DSM MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DSM MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.736.522

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 25.07.2014 14351-0110-013
23/10/2013
ÿþ Me/ word 11.1

J,lt 5- I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

NEERGELEGD

1 4 OEi'. 2013

RECí-1T@M1P'c VAN

Krv)PHC.P'DFL G:vT

f

1 111

11

" 13161175

Ondernemingsnr : 0839.736.522

Benaming

(voluit) : DSM Management

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Anemoonstraat 7 - 9030 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verslag Quasi-inbreng bedrijfsrevisor

Neerlegging van het verslag uitgebracht omtrent de verkrijging door de vennootschap van vermogensbestanddelen toebehorend aan de oprichter van de vennootschap opgesteld door de vennootschap Verschelden-Walkiers & Co Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Verschelden Frans bedrijfsrevisor te Antwerpen in toepassing van art 220 en 221 van het wetboek van Vennootschappen.

Gedaan te Gent op 2 oktober 2013

De Swaef Marc

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 15.07.2013 13307-0361-013
03/10/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11305767*

0839736522

Neergelegd

29-09-2011



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9030 Gent, Anemoonstraat 7

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats te Gentbrugge op 28 september 2011, akte welke eerlang zal geregistreerd worden op het tweede registratiekantoor te Gent, dat:

De heer DE SWAEF Marc, geboren te Sint-Amandsberg op zes januari duizend

negenhonderdvierenzestig, rijksregister nummer 640106-031-73, wonende te 9030 Gent,

Anemoonstraat 7.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

1. Het doen van managementactiviteiten, het tussenkomen in het dagelijkse bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven, het waarnemen van bestuursmandaten in vennootschappen;

2. Het deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren van andere ondernemingen van welke aard ook, het instaan voor schulden van derden, het beleggen van vermogen voor eigen rekening, zomede al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn;

3. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

4. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-

Doel

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : DSM MANAGEMENT

Een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de benaming DSM MANAGEMENT met zetel te 9030 Gent, Anemoonstraat 7.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

5. de verwerving van aandelen in om het even welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het aanmoedigen, plannen, de coördinatie van de ontwikkeling en de investeringen in rechtspersonen en vennootschappen waarin zij al dan niet een aandeel hebben;

6. de toekenning van leningen, kredieten en kredietlijnen aan rechtspersonen en vennootschappen of natuurlijke personen, in om het even welke vorm.

7. het organiseren, promoten, uitvoeren en aanbieden van dienstverlenende ondersteuning bij onthaal, recepties, evenementen, congressen, opendeurdagen, studiedagen, seminaries, beurzen, banketten, productlanceringen, presentaties, colloquia, party s, tentoonstellingen, dansfeesten, demonstraties, merchandising, campagnes, vergaderingen, sportactiviteiten, uitstappen, teambuildingactiviteiten enzovoort en dit in de ruimste zin van het woord.

En al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Alle commissiecontracten in verband met bovengenoemde activiteiten.

De vennootschap kan alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten, van welke aard ook, commercieel, industrieel, financieel, roerend of onroerend, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen die een gelijkduidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan bij wege van samenwerking, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of onder enige vorm deelnemen in alle vennootschappen, samenwerkingen, zaken of ondernemingen met eenzelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van haar ondernemingen of de afname van haar producten en diensten kan bevorderen.

Zij kan de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdduizend euro (500.000 EUR)

Het is verdeeld in 90 aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/negentigste deel van het maatschappelijk kapitaal.

Op de 90 aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van vijfduizend vijfhonderdvijfenvijftig euro zesenvijftig cent (¬ 5.555,56) per stuk, als volgt:

- door de heer Marc De Swaef, voornoemd, voor vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) of voor 90 aandelen ,

Algemene vergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de vierde woensdag van mei om 14.00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende woensdag.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling

Het batig overschot van de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het saldo wordt verdeeld onder alle vennoten overeenkomstig hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal, onder voorbehoud dat de algemene vergadering over een andere bestemming beslist, zoals in de statuten voorzien.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Werd benoemd tot gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

De heer Marc De Swaef, voornoemd.

Zijn mandaat is bezoldigd.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

Eerste jaarvergadering

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de vierde woensdag van mei 2013.

Volmacht

De heer Marc De Swaef, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de CVBA Van Coile & Partners met kantoor te 9031 Drongen, Boelenaar 1 en/of haar vertegenwoordigers, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor Ontledend Uittreksel.

Maarten Duytschaever, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd.

-uitgifte van de akte oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 22.07.2015 15332-0489-013
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.05.2016, NGL 24.06.2016 16235-0163-013

Coordonnées
DSM MANAGEMENT

Adresse
ANEMOONSTRAAT 7 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande