DRVN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRVN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.468.097

Publication

23/08/2011
ÿþa

~LCi~LI lrs Mod2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ NEERGELEGD

1 0 AUG. 2011

RECHT ,,~~ttK V~N KOOPHAN~~~iei'E C~EN-,

*iiiasoso"

Vc behc aar Bell Staal

IV

Ondernemingsnr : Qgj$ , tak,

Benaming

(voluit) : DRVN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9940 Evergem, Wippelgem Dorp 63

Onderwerp akte : OPRICHTING

Blijkens akte verleden voor het ambt van Meester Eugène - Christophe BEYER, notaris te Gent Wondelgem de dato 8 augustus 2011, werd door:

1° De heer De Vos Renaat Erik Kamiel, geboren te Gent op 12 januari 1980, ongehuwd, wonende te 9940 Evergem, Wippelgem Dorp 63;

2° Mevrouw De Baerdemaeker Rita Jeanette Maria, geboren te Sleidinge op 27 augustus 1955, gehuwd met de heer De Vos Erik te Evergem op 14 april 1977 onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor Meester Pierre Huybrechs, destijds notaris te Evergem op 29 maart 1977, geregistreerd te Lochristi op 12 april 1977, bôek 143, blad 70 vak 20, wonende te 9940 Evergem, Wippelgem Dorp 51 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht , genaamd « DRVN », gevestigd te 9940 Evergem, Wippelgemdorp 63, met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt het honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Voorafgaandelijk aan het verlijden van de oprichtingsakte, hebben comparanten, in hun hoedanigheid van oprichters, het financieel plan van de vennootschap neergelegd onder de rang der minuten van ondergetekende notaris. Het financieel plan werd voorafgaandelijk dezer ondertekend door de oprichters, waarin zij het bedrag van de op te richten vennootschap, achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) verantwoorden.

Comparanten verklaren dat op de honderd (100) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per stuk, als volgt:

- door de heer Renaat De Vos: 90 aandelen, hetzij voor zestienduizend zevenhonderd veertig euro (¬ 16.740, 00)

- door Mevrouw Rita De Baerdemaeker: 10 aandelen, het-zij voor duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860, 00)

Hetzij in totaal: honderd (100) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage van een derde door storting in speciën en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 001-6478231-65, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de BNP PARIBAS FORTIS bank blijkens het bankattest afgeleverd op 20 juli 2011, hetwelk aan deze akte zal worden gehecht na door Ondergetekende Notaris en partijen "ne varietur" te zijn ondertekende om er één deel mee uit te maken. Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschik-king over een som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). STATUTEN

TITEL I. VORM  NAAM  ZETEL  DOEL - DUUR

Artikel 1. Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam « DRVN ».

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9940 Evergem, Wippelgemdorp 63.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

1.- ontwerpactiviteiten, waar ook ter wereld, voor het ontwerpen, opmaken, layouten, ontwikkelen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

bedenken, uitvinden, realiseren, uitvoeren van producten van allerlei aard;

2.- Advies inzake commercieel beheer van reclame, commerciële en ideële communicatie, sponsoring, publiciteit, marketing en public-relations, intern en extern management;

3.- Het produceren, beheren en/ of begeleiden van de productie van niet-fysieke producten van allerlei aard zoals huisstijlen, logo's, bedrijfslogo's, conceptartwork, storyboards, brochures, verpakkingen, goederen, accessoires, video's, foto's, videoclips, kortfilms, langspeelfilms, films, fotoshoots, magazines, blogs, websites, muziek, audio en andere gelijkaardige producten;

4.- het produceren, herstellen, importeren, kopen, verkopen, exporteren, financieren, verhuren en handelen of verhandelen van, elk soort accessoire, artikel, apparaat, bedrijf, machine, werktuigen, goederen, eigendommen, rechten of zaken van eender welke beschrijving die gebruikt of verhandeld worden door het bedrijf in relatie met elk van zijn objecten;

5.- verkoopsactiviteiten, zowel online als niet-online of op een fysieke plaats, waar ook ter wereld, van elk soort accessoire, artikel, apparaat, bedrijf, machine, werktuigen, goederen, eigendommen, rechten of zaken van eendere welke beschrijving of van producten en diensten van allerlei aard.

6.- het organiseren van evenementen, incentives, recepties, sociale, culturele en culinaire activiteiten, eventueel ter ondersteuning van de verkoop van de eerder vernoemde producten en diensten. Het creëren en organiseren van evenementen, adviesbureau voor evenementiële communicatie, alles in de meest ruime zin genomen, gaande van personeelstrainingen, tentoonstellingen, premières, herdenkingsfeesten, concerten, sportdagen, conventies, conferenties, motivatieprogramma's, culturele evenementen, roadshows, kunstanimaties, beurzen, persvoorstellingen;

7.- het organiseren, deelnemen aan en inrichten van cursussen, seminaries en voordrachten op allerhande gebied;

8.- import en export van non-food goederen

9.- het uitbaten van een winkel, magazijn, club, café, brasserie of eender welke andere fysieke verkoopsplaats waar alle eerder genoemde activiteiten, producten en diensten etc... kunnnen worden aangeboden of georganiseerd.

10.- de vennootschap mag uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door alle onroerende goederen, zowel in volle eigendom als ion vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen in pand geven.

11.- de vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen.

12.- de vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, die een zelfde gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

13.- de vennootschap mag voorts deelnemen in het voeren van beheer en administratie over en het financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen.

14.- zij mag tevens om het even welke handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

15.- de vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijkingen onder voorbehoud van eventuele internationale bepalingen ter zake.

16.- algemene dienstverlening in de meest ruime zin.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

TITEL Il : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND EN ZES HONDERD

euro (¬ 18.600,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding

van nominale waarde, met een fractiewaarde van een honderdste (1 /100ste) van het maatschappelijk

kapitaal.

TITEL III. TITELS

Artikel 8. Register van aandelen

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer. Ze zijn ingeschreven in het register van

aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel.

Artikel 9. Ondeelbaarheid van de effecten

De effecten zijn ondeelbaar.

TITEL IV. BESTUUR  CONTROLE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 11. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben. De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat - hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder voor een onbepaalde termijn de heer De Vos Renaat, geboren te Gent op 12 januari 1980, aanwezig en die zijn opdracht aanvaardt.

In geval van overlijden, ontslag of bestendige onbekwaamheid van de statutair zaakvoerder, wordt mevrouw De Baerdemaeker Rila vanaf deze dag benoemd als statutair zaakvoerder zonder beperking van duur. Artikel12. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 16. Zitting en bijeenroeping

ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde zaterdag van de maand juni, om 10 uur. Artikel 18. Schriftelijke algemene vergadering

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

TITEL VI. BOEKJAAR  WINSTVERDELING - RESERVES

Artikel 21. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(ien)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Artikel 22. Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

TITEL VII. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 23. Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Artikel 24. Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of merdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Artikel 25. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door vooraf gaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

III. SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1.Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31 december 2012

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de derde zaterdag van de maand juni van het jaar 2013

2. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op

dit moment geen commissaris te benoemen.

3. Volmachten

Dhr. Johan De Baerdemaeker, vertegenwoordigend ACCOFISC JDB, met zetel te 9940 Evergem, Kapellestraat 96, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DRVN

Adresse
WIPPELGEM DORP 63 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande