DSM WONEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DSM WONEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.564.442

Publication

23/07/2014
ÿþMod Wald 11.1

Mal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

St u7r_ tAFIS

Ondernemingsnr : 0543564442

Benaming

(voluit) : DSM Wonen

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Hoogeindeken 7 bus D 91'1-o (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Uit de buitengewone algemene vergadering de dato 02 juli 2014 blijkt dat mevr. Lya Sarron haar ontslag heeft gegeven als zaakvoerder van de vennootschap. De buitengewone algemene vergadering aanvaardt dit ontslag en geeft haar kwijting voor het door haar gevoerde mandaat.

Sven Demonie Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

111,1911111

YI

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

11 JULI 2014

AFDELIIMDERMQNDE

21/02/2014
ÿþMud Word 11.1

_erl o; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

CRl FlE VAN KOOPHANDEL

12 FEB. 2014

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0543.564.442

Benaming

(voluit) : DSM Wonen

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Hoogeindeken 7D, 9170 Sint-Gillis-Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit de het verslag van de buitengewone algemene vergadering van BVBA DSM WONEN de dato 11 december 2013 blijkt dat er werd beslist om mevrouw Lya Sarron te benoemen tot zaakvoerder en dit voor een periode van onbeperkte duur. Mevrouw Lya Sarron aanvaardt de benoeming van dit mandaat en dit vanaf heden,

De heer Sven Demonie

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

IIIII1IlItuWNuw

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/01/2014
ÿþf&

~a mod 11.1

Op de laatste plz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

2 4 DEC. 2013

111111111!1111611111j111111111

D ENDE RMONDE Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

_ r4 f in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

n,(7\

® . r

Ondernemingsar : Sy 3 . S Gti , Li 2

Benaming (voluit) : DSM WONEN

(verkort) ;

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogeindeken 70

9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op tien december tweeduizend en dertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt:

1. Vennoten:

1.De heer DEMONIE Marc Gilbert Philip, geboren te Kortrijk op drieëntwintig mei negentienhonderd tweeënzeventig, rijksregisternummer 72.05.23-199.76, echtgenoot van mevrouw Vergucht Ruth, wonende te Sint-Gillis-Waas, Dagsterrestraat 4.

2.De heer DEMONIE Sven Marc Etienne, geboren te Sint-Niklaas op negen juli negentienhonderd achtentachtig, rijksregisternummer 88.07.09-249.20,

ongehuwd, wonende te Sint-Gillis-Waas, Gentstraat 46.

2. Benaming:

een besloten vennootschap met beperk-'te aansprakelijkheid onder de benaming "DSM WONEN"

3. Zetel: te Sint-Gillis-Waas, Hoogeindeken 7D

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen:

-Het keuren van woningen, panden allerlei, magazijnen, bedrijfsgebouwen, etcetera, inzake isolatiewaarden, inzake elektriciteit en het doen van waardebepalingen, de keuringen van alle soorten tanks en recipiënten.

-Het optreden als makelaar en tussenpersoon bij het verkopen van woningen. -Aile activiteiten van syndicus en beheer van onroerende goederen.

-De aankoop en verkoop, import en export, groothandel en kleinhandel en het optreden als tussenpersoon rechtstreeks of onrechtstreeks van alle roerende en onroerende goederen.

-Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan vrije beroepen, bedrijven en ondernemingen van alle aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, informatica, promotie, marketing, personeelsbeleid en informatie.

r-. f mod 11.1

47

Voor-'behouden aan het Belgisch Staatsblad



-Het organiseren en inrichten van seminaries, studiedagen en congressen en het geven van opleidingen en lessen voor alle mogelijke personen, bedrijven en instellingen.

-Het verlenen van managementdiensten en het verstrekken van alle mogelijke adviezen aan personen en ondernemingen.

-Algemene onderneming van bouwwerken, alle werkzaamheden aan gebouwen omvattende onder meer het bouwen, verbouwen, onderhouden, herstellen, renoveren en slopen van huizen, appartementen en alle andere soorten gebouwen.

-Alle aannemingen van bouwwerken, grondwerken, metsel- en betonwerken, betonbouw, isolatie- en voegwerken, deze lijst is niet limitatief.

-Handel drijven in alle mogelijke grondstoffen en materialen waaruit en waarmee gebouwen worden opgericht, uitgerust en afgewerkt.

-Opleidingen, coaching, adviesverlening in en produceren van alle media.

-Het doen aan grafische vormgeving in de meest ruime zin van het woord, zijnde bijvoorbeeld het ontwerpen van logo's, huisstijlen, briefhoofden, folders, affiches, flyers, websites, enzovoort.

-Het zoeken, selecteren, verwijzen, plaatsen en ter beschikking stellen van personeel voor diverse doeleinden.

-Verhuring van divers materieel.

-Goederenvervoer via de weg, water en lucht en alle andere vervoersondersteunende activiteiten.

-Logistieke ondersteuning, het stockeren van, verpakken, behandelen, verhandelen, klaar maken voor afhalen, van diverse goederen.

-Het waarnemen van de functie van bestuurder, vereffenaar, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen.

-Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

-Het beheer van het eigen roerend en onroerend patrimonium voor eigen rekening met uitsluiting van het vermogensbeheer en beleggingsadvies voor derden.

-Het voor eigen rekening kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, bouwen, verkavelen, promoten en investeren van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren, exploiteren en onderhouden van onroerende goederen. Leasen en in leasing geven van roerend en onroerend goed.

-Het ontwikkelen, verwerven, verhandelen, commercialiseren van alle vormen van intellectuele eigendom zoals bijvoorbeeld, know-how, licenties, octrooien, patenten, etcetera.

-Het verwerven van zakelijke rechten in eigendom, vruchtgebruik, opstal of erfpacht.

-De studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van vastgoedprojecten allerhande.

-Het optreden als promotor en het realiseren van alle op te richten goederen, het opstellen van plannen en de uitvoering ervan, het opmaken van bestekken, alle

beslissingen te nemen en de uitvoering te controleren.

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Y

Voorbehouden aan aan het Belgisch staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het beschikt zou achten.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal Is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling: INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari :

1. De heer Demonie Sven, voor zestienduizend zevenhonderd veertig euro, waarvoor hem negentig aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: vijfduizend vijfhonderd tachtig euro.

2. De heer Demonie Marc, voor duizend achthonderd zestig euro, waarvoor hem tien aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: zeshonderd twintig euro

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro en is elk aan-+deel vol-istort voor minimum een/vijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis met nummer BE82 0017 1390 9568.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op negen december tweeduizend en dertien.

7. Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf tien december tweeduizend en dertien.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukke-ilijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Zij verte-'genwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou-'wen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Als zaakvoerder voor de duur der vennoot-rschap wordt door de oprichters eenparig benoemd , de heer Demonie Sven, voornoemd, die alhier aanvaardt. Zijn mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

mod 11.1

10. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan A & A, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te Kwakkelhoekstraat9 te 9100 Nieuwkerken-Waas, 

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

vertegenwoordigd door de heer Martens Olivier, zaakvoerder, om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de DERDE VRIJDAG VAN DE MAAND DECEMBER op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en vijftien.

12. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli en ein~+digt op dertig juni daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op tien december tweeduizend en dertien en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend en vijftien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te

 \º%ars Dendermonde : expeditie akte oprichting.

Dirk Smet, notaris

Voer-behouden aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DSM WONEN

Adresse
HOOGEINDEKEN 7D 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande