DRUMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRUMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.059.547

Publication

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.12.2013, NGL 30.01.2014 14026-0422-009
23/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 08.12.2012, NGL 15.01.2013 13010-0323-010
01/03/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301456*

Neergelegd

25-02-2011

Griffie

0834059547

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : DRUMA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9690 Kluisbergen, Ommegangstraat 9

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op vier en twintig februari tweeduizend en

elf door Notaris Antoon DUSSELIER, te Meulebeke;

DAT:

1/ 1° Mevrouw Druwel, Magali Marie Viviane, rijksregister nr 820821

118-60, identiteitskaart nr 590-1735520-22, geboren te Gent op éénentwintig augustus negentienhonderd tweeëntachtig, wonend te 8570 Anzegem, Statiestraat nr 77 bus 0001; ongehuwd;

2° Heer Druwel, Alexandre Johan Marc, rijksregister nr 790205 09768, identiteitskaart nr 590 8020793 83, geboren te Gent op vijf februari negentien honderd negenenzeventig, wonend te 9690 Kluisbergen, Ommegangstraat nr 7; ongehuwd;

EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID HEBBEN OPGERICHT. 2/ Naam: "DRUMA".

3/ Zetel: 9690 Kluisbergen, Ommegangstraat 9.

4/ Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

1. Consulting en adviesverstrekking met betrekking tot het operationeel beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen. Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals ondermeer en niet beperkend opgenoemd, het ter beschikking stellen van infrastructuur, handelsruimtes, secretariaats-diensten, telesecretariaat en onthaal. Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting.

2. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen. Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of aanverwante functies.

3. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

4. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

5. Het optreden als tussenpersoon in de handel

6. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés en concepten.

7. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin. Het patrimonium van de vennootschap beheren, in de ruimste zin van het woord, oordeelkundig uitbreiden, alle beschikbare middelen beleggen zowel in roerende als in onroerende goederen. Binnen dit kader kan men overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of vereniging eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen en het aankopen, verkopen, opschikken, valoriseren, bouwen, huren, verhuren, of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd.

8. Het beheren van roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

9. Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

10. De vennootschap mag zich in haar voordeel borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als medeeigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze. Het toestaan, in haar voordeel, van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmandaten en kapitalisatie-ondernemingen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen, als bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het staat en het toezicht op de beleggingsonder-nemingen, de

bemiddelaars en de beleggingsadviseurs en in alle

uitvoeringsbesluiten op deze wetgeving.

11. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen en/of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen. De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen aan andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten ter zake toestaan.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren. 5/ Duur: een onbeperkte duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

6/ Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro, verdeeld in honderd twintig (120) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdtwintigste van het kapitaal. Ieder aandeel werd bij de oprichting volledig onderschreven respectievelijk 119 aandelen en 1 aandeel en ten belope van één/derde volgestort in speciën hetzij zes duizend twee euro (¬ 6.200,00) en is nog te volstorten door mevrouw Druwel Magali voor twaalf duizend twee honderd zes en negentig euro zeven en zestig cent (¬ 12.296,67) en door de Heer Druwel Alexandre voor honderd en drie euro drie en dertig cent (¬ 103,33).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nr 363-0842953-63 bij ING België NV, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op drieëntwintig februari laatst afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

7/ De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die tevens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun mandaat. Als statutaire zaakvoerder wordt aangesteld, voor een onbeperkte duur, die aanvaardt: Mevrouw Druwel, Magali voornoemd. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel der vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Aan de zaakvoerders en de werkende vennoten kan een wedde en/of vergoedingen worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld, ten laste van de algemene kosten der vennootschap.

8/ Er zal een gewone algemene vergadering (ook jaarvergadering genoemd) worden gehouden op elke tweede zaterdag van de maand december om tien uur, in de zetel der vennootschap of op gelijk welke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Mocht deze dag een wettelijke feestdag zijn, dan wordt de vergadering verschoven naar de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

Eerste jaarvergadering in 2012.

9/ Het boekjaar der vennootschap begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van ieder volgend jaar. Eerste boekjaar: vanaf 24 februari 2011 tot en met 30 juni 2012.

10/ Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd afgehouden om een wettelijk reservefonds samen te stellen, hetwelk zal ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds het tiende zal bereiken van het maatschappelijk kapitaal. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Het batig saldo der vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het getal der onderscheiden maatschappelijke aandelen, elk aandeel gevend een gelijk recht. De gebeurlijke verliezen zullen in dezelfde verhouding door de vennoten verdeeld worden, zonder dat echter een vennoot verplicht kan worden storting te doen buiten zijn aandeel in de vennootschap.

11/ Er werd geen commissaris benoemd.

VOLMACHT. Mevrouw Druwel, Magali, handelend in haar voormelde hoedanigheid van zaakvoerder, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Accountantskantoor Erik Martens BVBA te 9820 Merelbeke, Fraterstraat 132, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een

ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Antoon DUSSELIER te Meulebeke.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 03.01.2015, NGL 05.03.2015 15058-0070-010
26/05/2015
ÿþi

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111118111

Gent

1,,fdeling Oudena,aede

1 3 M E I 2015

Griffie

,Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0834.059.547

Benaming

(voluit) : Druma

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ommegangstraat 9 - 9690 Kluisbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder dd 7/5/2015

De zaakvoerder bevestigt dat de maatschappelijke zetel met ingang van heden, 7 mei 2015 wordt verplaatst van 9690 Kluisbergen, Ommegangstraat 9 naar 8340 Damme, Kerkstraat 96.

De zaakvoerder

Magali Druwel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DRUMA

Adresse
OMMEGANGSTRAAT 9 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Berchem
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande