courant)

De enige vennoot verklaart dit vorderingsrecht overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W1B, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderd negenentwintigduizend achthonderd en zeven euro en negenennegentig eurocent (129.807,99 EUR) om het van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één eurocent (18.592,01 EUR) te brengen op honderd achtenveertigduizend vierhonderd euro (148.400,00 EUR) door de uitgifte van achthonderd tachtig (880) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoot van het zeker, vaststaand en opeisbaar vorderingsrecht, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, wordt aan de enige vennoot, die aanvaardt, de achthonderd tachtig (880) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend zodat de enige vennoot in het bezit zal zijn van duizend zeshonderd dertig (1.630) aandelen in totaal.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

De Heer VERVECKEN Dirk, de enige vennoot, voornoemd, verklaart op de hoogte te zijn gebracht door de ondergetekende Notaris dat de vermogenswaarde van de nieuwe aandelen toebehoort tot de huwgemeenschap en dat de lidmaatschapsrechten toebehoren aan de persoon op wiens naam de aandelen staan, zijnde de Heer VERVECKEN Dirk, voornoemd.

VIJFDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd negenentwintigduizend achthonderd en zeven euro en negenennegentig eurocent (129.807,99 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd achtenveertigduizend vierhonderd euro (148.400,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend zeshonderd dertig (1.630) aandelen zonder vermelding van waarde.

ZESDE BESLISSING: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd achtenveertigduizend vierhonderd euro (148.400,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend zeshonderd dertig (1.630) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend één/duizend zeshonderd dertigste (1/1.630ste) van het kapitaal".

ZEVENDE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan de notarisassociatie Van Maele & Couck, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Voor-

behotyden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor ontledende uittreksel

Notaris Lien Couck

Bijlagen:

-Expeditie van de akte

-Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 26.06.2013 13223-0236-012
08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 04.06.2012 12148-0240-014
12/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 05.05.2011 11087-0052-016
04/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 29.05.2009 09159-0086-015
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 27.06.2008 08284-0328-016
12/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.06.2007, NGL 06.07.2007 07348-0248-014
29/06/2015
ÿþ hiodworcr>>.s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Van Langenhovestraat 17 - 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering dd. 3juni 2015 werd het ontslag aanvaard van:

D De heer VERVECKEN Dirk, woonachtig te 9340 Lede, Benedenstraat 27, geboren te Aalst op 17 januari'

1956 en met nationaal nummer 56.01.17.083-08.

Dit ontslag gaat in op 3 juni 2015.

De bijzondere algemene vergadering beslist ais nieuwe zaakvoerder te benoemen:

D De vennootschap ALL F & B BVBA, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8790 Waregem, Plasstraat 20 en met ondememingsnummer 0870.643.195, vast vertegenwoordigd door Cr. VARGAS VARGAS Antonio, woonachtig te 2920 Kalmthout, Prins Boudewijnlaan 8, geboren te Chaclayo op 13 september 1973 en met nationaal nummer 73.09.13-431.95.

Dit mandaat gaat in op 3 juni 2015.

Aldus getekend,

de zaakvoerder

ALL F & B BVBA

Vast vertegenwoordig door dhr. VARGAS VARGAS Antonio

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ta vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

18 JUNI zots

AFDELING RMONDE



IlI

Ondernemingsnr : 0416.699.726

Benaming

(voluit) : DRUKKERIJ VERVECKEN

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

30/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 02.05.2005, NGL 27.09.2005 05702-0168-012
25/08/2004 : AA047738
25/09/2003 : AA047738
16/09/2002 : AA047738
21/12/2001 : AA047738
03/07/1999 : AA047738
01/01/1993 : AA47738

Coordonnées
DRUKKERIJ VERVECKEN

Adresse
VAN LANGENHOVESTRAAT 17 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande